Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ngeo χρονια πολλα για χθεσ με ενα γερο μωρακι ολη η υπολοιπη ζωη σου να εινε μονο χαρα ευτυχια υγεια κ πολυ αγαπη:D

margi να ζησετε αντε κ παρεισ σηρα με ενα μωρακι;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!

ngeo,ορκίστηκα προχθές. Δεν μας τοποθέτησαν όμως ακόμη κι είμαι πολύ αγχωμένη, γιατί ο προιστάμενος είπε πως ενδέχεται να μας τοποθετήσουν σε ένα σχολείο, αλλά να μας πάρουν μεσα σε μια βδομάδα και να μας πάνε σε άλλο. Γιαυτό να μην βιαστούμε να νοικιάσουμε. Τι χαζομάρες είναι αυτές;;;Κανονικά τώρα έπρεπε να γνωρίζω σε ποιο σχολείο θα είμαι και να ψάχνω σπίτι. Πότε θα τακτοποιηθούμε; θα ξεκινήσουν τα σχολεια κι εγώ θα μετακομίζω ταυτόχρονα; Η θα κάτσω μία βδομάδα σε ξενοδοχείο, μέχρι να μας πουν πού τελικά θα είμαστε; Η αδελφή σου έμαθε τουλάχιστον σε ποια περιοχή των Χανίων θα είναι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

επειδη και ξερω καλα και ο αντρας μου ειναι στην ελμε να ξερεις πως γινονται...

λοιπον, υπαρχουν οργανικα κενα και λειτουργικα. τι ειναι αυτα:τα οργανικα ειναι θεσεις οπου δεν υπαρχει εκπαιδευτικος και εχουν τουλαχιστον 12 ωρες και θελουν ατομο να παει "μονιμα" με οργανικη θεση κοινως να την πιασει και να μην μπορει κανεις να τον διωξει. αυτες πιανονται με βαση τα μορια που εχεις, αυτα των σχολειων που πας και τα κοινωνικα, το καθε σχολειο που πας εχει καποια μορια, μεσα στις πολεις 1 ή 2 αναλογα και προς τα εξω αυξανονται.

απ την αλλη τα λειτουργικα ειναι κενα στα οποια πρεπει να πανε ατομα γιατι καποιος ειναι αλλου με αποσπαση, αδεια κτλ εκει η ιδια σειρα τηρειται αλλα εκει εισαι με διαθεση δηλαδη την επομενη μπορει να πας αλλου.

τα κενα λογικα θα τα βγαλουνε μετα τις νεες αποσπασεις που θα γινουν το σκ οποτε λογικα 1-2 του μηνα θα σας πουνε και θα κανετε δηλωση.

εσυ που λογικα θα θελεις να φυγεις καλο ειναι να πας σε ενα μερος με πολλα μορια, μπορεις να τα δεις απο το site του υπουργειου παιδειας, θα σου βαλω το link.

επισης, αν θελεις ενα σχολειο στα λειτουργικα κενα και δεν εχει θεση μπορεις μολις σε τοποθετησουν να κανεις αιτηση να σε πανε σε αυτο που θελεις μολις και αν υπαρξει θεση γιατι πολλες φορες κρατανε σχολεια για γνωστους.

ο,τι αλλο χρειαστεις να μου πεις

http://www.ypepth.gr/el_ec_page2038.htm

http://moriade.comli.com/

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

και για το τι εγινε χθες σας βαζω το Link απο αλλο θεμα γιατι ειναι αδυνατο να τα ξαναγραψω (μηνυμα 1557)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28932&page=52#post1676843

ngeo, δεν θα πάρουμε οργανική θέση πριν συμπληρώσουμε 2 χρόνια υπηρεσίας! Για 2 χρόνια θα είμαστε στη διάθεση της εκπαίδευσης και θα μας στελνουν όπου υπάρχουν κενά ( έτσι μας είπαν!)Του χρόνου δηλ. θα κάνουμε ξανά αίτηση τοποθέτησης, δηλώνοντας τις προτιμήσεις μας! Στην περιοχή που πάω έχει ένα μέρος με 10 μορια. Δεν το έβαλα στις αρχικες προτιμήσεις, γιατί είναι πολύ μακριά και ΄πού να τρέχω. Δηλωσα μία παραθαλλάσια περιοχή με 7 μοριάκα. Είναι ευκολα προσβάσιμη, 2 ώρες μακριά από το σπίτι μου, μπορώ να νοικιάσω εκεί σπιτι και να μην πληρώνω και επιπλέον χρήματα σε βενζίνες. Να δούμε πού θα με στείλουν. Του χρόνου ( που μπορεί να είμαι εγκυος) δηλώνω το 10άρι ( χι,χι). Ολοι όσοι έπαιρναν άδεια ανατροφής τέκνου, το δήλωσαν με τα χίλια. Τι, χαζοί ήταν να μην το δηλώσουν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

στο ελενα!!!

καλα ποιος σας λεει τετοιες μπουρδες;;;οι οργανικες ειναι για ολους!αν ειναι δυνατον!αν επιθυμεις καμια κανε τους εγγραφο να σου απαντησουν εγγραφως αυτα που σου λενε προφορικα...ακου τι λενε!

αστα στο νοσοκομειο, πολυ στεναχωρεθηκα, εγω εχω και τον καημο να κανω φτ μετα απο κτ, αστα, τι να πω θα δειξει

μολις γυρισαμε, ειχαμε παει οικογενειακως , με τη μαμα και τα πεθερικα για πιτσα, μακαρονια και αλλα γενικως, σκασαμε παιδια, ειμαι πολυ περηφανη για το κοριτσακι μου, δεν ενοχλει κανεναν αυτο, ουτε τρεχει απο εδω και απο εκει, καθεται σε μια καρεκλιτσα και τσιμπολογα και μετα γυρω απο το τραπεζι μας!το γλυκο μου, και μας εφαγε να γυρισουμε να κοιμηθει το καημενο!

καληνυχτα σ ολους

Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα

margi εύχομαι να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια ευτυχισμένα και μακάρι του χρόνου στην επέτειο σας να είστε 3;)

Οντως είναι απαίσια εμπειρία η μαγνητική. Εγω επειδή έχω και κλειστοφοβία είχα βάλει μέσα και τον άντρα μου να μου κρατάει τα χέρια απο πίσω. Τη πρώτη φορά με το που άνοιξα τα μάτια και είδα που βρισκόμουν έπαθα πανικό και ζητήσα να με βγάλουν απο εκεί μέσα. Μετά δεν τα ξανανοιξα τα μάτια μέχρι να τελειώσουμε. Εύχομαι να μη ξαναχρειαστεί να ξανακάνω μαγνητική στη ζωή μου.

ngeo συγνώμη αλλά μιλάμε για μεγάλο κάθαρμα!!!!!!Απίστευτος δημοσιοθεσίτης!!!!!!!Αίσχος. Θα έπρεπε να μπορούμε να τους καταγγείλουμε και ανάλογα πόσα παράπονα έχει κάποιος να του κόβουνε χρήματα. Τι αποφασίσατε τελικά? Θα ξαναπάτε στο Ελένα? Εγω τα έκανα όλα στο Μητέρα γιατί εκεί ήταν ο γιατρός μου. Αν είναι τόσο χάλια μήπως να πας στο Αλεξάνδρας? Μήπως είναι καλύτερα εκεί? Δεν έχω εμπειρία. Εγω και τα 2 μου κορίτσια τα γέννησα στο Μητέρα. Μια φορά πήγα στο Ελένα για να με εξετάσει για παπ τέστ ένας γιατρός που μου είχαν συστήσει. Ε!μια που πήγα και μια που δε ξαναπάτησα ΠΟΤΕ μου εκεί. Και γω σιχαθηκα. Μιλάμε δεν είχε χαρτί ούτε καν για να βάλουν στη καρέκλα. Αναγκάστηκα να βάλω χαρτομάντηλα που είχα μαζί μου. Με το που πήγα σπίτι έκανα μπάνιο.

Thena μην αγχώνεσαι, Θα αδιαθετήσεις. Εγω θυμάμαι όσο θηλαζα δεν είχα αδιαθετήσει. Μόλις σταμάτησα τον αποκλειστικό θηλασμό αδιαθέτησα.

Εγω πήρα σήμερα τη μικρή και πήγαμε σε ένα παιδότοπο στον Ασπρόπυργο στο εμπορικό κέντρο. Ωραία περάσαμε. Μετά απο 4,5 ώρες δεν ήθελε να φύγουμε γιατί δεν είχε παίξει ακόμα αρκετά!!!!!

Δε ξέρω για εσάς και τους άντρες σας αλλά εμενα δε κάνει ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο σπίτι. Ειλικρινά νιώθω πολύ κουρασμένη. Βαρέθηκα να περνάνε όλα απο τα χέρια μου.

an1cz_U0g410010NDA5NjlsfDc0MTAzNjdkbGF8WmV0YSBpcw.gifan1c4ck0g410010NzU1NThkfDY4MzA5NDJ6YXxNYWlyYSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε;

Εγώ είμαι καλά, οι ενέσεις συνεχίζονται ανελλειπώς και διάγω τις τελευταίες μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης στο Πήλιο μιας και αύριο επιστρέφω στην πρωτεύουσα και τη Δευτέρα στην εργασία.. (μπούχου μπούχου μπούχου.. δεν θέλω να γυρίσω, δεν θέλω)..

Μηλίτσα μου γλυκιά, σ' ευχαριστώ που με σκέφτεσαι.. είμαι σίγουρη πως με τη θετική σκέψη όλων των κοριτσιών αρωγό η προσπάθειά μου θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ngeo κοριτσάκι μου απίστευτη ταλαιπωρία.. δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε τέτοια ψυχική και σωματική ταλαιπωρία προκειμένου να έχουμε το αυτονόητο... σεβασμό και φροντίδα.. για το θέμα του γιατρού, εγώ θα επέλεγα εκείνον που θα με έκανε να αισθανθώ ηρεμία, ασφάλεια και την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά και για μένα και για το μωρό μου..

Έφη μου καλώς μας ήλθες. η συμβολή σου είναι πολύτιμη για την παρεούλα μας.

Μάρτζι μου καλοστέριωτη και καλή σταδιοδρομία κοπέλα μου. Με το καλό να ξεκινήσεις.. αν δεν κάνω λάθος 1η Σεπτέμβρη παρουσιάζεσαι;

L2qIp2.png

γεια σου Δομίνα!

είμαι η Ειρήνη 38 χρονών...και έχω τη Ζωίτσα που σε λίγες μέρες κλείνει τα δύο..

κάνεις προσπάθεια εξωσωματικής γλυκειά μου?

συγνώμη που ρωτάω, αν ναι καλή επιτυχία! και εγώ τη Ζωίτσα με εξωσωματική την έκανα...

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;δομνινα και ειρηνη ολα καλα ε;;;δομνινα κουραγιο, ολοι καπως ετσι ειμαστε...

εμεις τεταρτη παμε σχολειο, εγω δεν ξερω που αλλα ξερω ποσο!!!μεχρι 13 του μηνα θα παω, μετα γιοκ!

δεν ξερω παιδια, δε το βλεπω στο ελενα, χθες μου ειπε μια κοπελα, να χαλαρωσω και οτι μετραει καλυτερα να ειμαι καλα ψυχολογικα με τον εαυτο μου, τον αντρα μου και το γιατρο παρα το πως θα γεννησω...να δουμε, τουλαχιστον τον βλεπω πιο θετικο για να παμε στη φιλη της αδερφης μου για κτ. αλλα ρε παιδια πολυ ποναει, αν και μου ειπαν τη 2η φορα και με επισκληρηδιο ειναι καλυτερα, τι να πω, μακαρι

το βραδι εχουμε ενα γαμο πολυ φιλων και σε λιγο αρχιζω κουρα ομορφιας!!!θα κανω πιλινγκ και θα φτιαξω και μαλλι, θα τα κανω με τη βουρτσα μια ελαφρια μπουκλα, ευτυχως πιανει το χερι μου!

θα βαλω ενα κοραλι φορεμα, μπροστα κοντο και πισω με ουρα αλλα πολυ απλο, μη φανταζεστε τιποτα ιδιαιτερο αλλα σεξι, τωρα φαινεται η κοιλια αλλα τι να κανεις!!!χι χι

γιατι βρε κοριτσι δεν κανεις ενα τεστ να ησυχασεις ή μια χοριακη;καντο να ηρεμησεις και θα δεις ολα καλα θα ειναι, αλλα ξαναρωταω, ανησυχεις δικαιως;;;;την κανατε τη βρωμοδουλεια;;;οπισθεν πλεον!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...