Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Νγεο, δεν έχουν ανκοινώσει ακόμα τις τοποθετήσεις στην αιτωλοακαρνανία, το πιστεύεις;;;Να σε ρωτήσω. Πληρώνομαι από την ημέρα ορκωμοσίας ή από την ημέρα αναληψης υπηρεσίας στο σχολειό;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες για τη μεγαλη. Μαργκι,δυστυχως στη χολη δε γινεται λιθοτριψια! Εχει κανει λιθοτριψια δυο φορες ο ανδρας μου. Κι ειχε περασει κολικο ανυποφορο. Τωρα καλου κακου εχουμε παντα παυσιπονη ενεση. Ως τωρα του εχω κανει δυο φορες. Μαααααααγδουλιιινι που εισαι?

ένα μήλο την ημέρα...

απο την ημερομηνια του φεκ διορισμου που θα σας ερθει και λογικα ειναι απο την 1η ημερα που παρουσιαστηκατε, μην ανησυχεις και εμας τα ιδια καθε χρονο, δεν αγχωνομαι εγω ακομα και αν ειμαι μακρυα, εσυ ενταξει, ξερω οτι θελεις να βρεις σπιτι αλλα σκεψου οτι δεν εχουν βγαλει αποσπασεις, πριν το κανουν αυτο πως θα σας τοποθετησουν και αν καποιος σου παρει το σχολειο που θελεις και την επομενη φυγει;;;θα γινουν παλι αλλαγες; λογικα θα σας πουνε να πατε καπου στα κοντα τις πρωτες μερες και μετα θα σας βαλουν, εμενα με διορισανε στην α περιοχη και με στειλανε στη β και η κουτη πηγα, αλλα ημουν μικρη και δεν ηξερα (πιπινι λεμε!!!) τωρα...περσι συνεχεια εκανα ενστασεις, πολυ γελιο, το μαθαμε το παραμυθι, δινουν θεσεις πρωτα και μετα απο μερικες μερες τις "καλες" σε δικους τους και αντε μαθε το εσυ!αστα βραστα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

επισης, οπου και να πηγαινεις θα κανεις πραξη αναληψης της οποιας θα παιρνεις παντα αντιγραφο επικυρωμενο και θα το κρατας σε εναν φακελο (για τη συνταξη, ξερεις, οταν σε πληρωνουν και καθεσαι και που δεν ξερεις αν θα παρεις!!!)

Διαφημίσεις

ωραιος χακερ θα γινω! Με εκανες κ γελασα! Μια φορα ειχα χασει το τζουνιορ,καναλι με παιδικα,κ προσπαθησα να το βρω. Απορρυθμισα ΟΛΑ τα καναλια,εβαλα καταλαθος παντου τσοντοκαναλα. Η μεγαλη ακομα μου το χτυπαει. Πριν λιγο καιρο εμαθα να ξεχωριζω την ΙΡ απ το Ι ποντ. Ο μικρος εχει πεθανει στα γελια οποτε του κανω αποριες.απορω γιατι δε με ανακαλυψε η νασα ακομα

ένα μήλο την ημέρα...

παω να ξαπλωσω κουριτσα, τα λεμε και μετα

φιλια

Γεια σου κουριτσι,παω κ εγω να κανω δουλιτσες,φιλακια κουριτσα! Χι χι!

ένα μήλο την ημέρα...

IP, I ΠΟΝΤ!!!! Τι είναι αυτά;;;;;

Πάω κι εγώ για ύπνο.

Νγεο, μας είπαν να μη βιαστούμε να νοικιάσουμε, γιατί μπορεί να μας τοποθετήσουν δ και να βρεθούμε α' ( μαλακίες!!!) Κι εγώ πού θα μένω μέχρι να τα βρουν τα γλυφτρόνια μεταξύ τους;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εχω γυρίσει απο το διήμερο που πήγα με τον αντρα μου ωραια ηταν ηρεμησα λιγο θα το ξανακάνω του χρονου πρωτη φορά τα αφησα και οντως δεν ηταν ευκολο, οταν βρω ευκαιρία θα διαβάσω τι γίνεται γιατι εχω χάσει αρκετα λοιπον αυτο το πλυσιμο και το σιδέρωμα δεν εχει τελειωμο ρε παιδια τι θα κάνω και τα παιδακια μου δεν καθονται με τιποτα γυρισα Κυριακή και σαλταρα κιολας άσχετο αλλα το σαββατο βαφτίζω τον μικρούλη και το ονομα αυτου αλέξιος ετσι απλα μου αρεσε, φιλια σε όλες σας;);););)

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

ivet με το καλο και η δικη σου η βαφτιση

margi εχεις να δεις...απλα να διεκδικεις αυτα που θες. αν σε τοποθετησανε σε μια περιοχη και θελεις εκει και τελικα σε πανε αλλου θα κανεις την επομενη μερα αιτηση αποσπασης για οποιο σχολειο της περιοχης σου επιθυμεις με σειρα προταιρεοτητας γιατι κρατανε σχολεια για δικες τους εσωτερικες αποσπασεις!πχ εγω στις 13 θα παρω αδεια, τοτε θα υπαρξει κενο, μπορουν να μη το δωσουν απο τωρα (οχι οτι εχω οργανικη, λεμε τωρα)

καλη αρχη σε ολους τους συναδελφους!

φιλια σ ολες και καλο βραδι

Νγεο, τα πράγματα για τους νεοδιοριστους έχουν αλλάξει. Δεν έχουμε δικαίωμα απόσπασης. Είμαστε στη διάθεση της εκπαίδευσης και θα μας τοποθετήσουν όπου υπάρχει κενο! Ετσι μας είπαν. Οργανική θα πάρουμε ( αν πάρουμε ) στον τρίτο χρόνο.

Ιvet, πολύ ωραίο όνομα διάλεξες για το γιόκα σου. Εσύ Θένα πώς θα βγάλεις το μωρό;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

gia

ngeo ksero tha genisete prin tin ora sas me ti mariaefi mexri na mou erthi na kano xoriaki alla den pao gia na gastroso tis alles:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ti na pao katse na perasi k i vaftisi to sabbato pou tha exoume k kategidea apo oti ida:cry:k krio poli,k meta tha pao,otan ithela na mino egios etrexa na matho tora den viazome ase na mi mourthi tablas:shock:

lipon exis koritsi leo giati k ego sti Danai ixa polleeeeeeeeeeeees oreksis opote na tan oli mera ithela sex:shock::tongue: eno sta agoria oute gia plaka:cool:

tha arxisoume ta stiximata gia to filo:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...