Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

mariaefi tetarti pas gia b epipedou?oyte esi tha to dis?

ego etsi elega panta ala ithela na psoniso k den mporoysa posa oudetera na eperna :rolleyes: apapa den antexa tha eskaga:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, ρε Θένα, με τα μηδενικά σου! Είσαι η φωτεινή εξαίρεση του φόρουμ που χαίρεται με τόσα μηδενικά!!! Ο μικρούλης σου είναι όλα τα λεφτά! Μ' αρέσει πολύ...Και τα άλλα δύο είναι κουκλάκια. Να τα χαίρεσαι κοπέλα μου. Δεν μας είπες πως θα βγάλεις τον μπέμοη όμως..

Δομνίνα κι εγώ πιστεύω πως θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά. Εσύ με την αισιοδοξία σου και την καλή σου διάθεση μάς έκανες όλες να πιστεύουμε σε σένα. Αφού 8 θα γίνει η εμβρυομεταφορά, πότε θα κάνεις χοριακή; Κατά τις 20/9, ε;

Εγώ είμαι στη 10η μέρα και σήμερα που σκουπίστηκα είχα πολύ λίγο αιματάκι. Κι εχω πολλά υγρά. Να έχω τόσο νωρίς ωορρηξία; Μπορεί....Ο τελευταίος κύκλος ήταν 26 μέρες. Ο άντρας μου τελειώνει αύριο τη θεραπεία για το σπέρμα. Θα συνεχίσει με βιταμινούλες για ένα μήνα και μετά θα επαναλάβουμε το σπερμοδιάγραμμα. Ρε κορίτσια, κατι μού λέει ότι δεν θα χρειαστεί να το ξανακάνει. Νομίζω πως θα τα καταφέρουμε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου αν κάνω ωοληψία στις 8/9 (την προηγούμενη έκανα στις 8/3) τότε χοριακή θα κάνω στις 22/9 (την προηγούμενη 22/3)... μα κάτι συμπτώσεις κάποιες φορές...

Κοριτσάκι μου μακάρι να μην χρειαστεί να ξανακάνει τίποτε ο ανδρούλης σου.. Αλήθεια παρουσιάστηκες σήμερα; πως σου φάνηκε;

L2qIp2.png

Νγεο, ακόμη δεν μας τοποθέτησαν! Εβγαλαν όμως ανακοίνωση ότι ως την Παρασκευή θα έχουμε παρουσιαστεί. Οπότε, όπου να' ναι....θα ξέρω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Δομνίνα, από τη μία χαίρομαι που διορίστηκα, από την άλλη στενοχωριέμαι που φεύγουμε από το σπίτι μας. Ευτυχώς θα είναι μαζί και ο άντρας μου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα! Μαργκι μου,μακαρι να μην χρειαστει να ξανακανετε τπτ ουτε εσυ ουτε ο ανδρας σου! Τι βιταμινουλες παιρνει? Για πες .

Δομνινα μου,εχω κι εγω προαισθημα για σενα! Θα αποδωσουν καρπους οι προσπαθειες,θα το δεις!!!

Θενα μου,αλλες συγχαιρω οταν ειναι εγκυουλες,εσενα θα σε συγχαρω για το αντιθετο. Τωρα που ξενοιασες,να δεις που θα ερθει. Ομως προσεχε απο δω κ περα πολυ.

Εγω ειμαι ολο νευρα. Ακους εκει ολοκληρο τζαννειο να μην εχει μηχανημα για τεστ κοπωσεως! Ετσι αυριο παμε σωτηρια κ για κατι εξτρα εξετασεις κ βλεπουμε. Ευτυχως εχει ερθει η μαμα της για να μας βοηθησει με τη μεγαλη. Αυτα.

ένα μήλο την ημέρα...

Μάρτζι μου θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα και για τους δυο σας. Και το ότι έρχεται μαζί σου ο άνδρας σου είναι το σημαντικότερο.. φαντάσου να έπρεπε να πας μόνη σου..

L2qIp2.png

Βρε Μηλίτσα μου η μικρή θα κάνει τεστ κοπώσεως; για να κάνει την εγχείρηση; αυτό πρώτη φορά το ακούω..

Χαίρομαι που τα προαισθήματά σας είναι θετικά και εύχομαι να βγουν και αληθινά!

L2qIp2.png

ναι,κριθηκε απαραιτητο απ τους γιατρους. Δεν τα πηγε κ καλα σε μια εξεταση,γιαυτο. Και καλα,η μικρη ειναι 24χρ,δεν επειγει κ τοσο η επεμβαση. Ομως για σκεψου πχ εναν γεροντα να τον τρεχουν απο δω κ απο κει η να επειγει υπερβολικα η εξεταση! Ελεος.

Κατα τα αλλα,ξεχασα να ευχηθω. Καλο μηνα,ιδιαιτερα για τις εκπαιδευτικους μας! Με πολλα ευχαριστα νεα!!!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις ευχες. Παω να κανω καμμια δουλιτσα στο μαγαζι,μπας και ξυπνησω. Ασχετο,εβαλα στοχο αυτο το μηνα να ξεκινησω στα αληθεια διαιτα,γιατι οποτε ξεκινουσα χωρις να το εχω παρει αποφαση,ανεβαινε η ζυγαρια. Γοργονιτσες,σας ερχομαιιι! Βγαινω προς το παρον...

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλίτσα, η αδελφή μου είναι νοσηλευτρια στο Τζάνειο και την ρώτησα για το τεστ κοπώσεως. Είπε ότι σίγουρα το τεστ γίνεται στο Τζάνειο! Μάλιστα μια κολλητή της δουλεύει στο συγκρκριμένο τμήμα! Γιατί σας έδιωξαν;;Τι σας είπαν δηλαδη;

Ο άντρας μου παίρνει τις βιταμίνες eviol ( 3 την μέρα ). Πήρε επίσης για 1 μήνα καρνιτίνη και μία αντιβίωση για τα αντισπερμικά αντισώματα που του βρήκαν. Α, του έφερε και ο αδελφός του ( που είναι γιατρός) κάτι βιταμίνες από τη Βουλγαρία που αυτές του είπε ότι είναι φυτικές και βοηθούν πολύ στη μορφολογία. Τις πήρε και αυτές. Τα αποτελέσματα; Θα δείξει σε ένα μήνα που θα κάνει επανάληψη. Το πιο σημαντικό πιστεύω ότι είναι που έκοψε το κάπνισμα. Από 6 Αυγούστου έχει να καπνίσει....

Το χέρι με έχει ταράξει. Δεν παίρνω αντιφλεγμονώδη, γιατί όταν ειπα στο γιατρό πως κάνω προσπάθειες για μωρόο, μού είπε να μην πάρω χάπια. Τι άλλο πρέπει να υπομείνω για να γίνω μανουλα; Υποφέρω και δεν παίρνω τίποτα, για να μην κάνω κακό στο μωρό που μπορεί και να μην "πιαστεί " αυτόν το μήνα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Α, ρε Θένα, με τα μηδενικά σου! Είσαι η φωτεινή εξαίρεση του φόρουμ που χαίρεται με τόσα μηδενικά!!! Ο μικρούλης σου είναι όλα τα λεφτά! Μ' αρέσει πολύ...Και τα άλλα δύο είναι κουκλάκια. Να τα χαίρεσαι κοπέλα μου. Δεν μας είπες πως θα βγάλεις τον μπέμοη όμως..

Δομνίνα κι εγώ πιστεύω πως θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά. Εσύ με την αισιοδοξία σου και την καλή σου διάθεση μάς έκανες όλες να πιστεύουμε σε σένα. Αφού 8 θα γίνει η εμβρυομεταφορά, πότε θα κάνεις χοριακή; Κατά τις 20/9, ε;

Εγώ είμαι στη 10η μέρα και σήμερα που σκουπίστηκα είχα πολύ λίγο αιματάκι. Κι εχω πολλά υγρά. Να έχω τόσο νωρίς ωορρηξία; Μπορεί....Ο τελευταίος κύκλος ήταν 26 μέρες. Ο άντρας μου τελειώνει αύριο τη θεραπεία για το σπέρμα. Θα συνεχίσει με βιταμινούλες για ένα μήνα και μετά θα επαναλάβουμε το σπερμοδιάγραμμα. Ρε κορίτσια, κατι μού λέει ότι δεν θα χρειαστεί να το ξανακάνει. Νομίζω πως θα τα καταφέρουμε.

Μαρτζη μου μην αγχώνεσε για λίγο καιρο μην το σκεφτεσαι καθολου το ξέρω ειναι δύσκολο και εγω οταν μου τα ελεγαν ετσι ελεγα ρε τι μου λενε τωρα? αλλα οταν κουλαρα εκανα δυο ζιζάνια,,, θα ερθει να εισαι συγουρη και κατι μου λεει πως σε λιγο καιρο θα διαβάζουμε και τα δικά σου ευχάριστα!!!!!!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...