Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δόμνα κοίτα τα πιάσεις πενταδιμα κ να μας λες άλλα μετά :tongue:,άντε κοριτσάκι εύχομαι να έρθουν όπως τα θέλεις όλα .

Νgeo τι να πω ποτέ δεν έχω βρει το φύλλο σε καμία ότι πω το αντίθετο βγαίνει χιχι ευτυχώς έτσι?:D:D

Μάγδα τς φύγε φύγε να μη μας βλέπεις ;)

Εμείς κορίτσια βαφτιζόμαστε σήμερα αλλα όλη μέρα βρέχει κ έχει 15 βαθμούς :(

Τα νεοτέρα μάλλον αύριο φιλουθια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανου μου σε καλωσοριζω και απο εδω και σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!

Ngeo να ειναι γερος ο αγοραρος και να ερθει με το καλο!!!!!

Margi και εμενα ο γιατρος αυτο της Frezyderm μου ειχε δωσει οταν γεννησα και απο τοτε μονο ευτο χρησημοποιω και δεν εχω τιποτα.

Δομνινα μου μια χαρα ειναι και τα 5 καλη επιτυχια και να πιασουν γερα.

Μαγδα φυγε μακρια αν ειναι να επηρεαζεσαι δεν σε θελουμε να πας αλλου....!!!!

Κοριτσακια που βαφτηζετε τα καμαρια σας να τα χαιρεστε και να χουν παντα υγεια!!!!!

ευχαριστω κοριτσια, vasdeli και εσυ αγορι περιμενετε;;;μπραβο με το καλο!μονο η mariaefi θα μας κρατησει σε αγωνια...

thena δεν πειραζει, θα μπειτε μεσα (ελπιζω μονο να χωρατε!) και να δεις θα ειναι ολα τελεια!

περιμενουμε νεα

φιλια σ ολες, αυριο φτιαχνω μουσακα, δεν εχω ξανακανει, ο θεος βοηθος!!!

καλα, ο αντρας μου εχει χαζεψει με τον διαδοχο...δεν πανε καλα και η μικρη ολη μερα σα βδελλα στον μπαμπα της, εμενα φτυσμενη!ε ρε γλεντια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

ευχαριστω κοριτσια, vasdeli και εσυ αγορι περιμενετε;;;μπραβο με το καλο!μονο η mariaefi θα μας κρατησει σε αγωνια...

Ναι, αγοράκι είναι το μανάρι μου! Και ρίχνει κάτι κλώτσους!!!! Ακόμη και τώρα που γράφω!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα να ειστε καλα,εμας παντως μαριαεφη για 4η δημοτικου μας φυγαν 180 ευρουλακια,με τα βιβλια,μονο των αγγλικων ειχαν 110.Δεν πειραζει χαλαλι για τα παιδακια μας.

Thena με το καλο η βαφτιση,οσο για τον καιρο,δεν πειραζει κοπελα μου,μπορει να χαλαει μονο τα τριγυρω,αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα εχετε την καλυτερη διαθεση κι ουτε που θα το καταλαβετε.Περιμενουμε νεα και εντυπωσεις.Να σου ζησει κοπελα μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;thena τι γινεται; εγινε η βαφτιση;πως τα περασατε; να σας ζησει ο ιασονας, να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!

εμεις σηκωθηκαμε νωρις, 9, ξυπνησε η μικρη, εκανα το μουσακα, ο θεος βοηθος, πρωτη φορα το κανω, θα δειξει...επλυνα και την κουρτινα της μικρης, θελω να μαζεψω το δωματιο της γιατι θα ερθει σε λιγες μερες το κρεβατι της, να ειναι ετοιμο!

φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κορίτσια ειμαι ενα κινητό πτωμα χθες κάναμε την βάπτιση του μικρού μου αλέξη και μετά παρτυ στο σπίτη με φίλους ειμαι κομάτια περασαμε σούπερ θα σας πω αναλυτικά αυριο γιατι παω να την πέσω τι εγινε σήμερα που πήγατε όλες???

Πιάστε απο ενα φιλάκι;);););)

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

να σα ζησουν!!! καλη ανατροφη στα μαναρια!!!!!

εκλαψαν?? και εμεις χτες ειχαμε μια βαφτιση και το κοριτσακι ολο γελαγε!!!!

μανου 180 εεεε?! αλλα πηρατε και τα βιβλια των Αγγλικων οποτε λογικο.Σκεψου στο προνηπιο ειχα δωσει 150 ευρω μονο για το σχολειο9ολοημερο) μας ειχαν ζητησει οτι μπορεις να φανταστεις!!

Ivet να σας ζησει,γερο και καλοφωτιστο να ειναι.

Ασε μαριαεφη και εχω και συνεχεια,βλεπεις φετος στο μαθημα της μουσικης θα μαθουνε φλογερα τα πουλακια μου.Δεν πειραζει ομως χαλαλι,και μονο τη χαρα που βλεπεις στα προσωπακια τους,αξιζει ολα τα λεφτα του κοσμου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ivet να σας ζησει,γερο και καλοφωτιστο να ειναι.

Ασε μαριαεφη και εχω και συνεχεια,βλεπεις φετος στο μαθημα της μουσικης θα μαθουνε φλογερα τα πουλακια μου.Δεν πειραζει ομως χαλαλι,και μονο τη χαρα που βλεπεις στα προσωπακια τους,αξιζει ολα τα λεφτα του κοσμου.

πωπω κατι μουσικαντες!!!χαχα!!

αλλα κατα τ'αλλα δωρεαν παιδεια!!

αχ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...