Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;εγω σημερα δεν πηγα σχολειο, ειναι μακρυα και μου ειπαν να παω αυριο δεν εγινε και τιποτα...

ειμαι με τη μικρη, θα παμε για κανενα καφε σε λιγο, καπου που εχει και κουνιες και κατι πλαστικα παιχνιδια, μια χαρα ειναι εκει.

margi μηπως οντως να ρωτησεις κανεναν διατροφολογο για τους μηκυτες;μηπως βελτιωθει με ειδικη διατροφη;

να πω και κατι αλλα μη γελασεις...μηπως να φορατε προφυλακτικο τρυπημενο στη μυτη;;; (ειπα βλακεια;;;)

χαχαχα!!! τελειο απλα τελειο! προφυλακτικο με τρυπα!

ελιωσα!!!!!!!!!

καλα να περασετε!

και εγω παω σιγα σιγα να μαγειρεψω σουτζουκακια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λες;;;δεν ηταν βλακεια;;;

στειλε κανενα σουτζουκακι...μιαμ!εγω κανω ψαρια, αλλα δεν ξερω αν εχω κανενα μπροκολακι να φτιαξω, θα δω

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μπραβο βρε Ngeo εσκασα απο τα γελια χαχαχαχαχα

εγω ειχα εδω απο το πρωι πεθερα και επαιζε με την μικρη τωρα την πηρε πανω στο σπιτι της και εγω μαγειρεψα δυο ταψια μπιφτεκια με πατατες και εβρασα και βλητα μμμμμμμμ

Θενα τελος η αναμονη? Αντε βρε γιατι με τεταρτο θα σου κλειναμε σουιτα στο δαφνι.

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια..

Margi μου καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία.. Πρέπει να είναι πολύ όμορφη η συγκεκριμένη περιοχή.. Μακάρι να περάσεις τέλεια και που ξέρεις όταν ηρεμήσεις το μωράκι μπορεί να σου' ρθει παραθαλάσσιο.. πάντως δίκιο έχουν οι κοπέλες.. από τη στιγμή που υπάρχουν μύκητες είτε σε σένα είτε στον άνδρα σου πάντα η επαφή πρέπει να γίνεται με προφύλαξη.. διαφορετικά κολλάτε ο ένας τον άλλον... πέρσι τέτοια εποχή είχα πάθει μύκητες διότι είχα πάρει αντιβίωση χωρίς να παίρνω ταυτόχρονα ultra-levir και τα είδα όλα...

Thena μου πολύ όμορφο όνομα.. Ξεφεύγει από τα στερεότυπα και δίνει κάτι το διαφορετικό.. Να τον χαίρεστε και να τον δείτε γερό, ευτυχισμένο και καλό άνθρωπο πάνω απ' όλα..

Ngeo μου εσύ που πας;

Έφη μου ελπίζω να σου έχουν περάσει οι ημικρανίες..

Μηλίτσα πολλά φιλιά..

Εγώ κοριτσάκια μου αύριο έχω πάλι γιατρό.. άντε να δούμε τι θα δούμε..

L2qIp2.png

καλα τι τα κανεις 2 ταψια μπιφτεκια;;;ε ρε φαγητο, χαρας το κουραγιο σου!

εγω ακομα δεν ξερω που θα με τοποθετησουν εχω ζητησει αποσπαση για μακρυα με μορια αλλα ξερω οτι απο 13 του μηνα θα ειμαι σε αδεια!!!

αχ να χα και λιγα βλητα...ε ρε ορεξεις που εχω

να σας πω αυτο που θα ηθελα πιο πολυ ειναι μια σαλατα με ροκα, μαρουλι, σπανακι, ντοματινια, φετα τριμενη και βινεγρετ πολυ δροσιστικη. που θα παει θα παω να ψωνισω και θα τη φτιαξω!

Διαφημίσεις

Μαγειρεψα για 10 ατομα ζωη να χουμε αυτες τις μερες τρωμε ολοι μαζι....

Ασε πηγα πρωι πρωι στην λαικη και ψωνησα και στον χασαπη γιατι τοσα ατομα δεν χορταινουν και ευκολα

αν ηξερες τι μαγειρευα εγω οταν ειχαμε τους επισκεπτες....!!!

ενα σου λεω μια βδομαδα 10 κιλα πατατες!!

σε αφηνει να τρως πρασινα ο γιατρος??!!τυχερη εμενα οχι λογω οτι δεν εχω αντισωματα τοξοπλασματος!!κλαψ!

βλητα εφαγα μονο απο τον κηπο του μπαμπα μου που δεν μπαινουν γατες στα σιγουρα και ειναι κλεισμενα καλα!

οσο για μαρουλι ουτε ξερω ποσο καιρο εχω να φαω!

παω νατ τελειωσω τα σουτζουκακια!

φιλια!!!

φιλακια βρε!!!!

Ασε εχω εδω και δεκα μερες που μαγειρευω για 10 και το θεμα ειναι οτι μεχρι εχτες εφτιαχνα νυστησημα και με αυτα δεν χορταινεις και ευκολα οποτε αναστεναζαν οι κατσαρολες δεν ξερω ουτε εγω ποσα κιλα φασολακια καθαρησα ....ασε...

και εγω δεν εχω ανοσια στο τοξοπλασμα και μου ειπε οχι πρασινα λαχανικα απ εξω! σπιτι να τρωω και να προσεχω πως θα καθαριζω, πλενω ενα ενα το μαρουλι και μετα με ξυδι!

Διαφημίσεις

Γεια σας. Πήγα, είδα, γύρισα! Ωραια περιοχή κορίτσια. Ηλιος, θάλασσα και καθαρός αέρας. Στο σχολείο καλά μού φάνηκαν τα πράγματα. Η διευθύντρια καλός άνθρωπος. Ενδιαφέρθηκε για το τραύμα μου και μου είπε να μην αγχώνομαι για γραφικές εργασίες.

Μετά το σχολείο περπατήσαμε κοντά στη θάλασσα. Τι ωραία! Θα μου κάνει καλό το κλίμα εκεί. Τόσα χρόνια με την υγρασία και τις βροχές της πόλης μου σκούριασα τελείως.

Θα πάμε τώρα το Σάββατο να ψάξουμε για σπίτι. Ελπίζω να βρούμε κάτι καλό.

Με το που σηκώθηκα το πρωί έκανα πλύση εσωτερική με χαμομήλι, και ξεπλύθηκα εξωτερικά με χαμομήλι και λίγη σόδα που αραίωσα μεσα. Εβαλα και λίγο αλοιφή ( τη verdal ) και λέω "ό,τι γίνει". Τώρα είμαι καλά. Δεν έχω καμία ενόχληση. Φτου! Μπορεί να είναι και υπερέκκριση υγρών, όπως είχε πει η γιατρός. συγκεκριμένα μου είπε πως αν έχω ενοχλήσεις να πλένομαι για κανα δυο τρεις μερες με χαμομήλι και αν δεν περνάει να την επισκέπτομαι. Αν περνάει είναι υπερέκκριση και δεν θέλει θεραπεία, αν δεν περνάει θα με βλέπει και θα κρίνει αυτή τι είναι. Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;εγω σημερα δεν πηγα σχολειο, ειναι μακρυα και μου ειπαν να παω αυριο δεν εγινε και τιποτα...

ειμαι με τη μικρη, θα παμε για κανενα καφε σε λιγο, καπου που εχει και κουνιες και κατι πλαστικα παιχνιδια, μια χαρα ειναι εκει.

margi μηπως οντως να ρωτησεις κανεναν διατροφολογο για τους μηκυτες;μηπως βελτιωθει με ειδικη διατροφη;

να πω και κατι αλλα μη γελασεις...μηπως να φορατε προφυλακτικο τρυπημενο στη μυτη;;; (ειπα βλακεια;;;)

χα χα αρε γελιο που εκανα μεσημεριάτικο καλο!!!!!!!!!!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Γεια σας. Πήγα, είδα, γύρισα! Ωραια περιοχή κορίτσια. Ηλιος, θάλασσα και καθαρός αέρας. Στο σχολείο καλά μού φάνηκαν τα πράγματα. Η διευθύντρια καλός άνθρωπος. Ενδιαφέρθηκε για το τραύμα μου και μου είπε να μην αγχώνομαι για γραφικές εργασίες.

Μετά το σχολείο περπατήσαμε κοντά στη θάλασσα. Τι ωραία! Θα μου κάνει καλό το κλίμα εκεί. Τόσα χρόνια με την υγρασία και τις βροχές της πόλης μου σκούριασα τελείως.

Θα πάμε τώρα το Σάββατο να ψάξουμε για σπίτι. Ελπίζω να βρούμε κάτι καλό.

Με το που σηκώθηκα το πρωί έκανα πλύση εσωτερική με χαμομήλι, και ξεπλύθηκα εξωτερικά με χαμομήλι και λίγη σόδα που αραίωσα μεσα. Εβαλα και λίγο αλοιφή ( τη verdal ) και λέω "ό,τι γίνει". Τώρα είμαι καλά. Δεν έχω καμία ενόχληση. Φτου! Μπορεί να είναι και υπερέκκριση υγρών, όπως είχε πει η γιατρός. συγκεκριμένα μου είπε πως αν έχω ενοχλήσεις να πλένομαι για κανα δυο τρεις μερες με χαμομήλι και αν δεν περνάει να την επισκέπτομαι. Αν περνάει είναι υπερέκκριση και δεν θέλει θεραπεία, αν δεν περνάει θα με βλέπει και θα κρίνει αυτή τι είναι. Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει.

Λεω δεν ξερω μπορει να πω και βλακία αλλα μηπως θα πρεπει να κανει και ο συζηξ μια θεραπεία για τους μύκητες?? αν το εχει εκεινος μπορει να μην εχει ενοχλήσεις και απλα να στο μεταφερει α και να πλένεται καλά παραααααααα πολυ καλα γιατι παλια ειχα και εγω προβλήματα με αυτο....

Μη ξεχάσω καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρωση στη κόρη του άντρα σου Μηλίτσα

margi συγχαρητήρια για το διορισμό σου. Βόνιτσα ε? Πέρασα τέλειες διακοπές περυσι εκεί. Σου ξαναείπα σταματα να αγχώνεσαι. Οι μύκητες είναι κομμάτι σου προσπάθησε να τους δεχτείς λίγο για να σταματήσουν να αναπτύσονται. θυμάσαι που σου είπα ότι είχα βγάλει δερματολογικούς? Ε!φύγανε, δεν έχω τίποτα τώρα.

ngeo και γω δεν ήθελα να μάθω το φύλο του 2 παιδιού αλλά λόγω αμνιοκέντησης το μάθαμε έτσι κι αλλιώς. Το γράφει μέσα οπότε το διαβασαμε.

Thena να σου ζήσει ο μικρούλης Οντως πολύ ωραίο ονομα. και χαίρομαι για την αρνητική σου απάντηση

ιβετ εγω τη πάω σε ιδιωτικό, φέτος που πήγα να τη γράψω ούτε την αίτηση δε δεχτηκανε να μου πάρουνε γιατί είμαστε λέει υψηλομισθοί.!!!!!!Λες και δε πληρώνουμε φόρους εμείς. Τέλος πάντων όχι ότι έχει και κανα της προκοπής εδω στη περιοχή. Αλλά νευριασα με την αντιμετώπιση τους.

΄

Ελπίζω να μη ξέχασα κάτι. Καληνύχτα και θα τα πούμε.

Ειμαι πολυ χαρουμενη σήμερα μου τον πήραν τελικά σε εναν παιδικό θα ειναι νήπια και προνήπια μαζί και στις 12.15 θα σχολάνε δεν πειράζη τουλαχιστον θα γλητωσω τα λεφτά του ιδιωτικού να σου πω δεν θελω να τον αφήνω μεχρι τις 03,30 αν δεν δουλευω δεν υπάρχει λογος κρίμα δεν ειναι??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...