Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

margi εγω πιστεύω ότι είναι θέμα εαισθησίας. Εγω δε ρωτάω τίποτα όταν βλέπω ότι ένα ζευγάρι είναι καιρό και δεν έχει κανει παιδί. Είχα τόσες περιπτώσεις απο φίλες που τώρα πια ξέρω ότι κάτι υπάρχει. Γιατί να ρωτάω? Να ξύνω πληγές ή για να τις κάνω μεγαλύτερες? Απλά δυστυχώς οι περισσότεροι ανοίγουν το στόμα και μιλάνε χωρίς να σκεφτούνε.

Και μη ξανακούσω για την ηλικία, εγω τη 2η μου κόρη την έκανα στα 37. Τότε γνώρισα το δεύτερο μου συζυγο τότε έμεινα έγκυος. Τι να έκανα δηλαδή? Πολύ με νευριάζουν αυτές οι αναχρονιστικές βλακείες.

mariaefi ολα θα πάνε καλά. Γιατί να μη πάνε? Εγω κορίτσια όταν πήγαινα για τις εξετάσεις ποτέ δεν είχα άγχος. Στο μυαλό μου μέσα είχα πάντα ότι το μωρό είναι καλά.

Δομνίνα το ότι υπηρξε πρόβλημα τη πρώτη φορά δε σημαίνει ότι θα γίνει και μετά. Μια πρώην συνάδελφος έπαθε ρογμη στο πλακούντα και έχασε υγρά και τελικά το παιδί δεν έζησε και χρειάστηκε να κάνει κανονική γέννα γιατί ήταν σχεδόν 6 μηνών. Τώρα 5 χρόνια μετά έχει 2 κόρες!!!!

Κορίτσια ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. Βοηθάει πολύ.

an1cz_U0g410010NDA5NjlsfDc0MTAzNjdkbGF8WmV0YSBpcw.gifan1c4ck0g410010NzU1NThkfDY4MzA5NDJ6YXxNYWlyYSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

margi εγω πιστεύω ότι είναι θέμα εαισθησίας. Εγω δε ρωτάω τίποτα όταν βλέπω ότι ένα ζευγάρι είναι καιρό και δεν έχει κανει παιδί. Είχα τόσες περιπτώσεις απο φίλες που τώρα πια ξέρω ότι κάτι υπάρχει. Γιατί να ρωτάω? Να ξύνω πληγές ή για να τις κάνω μεγαλύτερες? Απλά δυστυχώς οι περισσότεροι ανοίγουν το στόμα και μιλάνε χωρίς να σκεφτούνε.

Και μη ξανακούσω για την ηλικία, εγω τη 2η μου κόρη την έκανα στα 37. Τότε γνώρισα το δεύτερο μου συζυγο τότε έμεινα έγκυος. Τι να έκανα δηλαδή? Πολύ με νευριάζουν αυτές οι αναχρονιστικές βλακείες.

mariaefi ολα θα πάνε καλά. Γιατί να μη πάνε? Εγω κορίτσια όταν πήγαινα για τις εξετάσεις ποτέ δεν είχα άγχος. Στο μυαλό μου μέσα είχα πάντα ότι το μωρό είναι καλά.

Δομνίνα το ότι υπηρξε πρόβλημα τη πρώτη φορά δε σημαίνει ότι θα γίνει και μετά. Μια πρώην συνάδελφος έπαθε ρογμη στο πλακούντα και έχασε υγρά και τελικά το παιδί δεν έζησε και χρειάστηκε να κάνει κανονική γέννα γιατί ήταν σχεδόν 6 μηνών. Τώρα 5 χρόνια μετά έχει 2 κόρες!!!!

Κορίτσια ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. Βοηθάει πολύ.

και εμενα η αδελφη μοτ ειναι παντρεμενη 2 χρονια και μενει με τον αντρα της μαζι 9 και δεν εχει παιδια.δεν την ρωταω ομως οποτε νιωσει ετοιμη θα μου πει αλλωστε ξερει οτι μπορει να μου πει.

μωρε στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν χαλαρη αλλα η δευτερη παλινδρομησε και τωρα εχω διαφορα στο μυαλο μου συν την απόκολληση...

καλε πως δεν μπορω αυτες τις αντιληψεις και τις "καλοπροαιρετες" κουβεντες, που ολοι σε συμπονουν και ενδιαφερονται για σενα...γραψτους ολους και οταν ερθει ο καιρος πετα και εσυ κανενα καρφι, σιγουρα κατι θα υπαρχει!!!να δεις τωρα που διοριστηκες και φευγει κατι απο το μυαλο σου θα ειναι ολα καλυτερα και θα εχετε το πολυποθητο, ειμαι σιγουρη.

εμεις καλα, πολλη ζεστη ρε παιδια, τι ειναι αυτο, θα πω του αντρα μου μηπως παμε σημερη η αυριο για κανενα μπανιο, τελευταιο (μπου χου χου...)τι να κανεις, δεν πειραζει.

χθες δεν κοιμηθηκα καθολου ρε παιδια, πω πω, αστα μη γελασετε,δεν ξερω αν σας το εχω πει αλλα παααρα πολλες φορες δεν μπορω να κοιμηθω γιατι θελω σου ε ξου, τα εχουν παιξει οι ορμονες, ετσι και την 1η φορα αλλα οχι τοσο πολυ ρε παιδι μου, τι ειναι τουτο..αυτα, καθομαι, μαγειρεψα χθες φακες αλλα τις κανω παρα πολυ χυλομενες και εγιναν λουκουμακι (ξεχασα βεβαια το σκορδο αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε!!!)

τα λεμε και μετα κουριτσα (οπως λενε εδω)

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Ζουζουνες μου τι κανετε?

Μαργκι διορηστηκες? Μπραβο κουκλιτσα μου σου ευχομαι οτι καλυτερο και γρηγορα και το μπεμπε!!!!!!

Νγκεο μου πως εισαι? Πως ειναι τα μπουμπουκακια σου?

Μαγδουλα, Μηλιτσα που ειστε????????

Εγω επεστρεψα απο χαλκιδα στις 17 αυγουστου και απο τοτε ολα χαλια βαλαμε τον πεθερο μου νοσοκομειο και τελικα την τριτη εφυγε....

Τουλαχιστον ηρεμησε και σταματησε να ποναει τωρα ομως κοντευω να πεσω εγω απο τα ποδια μου σαν η πιο ψυχραιμη φροντηζω εγω για ολα.... εγω καθαριοτητα,εγω μαγειρεμα,εγω να κανονησω για τα μνημοσυνα εγω για ψωνια εγω χιλια κομματια....δεν πειραζει ομως για την ψυχουλα του τα κανω και για τον αντρουλη μου που εκτιμα τα παντα και που του δινει κουραγιο το οτι ειμαι διπλα του για ολα.

Διαφημίσεις

Ζουζουνες μου τι κανετε?

Μαργκι διορηστηκες? Μπραβο κουκλιτσα μου σου ευχομαι οτι καλυτερο και γρηγορα και το μπεμπε!!!!!!

Νγκεο μου πως εισαι? Πως ειναι τα μπουμπουκακια σου?

Μαγδουλα, Μηλιτσα που ειστε????????

Εγω επεστρεψα απο χαλκιδα στις 17 αυγουστου και απο τοτε ολα χαλια βαλαμε τον πεθερο μου νοσοκομειο και τελικα την τριτη εφυγε....

Τουλαχιστον ηρεμησε και σταματησε να ποναει τωρα ομως κοντευω να πεσω εγω απο τα ποδια μου σαν η πιο ψυχραιμη φροντηζω εγω για ολα.... εγω καθαριοτητα,εγω μαγειρεμα,εγω να κανονησω για τα μνημοσυνα εγω για ψωνια εγω χιλια κομματια....δεν πειραζει ομως για την ψυχουλα του τα κανω και για τον αντρουλη μου που εκτιμα τα παντα και που του δινει κουραγιο το οτι ειμαι διπλα του για ολα.

εισαι αξια και αυτο θα εκτιμηθει να το θυμασε αυτο που λεω!!

Να πω μια καλησπέρα και σ' αυτή την παρεούλα;

Τι μου κάνετε; ελπίζω να είστε όλες καλά και να ακούμε μόνο ευχάριστα..

Εγώ είμαι καλά, αισιόδοξη και χαλαρή..

Την Τετάρτη έχω ραντεβού με τον γιατρό μου στο κέντρο εξωσωματικής για να δούμε πως πάμε και να μιλήσουμε για τη συνέχεια. Μετά θα πάρω και τον αιματολόγο τηλέφωνο για να κανονίσουμε τη μέρα της θεραπείας..

Κορίτσια το νερό μπήκε στο αυλάκι πλέον... τα καλύτερα έρχονται είμαι σίγουρη!

L2qIp2.png

Aννα, συλληπητήρια για τον πεθερό σου....

Δομνίνα μου, πόσο χαίρομαι που σε ακούω τόσο χαρούμενη. Το θες πολύ, το παλευεις και θα το πετύχεις- είμαι σίγουρη πως σε λίγο καιρό θα σου λέμε συγχαρητήρια.

Τα δικά μου...Το δάχτυλο έχει υποστει κάταγμα σοβαρό. Θα πάρει μήνες να επανέλθει....Οχι τίποτα άλλο αλλά είναι το δεξί και δεν μπορώ να γράψω. Ο γιατρός λέει να έχω α΄ποχή από κάθε γραφική εργασία, αλλά τα σχολεια ανοίγουν - τι να κάνω;;;Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν υπάρρχει τίποτα από αυτά που μου είπε ο γιατρός στο νοσοκομείο. Κορίτσια, δεν ξέρω αν σας το ανέφερα αλλά μίλησε για μόρφωμα. Πήγα να πεθάνω από την αγωνία μου αυτές τις μέρες. Πάλι καλά που εισακούστηκαν οι προσευχές μου και δεν έχω τίποτα πέρα από το κάταγμα φυσικά, που θα με ταλαιπωρήσει. Νγεο, δικαιούμαι άδεια άραγε; Ντρέπομαι να ζητήσω, ακόμη δεν διορίστηκα. Ντροπή....Θα τα καταφέρω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Γεια κ από μένα δουλείες πολλές κορίτσια αφού τις γράφω σε χαρτί να μην ξεχάσω τίποτα.

Δόμνα μπράβο όχι μπράβο μπράβο είσαι παράδειγμα πως μίμηση ακούς margi εσύ ακούω να λες:cool:

Άννα συλλυπητήρια είναι άσχημο όταν χάνετε ένας δικός σου άνθρωπος αλλά όπως λες κ εσύ από το να ταλαιπωρείτε καλύτερα ίσως έτσι

Μαριαεφη τι έγινε με τον υπέρηχο όλα καλά?

Εγώ κορίτσια τίποτα ,όλο κάτι ποναω άντε λέω έρχεται ,όλο κάτι μπορντοροδοκεραμιδοκοκκινα :mrgreen:υγρά όταν σφίγγομαι κυρίως(καταλάβατε γιατί) αλλά τίποτα λέω θα πάω χια χορειακή αλλά άντε λίγο μέση κ όλα αυτά κ το αναβάλω ,όχι τίποτε άλλο το Σάββατο έχω τα βαφτίσια του μωρού κ έχει γούστο να έρθει τότε θα φάω τα μουστάκια μου:mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

λοιπον κουκλες τα νεα απο την β επιπεδου: ολα καλα!!!

411 γρμ το μωρο μου και το ειδαμε πολυ καλα ολο χορπηδουσε το καλο μου!χαχα!

κοριτσια οι μετρησεις ειναι απιστευτες η καρδια φαινετε ολοκαθαρα και οσο για το στομαχι κανουν κανονικη τομη.Ειδαμε νεφρα και αμνιακο υγρο ολα καλα.Μονο η θεση του πλακουντα ειναι περιεργη και πρεπει να το παρακολουθουμε.

ο αντρας μου βομβαρδισε τον γιατρο σε ερωτησεις και ετσι μαθαμε πολλα πραγματα!

και για ομφαλιο λωρο και για τα αγγεια ολα! φαινοντουσαν τα παντα!

φυσικα το φυλο δεν το μαθαμε!κιντερ εκπληξη ειπαμε!

πηρα και 2 κιλακια...!!

μαρτζι μου θελει τουλαχιστον μηνα η κακωση σου και θελει ξεκουραση!

τωρα για αδεια τι να πω δεν ξερω....

δομνινα μου εισαι το φωτεινο αστερι του φορουμ!! θα δεις που σε λιγες μερες θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!

και θενα μου πηγαινε κανε αυτη την χοριακη επιτελους! ποσες μερες μετρας??

καλε το βαφτιζετε πολυ μικρο!

εμεις εδω στο Ηρακλειο ( τεσπα εγω δεν ειμαι Κρητικια) τα βαφτιζουμε και περπατανε!

η κορη μου ηταν 18 μηνων και μου ειπαν οτι ηταν και μικρη σοκ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...