Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστω πολυ μαρακι μου και εσυ με το καλο και να χαιρεσαι καιτο εφακι σου

να σαι καλα κουκλα μου!!

με το καλο να παρεις (χμμμ κοριτσακι μου βγαινει να πω...τυχαιο??δεν νομιζω) το νινακι σου αγκαλια και διπλα να εχεις την κορακλα σου!!!

Να μαστέ κ εμείς

Όλα πήγαν καλά ευτυχώς τι να σας πρωτο πω ας τα πάρω με τη σειρά λοιπών

Η μερα όπως σας ειχα πει ηταν χαλια σύννεφα κρύο κ ψιχάλες κάθε τόσο όταν πήγαμε στις 6 ισα προλάβαμε κάποιες φωτογραφίες πριν αρχίσουμε να βγάλουμε έξω από την εκκλησία μετά άρχισαν ψιχάλες με θερμοκρασία 17 βαθμούς αλλά έβραζε το αίμα κ δεν κρύωνα με το στράπλες τεσπα στο μωρό έβαλα άλλα χειμωνιάτικα φοβήθηκα μη κρυώσει ,ήρθε ο κόσμος ο μπέμπης κύριος δεν έβγαλε άχνα το πουλάκι μου μόνο μετά που τον έντυνα ήταν κάπως δεν πολύ ήθελε άλλα όλα οκ μετά πήγαμε στο τραπέζι σε ένα παιδότοπο μεγάλο που είναι κ εστιατόριο φάγαμε ήπιαμε μην τα πολυλογώ όλα ήταν τέλεια στο σπίτι γυρίσαμε κατά τις 12 μαζί με 2 ξαδελφάκια μου τα άλλα έμειναν στη μάνα μου χθεσ έφυγαν το μεσημέρι κ μερικά έμειναν για λίγες μέρες αυτα με λιγα λογια:D

Αννα με το καλο να εχεισ μια τελεια εγκυμοσινη:D:D:D

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Aννουλα μου συγχαρητηρια κι απο εδω,με το καλο κουκλα μου.

Thena να σου ζησει ο νεοφωτιστος,γερος και καλοτυχος και καλοφωτισμενος να ειναι και εσεις γεροι,να τον χαιρεστε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Aννα 25, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Να πάνε όλα τέλεια εύχομαι κοριτσάκι μου, να έχεις μέσα σου ένα γερό μωράκι.

Ιβετ και Θένα, να σας ζήσουν τα παιδάκια σας.

Μετακόμισα, δεν έχουμε ιντερνετ, δεν θα μπαίνω συχνά...

Νοίκιασα πολύ ωραίο σπίτι, πάνω στο κύμα. Απλά υπέροχο. Μεζονέτα με μπαλκόνι και στους δύο ορόφους, βγαίνω στη βεράντα και είναι σα να πίνω καφέ σε διώροφη καφετέρια με θέα τη θάλασσα. Ωραία είναι. Φιλιά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια στην Αννούλα για την εγκυμοσύνη της, στη Θένα για τη βάφτιση του μικρούλη που πήγαν όλα υπέροχα και στη Μάρτζι για το υπέροχο σπίτι που νοίκιασε..

Εγώ κοριτσάκια μου πήγα σήμερα στο γιατρό.. Έχουμε 6 ωάρια τα οποία μεγαλώνουν όλα το ίδιο ικανοποιητικά, ενδομήτριο 9η μέρα στο 10 (τέλειο) και θετική διάθεση. Με πήραν πριν από λίγο και μου πρόσθεσαν μια ενεσούλα στο πρόγραμμα οπότε συνολικά κάθε μέρα κάνω 3 ενεσούλες από εδώ και στο εξής και την Πέμπτη έχω ραντεβού στον αιματολόγο για να κάνουμε το πρώτο σκέλος της θεραπείας..

Κοριτσάκια αν όλα πάνε καλά Παρασκευή ή Σάββατο πρώτα ο Θεός κάνουμε ωοληψία και την άλλη βδομάδα θα έχω τα μωράκια μου στην κοιλίτσα μου..

Τι καλά!

L2qIp2.png

Συγχαρητήρια στην Αννούλα για την εγκυμοσύνη της, στη Θένα για τη βάφτιση του μικρούλη που πήγαν όλα υπέροχα και στη Μάρτζι για το υπέροχο σπίτι που νοίκιασε..

Εγώ κοριτσάκια μου πήγα σήμερα στο γιατρό.. Έχουμε 6 ωάρια τα οποία μεγαλώνουν όλα το ίδιο ικανοποιητικά, ενδομήτριο 9η μέρα στο 10 (τέλειο) και θετική διάθεση. Με πήραν πριν από λίγο και μου πρόσθεσαν μια ενεσούλα στο πρόγραμμα οπότε συνολικά κάθε μέρα κάνω 3 ενεσούλες από εδώ και στο εξής και την Πέμπτη έχω ραντεβού στον αιματολόγο για να κάνουμε το πρώτο σκέλος της θεραπείας..

Κοριτσάκια αν όλα πάνε καλά Παρασκευή ή Σάββατο πρώτα ο Θεός κάνουμε ωοληψία και την άλλη βδομάδα θα έχω τα μωράκια μου στην κοιλίτσα μου..

Τι καλά!

τελεια σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μπραβο Δομινινα μου,τι ωραια,αντε με το καλο,καλη συνεχεια.

Margi μου καλοριζικο κι ευχομαι να ζησεις υπεροχες στιγμες στο νεο σου σπιτι που ακουγεται πολυ ειδυλλιακο,καλη αρχη στην νεα σου ζωη,θα μου λειψεις,φιλια πολλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω πολυ!!!!!

Δομνινα μου ολα να σου πανε καλα και να δεσουν γερα τα σπορακια σου!!!!!

Θενα να σου ζησει ο παιδαρος να τον χαιρεσαι !!!!

Μαρτζι τελεια καλοριζικο το σπιτι και ολα να πανε καλα στο καινουριο σχολειο!!!!

θενα να σας ζησει!!! γερος και δυνατος!!!

οσο για σενα martzi καινουργιο σπιτι καινουργια αρχη!!!

Δομνινα και απο εδω με το καλο! ποτε μετα θα κανεις την χοριακη σου?

Διαφημίσεις

thena να σας ζησει, να ειναι παντα καλα ο ιασονας σας και να τον χαιρεστε!

margi ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ, μπραβο σου, θα χαλαρωσεις και ολα καλα

δομνινα αντε, ακομα ενα, μπραβο, δεν ξερω ειμαι αισιοδοξη και απ οτι βλεπω και εσυ, ετσι μπραβο θα εισαι η επομενη;;;μακαρι ολες μαζι!

εγω μαγειρευω γιατι αυριο θα παω σχολειο το πρωι οποτε κανω φασολαδα, για 1η (καλυτερη 2η αλλα η 1η δεν ηταν πετυχημενη) φορα, ο θεος βοηθος, παντως τον μουσακα τον πετυχα, ποσο πιο δυσκολη να ειναι η ρημαδα η φασολαδα;;;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

αφου πετυχες τον μουσακα τιποτα μην σε φοβιζει!!!

εγω σημερα δεν μαγειρεψα....ειχε γεμιστα που ειχαν μεινει και ετσι την εβγαλα καθαρη...εστειλε και η πεθερα κουνελι στιφαδο και ετσι και για το βραδυ ο αντρας μου καλυμενος ειναι!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας κ εσείς ότι επιθυμητέ

ατελείωτα τα ρούχα από τα δώρα κορίτσια αλλά όλα για χρόνο αν κ μάζεψαν στο στεγνωτήριο λίγο κ μάλλον θα φορεθούν πολύ πιο γρήγορα ιδικά στις μπλούζες τα μωρά πάντα θέλουν πολύ μεγαλύτερο νούμερο στα παντελόνια όχι τόσο

Εμένα σήμερα έκανε ένα 37,8 ποιος ξέρει θα δούμε πως θα συνεχίσει γιατί έχουμε κ εμβόλιο την παρασκευή αλλά κ τα μεγάλα όλα μαζί να δω πως θα τα κουμαντάρω

Η περίοδος ακόμα τίποτα λίγο υγρό με αίμα που είδα κ χάρηκα τελικά δεν συνεχίστηκε ,την παρασκευή θα πάω στο γιατρό μου τον πήρα τηλέφωνο για να δούμε.

Οι πατρινοί έμειναν μερικοί κ ακόμα έχουμε πέρα δοθε ,ήρθε κ το παζάρι (μια φορά το χρόνο έρχεται) κ πήγαμε εχθες το βράδυ δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν ήθελες μισή ώρα με το αυτοκίνητο να κάνεις 200 μέτρα κάναμε ταξίδι για να γυρίσουμε σπίτι φάγαμε τα σουβλάκια μας πρώτα ,αύριο θέλω να πάω να πάρω κ ένα ακόμα σκιουράκι η μάλλον σκιουρινα για τον σκίουρο μου κρίμα το χειμώνα να έχει παρέα ο γλυκός μου Φοίβος:tongue:

Δόμνα μου ανατρίχιασα να παν όλα τέλεια θα σου στέλνουμε θετική ενέργεια όλες

Ngeo καλή σχολική χρονιά κ μην πολύ κουράζεσαι όλα θα γίνουν

Margi κ σε σένα το ίδιο καλή αρχή στη καινούρια σας ζωή (υπάρχουν κ internet caféμη ξεχνιόμαστε);)

Αυτά όταν μπορέσω θα ξαναγράψω

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Σας ευχαριστώ και εγω με την σειρά μου λοιπόν φύγαμε για την βαπτιση ήταν ήρεμος και γελαστός περίμενα αρκετο κόσμο αλλα δεν ήρθαν, μου εμεινα 90 γλυκά παλη καλα ειμαι αδύνατη..... και 90 μπομπονιέρες ενταξη δεν τους περίμενα και ολους αλλα οχι τοσο μεγάλη αποχή τεσπα, ο μικρούλης εκλαψε αρκετα το καημένο κραταγε κοντρα να μην το βάζει ο παππας στην κολυμπήθρα μετα μάζεψα σπίτη τα αδέρφια μας και τους φίλους μας και περασαμε πολυ ωραία μεχρι της 03.00 πάντως στον πρώτο μου μετα την βάπτιση ειχαμε βγει για φαι ρε παιδια ετσι δεν το χάρηκα!!!

Αννα σου ευχομαι να σου πάνε ολα τέλεια!!!

Δομνήνα αντε ολα καλα θα πάνε το νιώθω την αλλη εβδομάδα θα πετάς απο χαρά!!

Μάρτζι το ονειρό μου μπράβο χάρηκα πολη για σένα τωρα χαλάρωση λοιπόν...

Φιλιά σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

ivet na soy zisi pos ton evgales?

etsi ipame k emis pio ligoys sto trapezi k pio lito fagito gia ikonomia alla telika ipame na min mizeriasoyme k eftixos oloi minan ikanopiimenoi k emis den to metaniosame,apo mpoumpounieres moy eminan 5 distixos ,kalitera poy exis na mirasis kamia,k min stenaxoriese ante sto trito tha ta spasete k na ine k koritsi:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...