Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Πω πω περασε η ώρα παω να πάρω τα καλαθια για της μπομπονιερες και τα δώρα των κουμπάρων θα τα πουμε το βραδυ φιλιααααααααα

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Margi το χαμομηλι κανει θαυματα!πολυ χαιρομαι που ειναι καλα εκει που θα πας! μια νεα πολη μια νεα αρχη!! θα δεις που το θαυμα σε περιμενει στην γωνια!!!

ιβετ μου καλη σχολικη χρονια λοιπον!!!

Λεω δεν ξερω μπορει να πω και βλακία αλλα μηπως θα πρεπει να κανει και ο συζηξ μια θεραπεία για τους μύκητες?? αν το εχει εκεινος μπορει να μην εχει ενοχλήσεις και απλα να στο μεταφερει α και να πλένεται καλά παραααααααα πολυ καλα γιατι παλια ειχα και εγω προβλήματα με αυτο....
Δε λες βλακείες καλή μου! Να ήξερες πόσες θεραπείες κάναμε και οι δυο όλα αυτά τα χρόνια που με ταλαιπωρούν! Προσέχουμε τα πάντα ( ειδικά εγώ! ). Μετά από κάθε επαφή τον βάζω να πλένεται με χλιαρό νερό καλού- κακού. Τι να σου λέω τώρα! Ρε κορίτσια, τι σκεφτόμουν χθες που με τάραξαν! Τσαντίστηκα πολύ και λέω μήπως σε αυτό οφείλονται όλα μου τα προβλήματα; Μήπως αυτοι οι παλιομύκητες σκοτώνουν το σπέρμα και δεν με αφήνουν να μείνω έγκυος; Σε ποιον χριστιανό να απευθυνθώ; Ολοι οι γιατροί που πήγα μου είπαν πως οι μύκητες δεν επηρεάζουν αρνητικά τη σύλληψη και δεν δημιουργούν πρόβλημα κατά την εγκυμοσύνη. Κι αν τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Και πώς στα κομμάτια απαλλάσσεται μία γυναίκα από αυτούς;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

οσο για την πρόταση της Ngeo ( χι! χι! )εμένα μου άρεσε !!!Γελάστε όσο θέλετε οι υπόλοιπες, εγώ βγάζω το καπέλο στη φίλη μας.....Ngeo, μία φορά που είχα ενοχλήσεις και ήταν γόνιμες μέρες που δεν ήθελα να τις χάσω με τίποτα, ΄τη δοκίμασα τη μεθοδό σου. ( τελικά έχουμε τα ίδια μυαλιά)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημέρα κορίτσια!!!!

Μαριαεφάκι μου χαρηκα για τα νεα σου!!!

Μαrgi μου στο ξαναγραφω γιατι εγω σωθηκα απο τοτε που χρησιμοποιω καθημερινα το υγρο σαπουνακι τις frezyderm για την ευαισθητη περιοχη με ph 4 δεν ξανα ειχα μυκητες!!! αν θυμασε μαζι παντα ειχαμε ενοχλησεις καθε μηνα τα ιδια και τα ιδια ειχα φαει ολα τα γιαρτουκια και παλι τπτ!!! απο το Μαι που το χρησιμοποιω ειμαι οκ!!! Το Μαι ειχα παει στο νεο γιατρο και μου το συστησε καθε μερα, ειχα παει γιατι ειχα κολπιτιδα και με κατι χαπια και με αυτο εφυγε ο κνησμος!!! απλα χρησιμοποιησετο τωρα και θα δεις πως θα σου φυγει και ο κνησμος!!!

Εγω ειμαι καλα και περιμενω με αγωνια να ξεκινησω με το γιατρο μου την παρακολουθησει ωορηξιας να δουμε τι γινετε!!!!:):):)

Προσπαθω να μην αγχωνομαι και γι' αυτο σας αποφευγω λιγάκι!!!;):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Μαγδάκι μου! Να μας απφευγεις όχι λίγο, αλλά πολύ, αν είναι να αγχώνεσαι.Θα μπαίνεις όποτε αισθανεσαι εσύ καλά. Θα το παρω το σαπουνάκι που μου λες. Χθες εφαγα όλο το βράδυ να ψάχνω στο ιντερνετ λύση για το θέμα. Διαβασα ιστορίες πολλών κοριτσιών που ταλαιπωρουνται χρόνια !!! ολες τους ελεγαν αυτα που λέω κι εγώ. Οτι είναι δύσκολοι, ότι δύσκολα φευγουν κτλ. Μ' αρεσε η απάντησητου Ζησόπουλου σε μια κοπέλα που πάθαινε συχνα. Της είπε να σταματήσει να κάνει κάλλιέργειες, να κόψει τους γιατρούς για λίγο καιρό και να πλένεται εναλλάξ με χαμομήλι και σοδόνερο. Αυτό λέι έκαναν οι γιαγιάδες μας. Πολλά κορίτσια έλεγαν για το σοδόνερο. Μαλιστα μία ελεγε ότι απαλλάχτηκε κάνοντας επί μία βδομάδα πλύσεις με σοδόνερο. Την επόμενη βδομαδα εκανε μέρα παρα μερα και μετά μια φορα το μήνα μετα την περίοδο. Μιας άλλης ο γιατρός της είπε να κάνει πλύση μισή ωρα πριν το σεξ για να καθαρίζει ο κόλπος και να τρεχει γρηγορότερα το σπέρμα. Τι να πω....Εμένα μπορεί να με χαρακτηρισε τολμηρη η Μηλίτσα ότα ειπα οτι εκανα πλύση με σόδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τη φοβάμαι για εσωτερική πλύση. Α, κυκλοφορεί και ενα eva restore baking soda με ετοιμη συσκευη και δοσολογία. Θα τα έχω ολά υπόψη.

Εγω έκανα πλύση μόνο με χαμομηλάκι χθες το πρωί και στη συνέχεια ξεπλύθηκα εξωτερικα με χαμομηλο-σόδα. Το βραδάκι ξανά πλύση εξωτερική με χαμομήλι.Εβαλα και verdal εξωτερικά. Τωρα θα κάνω αυτό που είπε ο Ζησόπουλος κι αυτό της Μαγδας. Είμαι στη 12η μέρα και φοβάμαι να ξαναβάλω αλοιφή.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ναι αυτο με τη σοδα μου το ειχε πει και ο δικος μου, τιποτα αλλο δεν μου ειχε δωσει!δοκιμασε το και εσωτερικα

μαγδα πολλα φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

γεια σας, μολις φαγαμ, σπανακορυζο...τεσπα

γραφω νεα απο το γιατρο...τελικα ΑΓΟΡΙ ειναι φαινοταν πεντακαθαρα, ολο γυρνουσε, ειναι με το κεφαλι κατω αλλα τερμα κατω μιλαμε, ολο κουνιοταν, μια σταση απιστευτη και ο γιατρος γελουσε!καλα ο αντρας μου δε το συζητω, πεταει!!!ολα καλα ειπε, καναμε α τεστ και τον αλλο μηνα β επιπεδου

φιλια τα λεμε και μετα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου! Ο άνδρας σου περίμενε το διάδοχο για να πάρει μπροστά φαίνεται.. με το καλό κοριτσάκι μου να πάρεις τον μπέμπη σου αγκαλίτσα!

Κοριτσάκια μου πήγα πάλι στο γιατρό.. Είδαμε 5 ωοθηλάκια να μεγαλώνουν.. Απογοητεύτηκα λίγο.. περίμενα περισσότερα αλλά ο γιατρός μου είπε ότι αφενός βλέπει και κάποια άλλα μικρά τα οποία θα δούμε πως θα εξελιχθούν και αφετέρου α) να μη στενοχωριέμαι γιατί υπάρχουν γυναίκες που κάνουν μόλις 2 και πετυχαίνουν εγκυμοσύνη με αυτά και β) πολλές φορές η ανταπόκριση των ωοθηκών στη δεύτερη εξωσωματική είναι φτωχότερη.. Αλλά πάμε καλά..

Έτσι ενεσούλες τώρα και τη Δευτέρα 8 το πρωί πάλι εκεί...

Προχωράμε αργά και σταθερά!

Καλημέρα σας και πάλι!

L2qIp2.png

Νγεο, συγχαρητήρια για τον μπεμπούλη που μεγαλώνει μέσα σου και που προβλέπεται να είναι μεγάλος ατακτούλης!!!

δομνίνα μην απογοητελυεσαι! Και τα 5 καλά είναι. Καλύτερα 5 και ποιοτικά παρά παραπάνω και αδύναμα, ετσι δεν είναι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

μαγδουλα!! να εισαι χαλαρη και θα δεις θα το πιασεις το μπεμπε!

Ngeo με το καλο να παρεις αγκαλια τον παιδαρο!! ουαου!!!

Δομνινα μου και 5 αρκουν! εσυ θετικη σκεψη να κανεις!!!

Μαρτζι μου γλυκεια το αγχος τα γλυκα και οι αρνητικες σκεψεις βοηθουν στους μυκητες να πλενεσε με σοδονερο και χαμομηλι και θα δεις που ολα καλα θα πανε!

και πανω απο ολα χαλαραααα!!!

Καλημερα και απο μενα,επιτελους επεστρεψα,ηρθα την Κυριακη,αλλα ειχε ενα ιο το πισι και το ειχα για φτιαξιμο.Ειχατε γραψει τοοοοοοοοσα πολλα.Γι'αυτο ζητω εκ των προτερων συγγνωμη αν ξεχασω κανενα κοριτσακι.

Ngeo μου με το καλο να δεχτεις τον πριγκηπα σου.

Δομνινα μου καλη επιτυχια κι ευχομαι ολα να πανε καλα.

Μαριαεφη μου σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι,τελεια τα νεα για το μπεμπε σου,μπραβο κοριτσακι μου.

Margi μου να ζησετε και καλη σταδιοδρομια στη νεα σου δουλεια και καλη διαμονη στο νεο σπιτικο σου.

Μηλιτσα περαστικα στην κορη του αντρουλη σου και γρηγορη αναρρωση.

Αννα μου συλληπητηρια για τον πεθερο σου,να ειστε γεροι να τον θυμαστε.

Να ευχηθω με το καλο σε οσες κοπελες βαφτιζουν τα παιδακια τους.

Εμεις περασαμε ενα ξεκουραστο και ξενοιαστο καλοκαιρι,αντε και καλο χειμωνα,σημερα παμε για τα σχολικα.Καλο Σ/Κ σε ολες τα λεμε απο Δευτερα,μου λειψατε πολυυυυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλο χειμωνα μανου μου και καλη σχολικη χρονια!!!!!!!!!!

εγω χτες εκανα μια ερευνα αγορας αλλα δεν πηρα τιποτα γιατι δεν ξερω τι θα χρειαστουμε!! φετος α δημοτικου οποτε.....

πηγα μεχρι το jumbo και εφριξα .τα νευρα μου παιξαν αληθεια...το εχουν χωρισει στα δυο το μαγαζι με διαφορετικους εισοδους διαφορετικα ταμεια...μπαινω λοιπον εκει που ελεγε σχολικα και τα ραφια ηταν αδεια σχεδον τιποτα δεν εβλεπα ιδιαιτερο και οι ποσοτητες μηδαμηνες!

λεω καλα δεν θα ερθω εδω γιατι δνε θα προλαβω ν απαρω τιποτα...πηρα κατι ψιλα για την κορη της νονας μας ετσι για το καλο και η μικρη μου ηθελε να μπουμε στο αλλο. Μπαινουμε παιρνουμε το πατινι που ηθελε και παμε να πληρωσουμε και τι διαπιστωνω ? οτι όλα τα σχολικα ειναι σε αυτο το κτιριο!!! μα καλα ειναι ηλιθιοι?! αλλου γραφουν σχολικα αλλου τα βαζουν??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...