Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::-):smile::-)

Δεν πειραζει, η φιλη σου ξερει οτι δεν μπορουσες και θα νιωθει οτι εισουν εκει!!!!! και εμενα η κολλητη μου δεν μπορουσε να ερει στο πολιτικο γιατι ειχε εξεταστικη αλλα για εμενα ηταν σαν να ηταν εκει!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να την παρω τηλ τωρα να αναβαλλει το γαμο για να παω κι εγω? Ο γαμος ειναι 7. Τι λες,προλαβαινω? Να της πω η να τον κανει κατα τις 11 το βραδυ η αυριο πρωι.ε? .ωχ,σκεψου να της ειχα πει να υπογραψω,να μπω μαρτυρας δηλαδη.

ένα μήλο την ημέρα...

Ευτυχως που δεν σε ειχε μαρτυρα θα την εστεινες εσυ.......

Λοιπον ο γαμος διαρκει μιση ωριτσα παρακάλεσε τον συζηγο να κατσει για λιγο και πηγαινε!!!!!!

Που εισαι προλαβαινω να ερθω απο βορεια Ελλάδα??????? Θα πάρω ελικόπτερο!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

σου στελνω το ιδιωτικο μου αεροπλανο να σε παρει. Στειλε μου διευθυνση ναρθει. Νασαι ετοιμη σε μια ωρα.Ναι,11 θαταν πιο ρομαντικα. Και δωδεκα,ακομα περισσοτερο.ομως η φιλη μου εχει χασει το ρομαντισμο της,φαινεται.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

βρε μαγδα μου,θα κανεις που θα κανεις το καλο,δεν κρατας το μαγαζι κανα μηνα να παω διακοπουλες με τον ανδρα μου,ε? Θα το ανοιγεις 7 και θα κλεινεις 11. Σκεψου το. Μολις θαρθεις σου αφηνουμε τα κλειδια κι εξαφανιστηκαμε.

ένα μήλο την ημέρα...

ωχ,η μαγδα αποσυνδεθηκε. Μαλλον ετοιμαζεται ναρθει. Δεν εχω καθολου μυαλο για δουλεια σημερα. Ομως παω κι εγω να κανω καμμια δουλιτσα. Ελενιτσα,περιμενουμεεε

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλίτσα μου, κι ο αντρας μου πήρε αγωγή. Τα stabilanol για 6 μέρες. Τι να πω....Θα δούμε τώρα τι θα δείξει το κολπικό υγρό και τι θα μου πει η νέα μου γιατρός. Ελπίζω να με βοηθήσει. Πάντως ό,τι μου πει θα το κάνω και αν δεν δω πάλι αποτέλεσμα, δεν ξαναπάω σε γιατρό για το θέμα αυτό. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή της φίλας που σας είπα( και κακώς δεν το έκανα ως τώρα). Κρίμα που δεν θα πας στο γάμο, βρε κοπέλα μου. Αυτός ο φούρνος( φούρνο δεν έχετε;) είναι τελικά φυλακή. Ολα τα μαγαζιά είναι φυλακή, αλλά φούρνος, ζαχαροπλαστείο και περίπτερο είναι άστα να πάνε.

Ελενίτσα, τι έγινε βρε κοπέλα μου; Ελπίζω να πήγαν όλα καλά. Με τα δικά μου προβλήματα ξέχασα ότι θα έκανες σαλπιγγογραφία σήμερα. Περιμένουμε με αγωνία.

Μάγδα πως λέγεται το σαπουνάκι που πλένεσαι;;;Αν είναι να το πάρω κι εγώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ωχ,η μαγδα αποσυνδεθηκε. Μαλλον ετοιμαζεται ναρθει. Δεν εχω καθολου μυαλο για δουλεια σημερα. Ομως παω κι εγω να κανω καμμια δουλιτσα. Ελενιτσα,περιμενουμεεε

Απο οτι κατάλλαβα σοβαρολογεις και ετσι την κοπάνησα!!! ΧΙ ΧΙ ΧΙ

Μargi μου θα παω στον γιατρο και θα τον ρωτησω και για το σαπουνακι που χρησιμοποιω και μετα θα σου πω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...