Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Τέλεια όλα! Και εγώ ήθελα φουλ καριέρα, έσκασε ο κοβιντ και μετά μαθαίναμε για την εξωσωματική… κάπως κύλισαν έτσι τα πράγματα. Μην μετανιώνεις. Το μόνο που δεν ήξερες γιατί πριν 10 χρόνια δεν ήταν τόσο στην μόδα να προωθούν οι γιατροί την κατάψυξη ωαρίων. Τώρα ξεκίνησε έντονα να συζητιέται. Παλιά σου έλεγαν κάνε τώρα παιδί. Τι είναι; Ούτε εγώ θα έκανα. Έτυχε και ο σύζυγος μου είναι μεγαλύτερος μου και κάπως ήρθε σε αυτήν την φάση λίγο ποιο γρήγορα από ότι θα ερχόμουν πιστεύω με συνομήλικο μου. Προς θεού δεν με πίεσε σε κάτι, απλά ήρθε η επιθυμία ίσως ποιο γρήγορα. 
      Ε άστο. Είναι δυναμική και κάνω τα πάντα μόνη μου, αλλά εκεί στην εμβρυομεταφορά δυσκολεύτηκα. Βεβαια είδα την γλύκα του μόνη μου όταν έκανα παιδι. Και το κερασάκι στην τούρτα όταν φεύγει τώρα που έχω και δουλειά και παιδί και σκυλί και τόσες ώρες που λείπει; Οι δουλειές; Ποιος θα της κάνει, με τέτοια έξοδα , μια γυναίκα για το σπίτι 2 φορές το μήνα φαίνεται μακρινό όνειρο. Προσπαθούμε μισά μισά όπως είχαμε πει πριν κάποιες μέρες να τις κάνουμε παρέα. 
      πολυ μου αρέσει η προσέγγιση του γιατρού. 

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Σοκ, μην με τρομάζεις! Προσπάθησα να αγοράσω, αλλά γελάω με τις τιμές 😂😂 ένα νορμαλ σπίτι στα 180.000 σε ότι ναναι περιοχές. Υπομονή και κουράγιο. Μας βλέπω 2-2 τις οικογένειες σε ίδιο σπίτι. Οπως παλια 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε ειχα φρικαρει μετα απο ειδικα τον πρωτο χρονο...ειχα παει στο γιατρο και ηταν ολα καλα ο αντρας μου δεν πηγαινε ειχε μουλαρωσει ελεγε οταν ειναι να ερθει θα ερθει..τελικα ομως πηγε σε ουρολογο ανδρολογο γιατι πονουσε κατα την επαφη και ειχε φιμωση ναι ναι εκανε επεμβαση Νοεμβρη και Αυγουστο εμεινα εγκυος!!

τι να πω!

και στην κορη μου οπως 2 χρονια ελευθερο αλλα οχι συχνα γιατι δεν μεναμε μαζι.

μετα που συζησαμε απο τον αραββωνα περασε ενας ακομη χρονος και τσουπ να το θετικο τεστακι!

θενα ωραιο ονομα εχεις διαλεξει!! και οχι δεν ξερουμε και ειπαμε και στον γιατρο να μην μας πει!!

ρε θενα μιας και εχεις πολλα παιδια (αξια μανουλα) πες μου κατι χρησιμοποιησες το ιδιο στρωμα για την κουνια ή πηρες καινουργιο? αν ναι πως το καθαρισες!???

εγω λεω να χρησιποιησω της Εφης μου το οποιο το 2004 αγοραστηκε κοκοφοινας (δεν εχει βραχει ποτε) 200 ευρω και το εχω φυλαγμενο μεσα στην ντουλαπα...για πες γιατι θα σαλταρω!

Σας καληνυχτίζω, κοριτσάκια. Καλά, σήμερα έκατσα πολύ ώρα στο parents.Αυριο φεύγω πρωί-πρωί. Θα τα πούμε σύντομα ελπίζω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εφη κερατσινι μενω κοντα στο νεκροταφειο.αμα θες καμμια κυριακη απογευμα να βρεθουμε σε καμμια παιδικη χαρα η παιδοτοπο.ο αγαπημενος μου ειναι οι μπομπιρες,λεωφορος δημοκρατιας.

καλέ δίπλα μένουμε. Εγω μένω στο βουνό πάνω απο το πάρκο πρεσσόφ. Απεναντί ακριβώς απο το καινούργιο λύκειο που χτίζεται. Ναι θα το ήθελα να βρεθούμε. Κάτσε να μαζευτώ. Φεύγω αύριο να πάω να φέρω τη μεγάλη μου απο το χωριό. Και δυστυχώς και τη μητέρα μου. Και λέω δυστυχώς γιατί προβλέπω καυγάδες. Με τη μητέρα μου τα πάμε καλά όσο είναι σε άλλο σπίτι. Ανακατευεται πολύ και αφού μας κάνει να αφρίσουμε το βλέπω στο τέλος να της τα χώνω. Οχι ότι θα σταματήσει, απλά μαζευεται για λίγο και δε μας νευριάζει. :evil: Τι έλεγα? Α!ναι δεν έχω πάει σε αυτό το παιδοτοπο αλλα πολυ ευχαριστως. Συνήθως την πηγαινα στη παιδική στο χαιδάρι και στο δάσος απεναντί απο τις κούνιες. Ξεσαλώνει. Και τελευταία την πηγαινω και στο west plaza στον ασπρόπυργο. Πολύ ωραίος παιδοτοπος και αυτός.

Κορίτσια δεν έχω αντοχές αυτή τη στιγμή να σχολιάσω γιατί είμαι με ημικρανία και το κεφάλι μου έτοιμο να σπάσει. Αδιάθετησα σήμερα και είμαι χάλια. Πάνε και τα μπάνια που ήλπιζα να κάνω στο χωριό.

Εύχομαι να είστε όλες καλά.

an1cz_U0g410010NDA5NjlsfDc0MTAzNjdkbGF8WmV0YSBpcw.gifan1c4ck0g410010NzU1NThkfDY4MzA5NDJ6YXxNYWlyYSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Α, και κάτι άλλο. Η γιαγιά μου έλεγε πως αν μία έγκυος φαίνεται ότι είναι έγκυος, όταν την βλέπεις από πισω ( κοιτώντας πάντα τη λεκάνη της), τότε έχει κορίτσι. Αν από πίσω είναι όπως ήταν και πριν την εγκυμοσύνη, τότε είναι αγοράκι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαριαεφη, εγώ νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά ας μιλήσουν οι ειδικές.

λες εε??

εχω διαβασει διαφορα αλλα λεω κατσε θα ρωτησω την ειδικο!!χαχα!!

καληνυχτα καλη ξεκουραση.εγω περιμενω να ερθει ο συζυγος ειναι στον αδελφο του και παιζουν ποκερ για την πλακα τους βαζουν 5 ευρω και κανουν μαρκες στο σπιτι του και πινουν μπυρες!

καλέ δίπλα μένουμε. Εγω μένω στο βουνό πάνω απο το πάρκο πρεσσόφ. Απεναντί ακριβώς απο το καινούργιο λύκειο που χτίζεται. Ναι θα το ήθελα να βρεθούμε. Κάτσε να μαζευτώ. Φεύγω αύριο να πάω να φέρω τη μεγάλη μου απο το χωριό. Και δυστυχώς και τη μητέρα μου. Και λέω δυστυχώς γιατί προβλέπω καυγάδες. Με τη μητέρα μου τα πάμε καλά όσο είναι σε άλλο σπίτι. Ανακατευεται πολύ και αφού μας κάνει να αφρίσουμε το βλέπω στο τέλος να της τα χώνω. Οχι ότι θα σταματήσει, απλά μαζευεται για λίγο και δε μας νευριάζει. :evil: Τι έλεγα? Α!ναι δεν έχω πάει σε αυτό το παιδοτοπο αλλα πολυ ευχαριστως. Συνήθως την πηγαινα στη παιδική στο χαιδάρι και στο δάσος απεναντί απο τις κούνιες. Ξεσαλώνει. Και τελευταία την πηγαινω και στο west plaza στον ασπρόπυργο. Πολύ ωραίος παιδοτοπος και αυτός.

Κορίτσια δεν έχω αντοχές αυτή τη στιγμή να σχολιάσω γιατί είμαι με ημικρανία και το κεφάλι μου έτοιμο να σπάσει. Αδιάθετησα σήμερα και είμαι χάλια. Πάνε και τα μπάνια που ήλπιζα να κάνω στο χωριό.

Εύχομαι να είστε όλες καλά.

ημικρανια εε?? με επιανε συχνα με τους εμετους που εκανα!! σε νιωθω!

παρε κανα παυσιπονο και μην δεις τηλεοραση τον χειροτερευει!

ρε θενα μιας και εχεις πολλα παιδια (αξια μανουλα) πες μου κατι χρησιμοποιησες το ιδιο στρωμα για την κουνια ή πηρες καινουργιο? αν ναι πως το καθαρισες!???

εγω λεω να χρησιποιησω της Εφης μου το οποιο το 2004 αγοραστηκε κοκοφοινας (δεν εχει βραχει ποτε) 200 ευρω και το εχω φυλαγμενο μεσα στην ντουλαπα...για πες γιατι θα σαλταρω!

Εγω το έβγαλα στον ήλιο κάθε μέρα για μια βδομάδα και το "χτύπησα" με το ειδικό εργαλείο και το πέρασα και με τον ατμοκαθαριστή;)

mariaefi σ'ευχαριστώ. Απλά μεγαλώνοντας οι ορμόνες μου παίζουν τέτοια παιχνιδια. Θέλω να ρωτήσω κάτι και θα γελάσετε αλλά δε βαριέσαι. Τι είναι η χοριακή? Δεν έχω κάνει ποτέ μου

an1cz_U0g410010NDA5NjlsfDc0MTAzNjdkbGF8WmV0YSBpcw.gifan1c4ck0g410010NzU1NThkfDY4MzA5NDJ6YXxNYWlyYSBpcw.gif

kale ego ixa gini vodi k stis tris i lekani ixe gini mpaniera:mrgreen::mrgreen: k mporo na po sta agoria itan xirotera k olas:rolleyes:

oreo to onama e ?etsi ,mas arese o mpampas moy legete stathis den mou aresi to pethero ton vgalame(giorgos) etsi opio mas arese ipame.

oso gia to stroma k ego to idio exo k vazo ena seltedaki idiko gia stroma koynias apo kato exi to plastiko ayto k apo pano petsete k pleno ayto to ixa pari apo pediko katastima apo pano vazo to sentoni kanonika ,den exi katholoy lekiasti to stroma ,na to dokimasis;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγω το έβγαλα στον ήλιο κάθε μέρα για μια βδομάδα και το "χτύπησα" με το ειδικό εργαλείο και το πέρασα και με τον ατμοκαθαριστή;)

mariaefi σ'ευχαριστώ. Απλά μεγαλώνοντας οι ορμόνες μου παίζουν τέτοια παιχνιδια. Θέλω να ρωτήσω κάτι και θα γελάσετε αλλά δε βαριέσαι. Τι είναι η χοριακή? Δεν έχω κάνει ποτέ μου

τελικα παιρνει ποντους ο ατμοκαθαριστης!!

βρηκα και στο πρακτικερ με 50 ευρω...!!!

λεω να το δοκιμασω θα το βγαλω και στον ηλιο! τουλαχιστον εδω στην Κρητη εχουμε πολυ ηλιο και το χειμωνα

Μη ξεχάσω καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρωση στη κόρη του άντρα σου Μηλίτσα

margi συγχαρητήρια για το διορισμό σου. Βόνιτσα ε? Πέρασα τέλειες διακοπές περυσι εκεί. Σου ξαναείπα σταματα να αγχώνεσαι. Οι μύκητες είναι κομμάτι σου προσπάθησε να τους δεχτείς λίγο για να σταματήσουν να αναπτύσονται. θυμάσαι που σου είπα ότι είχα βγάλει δερματολογικούς? Ε!φύγανε, δεν έχω τίποτα τώρα.

ngeo και γω δεν ήθελα να μάθω το φύλο του 2 παιδιού αλλά λόγω αμνιοκέντησης το μάθαμε έτσι κι αλλιώς. Το γράφει μέσα οπότε το διαβασαμε.

Thena να σου ζήσει ο μικρούλης Οντως πολύ ωραίο ονομα. και χαίρομαι για την αρνητική σου απάντηση

ιβετ εγω τη πάω σε ιδιωτικό, φέτος που πήγα να τη γράψω ούτε την αίτηση δε δεχτηκανε να μου πάρουνε γιατί είμαστε λέει υψηλομισθοί.!!!!!!Λες και δε πληρώνουμε φόρους εμείς. Τέλος πάντων όχι ότι έχει και κανα της προκοπής εδω στη περιοχή. Αλλά νευριασα με την αντιμετώπιση τους.

΄

Ελπίζω να μη ξέχασα κάτι. Καληνύχτα και θα τα πούμε.

Μη ξεχάσω καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρωση στη κόρη του άντρα σου Μηλίτσα

margi συγχαρητήρια για το διορισμό σου. Βόνιτσα ε? Πέρασα τέλειες διακοπές περυσι εκεί. Σου ξαναείπα σταματα να αγχώνεσαι. Οι μύκητες είναι κομμάτι σου προσπάθησε να τους δεχτείς λίγο για να σταματήσουν να αναπτύσονται. θυμάσαι που σου είπα ότι είχα βγάλει δερματολογικούς? Ε!φύγανε, δεν έχω τίποτα τώρα.

ngeo και γω δεν ήθελα να μάθω το φύλο του 2 παιδιού αλλά λόγω αμνιοκέντησης το μάθαμε έτσι κι αλλιώς. Το γράφει μέσα οπότε το διαβασαμε.

Thena να σου ζήσει ο μικρούλης Οντως πολύ ωραίο ονομα. και χαίρομαι για την αρνητική σου απάντηση

ιβετ εγω τη πάω σε ιδιωτικό, φέτος που πήγα να τη γράψω ούτε την αίτηση δε δεχτηκανε να μου πάρουνε γιατί είμαστε λέει υψηλομισθοί.!!!!!!Λες και δε πληρώνουμε φόρους εμείς. Τέλος πάντων όχι ότι έχει και κανα της προκοπής εδω στη περιοχή. Αλλά νευριασα με την αντιμετώπιση τους.

΄

Ελπίζω να μη ξέχασα κάτι. Καληνύχτα και θα τα πούμε.

χωρις μεσο δυσκολα τα πραγματα!!!

και εγω την πρωτη φορα εβαλα μεσο!ή για να ακριβολογω εβαλα την πρωτη πρωτη και δεν την πηραν και τελικα την επομενη χρονια (με μεσο δασκαλα) την πηραν μετα πηγε προνηπιο οποτε No problem

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;εγω σημερα δεν πηγα σχολειο, ειναι μακρυα και μου ειπαν να παω αυριο δεν εγινε και τιποτα...

ειμαι με τη μικρη, θα παμε για κανενα καφε σε λιγο, καπου που εχει και κουνιες και κατι πλαστικα παιχνιδια, μια χαρα ειναι εκει.

margi μηπως οντως να ρωτησεις κανεναν διατροφολογο για τους μηκυτες;μηπως βελτιωθει με ειδικη διατροφη;

να πω και κατι αλλα μη γελασεις...μηπως να φορατε προφυλακτικο τρυπημενο στη μυτη;;; (ειπα βλακεια;;;)

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...