Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;δομνινα και ειρηνη ολα καλα ε;;;δομνινα κουραγιο, ολοι καπως ετσι ειμαστε...

εμεις τεταρτη παμε σχολειο, εγω δεν ξερω που αλλα ξερω ποσο!!!μεχρι 13 του μηνα θα παω, μετα γιοκ!

δεν ξερω παιδια, δε το βλεπω στο ελενα, χθες μου ειπε μια κοπελα, να χαλαρωσω και οτι μετραει καλυτερα να ειμαι καλα ψυχολογικα με τον εαυτο μου, τον αντρα μου και το γιατρο παρα το πως θα γεννησω...να δουμε, τουλαχιστον τον βλεπω πιο θετικο για να παμε στη φιλη της αδερφης μου για κτ. αλλα ρε παιδια πολυ ποναει, αν και μου ειπαν τη 2η φορα και με επισκληρηδιο ειναι καλυτερα, τι να πω, μακαρι

το βραδι εχουμε ενα γαμο πολυ φιλων και σε λιγο αρχιζω κουρα ομορφιας!!!θα κανω πιλινγκ και θα φτιαξω και μαλλι, θα τα κανω με τη βουρτσα μια ελαφρια μπουκλα, ευτυχως πιανει το χερι μου!

θα βαλω ενα κοραλι φορεμα, μπροστα κοντο και πισω με ουρα αλλα πολυ απλο, μη φανταζεστε τιποτα ιδιαιτερο αλλα σεξι, τωρα φαινεται η κοιλια αλλα τι να κανεις!!!χι χι

μια κουκλιτσα θα εισαι! ασε να καμαρωσουν την κοιλιτσα σου!!

θενα πηγαινε κανε μια χωριακη κουκλα μου αν και δεν πιστευω οτι εισαι απλα για να σου φυγει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνίνα σ'ευχαριστώ πολύ. Αν θυμάμαι καλά(66 σελίδες ήταν αυτές,:? συγνώμη αν δε θυμάμαι και κάποια πράγματα) κάνεις τις ενέσεις για να κάνεις εξωσωματική τον Σεπτέμβριο έτσι? Οπως και να έχει σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά. Είναι δύσκολη περίοδος για σένα τώρα. Θυμάμαι τη κοπέλα που μένει απο κάτω μας οι ενέσεις την είχαν κάνει πολύ ευαίσθητη. Και νεύρα πολλά πολλά νεύρα. Κανένας μας δεν της εφερνε αντίρρηση:mrgreen: Νομίζω κορίτσι μου ότι κανένας δε θέλει να γυρίσει απο διακοπές!!!!!!!

τουλαχιστον τον βλεπω πιο θετικο για να παμε στη φιλη της αδερφης μου για κτ. αλλα ρε παιδια πολυ ποναει, αν και μου ειπαν τη 2η φορα και με επισκληρηδιο ειναι καλυτερα, τι να πω, μακαρi

To κτ είναι καισαρική τομή?Εγω τη Ζέτα την έκανα με καισαρική τομή και επισκληρήδιο. Ο πόνος είναι μιας βδομάδας. Εννοείται ότι τις πρώτες μέρες χάλια και μετά σιγά σιγά φεύγει. Ομως στη βδομάδα είσαι καλύτερα. Επίσης αν κάνεις επισκληρήδιο να ζητήσεις να σου αφήσουν τη βελόνα και να τη βγάλουν την άλλη μέρα αφού σου δώσουν μια δόση ακόμα. Θα σε βοηθήσει να βγάλεις τις 3 πρώτες μέρες πιο άνετα. ;)Αυτό ισχύει για όσες κάνουν επισκληρήδιο.

το βραδι εχουμε ενα γαμο πολυ φιλων και σε λιγο αρχιζω κουρα ομορφιας!!!θα κανω πιλινγκ και θα φτιαξω και μαλλι, θα τα κανω με τη βουρτσα μια ελαφρια μπουκλα, ευτυχως πιανει το χερι μου!

θα βαλω ενα κοραλι φορεμα, μπροστα κοντο και πισω με ουρα αλλα πολυ απλο, μη φανταζεστε τιποτα ιδιαιτερο αλλα σεξι, τωρα φαινεται η κοιλια αλλα τι να κανεις!!!χι χι

Εγω πάλι πιστεύω ότι θα είσαι μια κούκλα.;)

Τhena πηγαινε κάνε ένα τέστ, περισσότερο για να σου φύγει το άγχος.

Αχ!Σήμερα μετά απο καιρό το μεσημέρι ήταν ΔΙΚΟ μου. βγήκα με φίλες και ήπιαμε καφέ, φαγαμε, γελασαμε, πολύ το διασκεδασα. Μου είχε λείψει παρα πολύ. Τελικά το να μην έχεις να αφήσεις πουθενά τα παιδιά είναι πρόβλημα.

an1cz_U0g410010NDA5NjlsfDc0MTAzNjdkbGF8WmV0YSBpcw.gifan1c4ck0g410010NzU1NThkfDY4MzA5NDJ6YXxNYWlyYSBpcw.gif

Ναι κοριτσάκια μου..

Είμαι στην δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής. Στην πρώτη πετύχαμε εγκυμοσύνη αλλά δυστυχώς παλινδρόμησε την 9η βδομάδα. Ύστερα από εξετάσεις βρήκαμε τι μπορεί να έφταιγε κι έτσι τώρα με την κατάλληλη θεραπεία θα κάνουμε τη δεύτερη προσπάθειά μας..

Σήμερα αδιαθέτησα ύστερα από 5 μέρες ενέσεων.. Όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα και αισθάνομαι πολύ καλά.. Έφη μου νεύρα δεν είχα καθόλου ούτε την πρώτη φορά ούτε τώρα.. Απλά είχαμε κάποια θέματα με τον άνδρα μου την πρώτη φορά που με στενοχωρούσαν πολύ και είχα κι ένα γαιδουρόβηχα ο οποίος δεν έλεγε να φύγει με τίποτε..

Ευτυχώς αυτή τη φορά μέχρις στιγμής όλα είναι εντάξει..

Ngeo μου θα είσαι μια κούκλα.. Είμαι σίγουρη γι' αυτό..

Θένα κάνε μια χοριακούλα ή ένα τεστάκι στην τελική για να σου φύγει το άγχος..

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση.. πραγματικά είναι πολύτιμη..

L2qIp2.png

Ναι κοριτσάκια μου..

Είμαι στην δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής. Στην πρώτη πετύχαμε εγκυμοσύνη αλλά δυστυχώς παλινδρόμησε την 9η βδομάδα. Ύστερα από εξετάσεις βρήκαμε τι μπορεί να έφταιγε κι έτσι τώρα με την κατάλληλη θεραπεία θα κάνουμε τη δεύτερη προσπάθειά μας..

Σήμερα αδιαθέτησα ύστερα από 5 μέρες ενέσεων.. Όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα και αισθάνομαι πολύ καλά.. Έφη μου νεύρα δεν είχα καθόλου ούτε την πρώτη φορά ούτε τώρα.. Απλά είχαμε κάποια θέματα με τον άνδρα μου την πρώτη φορά που με στενοχωρούσαν πολύ και είχα κι ένα γαιδουρόβηχα ο οποίος δεν έλεγε να φύγει με τίποτε..

Ευτυχώς αυτή τη φορά μέχρις στιγμής όλα είναι εντάξει..

Ngeo μου θα είσαι μια κούκλα.. Είμαι σίγουρη γι' αυτό..

Θένα κάνε μια χοριακούλα ή ένα τεστάκι στην τελική για να σου φύγει το άγχος..

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση.. πραγματικά είναι πολύτιμη..

ολα θα πανε καλα αυτη την φορα!

εχω τοσο καλο προαισθημα για σενα αληθεια μα το Θεο!!

σε φιλω γλυκα!

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;εμεις καλα περασαμε χθες, χορεψαμε κιολας, εριξα κατι τσιφτετελια(!!!) μια χαρα, απλα κατα τις 4 με επιασε η μεση απο την καρεκλα και φυγαμε, ειχα παει και απο νωρις στη νυφη οποτε κουραστηκα. καλα ενα νυφικο, απιστευτο, αφου λεω πιο ωραιο και απο το δικο μου!!!ολα καλα και στις ελευθερες και στα παιδια μας!

δομνινα καλη επιτυχια

mariaefi ελπιζω να εισαι καλυτερα

κτ ειναι η καισαρικη τομη, εγω εκανα ολικη και γενικα πονουσα πολυ για πολυ καιρο αλλα γενικα ηθελα να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο.δεν το βλεπω να γινεται το ονειρο πραγματικοτητα, θα προσπαθησω να κρατησω ζωντανο το ονειρο να θηλασω αποκλειστικα, χωρις καθολου ξενο αυτη τη φορα, το παιδι μου και τα υπολοιπα βρισκονται. αν μπορουσα να το εχω και μαζι μου...λογικα θα παω σε μια φιλη που θα παει στο ρεα (δεν ξερω αν εχει ανοιξει ακομα η αν θα παει καποια γνωστη σας εκει) θα δειξει

παω για μαγειρεμα, φιλακια, μπριζολες με πατατες στη γαστρα!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Μπραβο που περασατε καλα να ζησουν τα παιδια! και εσυ φανταζομαι εσκισες!!

και αφου αντεξες μεχρι τις 4 αψογα!

εμεις εχουμε μια βαφτιση την Κυριακη το μεσημερι και ειναι και μακρια και το σκεφτομαι...

και εγω καισαρικη γεννησα αλλα με επισκληριδιο και ετσι θα ξαναγεννησω δεν το συζητω ουτε ταλαιπωρεια το μωρο ουτε ωρες πολλες τσακα τσακα και εγω ενταξει μια βδομαδα ζοριστηκα και πιστευω οτι πιο πολυ ηταν ψυχολογικο γιατι πηγαινα για φυσιολογικη γεννα και δεν ειχα καθολου την καισαρικη στο μυαλο μου συν οτι μπηκα εκτακτη.τωρα που ειμαι προετοιμασμενη δεν νομιζω οτι θα ταλαιπωρηθω πολυ μονο τις πρωτες ωρες.

αλλα χαλαλι!!

δεν ξερω, μπορει να εχεις δικιο τελικα...απλα περασα μια καταθλιψη λογω αυτου, δεν ημουν καθολου καλα, το μωρο το καταλαβαινε λογικα, εκλαιγε ολη μερα, δεν ειχα γαλα, δεν ετρωγα καθολου τεσπα, τη 2η φορα θα ειναι καλυτερα.

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

και εγω τις πρωτες μερες ετσι ενιωθα μολις πηγα σπιτι ηρεμησα και ολα πηγαν καλα!

με ειχαν παρει ποσες φορες τα κλαματα μεσα στην κλινικη....πολυ ζορι..προσπαθουσα να περπατησω και δεν μπορουσα ασε που δενμπορουσα να αλλαξω την μικρη μεχρι την δευτερη μερα και με ειχε πιασει οτι ειμαι ανικανη (γιατι πονουσα οταν εσκυβα)

αλλα ολα περασαν τωρα νιωθω πιο ετοιμη!

γιατι βρε κοριτσι δεν κανεις ενα τεστ να ησυχασεις ή μια χοριακη;καντο να ηρεμησεις και θα δεις ολα καλα θα ειναι, αλλα ξαναρωταω, ανησυχεις δικαιως;;;;την κανατε τη βρωμοδουλεια;;;οπισθεν πλεον!

na se kala gelesa para poli

tin vromodoulia den tin kaname opos to enois alla xoris profilaksis pote den kseris oso gia tin opisthen:mrgreen::mrgreen::mrgreen: den nomizo na to ekana pote oute na ksitho den mporo oxi na ...............:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

δεν ξερω, μπορει να εχεις δικιο τελικα...απλα περασα μια καταθλιψη λογω αυτου, δεν ημουν καθολου καλα, το μωρο το καταλαβαινε λογικα, εκλαιγε ολη μερα, δεν ειχα γαλα, δεν ετρωγα καθολου τεσπα, τη 2η φορα θα ειναι καλυτερα.

etsi imoun k ego akrivos,meta apo 2 fisiologikes mou kakofanike pou efaga olous tous ponous k sto telos kesariki ,ipefara mexri na sineltho epatha k psiksi sti plati apo to xirourgio k den mporousa na kounitho k apo auto:(:( itan i xiroteres meres tis zois mou alla mazi k i kaliteres logo tou morou,niotho omos oti ton adikisa k stenaxorieme k ton exo pio xaidemeno san na thelo etsi na epanorthoso:roll::roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Μαριεφι, όλα θα πάνε τέλεια αυριο!

Δομνίνα, μ' αρέσει που είσαι τόσο αισιόδοξη! Χαίρομαι να σε διαβάζω. Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχεις αυτή τη φορα.

Λοιπόν....μία γειτόνισσα τον Μαη είχε μία αποβολή. Τώρα είναι ενάμισι μηνών έγκυος! Οταν το έμαθα, για να πω την αλήθεια, σκέφτηκα " καλέ, πότε πρόλαβαν;;", αλλά μακάρι να έμεναν όλα τα κορίτσια τόσο γρήγορα εγκυες μετά από τέτοιες περιπέτειες. Το θέμα τώρα είναι πως όλοι εδώ, συγγενείς και γείτονες, επειδή νομίζουν πως κι εγώ είχα αποβάλει ( δεν έχω πει τίποτα για εξωμήτριο - θα με έβγαζαν στείρα και θα με κοιτούσαν με οικτο ) αρχίζουν να αναρωτιούνται πως δεν έχω μείνει τόσο καιρό έγκυος. Είδικά μετά που έμαθαν πόσο γρήγορα έμεινε η γειτόνισσα, άρχισαν να ρωτούν τη μάνα μου αν έχω ψαχτεί και τα σχετικά. Μάλιστα σήμερα ο άντρας της κοπέλας της πέταξε μία σπόντα της μάνας μου που την εξαγρίωσε. Πάνω στην κουβέντα λέει αυτός " Ε, καλά, παντρεύονται μεγάλοι και περιμένουν να κάνουν παιδιά ( γενικώς μιλώντας πάντα, αλλά ξέρετε για ποιον χτυπούσε η καμπάνα) Τι παιδιά να μεγαλώσεις στα 40;;;;" ( αυτός είναι 34, η γυναίκα του 28, έχουν ήδη ένα παιδάκι 5 χρονών). Μου τα είπε η μάνα μου και τσαντίστηκα αλλά και στενοχωρήθηκα. Και μία άλλη, μόλις της είπα οτι διορίστηκα, μού λέει " αντε, κάντε και κανά παιδί, τι κάθεστε;;;". Δεν ξέρω, μπορεί εγώ να έχω γίνει ευαίσθητη και ευθικτη πάνω στο θέμα, αλλά πολύ στενοχωριέμαι με όλα αυτά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαριεφι, όλα θα πάνε τέλεια αυριο!

Δομνίνα, μ' αρέσει που είσαι τόσο αισιόδοξη! Χαίρομαι να σε διαβάζω. Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχεις αυτή τη φορα.

Λοιπόν....μία γειτόνισσα τον Μαη είχε μία αποβολή. Τώρα είναι ενάμισι μηνών έγκυος! Οταν το έμαθα, για να πω την αλήθεια, σκέφτηκα " καλέ, πότε πρόλαβαν;;", αλλά μακάρι να έμεναν όλα τα κορίτσια τόσο γρήγορα εγκυες μετά από τέτοιες περιπέτειες. Το θέμα τώρα είναι πως όλοι εδώ, συγγενείς και γείτονες, επειδή νομίζουν πως κι εγώ είχα αποβάλει ( δεν έχω πει τίποτα για εξωμήτριο - θα με έβγαζαν στείρα και θα με κοιτούσαν με οικτο ) αρχίζουν να αναρωτιούνται πως δεν έχω μείνει τόσο καιρό έγκυος. Είδικά μετά που έμαθαν πόσο γρήγορα έμεινε η γειτόνισσα, άρχισαν να ρωτούν τη μάνα μου αν έχω ψαχτεί και τα σχετικά. Μάλιστα σήμερα ο άντρας της κοπέλας της πέταξε μία σπόντα της μάνας μου που την εξαγρίωσε. Πάνω στην κουβέντα λέει αυτός " Ε, καλά, παντρεύονται μεγάλοι και περιμένουν να κάνουν παιδιά ( γενικώς μιλώντας πάντα, αλλά ξέρετε για ποιον χτυπούσε η καμπάνα) Τι παιδιά να μεγαλώσεις στα 40;;;;" ( αυτός είναι 34, η γυναίκα του 28, έχουν ήδη ένα παιδάκι 5 χρονών). Μου τα είπε η μάνα μου και τσαντίστηκα αλλά και στενοχωρήθηκα. Και μία άλλη, μόλις της είπα οτι διορίστηκα, μού λέει " αντε, κάντε και κανά παιδί, τι κάθεστε;;;". Δεν ξέρω, μπορεί εγώ να έχω γίνει ευαίσθητη και ευθικτη πάνω στο θέμα, αλλά πολύ στενοχωριέμαι με όλα αυτά.

εγω ξερω να πω οτι εξω απο το χορο πολλα τραγοδια λες! και αστους να τα λενε για να μην σε αγχωνουν ουτε να σε στεναχωρουν!! γιατι και εγω εχω ακουσει πολλα αλλα μπενακης βγαινακης!!

αααα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...