Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Εχω πολλα νευρα σήμερα ξεκινησα να γράψω τον μικρο προνήπιο το ξερω αργησα αλλα ετρεχα με το χειρουργίο τον μάιο και δεν πρόλαβα σκατούλες δεν νομίζω να μου τον πάρουν πουθενα και θα αναγκαστώ να τον πάω ιδιωτικό αληθεια στελνει καμια το παίδι της απο εδω ολοήμερο σχολείο δημόσιο οχι ιδιωτικό και αν ναι ειναι καλά???

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

margi να σου πω, δεν ξεκινατε να κανετε οποτε θελετε ακομα και πιο μωρις, καλη ημερα μου ακουγεται για να ξεκινησετε τον κυκλο προσπαθειων σας γιατι και εγω καθε μηνα μετρουσα, επαιρνα τεστ κτλ αλλα ενα μηνα που δεν εκανα ουτε ενα τεστ και δεν μετρησα μερα εγινε το καλο, και τωρα που θα εχεις και το μυαλο σου αλλου ειναι ευκαιρια!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Λοιπόν, τοποθετήθηκα σε παραθαλλάσια περιοχη ( χωριό ) κοντά στη Βόνιτσα. Αυριο παρουσιάζομαι!!

Νγεο μου, πολύ θα ήθελα να τις εκμεταλλευτώ αυτές τις μέρες, αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι μύκητες ξαναχτυπούν!!!Φοβερή φαγούρα και ακόμα και μπροστά στο "τριχωτό" μέρος το δέρμα έχει "σκάσει" και είναι πολύ ενοχλητικό. Τι στο καλό, ρε γαμώτο....Εβαλα Bepanthol, αλλα τίποτα. Πλύθηκα και με χαμομήλι, δεν με βοήθησε. Θα έβαζα μια αλοιφούλα που έχω και με ανακουφίζει, αλλά φοβάμαι μην τυχόν και μείνω εγκυος και δημιουργηθεί καμία παρενέργεια. Τι λέτε, ΄δημιουργούν πρόβλημα οι εξωτερικές αλοιφούλες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

δε νομιζω για τις αλοιφες αλλα ρε παιδι μου τοσο χαλια πια;;;και οι μυκητες δημιουργουν προβλημα στη γονιμοποιηση ή μετα αν μεινεις με το καλο;τι σου λενε;αν ειναι μονο για τωρα το προβλημα δεν μπορεις να αντεξεις; (τι λεω και εγω)

βρε παιδι μου τι να πω, πως σε εχει παει ετσι; μηπως ειναι απο το αγχος; γιατι καθε ενας του βγαινει διαφορετικα εγω βγαζω αυθες στο στομα (αν γραφεται και ετσι!)

συγχαρητηρια, ποσα μορια εχει; εκει θα μενεις ή βόνιτσα; ποση ωρα ειναι απο εσας;ειδες που ελεγες, εμεις απο δευτερα!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Θενα μου ναι την εκανα την β επιπεδου και ολα μια χαρα πηγαν!

Δοξα τον Θεο!

Μαρτζι νομιζω οτι τελικα οποτε εισαι αγχωμενη αρχιζουν οι μυκητες! χαλαρωσε λιγο βρε τους ρυθμους!

θα δεις οτι πριν τα Χριστουγεννα θα μας ανακοινωνεις ευχαριστα!!

και αντε και επισημα ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Ιβετ εγω πηγαινα 3 χρονια την κορη μου σε ολοημερο δημοσιο (απο παιδικο μεχρι νηπιο) καλα ειναι αν και κουραζονται πολυ..καθε σχολειο ειναι διαφορετικο παντως οπως και οι εκπαιδευτικοι οποτε... μαθαινουν βεβαια πολλα πραγματα!

Διαφημίσεις

α για τις αλοιφες εγω που εβαζα daktarin μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα!και τον επομενο μηνα ημουν εγκυος

μην ανυσηχεις λοιπον!

φολικο οξυ παίρνεις??

αφου ξεκινας προσπαθειες αρχισε το.

10 λεπτά από Βονιτσα,2 ώρες και κάτι από το σπίτι μου! Οι μύκητες λένε ότι δεν δημιουργούν προβλημα σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Ουτε και στη σύλληψη. Αλλά ξέρω κ εγώ, Ναταλία μου; Τι να πω....Μπορεί να είναι παροδικό. Διαπιστώνω ότι η ελεύθερη επαφή ( υγρά και τέτοια ) δεν με βοηθούν. Για πολλα χρόνια που προσέχαμε και χρησιμοποιούσαμε προφυλάξεις, ήμουν μια χαρά. Από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές, άστα. Οταν το κάνουμε πιο αραιά, ηρεμώ...αλλά....και παιδί θέλουμε και επαφές, όπως είναι φυσικό. Εξετάσεις έκανε κι εκείνος να δούμε μήπως κανα μικρόβιο μου προκαλει κάτι, αλλά βγηκαν καθαρες. Θα πλυθώ κανα δυο ημέρες με χαμομήλι και αν συνεχιστει η φαγούρα, θα...Οχι, δεν πάω στο γιατρό....Θα το αντιμετωπίσω. Δε θέλω άλλες αναβολές. Θα μου περάσει...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

10 λεπτά από Βονιτσα,2 ώρες και κάτι από το σπίτι μου! Οι μύκητες λένε ότι δεν δημιουργούν προβλημα σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Ουτε και στη σύλληψη. Αλλά ξέρω κ εγώ, Ναταλία μου; Τι να πω....Μπορεί να είναι παροδικό. Διαπιστώνω ότι η ελεύθερη επαφή ( υγρά και τέτοια ) δεν με βοηθούν. Για πολλα χρόνια που προσέχαμε και χρησιμοποιούσαμε προφυλάξεις, ήμουν μια χαρά. Από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές, άστα. Οταν το κάνουμε πιο αραιά, ηρεμώ...αλλά....και παιδί θέλουμε και επαφές, όπως είναι φυσικό. Εξετάσεις έκανε κι εκείνος να δούμε μήπως κανα μικρόβιο μου προκαλει κάτι, αλλά βγηκαν καθαρες. Θα πλυθώ κανα δυο ημέρες με χαμομήλι και αν συνεχιστει η φαγούρα, θα...Οχι, δεν πάω στο γιατρό....Θα το αντιμετωπίσω. Δε θέλω άλλες αναβολές. Θα μου περάσει...

εφαγες γλυκα μηπως αυτες τις μερες?

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες αγχώθηκα πολύ με το χέρι και με το πού θα είμαι. Παιρνω φολικό οξύ εδώ κι 1 χρόνο ( τόσο προσπαθώ!!!)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

για το δευτερο (πριν την παλλινδρομη δηλ) πολυ πολυ καιρο ελευθερα 3 χρονια...και τα τελευταια με προγραμμτισμενες επαφες..μετα σε αυτο που ειμαι τωρα εγκυουλα εμεινα πολυ πιο γρηγορα (μολις σταματησα και ειχα πει θα μεινω με ενα) Γεναρη ξεκινησα Απριλη ειχα μεινει.

Καλέ μαριαεφη δεν θα μας πεις τι είδε ο γιατρός κορίτσι για κοπέλι? Δεν μπορεί κάποια σπόντα θα πέταξε!

Margi μου τι να πω όλα τα χες οι μύκητες σου έμεναν αλλά καλύτερα ρώτα το γιατρό γιατί πάντα πρέπει κ ο άντρας να παίρνει κάτι γιατί στο ξανα κολλαει αυτός δεν έχει συμπτώματα αλλά με την επαφή στο ξαναφέρνει .να τρως πολλά γιαούρτια με προβατικά κάνουν θαύματα λένε .

Ήρθες κοντά μου βλέπω άντε καλή σταδιοδρομία κοπέλα μου;)

Διάβασε κ αυτά θα σε βοηθήσουν

http://www.femme.gr/vaginitis.htm

http://www.vita.gr/html/ent/495/ent.2495.asp

http://www.mammycool.gr/viewcontent.jsp?id=14EUNUQAI&cid=14AM8I8GF&limitstart=1

α κ μην ξανά ξεχάσω θα τον πούμε Ιάσονα:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Σε αυτά τα 3 χρόνια που προσπαθούσες φαντάζομαι τι αγχος θα είχες,ε;;Ειχατε κάνει και εξετάσεις ή απλά περιμένατε; Στη δευτερη προσπάθεια όντως δεν αργήσατε.

Εμείς την πρώτη φορά κάναμε 6 μήνες να μείνω. Μετα το εξωμήτριο και με μία μόνο σάλπιγγα κλείνουμε αισίως 1 χρόνο προσπαθειών. Πού θα μας πάει....θα το πιάσουμε το σποράκι. Κι αυτή τη φορά ελπίζω να γατζωθεί γερά στη μήτρα και να μη χαθεί το καημενούλι...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...