Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μύκητες....Αχ παλιομύκητες!!!Εγώ πλέον, όταν έχω ενοχλήσεις, πλένομαι εξωτερικά με χαμομηλάκι σκέτο. Τελευταία, μετά το μπάνιο αφού σκουπιστώ με την πετσετούλα μου, στεγνώνω την περιοχή με το σεσουάρ για να μην είναι υγρή. Μετά την περίοδο κάνω κολπική πλύση με χαμομήλι. Σαπούνι δεν χρησιμοποιώ συχνά πλέον. Οποτε χρησιμοποιώ, βάζω το mycogel, ενα υγρό που μου έδωσε η δερματολόγος για το στήθος που μου είχε βγάλει έναν ερεθισμό, και μου είπε ότι μπορώ να πλένομαι και στην ευαίσθητη περιοχή. Αλλες φορές σκέτο νερό, άλλες χαμομηλάκι που το έχω έτοιμο αποβραδίς. Α! όταν τσουρουφλίζομαι, ρίχνω λίγη σόδα μαγειρική στο χαμομήλι και κάνω πλύση. Μια φορά που είχα πεθάνει από δαυτους και δεν άντεχα, εκανα την πλύση που σας λέω. Γεμισαν κορίτσια τα πόδια μου ( συγνώμη κιολας για την περιγραφή) με άσπρα! Επαθα πλάκα!Εννοείται ότι το επάνελαβα για κανα δυο φορές και ηρέμησα. Αν τους ΄διαπιστώσεις εγκαίρως, μπορείς με τέτοια γιατροσόφια, κάπως να τους περιορίσεις. Οχι να τους καταπολεμήσεις. Είναι αθάνατοι οι άτιμοι...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα,τι κανετε? Καλε,ποσα γραψατε! Δομνινα μου,τωρα θαχεις ξεκινησει ηδη. Σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα κατ ευχην! Μακαρι!!!Culte (ειρηνη) και Efiv,καλωςηρθατε! Ειρηνη,να χαιρεσαι τη ζωιτσα σου! Εφη β, καλα,αντεξες κ διαβασες τοσες σελιδες? Χαρας στο κουραγιο σου! Να χαιρεσαι τις κορουλες σου! Ειμαστε και γειτονισσες περιπου. Το ελενακι μουλειψε κι εμενα! Σνιφ!

ένα μήλο την ημέρα...

γλυκουλα, το μωρακι σου βγαζει δοντακια κ ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει πολυ το πουλακι μου! Υπομονη... ΤΗΕΝΑ,μαλλον δεν εχει στρωσει ακομα η περιοδος σου. Κι εμενα ειχε αργησει να μου ερθει η πρωτη.

Μαγδουλα,εσυ εκαψες μια γαρδενια,που ειναι παραξενο κ δυσκολο φυτο. Μη σκας,εδω ο ανδρας μου καταφερε περυσι κ μου ξερανε τα γερανια που θεωρουνται ανθεκτικα

Μανουτιτα,δεν πειραζει,εξαλλου ειχες πει πως τον αυγουστο θα κανετε για ευχαριστηση.. Τουλαχιστον ελπιζω να πηρες μπολικη. Κ να περνας υπεροχα.

ΙΒΕΤ αξιζεις το παρασημο του ηρωα του καμπινκ!

Μαριαεφη τωρα εμαθα πως εφυγαν οι επισκεψεις! Προσεχε,δεν εχεις καμμια δικαιολογια τωρα! Χι χι! Μαργκι μου,αυτο με τη σοδα δεν το ηξερα καθολου!

ένα μήλο την ημέρα...

Tελικά τι γιορτή είναι αύριο;;;Ngeo, πώς σε λένε, κοπέλα μου;
υποπτο που δεν απαντα,θελει να γλυτωσει το κερασμα! Χι χι! Πολυ υποπτο... Α,εγω θελω απο εκεινα τα κεφτεδακια! Νgeο μου,αμα θες μπες στο λινκ της berling,εμενα πολυ με βοηθησε το προγραμμα χρωματιζοντας να βρω συνδυασμους! Επισης υπαρχουν υπεροχα αυτοκολλητα αλλα κ στενσιλ στο πρακτικερ. Μου αρεσουν πολυ κ τα φωσφοριζοντα αστερακια που κολλανε στα ταβανια. Το λινκ:

http://www.berling.gr/xromatizontas.html

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλίτσα, πώς πέρασες; Ελπίζω να ξεκουράστηκες. Αλήθεια, η Ελένη δεν θα ξαναμπεί; αυτό με τη σόδα, το είχε σφυρίξει ένας γιατρός στην αδελφή μου. Φοβήθηκα ομως και δεν το είχα κάνει τότε. Κάποια στιγμή το διάβασα σε ένα ιατρικό περιοδικό. Εκει συνιστούσε σοδόνερο και πλύση είτε εξωτ. είτε εσωτερική. Το διάβασα και σε ένα φορουμ που το έλεγε μια κοπέλα, λέω "δεν το κάνω; Τι φοβάμαι; Αφού τη μαγειρική σόδα την πίνουμε κιόλας".Το έκανα λοιπόν. Εντάξει, δεν λέω ότι απαλλάχτηκα, αλλά είχα ανακουφιστεί λίγο. Συνεχίζω να τη φοβάμαι λίγο...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ευχαριστηθηκε παρα πολυ η μικρη,και ξεκουραστηκα κι εγω ψυχολογικα. Ολο το χρονο τον αφιερωσα σε εκεινη.

Η ελενιτσα μας δε νομιζω να ξαναμπει. Θαναι πολυ δυσκολο ναχει προσβαση σε ιντερνετ. Μακαρι να ξαναμπει.

Τα γιατροσοφια τα προτιμω απ τα φαρμακα. Παντως τη σοδα θα τη φοβομουν. Τολμηρη σε βρισκω.

ένα μήλο την ημέρα...

Κι εγώ την ψιλοφοβάμαι, γι' αυτό σπάνια τη χρησιμοποιώ τουλάχιστον εσωτερικά. Κανά δυο φορές μόνο που έφτασα στο "αμήν" από τον πόνο, είπα "δεν πάει στο καλό!". Μου έκανε ομως εντύπωση, όταν τη χρησιμοποίησα, που είδα με τα μάτια μου να πετάγονται άσπρα από κάτω! Εκεί έπαθα πλάκα. Τι να πω! Είναι να μη σου τύχει.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μολις ξυπνησα...κομματια ειμαι, σημερα ειχα ζαλαδες, πηγα στο φουρνο και πριν ερθει η σειρα μου βγηκα μη σοριαστω και καθισα εξω λιγο.

καλα το αρνι ο αντρας το εκανε λουκουμι.τα κανελονια οκ ηταν, μια χαρα, ειχαμε και 2 σαλατες απλες, ενταξει ολα, αλλα οι πατατες στη γαστρα...μιαμι

ναταλια λεγομαι και γιορταζουμε αυριο!

αυτο με τη μαγειρικη σοδα μου το ειπε ο πρωτος γιατρος αλλα και ο επομενος λεει κανει θαυματα αλλα εγω μια φορα εκανα...

παω να βαψω μαλλι γιατι εχω και ενα γαμο, αυριο αν προλαβω θα παω και mall να δω και τιποτα για εγκυμονουσες!να παρω το δωρακι μου

σας ειπα για το μεγαλο μεξιλαρι θηλασμου;ποιος το εφηυρε αυτο το πραγμα;;;θεικο!

η ελενη ποτε λετε να γενναει;μηλιτσα ξερεις κατι;

mariaefi εσυ ποτε;εγω γεναρη λογικα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

μολις ξυπνησα...κομματια ειμαι, σημερα ειχα ζαλαδες, πηγα στο φουρνο και πριν ερθει η σειρα μου βγηκα μη σοριαστω και καθισα εξω λιγο.

καλα το αρνι ο αντρας το εκανε λουκουμι.τα κανελονια οκ ηταν, μια χαρα, ειχαμε και 2 σαλατες απλες, ενταξει ολα, αλλα οι πατατες στη γαστρα...μιαμι

ναταλια λεγομαι και γιορταζουμε αυριο!

αυτο με τη μαγειρικη σοδα μου το ειπε ο πρωτος γιατρος αλλα και ο επομενος λεει κανει θαυματα αλλα εγω μια φορα εκανα...

παω να βαψω μαλλι γιατι εχω και ενα γαμο, αυριο αν προλαβω θα παω και mall να δω και τιποτα για εγκυμονουσες!να παρω το δωρακι μου

σας ειπα για το μεγαλο μεξιλαρι θηλασμου;ποιος το εφηυρε αυτο το πραγμα;;;θεικο!

η ελενη ποτε λετε να γενναει;μηλιτσα ξερεις κατι;

mariaefi εσυ ποτε;εγω γεναρη λογικα

πριν τις γιορτες λογικα θα γεννησω!!!

την ιδια μερα με την κορακλα μου!

Εφη β, καλα,αντεξες κ διαβασες τοσες σελιδες? Χαρας στο κουραγιο σου! Να χαιρεσαι τις κορουλες σου! Ειμαστε και γειτονισσες περιπου. Το ελενακι μουλειψε κι εμενα! Σνιφ!

Κατ'αρχήν μη παιδεύεστε να με λέτε Εφη. Απλά υπήρχε και άλλη εφη, οπότε έβαλα και το β που είναι το αρχικό του επιθετου μου.

Που μένεις Μηλίτσα? Εγω όπως έγραψα Κερατσίνι, συγκεκριμένα Αμφιάλη πάνω απο το πάρκο Πρέσσοφ.

Οσο για τις σελίδες είμαι τελειομανής (ή ψυχαναγκαστική όπως θελετε πείτε το:mrgreen:) και ήθελα να έχω μια "εικόνα" για εσάς πριν γράψω. Ασε τώρα να δεις που ξεκινησα να διαβάζω τις γοργόνες 117 νομίζω σελίδες. Εχω και το διαβασμα για τη δουλειά...........

Πολύ έχω ζηλέψει για το βάψιμο και την ανανέωση που έγραψες και ενώ για το βάψιμο δεν το συζητάω. Η μέση μου δεν το επιτρέπει με τίποτα, αποφάσισα να κάνω αλλαγές στο σπίτι. Ψάχνω για κουρτινόξυλα τώρα. Και μετά αλλαγή στα καλλύματα και διακόσμηση στο σαλόνι. Μετά θα πιάσω τη κρεβατοκαμαρα. Αλήθεια μπας και ξέρετε που μπορώ να βρω κουρτινόξυλα σε καλή τιμή? Δε θέλω πρακτικερ και ικεα. Δε μου αρεσουν αυτά. Θέλω μια κουρτινόβεργα περίπου 4 μέτρα ινοξ και πάχος σωλήνα Φ25

Δεν αντέχω το κάμπινγκ ούτε για μια μέρα. Προτιμώ να μη πάω διακοπές. Φοβάμαι και σιχαινομαι υπερβολικά όλων των είδων τα μαμούνια και ζουζούνια. Εμείς έχουμε μια τροχοβίλα στο Λουτράκι και παρ'όλο που είμαι σε κλειστό χώρο όταν βγαίνω έξω επειδή είναι εξοχή και έχει εννοείται διάφορα μαμούνια κάτι παθαίνω.:evil:

margi και γω το έχω πάθει αυτό που είπες με τα υγρά. Τότε που έκανα πλύση. Είναι όντως εκφοβιστικό. Βέβαια εγω τότε πήρα ανακούφιση γιατί θεωρούσα ότι καθαριζα. Τώρα ευτυχώς δε χρειάζεται να κάνω πια.

thena έβαζα τάλκ και υγρό τάλκ μετά στα κορίτσια μου γιατί συγκαιγοντουσαν πανεύκολα. Φαντάσου η μικρή μου αν έκανε κακά της στο σαλόνι μέχρι να τη πάω στην αλλαξιέρα στο δωμάτιο της είχε ήδη ξεκινήσει να κοκκινίζει. Επρεπε να της βάζω τάλκ. Απλά η διαφωνία μου με τη παιδίατρο ήταν ότι αυτή ήθελε κρέμα και γω τάλκ.

Περιμένω να αδιαθετήσω και έχω ένα πονοκεφαλο τρομερό. Να μου σπάσει το κεφάλι. Αύριο λέω να πάρω το μωρό και να πάω στις νεροτσουλήθρες που έχουμε εδω. Η μεγάλη την "έκανε" για το χωριό στη μητέρα μου οπότε μείναμε τα δυο μας.:D

an1cz_U0g410010NDA5NjlsfDc0MTAzNjdkbGF8WmV0YSBpcw.gifan1c4ck0g410010NzU1NThkfDY4MzA5NDJ6YXxNYWlyYSBpcw.gif

Διαφημίσεις

γεια σου Εφη!

να υποθέσω ότι είμαστε οι μεγαλύτερες της παρέας? εγώ είμαι 38 εσύ??

(σόρυ αν γίνομαι αδιάκριτη, βρίσε με...)

περιέργεια: γιατί διαβάζεις για τη δουλειά???

γεια σου Εφη!

να υποθέσω ότι είμαστε οι μεγαλύτερες της παρέας? εγώ είμαι 38 εσύ??

(σόρυ αν γίνομαι αδιάκριτη, βρίσε με...)

περιέργεια: γιατί διαβάζεις για τη δουλειά???

Οπως έγραψα πάτησα τα δεύτερα άντα:cry:. 40 στρογγυλα!!!!Μου κακοφανηκε να είμαι ειλικρινής.

Αλλαξα δουλειά λόγω του ότι η εταιρεία που ήμουν δε πήγαινε καλά και έφυγα με εθελούσια και αποφάσισα να γίνω ασφαλιστική σύμβουλος. Αλλά έχει ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολύ διαβασμα. Και θα πρέπει να δώσω 3 φορές εξετάσεις:evil: Ημαρτον πιά ούτε για πυρηνικός να πηγαινα!!!!!!!!

an1cz_U0g410010NDA5NjlsfDc0MTAzNjdkbGF8WmV0YSBpcw.gifan1c4ck0g410010NzU1NThkfDY4MzA5NDJ6YXxNYWlyYSBpcw.gif

πριν τις γιορτες λογικα θα γεννησω!!!

την ιδια μερα με την κορακλα μου!

γεια σας!!!πως ειστε?εμεις σουλατσαραμε και τωρα ειμαι κομματια...

αχ θα γεννησεις πριν τις γορτες ε???εγω γεννησα 27-12 μεσα στις γιορτες!!!αντε με το καλο κοριτσι μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Νgeo, χρόνια πολλά! Να γεννήσεις ένα υγιές και δυνατό μωρό και η ζωή σου να είναι από εδώ και πέρα απλά....τέλεια!!! Α, το Ναταλία είναι το αγαπημένο μου γυναικείο όνομα. Το Αγγελος το αγαπημένο μου αντρικό( άσχετο με το θέμα μας)'

Μαριαεφη, τη Δευτέρα θα κάνεις β επιπέδου; Πω- πω, πώς πέρασε ο καιρός!!

Σήμερα έκανα μαγνητική στο χέρι. Αυριο παιρνω τα αποτελέσματα. Ασχημη εμπειρία η μαγνητική....Σε χώνουν σε ένα κουβούκλιο για 20 λεπτά και ακούς πολύ δυνατούς θορύβους, σα να σε πυροβολούν.

Σήμερα κλείνουμε 3 χρόνια γάμου! Δεν κάναμε τίποτα, όπως άλλες χρονιές. Να φανταστείτε δεν μαγείρεψα τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω δουλειες εξαιτίας του χεριού. Με πονάει, το σκασμένο κι ας πέρασαν τόσες μέρες. Στον υπολογιστή γράφω με το άλλο. Λιγο ο πόνος του χεριού, λίγο ο πόνος στην κοιλιά από την περίοδο, λίγο το συνάχι που με έπιασε, πού διάθεση για οτιδήποτε σήμερα!

Ναταλία, σήμερα είναι τελικά του Αγιου Φανουρίου;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

σημερα ειναι, ναι.

δεν πειραζει, ευκαιρια να βγειτε εξω να χαλαρωσετε!!!περαστικα το χερι

mariaefi περιμενουμε νεα, εγω τα δικα μου θα σας τα πω το μεσημερι, τωρα παω για καφε με την κορη μου και τη μαμα μου γιατι χθες μου ελειψε πολυ το ατιμο

margi ποτε την κανεις;παρουσιαστηκες;ορκιστηκες;αν ναι συγχαρητηρια γιατι η αδερφη μου προχθες ορκιστηκε

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...