Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ναι ναι γυρίσαμε και εμείς τέλος οι διακοπές μας και μπορω να πω οτι στο σπίτη δεν ειναι το καλητερό μας ο μεγάλος μου δεν ακουει τίποτα τα νευρα μου τα χάπια μου και ενα ταξί να φύγω κορίτσια, πήγαμε κάμπινκ 2 εβδομαδες στην ευβοια αγία αννα πολύ κόσμος ομως ξενέρωσα και η θάλλασα χάλια κύμα και βρωμα μετα πήγα 5 μέρες παλη καμπινκ γιανιτσωχόρι στην ηλεία κοριτσια τέλεια παντου αμμος το καμπινκ ήρεμο χωρις νταμπα ντουμα ναι και ολα αυτα με τον μεγάλο 3,5 χρονών και με τον μικρο μου 1 χρόνων τι δεν εχω παράσημο ακόμα????

εσεις τα νέα σας???

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι γυρίσαμε και εμείς τέλος οι διακοπές μας και μπορω να πω οτι στο σπίτη δεν ειναι το καλητερό μας ο μεγάλος μου δεν ακουει τίποτα τα νευρα μου τα χάπια μου και ενα ταξί να φύγω κορίτσια, πήγαμε κάμπινκ 2 εβδομαδες στην ευβοια αγία αννα πολύ κόσμος ομως ξενέρωσα και η θάλλασα χάλια κύμα και βρωμα μετα πήγα 5 μέρες παλη καμπινκ γιανιτσωχόρι στην ηλεία κοριτσια τέλεια παντου αμμος το καμπινκ ήρεμο χωρις νταμπα ντουμα ναι και ολα αυτα με τον μεγάλο 3,5 χρονών και με τον μικρο μου 1 χρόνων τι δεν εχω παράσημο ακόμα????

εσεις τα νέα σας???

Σου βγάζω το καπέλο. 3 βδομ'άδες σε καμπινγκ;;;;Εγώ ούτε 3 μέρες δεν άντεξα. Γκρίνια να έβλεπες. Ο άντρας μου παρολίγο να με χωρίσει. Καθόταν στην καρέκλα και βαριανάσαινε. Είπε πως δεν με ξαναπαίρνει...Α, κι εγώ θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει :cool: Είχα μία σκασίλα!!! Οταν μετά το κάμπινγκ, τον πήγα σε μία παραλία όνειρο ( στη Λευκάδα φυσικά) και κάτσαμε εκεί όλη μέρα, το παραδέχτηκε πως δεν υπήρχε σημείο σύγκρισης με αυτό που μου πρόσφερε εκείνος για 3 μέρες( εφιάλτης!!Είσαι ΗΡΩΑΣ, κοπελα μου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ε δεν λεω εχει λιγο κουραση παραπάνω αλλα ευτυχώς τα μικρά μου προσαρμόστηκαν οσο για μενα αστε τα πιστευω οπου και να πήγαινα την ιδια κουραση θα ειχα με δυο μικρα παιδια αν και τα δικα μου σε δωματιο δεν μενουν με τιποτα περσι μου ερχοντουσαν οι καρεκλες στο κεφάλι απο την βαρεμαρα του ο μεγαλος της πεταγε παντού ενω εκει εβρησκε αλλα παιδακια και ηταν μια χαρα, τωρα το τριήμερο φευγω εγω και ο αντρας μου για να ξεκουραστούμε γιατι απο νευρα αλλο τιποτα δεν μπορω να τα μαζεψω με τιποτα!!!

ego pistevo ine k pou tha pas gia campic den ine pantou to idio

ego pigena se ena meros poy itan psiloparanomo diladi den ixe adia autos me to ikopedo k apla kapioi gnostoi k filoi ekanan ,imastan pio area oxi o enas napo ston alon ixe elies k kati ala dentra k itan orea isixa mono pou den ixe panta zesto nero:mrgreen::confused: alla se sinostismo k ego den nomizo na ekana:roll:k den tha to ekana pote auto me pedi k malista toso mikro ektos k an ixa troxospito k pali omos diskolo,pas gia ksekourasi oxi gia na parakalas pote tha girisis spiti:tongue:

ti alla eeeeeeeeee a periodos akoma an k kati tsimpies niotho simera lete:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Ε δεν λεω εχει λιγο κουραση παραπάνω αλλα ευτυχώς τα μικρά μου προσαρμόστηκαν οσο για μενα αστε τα πιστευω οπου και να πήγαινα την ιδια κουραση θα ειχα με δυο μικρα παιδια αν και τα δικα μου σε δωματιο δεν μενουν με τιποτα περσι μου ερχοντουσαν οι καρεκλες στο κεφάλι απο την βαρεμαρα του ο μεγαλος της πεταγε παντού ενω εκει εβρησκε αλλα παιδακια και ηταν μια χαρα, τωρα το τριήμερο φευγω εγω και ο αντρας μου για να ξεκουραστούμε γιατι απο νευρα αλλο τιποτα δεν μπορω να τα μαζεψω με τιποτα!!!

poso tha ithela na mporo na ta afisoume k na pame oi dio mas kapoy esto gia 1 mera ,roupi den kanoume xoris ta zouzounia olo leme den tha kapoume sti thalassa ksana tin Danai giati olo klaiei den theli na pataei stin amo k olo tin ksanapernoume ,edo perno k to moro mazi mou oso k na griniazi k na me kourazi ego eki autokoliti exoume gini oli mas pos tha ksekolisoume oute o antras mou mpori xoris auta kalo ine den leo alla xriazete k ligo ta dio mas

kala kanis ,pou ta afinis?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

poso tha ithela na mporo na ta afisoume k na pame oi dio mas kapoy esto gia 1 mera ,roupi den kanoume xoris ta zouzounia olo leme den tha kapoume sti thalassa ksana tin Danai giati olo klaiei den theli na pataei stin amo k olo tin ksanapernoume ,edo perno k to moro mazi mou oso k na griniazi k na me kourazi ego eki autokoliti exoume gini oli mas pos tha ksekolisoume oute o antras mou mpori xoris auta kalo ine den leo alla xriazete k ligo ta dio mas

εμεις μια φορα την αφησαμε οταν ηταν 7 μηνων για 3 μερες και πηγαμε εντος Κρητης Ιεραπετρα και ενω ειχαμε κλεισει το ξενοδοχειο για 5 βραδιες κατσαμε μονο τις 3 ο μπαμπας της ηθελε να γυρισουμε!! και περσι που πηγαμε Αγγλια 4 μερες παλι την αφησαμε αλλα ηταν και πιο μεγαλη.

Δεν εχει θεμα το παιδι μου σε γενικες γραμμες αρκει να περναει καλα.

Αλλα γενικα θελουμε να την παιρνουμε μαζι ακομα και αν μας ταλαιπωρει....

εμείς δεν έχουμε κανένα να την αφήσουμε...

οπότε είμαστε πάντα μαζί....

δεν πειραζει!

αν και που και που χρειαζετε? αδελφια δεν εχετε να την κρατησουν?

εγω την αφηνω αν χρειαστει και στην νονα της αλλα οχι πανω απο μια μερα...

Διαφημίσεις

εγώ όχι ο άντρας μου έχει αλλά μένουν μακρυά...

τη νονά δεν την έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμη..λες??

Αν της εχεις εμπιστοσυνη και ανεση τοτε νομιζω οτι μπορεις να το κανεις δοκιμαστικα για καποιες ωρες ας πουμε για να βγειτε για ποτο ή σινεμα...

και μετα το συζητας μαζι της για να την κρατησει κανα 2 μερουλες...

εμεις δεν εχουμε προβλημα και οταν γεννησω θα την παρει για λιγο αυτο ειναι σιγουρο.

καλημερα κοριτσια, ολα καλα;

εμεις οκ, αχ πραγματικα το καμπιγκ ειναι ωραιο αρκει να πετυχεις το καταλληλο...εμεις πηγαιναμε καλαμιτσι, τεραστιο, οι θεσεις τεραστιες, παντα ζεστο νερο και καθαρη τουαλετα, χρονος αναμονης σχεδον παντα μηδαμινος και οταν ειχαμε και το αμαξι και πηγαιναμε και σ αλλες παραλιες ηταν τελεια...αχ, τελευταια φορα ηταν οταν εμεινα εγκυος!

εμεις αφηνουμε την κατερινα για μερες στη γιαγια και τον παππου, στο σπιτι με τη μαμα μου οταν ειναι για να βγουμε αλλα και σε αλλον που ξερει για λιγο αν χρειαστει κατι, γενικα ειναι βολικη αλλα την αφηναμε στο σπιτι των πεθερικων μου απο μικρη πολυ οποτε εμαθε.

παω σε λιγο με μια φιλη μου να τη βοηθησω να παρει πραγματα για το μωρο της!φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Δεν τα εχω ξανα αφήσει ποτέ η πρωτη φορά ειναι και θα τα κρατήση η μαμα μου εγω θελω να παρω τον μεγάλο μαζί ναι ειμαι μαζόχα αλλα ο αντρας μου δεν θελει με τιποτα θελει ηρεμία δυο μερες τιποτα αλλο και δικιο εχει αλλα εγω στεναχωριεμαι μαμώτο!!!

Αυτες οι δουλειες του σπιτιου δεν τελειώνουν ποτε, ρε κοριτσια δεν εγραψα προνηπιο τον μεγάλο μου και δεν ξέρω δεχονται σεπτέμβριο αιτήσεις ειναι ενα αγχος μου την πάτησα γιατι νομιζα θα τον έπαιρναν στον παιδικο που τον ειχα γράψει αλλα δεν τον πήραν.

Μαζευόμαστε σιγα σιγά ε?

Στην μαμα μου θα τα αφήσω μην νομίζεις δεν μου τα κρατάνε σχεδον ποτε μονο για κανα γιατρό αχρήαστος να ναι κρατανε τα παιδιά απο τα αδέρφια μας και η μανα μου και η πεθερά μου ετσι εγω εχω φάει την πίκρα μου...

ti alla eeeeeeeeee a periodos akoma an k kati tsimpies niotho simera lete:rolleyes:

Μην φοβάσαι πάντα μετα την γεννα αργει να φτιάξει ο κυκλος εμενα ενα χρόνο μετα και σταθερή δεν ειναι ακόμα δεν νομίζω να εισαι εγκυος...:rolleyes::rolleyes::-D:-D:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...