Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τι μου κάνετε; Βρε Μάρτζι μου πως το έπαθες το κάταγμα; δεν θυμάμαι να έχεις αναφέρει κάτι τελευταίως... μα βρε κοριτσάκι μου κι εσύ τώρα βρήκε να σου τύχει κι αυτό... τι να πω.. τόση γκαντεμιά μαζεμένη...

Θένα κάνε επιτέλους μια χοριακή γιατί στη βάφτιση βλέπω να σου λένε "άντε και στο τέταρτο" κι εσύ να απαντάς "σε 9 μήνες πάλι εδώ θα είμαστε"..

Μαριαέφη και τα δικά μου ανηψάκια 4 μηνών τα βαφτίσαμε.. Βόλευε διότι ήταν καλοκαίρι και τα μικρά δεν καταλάβαν τίποτε απολύτως.. Ενώ το βαφτιστήρι μου που το βαφτίσαμε 1 έτους χάλασε τον κόσμο..

Κοριτσάκια χθες ονειρεύτηκα τα μωρά μου.. ήμουν έγκυος σε δίδυμα λέει και ο γιατρός μου μου είπε μάλιστα να τα βγάλω Στράτο και Αλέκα.. τι κουφά όνειρα βλέπω τώρα τελευταία δεν λέγεται! Άγχος είναι αλλά δεν το βάζω κάτω.. όλα θα πάνε τέλεια, είμαι σίγουρη!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τι μου κάνετε; Βρε Μάρτζι μου πως το έπαθες το κάταγμα; δεν θυμάμαι να έχεις αναφέρει κάτι τελευταίως... μα βρε κοριτσάκι μου κι εσύ τώρα βρήκε να σου τύχει κι αυτό... τι να πω.. τόση γκαντεμιά μαζεμένη...

Θένα κάνε επιτέλους μια χοριακή γιατί στη βάφτιση βλέπω να σου λένε "άντε και στο τέταρτο" κι εσύ να απαντάς "σε 9 μήνες πάλι εδώ θα είμαστε"..

Μαριαέφη και τα δικά μου ανηψάκια 4 μηνών τα βαφτίσαμε.. Βόλευε διότι ήταν καλοκαίρι και τα μικρά δεν καταλάβαν τίποτε απολύτως.. Ενώ το βαφτιστήρι μου που το βαφτίσαμε 1 έτους χάλασε τον κόσμο..

Κοριτσάκια χθες ονειρεύτηκα τα μωρά μου.. ήμουν έγκυος σε δίδυμα λέει και ο γιατρός μου μου είπε μάλιστα να τα βγάλω Στράτο και Αλέκα.. τι κουφά όνειρα βλέπω τώρα τελευταία δεν λέγεται! Άγχος είναι αλλά δεν το βάζω κάτω.. όλα θα πάνε τέλεια, είμαι σίγουρη!

αχ αυτα τα ονειρα! υποσυνειδητο!!χαχα!

και εμενα ειχε λυσαξει στο κλαμα αλλα εδω ετσι τα βαφτιζουν μην σου πω οτι ηταν και μικρη η δικη μου..τα ξαδελφια του ανδρα μου σκεψου οτι την κορη τους την βαφτισαν 3 χρονων και αλλη μια βαφτιση που εχουμε την Κυριακη το παιδι εχει ηδη κλεισει τα 2 απο τον Μαη...

αλλα εδω στις βαφτισεις μιλαμε για 170 ατομα το λιγοτερο...

οποτε ειναι ενα μεγαλο εξοδο.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

k ego panta minon ta vaftizo den eklegan katholou fovame na ta afino avaftista gia kero:| oso gia to oneiro den ine tixeo poy soy ipe gia to aleka xthes itan toy Aleksandroy mipos etsi prepi na to vgalis?

arnoyme na kano test fovame tha kano meta ta vaftisia an den erthi

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θένα, κάνε το τεστ, γιατί αγωνιούμε όλες μας.

Δομνίνα μου, λες να κάνεις διδυμάκια;;;Μακάρι!!! Το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού έχω χτυπήσει, κοπέλα μου. Πήγαινα στο μανάβικο να πάρω λεμόνια για να κάνω σουπίτσα στον άντρα μου, που ήταν άρρωστος, και πήρα μία γλίστρα, άστα να πάνε...Οταν σηκώθηκα είδα το μέσαι δάχτυλο να έχει στραβώσει. Τρέξαμε στο νοσοκομείο ( ο καημένος ο άντρας μου, τελικά μαγείρεψε αυτός για μένα εκείνη τη μέρα), βγάλαμε ακτινογραφία κι εκεί μου πετάει ο γιατρός το εξής: " Δεν μας απασχολεί το χτύπημα, αλλά το τι φάνηκε στην ακτινογραφία!!Θα το ψάξουμε λίγο παραπάνω κι αν είμαστε τυχεροί μπορεί να είναι κάτι καλόηθες". Πώς δεν λιποθύμησα....( Ρε κοριτσια, ακόμη κι εκείνη τη στιγμή εγώ σκεφτόμουν πως θα με β'αλουν πάλι να κάνω θεραπείες και τέτοια και δεν θα κάνω ποτέ παιδί- τόσο πολύ το σκέφτομαι, τρομάρα μου). Να μην τα πολυλογώ, όταν με είδε αναστατωμένη, φώναξε τον ακτινοδιαγνώστη κι αυτός είπε να μην ανησυχω, αλλά καλού κακου να κάνω μαγνητική. Την έκανα κι είμαι καλά, ευτυχώς. Βέβαια το δάχτυλο καθόλου λειτουργικό ακόμα. Αν το δείτε πόσο φουσκωμένο είναι, θα πάθετε πλάκα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλησπερα,τι κανετε? Αχ,σημερα ειναι η τελευταια μερα του καλοκαιριου. Αυριο το πρωι δε θα αλλαξω σελιδα στο ημερολογιο,επιμενω αυγουστο,χι χι! Αυριο το πρωι μπαινει η κορη του ανδρα μου στο τζανειο για εξετασεις κ μαλλον μεθαυριο κανει λαπαροσκοπικα εγχειρηση στη χολη γιατι εχει πετρα. Απλα πραγματα,ευκολη επεμβαση κι αναρρωση. Δεν εχουμε αγχωθει καθολου ουτε εμεις,ουτε εκεινη. Ομως ελπιζω να μην ξαναδημιουργηθει πετρα. Κ στεναχωριεμαι οσο ναναι που ειναι μικρη κοπελα κ αρχισε τετοιες ιστοριες. Κατα τα αλλα,ξεκουραστηκα αρκετα αυτο το μηνα,οσο μπορουσα με τη δουλεια βεβαια. Μεχρι να ανοιξουν τα σχολεια εχω δυο σχεδον βδομαδες να κανω χαλαρα καμμια δουλιτσα απ αυτες που αφησα,μολις βγει η μεγαλη απ το νοσοκομειο,φυσικα θα ξεκινησω.σημερα παιζει ελλαδα τουρκια κ δεν το χανω με τπτ!αυτα τα νεα μου. Ερχομαι σε σας τωρα.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Αχ αυτό το υποσυνείδητο τι μας κάνει.. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα... θα δείξει κορίτσια..

Μάρτζι μου σίγουρα πονάς πολύ και αφού είσαι και καθηγήτρια δεν βολεύει καθόλου το συγκεκριμένο σπάσιμο... τι να πω... μακάρι να είναι η τελευταία αναποδιά που σου συμβαίνει..

L2qIp2.png

Μηλίτσα μου γλυκιά.. εγώ θέλω να φεύγουν οι μέρες.. έχω πράγματα να τακτοποιήσω και μια διαδικασία (εξωσωματική) να τελειώσω.. αλλά κι εγώ δεν ήθελα να φύγω από το χωριό μου.. ήθελα να μείνω εκεί να κοιτώ την ανατολή και ν' απολαμβάνω τη θάλασσα!

Όσο για τη χολή.. Πριν 3 1/2 χρόνια μου παρουσιάστηκε ένα επεισόδιο.. έκανα πράσινο εμετό και είχα πόνους και καούρες κάτω από το στήθος.. έκανα υπέρηχο και έχω 2 πέτρες στη χολή.. η ακτινολόγος μου είπε ότι πρέπει να τις βγάλω.. η χειρούργος που με είδε μου είπε ότι αφού δεν με έχουν ξαναενοχλήσει και δεν έχουν μεγαλώσει δεν υπάρχει λόγος να βγουν.. Και όντως από τότε δεν με έχουν ξαναενοχλήσει.. πάντως αφού θα τη βγάλει τη χολή δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδημιουργηθούν οι πέτρες.. περαστικά σας πάντως..

L2qIp2.png

Νgeο μου,αν και καθυστερημενα,πολυχρονη κι ο,τι επιθυμεις,να χαιρεσαι την οικογενεια σου,μια ευκολη εγκυμοσυνη με τις ευλογιες του γιατρου για σου ε ξου, και μπολικο σουξ οπως ελεγε το ζυμαρακι μας! Διαβασα τα νεα σου για την εξεταση κ νευριασα με το γιατρο.

Μαριαεφη μου,μπραβο,υπεροχα τα νεα σου! Εμαθα σαν κουτσομπολα που ειμαι κ τα νεα της βασδελη,με την κιντερ εκπληξη! Πραγματι,πως περνα ο καιρος... Κι ομως τον τελευταιο μηνα μετρας τις μερες μια μια σαν φανταρος. Κ παλι συγχαρητηρια!

Δομνινα μου,φετος ειναι η χρονια σου,συμφωνει αλλωστε κι ο αντυπας,ξερεις εσυ! Μπραβο που εισαι τοσο θετικη!

Μαργκι μου,δεχεσαι καθυστερημενες ευχες? Να ζησετε ευτυχισμενοι,να γιορτασετε αγαπημενοι κ την χρυση επετειο μαζι με τα παιδια σας. Ερχομαιιι!

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλίτσα, δεν είναι τίποτα η πέτρα στη χολή. Τον προηγούμενο μήνα την έβγαλε η ξαδέλφη μου και την ίδια μέρα ήταν πολύ καλά χωρίς πόνους. Εγώ είχα πετρα στο νεφρό και έκανα ένα επεισόδιο κολικού πριν 3 χρόνια- άστα να πάνε! Δεν έπεσε και αναγκ΄στηκα να κάνω λιθοτριψία. Από τότε δεν μου ξαναβγήκε.΄

Μαριεφη, πολύ μ' αρεσει που δεν θέλετε να ξέρετε το φύλο του παιδιού. Κι εμείς εχουμε πει με τον άντρα μου ότι, αν με το καλο μείνω, δεν θα ζητήσουμε να το μάθουμε. Θέλουμε να είναι εκπληξη για μας. Φαντάζομαι τη χαρά σας όταν σας είπε ο γιατρός ότι όλα είναι καλά.

Νγεο, πού είσαι; Δεν πιστεύω να έχεις ξεμοναχιάσει πουθενά τον άντρα σου!!

Μαγδααααα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

καλησπερα σ ολες σας!

margi σημερα παει, περιμενει να φτασει 6 το πρωι η ατιμη...

για την αδεια, ξερω οτι δικαιουσε μηνες αναρρωτικη οσο τα χρονια υπηρεσιας σου δηλαδη αν εχεις 2 χρονια προυπηρεσιας τοτε 2 μηνες. για εγκυμοσυνη ξερω, θελει απλο χαρτι αλλα για το δικο σου λογικα θελει απο δημοσιο νοσοκομειο με σφραγιδα και υπογραφη του διευθυντη του αντιστοιχου τμηματος για σενα λογικα του ορθοπεδικου φανταζομαι. τωρα για τις αλλες αδειες δικαιουσαι 10 μερες το ετος (νομιζω ημερολογιακο και οχι σχολικο) απ τις οποιες ομως μεχρι 2 ημ με υπευθυνη δηλωση, 3 με ιδιωτη γιατρου και 5 με δημοσιο νοσοκομειο αλλα δεν ξερω τι παιζει με τη δευτερα (αν μπορεις να λειψεις τοτε). για 5 μερες και πανω πρεπει να παραστει καποιος για σενα ή εσυ στην πρωτοβαθμια επιτροπη υγειας για ελεγχο, τυπικο απλα ειναι, εμενα πηγαινε ο αντρας μου. μπορεις να το ρωτησεις αν μπορεις τον 1ο μηνα να παρεις αδεια ενος μηνα (αν διακαιουσαι) αλλα πρεπει να πας νομιζω 10 μερες στη δουλεια, εγω που θα παρω θα παω μεχρι τον αγιασμο.αν χρειαστεις κατι αλλο πες μου

thena με το καλο η βαφτιση και εγω ειμαι της αποψης οσο πιο μικρα τοσο πιο καλα, εμεις τη βαφτισαμε 6 μηνων και ηταν πολυ καλη εκτος οταν της εριξε ο παπας ολο το λαδι και επεσε στο ματι της οταν την σκουπιζανε, εκει χαμος και λογικο ειναι!!!

μηλιτσα αστο, και εγω ελεγα σημερα να πηγαιναμε για ενα μπανιο αλλα ο αντρας μου βαριοταν...

mariaefi μπραβο σας, πολυ ευχαριστα νεα, απορω πως δεν θελετε να μαθετε το φυλο, μπραβο σας, εγω εχω σκασει ηδη, αλλα ειμαι ανθρωπος πολυ του προγραμματισμου και της οργανωσης που δεν ειμαι για τετοιες εκπληξεις

πηρα στο μωρακι που ετοιμαζουμε απο πρεμαμαν ενα σετακι με παντελονακι και μπλουζακι (σαν φρομακι ομως) σε εκρου, οικολογικο, τελειο, τα ειχε 70% κατω και τη μικρη 2 μπλουζακια και εμενα 2 επισης και απογευμα παω να παρω κανενα παπουτσακι απο τσακιρη τα εχει μιση τιμη!

διαβαζω και ενα βιβλιο για το θηλασμο γιατι που θα παει, θα τα καταφερω αυτη τη φορα, ειμαι σιγουρη!

αυτα τα ολιγα

margi ποτε φευγεις;αυριο θα πας απο τη διευθυνση;τι σας ειπαν;

φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Δομνίνα, όντως έχω σοβαρό πρόβλημα. Μόνο ένα μωράκι θα με σώσει τώρα....Να ερχόταν....Θα σταματούσα αμέσως τη δουλειά, θα ανάρρωνε το χεράκι μου και θα γινόμουν και μανουλα. Λες να άργησε τόσο πολύ, για να έρθει τώρα και να με σώσει το γλυκούλι μου;;;Αχ, πάει το έχασα τελείως.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

επιτελους,εμαθα να κατεβαζω απ το γιουτιουμπι! Χι χι! Θα πρηξω τους ροκαδες τωρα!

Εφη κερατσινι μενω κοντα στο νεκροταφειο.αμα θες καμμια κυριακη απογευμα να βρεθουμε σε καμμια παιδικη χαρα η παιδοτοπο.ο αγαπημενος μου ειναι οι μπομπιρες,λεωφορος δημοκρατιας.

Culte εγω ειμαι 39. Σνιφ! Ομως κρυβε λογια,ε?

Αννουλα,συλληπητηρια για τον πεθερουλη,τουλαχιστον τωρα δεν πονα. Να ζησετε να τον θυμαστε.το εβελινακι τι κανει?

Μαγδουλινι,αργυρουλα,γλυκουλα,τι κανετε? Θενα,ακομα δεν εκανες τεστακι? Πως αντεχεις?

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...