Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Επιτέλους τα κατάφερα!!!!!Διάβασα και τις 66 σελίδες και τώρα μπορώ να σας γράψω. Ανακάλυψα το καφέ πρόσφατα αν και το parents το χρησιμοποιώ χρόνια. Πιο πολύ όμως για αναζήτηση πληροφοριών όταν χρειάζομαι.

Λοιπόν έχουμε και λέμε :

margi είμαι εξίσου παθούσα στο θέμα με τους μυκητες. Εχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ. Οτι θεραπεία υπάρχει στη δυτική και ανατολική ιατρική. Σταμάτησα τα χάπια πια. Να΄ναι καλά ένας γιατρός ο οποίος μου εξηγησε ότι το κάθε σώμα έχει μια "αγάπη" σε κάποια αρρώστεια και όταν δεν είναι καλά τη βγάζει. Κάθε φορά που δεν είμαι καλά.........τσουπ να και οι μυκητες. Βέβαια απο όταν έκανα ομοιοπαθητική σταμάτησαν να βγαίνουν γυναικολογικοί και βγαίνουν δερματολογικοί πια.:? Σκασίλα μου βέβαια. Δε παίρνω χάπια τους αφήνω, κάνω υγιεινή διατροφή (επηρεάζει πολύ τα λιπαρά και τα γλυκά), κάνω και λίγο ρεικι και φεύγουν μόνοι τους. ΒΑΡΕΘΗΚΑ να πρέπει να παίρνω θεραπεία 7, 8, και 9 μήνες το χρόνο. Ασε που τα χάπια καταστρέφουν το συκώτι. Ναι ναι δοκιμάσα σχεδόν τα πάντα. Εκτός απο βελονισμό. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τις βελόνες.

Οσο για το άγχος σου για το πότε θα μείνεις έγκυος εγω έχω να σου προτείνω το εξής : Κάθε μέρα να λες απο 15 φορές φωναχτά στον ευατό σου πρωι μεσημέρι και βράδυ : ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. οχι θα μείνω ή μένω ή δε ξέρω πως αλλιώς θα το πεις. αλλά ότι είσαι ήδη. Να θυμάσαι οι σκέψεις μας γίνονται πράξεις. Και στη τελική αυτό που σου προτείνω είναι και ανέξοδο και μπορεί να βοηθήσει που ξέρεις.

ngeo αχ!πολύ με συγκίνησες. Πως να το πω τώρα χωρίς να μου ρίξεις μπουφλά?:mrgreen:Δε θέλω να πω ότι είναι οι ορμόνες, απλά επηρεάζουν και αυτές. Γιατί τώρα θες πιο πολλά χαδάκια και αγκαλίτσες και ο άντρας σου γλυκειά μου είναι απλά...........άντρας!!!!!! Είναι πιο καλοί στο να βρίσκουν λύσεις παρά να συζητάνε. Οταν τους λεμε τις σκέψεις μας αυτοί σκέφτονται πως να βρουν λύσεις.:confused: Εγω τα έχω λύσει αυτά στο μυαλό μου. Οι φίλες μου είναι για να συζητάω και ο άντρας μου για άλλα πράγματα. π.χ. να με στηρίξει ή να μου βρεί λύσεις. Στην εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ τούβλο:mrgreen: ολο φώναζε και γκρινιάζε ο πανέξυπνος!!!!!

mariaefi εύχομαι να πάνε όλα καλά και να σηκωθείς γρήγορα και να μην υπάρχει πρόβλημα.

μηλίτσα Καλέ έχω μείνει άναυδη. Που βρίσκεις την ενέργεια και κανείς όλα αυτά που κάνεις?????Είσαι απλά απίστευτη!!!!!!

Ασχετο αλλά η Ελένη απο τη τουρκία τι κάνει? Είναι καλά? Μπορεί να μη τη ξέρω και να μην έχω μιλήσει μαζί της αλλά μέσα απο όλα αυτές τις σελίδες που διάβασα είναι σαν να σας ξέρω.

Thena 3 παιδιά???????Απλά υποκλίνομαι

Δε θυμάμαι τώρα τι άλλο ήθελα να σχολιάσω. Στα επόμενα μηνυματα μου.

Λίγα λόγια για μένα : Λοιπόν είμαι 40 (μπουχουχου σαραντάρισα:cry:) έχω 2 παιδιά. Τη Μάιρα και είναι 16,5 χρονών απο το πρώτο μου γάμο την έκανα στα 24 μου και τη Ζέτα που είναι 3,5 χρονών και την έκανα στα 37 μου. Αυτό που με ενόχλησε πολύ στη 2η εγκυμοσύνη ήταν η αμνιοπαρακέντηση και οι 3 ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα. Εκανα ζαχαρο. Μένω Αθήνα στο Κερατσίνι.

Δε θα πω ότι καταλαβαίνω το τι τραβάτε για να μείνετε έγκυες γιατί δεν θα είναι αλήθεια. Στο πρώτο έμεινα αμέσως στο δεύτερο προσπαθούσαμε για ένα 8μηνο και μετά απο σπερματοδιαγραμμα (εκεί να δείτε γέλια που δεν ήθελε το "μωρό" να το κάνει:evil:) και αφού μου έδωσε κάποια χάπια ο γιατρός για να κατεβάσω ωάρια γιατί δεν έχω κάθε μήνα, τα οποία δεν τα πήρα γιατί με το πρώτο χάπι κοντεψα να πάω στο νοσοκομείο απο τη δυσπνοια, τα παράτησαμε γιατί έπαθε εγκεφαλικο η πεθερά μου. Τρέχαμε για 6,5 μήνες σε νοσοκομεία. Κάπου εκεί έτυχε να κάνουμε 1 φορά(που διάθεση με τέτοια τρέχαματα) και έμεινα έγκυος. Ομως λόγω που τρέχαμε στα νοσοκομεία το πήρα χαμπάρι όταν ήμουν 3 μηνών. Μη κοροιδευετε. Αλήθεια σας λέω. Απλά το μυαλό μου ήταν αλλου τελειως. Τέλος πάντων και στα δυο δε μπορώ να πω ότι δυσκολευτηκα ιδιαιτερα. Ομως ειλικρινά μπορώ να σας στέλνω μέσα απο τη καρδιά μου ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ευχές για να μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα το όνειρο σας.

Αυτά προς το παρόν. Σας έπρηξα με το κατεβατό μου. Καλώς σας βρήκα και ελπίζω να "κολλήσω" στη παρέα σας.

Φιλιά.

an1cz_U0g410010NDA5NjlsfDc0MTAzNjdkbGF8WmV0YSBpcw.gifan1c4ck0g410010NzU1NThkfDY4MzA5NDJ6YXxNYWlyYSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτέλους τα κατάφερα!!!!!Διάβασα και τις 66 σελίδες και τώρα μπορώ να σας γράψω. Ανακάλυψα το καφέ πρόσφατα αν και το parents το χρησιμοποιώ χρόνια. Πιο πολύ όμως για αναζήτηση πληροφοριών όταν χρειάζομαι.

Λοιπόν έχουμε και λέμε :

margi είμαι εξίσου παθούσα στο θέμα με τους μυκητες. Εχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ. Οτι θεραπεία υπάρχει στη δυτική και ανατολική ιατρική. Σταμάτησα τα χάπια πια. Να΄ναι καλά ένας γιατρός ο οποίος μου εξηγησε ότι το κάθε σώμα έχει μια "αγάπη" σε κάποια αρρώστεια και όταν δεν είναι καλά τη βγάζει. Κάθε φορά που δεν είμαι καλά.........τσουπ να και οι μυκητες. Βέβαια απο όταν έκανα ομοιοπαθητική σταμάτησαν να βγαίνουν γυναικολογικοί και βγαίνουν δερματολογικοί πια.:? Σκασίλα μου βέβαια. Δε παίρνω χάπια τους αφήνω, κάνω υγιεινή διατροφή (επηρεάζει πολύ τα λιπαρά και τα γλυκά), κάνω και λίγο ρεικι και φεύγουν μόνοι τους. ΒΑΡΕΘΗΚΑ να πρέπει να παίρνω θεραπεία 7, 8, και 9 μήνες το χρόνο. Ασε που τα χάπια καταστρέφουν το συκώτι. Ναι ναι δοκιμάσα σχεδόν τα πάντα. Εκτός απο βελονισμό. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τις βελόνες.

Οσο για το άγχος σου για το πότε θα μείνεις έγκυος εγω έχω να σου προτείνω το εξής : Κάθε μέρα να λες απο 15 φορές φωναχτά στον ευατό σου πρωι μεσημέρι και βράδυ : ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. οχι θα μείνω ή μένω ή δε ξέρω πως αλλιώς θα το πεις. αλλά ότι είσαι ήδη. Να θυμάσαι οι σκέψεις μας γίνονται πράξεις. Και στη τελική αυτό που σου προτείνω είναι και ανέξοδο και μπορεί να βοηθήσει που ξέρεις.

ngeo αχ!πολύ με συγκίνησες. Πως να το πω τώρα χωρίς να μου ρίξεις μπουφλά?:mrgreen:Δε θέλω να πω ότι είναι οι ορμόνες, απλά επηρεάζουν και αυτές. Γιατί τώρα θες πιο πολλά χαδάκια και αγκαλίτσες και ο άντρας σου γλυκειά μου είναι απλά...........άντρας!!!!!! Είναι πιο καλοί στο να βρίσκουν λύσεις παρά να συζητάνε. Οταν τους λεμε τις σκέψεις μας αυτοί σκέφτονται πως να βρουν λύσεις.:confused: Εγω τα έχω λύσει αυτά στο μυαλό μου. Οι φίλες μου είναι για να συζητάω και ο άντρας μου για άλλα πράγματα. π.χ. να με στηρίξει ή να μου βρεί λύσεις. Στην εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ τούβλο:mrgreen: ολο φώναζε και γκρινιάζε ο πανέξυπνος!!!!!

mariaefi εύχομαι να πάνε όλα καλά και να σηκωθείς γρήγορα και να μην υπάρχει πρόβλημα.

μηλίτσα Καλέ έχω μείνει άναυδη. Που βρίσκεις την ενέργεια και κανείς όλα αυτά που κάνεις?????Είσαι απλά απίστευτη!!!!!!

Ασχετο αλλά η Ελένη απο τη τουρκία τι κάνει? Είναι καλά? Μπορεί να μη τη ξέρω και να μην έχω μιλήσει μαζί της αλλά μέσα απο όλα αυτές τις σελίδες που διάβασα είναι σαν να σας ξέρω.

Thena 3 παιδιά???????Απλά υποκλίνομαι

Δε θυμάμαι τώρα τι άλλο ήθελα να σχολιάσω. Στα επόμενα μηνυματα μου.

Λίγα λόγια για μένα : Λοιπόν είμαι 40 (μπουχουχου σαραντάρισα:cry:) έχω 2 παιδιά. Τη Μάιρα και είναι 16,5 χρονών απο το πρώτο μου γάμο την έκανα στα 24 μου και τη Ζέτα που είναι 3,5 χρονών και την έκανα στα 37 μου. Αυτό που με ενόχλησε πολύ στη 2η εγκυμοσύνη ήταν η αμνιοπαρακέντηση και οι 3 ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα. Εκανα ζαχαρο. Μένω Αθήνα στο Κερατσίνι.

Δε θα πω ότι καταλαβαίνω το τι τραβάτε για να μείνετε έγκυες γιατί δεν θα είναι αλήθεια. Στο πρώτο έμεινα αμέσως στο δεύτερο προσπαθούσαμε για ένα 8μηνο και μετά απο σπερματοδιαγραμμα (εκεί να δείτε γέλια που δεν ήθελε το "μωρό" να το κάνει:evil:) και αφού μου έδωσε κάποια χάπια ο γιατρός για να κατεβάσω ωάρια γιατί δεν έχω κάθε μήνα, τα οποία δεν τα πήρα γιατί με το πρώτο χάπι κοντεψα να πάω στο νοσοκομείο απο τη δυσπνοια, τα παράτησαμε γιατί έπαθε εγκεφαλικο η πεθερά μου. Τρέχαμε για 6,5 μήνες σε νοσοκομεία. Κάπου εκεί έτυχε να κάνουμε 1 φορά(που διάθεση με τέτοια τρέχαματα) και έμεινα έγκυος. Ομως λόγω που τρέχαμε στα νοσοκομεία το πήρα χαμπάρι όταν ήμουν 3 μηνών. Μη κοροιδευετε. Αλήθεια σας λέω. Απλά το μυαλό μου ήταν αλλου τελειως. Τέλος πάντων και στα δυο δε μπορώ να πω ότι δυσκολευτηκα ιδιαιτερα. Ομως ειλικρινά μπορώ να σας στέλνω μέσα απο τη καρδιά μου ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ευχές για να μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα το όνειρο σας.

Αυτά προς το παρόν. Σας έπρηξα με το κατεβατό μου. Καλώς σας βρήκα και ελπίζω να "κολλήσω" στη παρέα σας.

Φιλιά.

καλως ηρθες στην παρεα μας!εισαι αλλωστε μαμα βετερανος!!

να χαιρεσαι τα κοριτσια σου!!!!!αληθεια πως τα πανε μεταξυ τους?

εδω κανουμε τρελη παρειτσα και θα δεσεις τελεια απο οτι φαινετε!!

καλως ηρθες κοριτσι, να χαιρεσαι τα παιδακια σου

εμεις παραγγείλαμε κρεβατι για το κοριτσακι μου, σκεφτομαι να βαψω και καποια στιγμη το δωματιο της, θελω να το κανω ροζ, οχι ολο, καποιους τοιχους, μπορει να κανω και ριγες, θα δω, το ειδα στη νεοσετ και μου αρεσε, το υπολοιπο ειναι ηδη εκρου, καλο χρωμα, οχι πολυ ανοιχτο, τεσπα...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

καλως ηρθες στην παρεα μας!εισαι αλλωστε μαμα βετερανος!!

να χαιρεσαι τα κοριτσια σου!!!!!αληθεια πως τα πανε μεταξυ τους?

εδω κανουμε τρελη παρειτσα και θα δεσεις τελεια απο οτι φαινετε!!

Στην ουσία μεγαλώσανε σα μοναχοπαίδια. Εχουν 13 χρόνια διάφορα. Αλλες φορές τέλεια και άλλες φορές η μεγάλη λόγω εφηβείας:confused:(δεν έχει εικονίτσα να τραβάω μαλλιά:D)δεν τη θέλει καθόλου. Τις περισσότερες φορές όμως είναι αγαπημένες και δεμένες. Αγαπάει η μια την άλλη. Δεν έχει σημασία η διαφορά ηλικίας αλλά το πως τα μεγαλώνεις. (νομίζω δηλαδή).

ngeo εγω όταν έβαψα το δωμάτιο της μικρής το έφτιαξα σε 2 χρώματα. Απο τη μέση του δωματίου και κάτω ένα χρώμα και απο τη μέση και πάνω αλλο χρώμα. Στη μέση πήγα και πήρα απο το πρακτικέρ μια διακοσμητική φάσα τοίχου με το γουινι και τη παρέα του και το έβαλα στη μέση εκεί που ενωνονται τα χρώματα και έδεσε πολύ. γενικά είμαι πολύ υπέρ των διακοσμητικών.

an1cz_U0g410010NDA5NjlsfDc0MTAzNjdkbGF8WmV0YSBpcw.gifan1c4ck0g410010NzU1NThkfDY4MzA5NDJ6YXxNYWlyYSBpcw.gif

efiv kalosorises saranta e:rolleyes: poso makrino k megalo akougete :mrgreen::mrgreen: na sou zisoun ta pedakia sou ksananioses me tin mikri e? ego den mporo na to fxaristitho ine ola mikra k apofevgo ta kolitilikia gia na min zilevoun.

akoma koritsia 35 k simera otan emfanisti i kokinoskoufitsa tha tin diro na to kserete k as mepoun k pedoktono:evil:

emena o antras mou ine ksilourgos provlimata krevation k grafion den exo ime tixeri oti sxedio thelo mou to kani k eutixos giati den skopeva trito pedi k tora xriazomaste alages domation ntoulapes ktl:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

efiv,καλώς όρισες. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Με το που θα μου τελειώσει η περίοδος αυτό θα κάνω. Θα φωνάζω ότι είμαι εγκυος. Η καλή διάθεση είναι το παν, ε;;

Κορίτσια, πήγα σημερα στον ορθοπεδκό να δει το χέρι μου. Είπε ότι οι σύνδεσμοι στο δάχτυλο χαλάρωσαν πολύ και θα αργησει να γιάνει. Να είμαι προετοιμασμενη για πρηξίματα και πόνους στο μέλλον, είπε. Επίσης πρέπεινα κάνω μαγνητική στο χέρι να δούμε τι είναι αυτή η οστεοσκληρυντική εστία. Οσο ρωτάω τι είναι τόσο αποφεύγουν να μου πουν. Λέτε να είναι κάτι κακό; Φοβάμαι λίγο.Δε θ΄λω άλλα προβλ'ήματα. Εχω ήδη αρκετα. Δεν υπάρχει γιατρός που να με δει και να μην μου βρει κάτι. Ελεος!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εφη μου καλως όρισες!!! Και εγω ειχα σοβάρο προβλημα με τις κολπίτιδες και την λυση την βρηκα πριν τρεις μηνες σε ενα σαπουνακι για την ευαισθητη περιοχη της Fresyderm!!! φτιαχνει το ph!!! Το χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση και δεν βλαπτει!!!!

Μαρτζυ μου όλα θα πανε καλά, οταν θα μπορεις πανε να κανεις την μαγνητικη!!!!

thena μου και εγω νομιζω πως αργει λόγω της γεννας!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

margi μην αγχωνεσαι, εγω βεβαια παντα τα ψαχνω στο google αλλα δεν ειναι και παντα καλο αυτο...

efiv δεν με τρελαινουν οι διαχωριστικες πανω κατω, ισως αν η διαχωριστικη ηταν κυρτη σαν να ηταν κυματιστη θαλασσα, ετσι σκεφτομαι για του μπεμπη (ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον εβγαλαμε!!!) σε γαλαζιο και λιγο πιο ανοιχτο και να βαλω και αυτοκολλητα με ψαρακια να ειναι σαν βυθος, θα δω, δεν ξερω, μπορει να κανω μονοχρωμους 2 τοιχους μονο.

Thena τι τυχερη που εισαι, θα εχετε ενα σπιτι ακριβως οπως θελετε, αλλα να σε ρωτησω, δεν γινεται να γραφεις στα ελληνικα;με βγαινει το ματι...;;;;;(sorry)

μαγδουλα ολα καλα;

εγω θα κανω τραπεζι σημερα στα πεθερικα και την κουμπαροκουνιαδα και τον μπατζανοκουμπαρο!!!γιατι αυριο εχω γιορτη και θα παω στο γιατρο αθηνα οποτε δεν μπορω,θα κανω αρνακι με πατατες στη γαστρα (κλασικα για την περιοχη) και κανελονια.

φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

margi μην αγχωνεσαι, εγω βεβαια παντα τα ψαχνω στο google αλλα δεν ειναι και παντα καλο αυτο...

efiv δεν με τρελαινουν οι διαχωριστικες πανω κατω, ισως αν η διαχωριστικη ηταν κυρτη σαν να ηταν κυματιστη θαλασσα, ετσι σκεφτομαι για του μπεμπη (ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον εβγαλαμε!!!) σε γαλαζιο και λιγο πιο ανοιχτο και να βαλω και αυτοκολλητα με ψαρακια να ειναι σαν βυθος, θα δω, δεν ξερω, μπορει να κανω μονοχρωμους 2 τοιχους μονο.

Thena τι τυχερη που εισαι, θα εχετε ενα σπιτι ακριβως οπως θελετε, αλλα να σε ρωτησω, δεν γινεται να γραφεις στα ελληνικα;με βγαινει το ματι...;;;;;(sorry)

μαγδουλα ολα καλα;

εγω θα κανω τραπεζι σημερα στα πεθερικα και την κουμπαροκουνιαδα και τον μπατζανοκουμπαρο!!!γιατι αυριο εχω γιορτη και θα παω στο γιατρο αθηνα οποτε δεν μπορω,θα κανω αρνακι με πατατες στη γαστρα (κλασικα για την περιοχη) και κανελονια.

φιλια σ ολες

βρε το γιορτη ειναι αυριο??

εχω χασει λιγο την μπαλα!

μιαμ μιαμ μου ακουγονται!

Διαφημίσεις

magda καλώς σας βρήκα.

Εγω δε βάζω τίποτα πια στη περιοχή. Απο τότε που μια γυναικολόγος μου είπε ότι οι πλύσεις έστω και με χαμομήλι χαλάνε το ph και ευαισθητοποιούν τη περιοχή με αποτελεσμα να αποκτουν ανοσία οι μύκητες :evil:σταμάτησα τα πάντα. Ταλαιπωρηθηκα ένα χρόνο απο τη φαγούρα αλλα στο τέλος όλα καλά. Οπως είπα εγω πια ταλαιπωρούμαι με δερματολογικούς μύκητες. Και τώρα έβγαλα πάλι στο μπούτι. Αλλά σκασίλα μου δε δίνω καθόλου σημασία. Θα περάσουν μόνοι τους. Βέβαια ίσως πάω να πάρω το σαπούνι της frezyderm γιατί γενικά σαν εταιρεία την εμπιστεύομαι παρά πολύ. Τη Ζέτα με το υγρό τάλκ της frezyderm τη μεγάλωσα και δε συγκαηκε ποτέ. Εγω είμαι υπέρ του τάλκ και όχι της κρέμας. Και τα 2 μου παιδιά με τάλκ τα μεγάλωσα. Απλά στη Ζέτα επειδή γκρινιάζε η παιδίατρος πήρα το υγρό.

margi δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. Και στο ιντερνετ που το έψαξα πάλι δεν έβγαλε κάτι, οπότε πήγαινε και ρώτα τους ευθεως. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις στο κεφάλι σου μια ανησυχία ακόμη.

ngeo έτσι όπως το περιγράφεις το φαντάζομαι πολύ ομορφο. Οπως και να'χει με το καλό να 'ρθει το μπεμπε και όλα θα είναι ωραία.

Χρόνια πολλά για αύριο. Ναταλία σε λένε? Οσο για σήμερα καλή επιτυχία στο τραπέζι σου. Που είπαμε μένεις? (συγνώμη αλλά δεν τα έχω συγκρατήσει ακόμα)

γεια σας κόρες

τηsκάνω τι χάρη να γράψω ελληνικά αν τα θυμάμαι γιατί γράφω χρόνια έτσι κ δεν μπορώ πλέων να γράψω καλά δλδ το ψ το γράφω πσ κ το ξ -κσ

κ μερικά ορθογραφικά τεσπα οκ

efiv τις ταλκ τισ απαγορεύουν γιατί πάει στα πνευμονια των μωρών όπως σκορπίζετε καμια φορα αλλα γενικοσ δεν χρειάζεται να βάζεις προληπτικά στα παιδια,εμενα μονο μια διο φορεσ όταν κοκκίνιζαν έβαζα λίγο sudocream κ τέλος στον μικρό δεν βάζω κ δεν έχει πάθει κάτι

όσο για τους μύκητες είναι μεγάλο πρόβλημα μια φορά έβγαλα παλιά κ υπέφερα .εγώ χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το lactacyd τουλάχιστον 15 κ μάλιστα μονο αυτο με άφηναν να πλυθώ στο νοσοκομείο μετά τις γέννες στο στήθος (με το derma)κ στην ευαίσθητη περιοχή με το intimo ,δοκιμασετο θα δεις διαφορά http://www.lactacyd.es/lactacyd-intimo/

ngeo23 κ εγώ έτσι το έχω σαν θάλασσα θα στο βγάλω φοτο το απόγευμα να το δεις

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...