Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

gia k stis kenoyries(milaei i palia:mrgreen:)

afanti koritsia i periodo den tha tin palepso me tetarto apokliete ine makria k to dromokaitio

tha trelatho tha pidixto ap to parathiro:shock:

kathenas me ton pono toy alles perimenoun ena moro k ego oute na akouso gia allo ti ironia:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γλυκουλα και ειρηνη καλως ηρθατε και εσεις!

thena, sorry αλλα εχω πεθανει στο γελιο...δε νομιζω εκτος και αν την εχεις λερωμενη τη φωλια σου...χι χι χι

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

gela gela kita mono mi vrethis kapote sti thesi mou:tongue: k tora pou to skeftome me to kiklo pou exo ego kathe mina tha me piani anxos mexri na mpo sti klimaktirio:mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα!!!

Να καλως ορίσω και εγω τις καινουργιες!!!!! Εδω να μας λετε οτι σας ερθει στο κεφαλι και οταν εγω και η Margi βγαινουμε εκτος θεματος να μας συνεφερετε:)

Εγω Μηλίτσα την εκαψα την γαρδενια μου!!!!! Μια που ανθισε και μετα παπαλα!!! αρα δεν σου δινω συμβουλές!!! Καλα να περάσεις στις διακοπές σου και να μας ερθεις ανανεωμένη!!!

Margi μου περαστικά σου κοπέλα μου!!!! σου στελνω πμ.

ΤHENA πολύ γελασα!!! Θα δεις που όλα θα πανε καλα!!! Για να μην αγχωνεσε κανε κανενα τεστακι!!!

Νικολεκακι πολύ ωραιο φενετε το μερος!!!!

Ngeo μου αρεσουν στα παιδικα τα νεοσετ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα στις πιο γλυκες μου φιλεναδες,χιλια συγγνωμη που χαθηκα αλλα ειμαι ακομα διακοπες,κι ειμαι χωρις ιντερνετ.Σημερα ηρθα σε ενα καφε και ετσι μπηκα για λιγο,γιατι θα μπουμε με τη σειρα ολη η οικογενεια.

Οποτε δεν εχω πολυ χρονο με τη μπαταρια για να αναφερθω στην καθεμια σας ξεχωριστα.Η "κοκκινοσκουφιτσα" ηρθε για αλλη μια φορα,αλλα δεν πειραζει,που θα παει θα κατσει και σε μας. Καλοσοριζω τα νεα μελη,και σας φιλω ολες γλυκα,μου λειπετε.Επιστρεφω τελη αυγουστου οποτε θα τα λεμε,να περνατε καλαααααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, τι κανετε; εμεις καλα, σημερα θα παμε σε ενα κρεβατι μιας φιλης μας, παντρευεται την αλλη βδομαδα, εντωμεταξυ, τα βραδια φουσκωνω παρα πολυ και δε μου κανει τιποτα, οποτε σημερα θα φαω ελαχιστα μπας και μου κλεισει κανενα φορεμα στο στηθος (οχι οτι μεγαλωσε το στηθος απλα κατω απο αυτο..)

τωρα που το λεω ρε παιδια, το στηθος μου και την 1η φορα και τωρα δεν εχει μεγαλωσει καθολου...ρε παιδια ουτε ποντο.βλεπω τις φιλες μου που γινονται αγελαδες και ζηλευω.

απο την αλλη ειχα παλια και ενα θεμα με προλακτινη και δεν ξερω, μηπως εχω προβλημα παλι και δεν εχω και γαλα γιατι στο 1ο παλι ειχα και με το γαλα προβλημα...θα μπω και το parents να το ψαξω και θα ρωτησω και το γιατρο...εσεις τι λετε;thena;

Καλημερα στις πιο γλυκες μου φιλεναδες,χιλια συγγνωμη που χαθηκα αλλα ειμαι ακομα διακοπες,κι ειμαι χωρις ιντερνετ.Σημερα ηρθα σε ενα καφε και ετσι μπηκα για λιγο,γιατι θα μπουμε με τη σειρα ολη η οικογενεια.

Οποτε δεν εχω πολυ χρονο με τη μπαταρια για να αναφερθω στην καθεμια σας ξεχωριστα.Η "κοκκινοσκουφιτσα" ηρθε για αλλη μια φορα,αλλα δεν πειραζει,που θα παει θα κατσει και σε μας. Καλοσοριζω τα νεα μελη,και σας φιλω ολες γλυκα,μου λειπετε.Επιστρεφω τελη αυγουστου οποτε θα τα λεμε,να περνατε καλαααααααααα.

Manoutita, κι εμένα με επισκέφτηκε η παλιοκοκκινοσκουφίτσα. Λίγο νωρίς αυτό το μήνα. Είμαι στην 26η μέρα του κύκλου και έίχα λίγο αιματάκι στο εσώρουχο. Ρε γαμώτο, εκεί που είχε σταθεροποιηθεί στις 28-29 μέρες, τώρα τελευταία μού κάνει "νερα"! Μία 27, μία 31, μία 29η. Τι στο καλό;

Το χέρι κάπως καλύτερα. Χθες με τάραξε στον πόνο. Ngeo, δεν έκανες καμιά εξέταση προλακτίνης να δεις σε τι επίπεδα βρίσκεται; Ο γιατρός τι σου είπε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα κοριτσια, τι κανετε; εμεις καλα, σημερα θα παμε σε ενα κρεβατι μιας φιλης μας, παντρευεται την αλλη βδομαδα, εντωμεταξυ, τα βραδια φουσκωνω παρα πολυ και δε μου κανει τιποτα, οποτε σημερα θα φαω ελαχιστα μπας και μου κλεισει κανενα φορεμα στο στηθος (οχι οτι μεγαλωσε το στηθος απλα κατω απο αυτο..)

τωρα που το λεω ρε παιδια, το στηθος μου και την 1η φορα και τωρα δεν εχει μεγαλωσει καθολου...ρε παιδια ουτε ποντο.βλεπω τις φιλες μου που γινονται αγελαδες και ζηλευω.

απο την αλλη ειχα παλια και ενα θεμα με προλακτινη και δεν ξερω, μηπως εχω προβλημα παλι και δεν εχω και γαλα γιατι στο 1ο παλι ειχα και με το γαλα προβλημα...θα μπω και το parents να το ψαξω και θα ρωτησω και το γιατρο...εσεις τι λετε;thena;

den nomizo na pezi rolo poso tha megalosi to stithos gia to gala ego pira k 18 kila k anevika 2 noymera sto stithos k perimetro apo 75 poy foraga piga sto 105:confused: parolo ayta apo gala liga pragmata theli fai poli k ego den etroga ekana dieta:mrgreen::roll: alla k ponousa k variomoun k thilaza ligo kathe mera k gia ligo 2.5 mines mono.mia fili mou den ixe mikro stithos k den tis megalone stis egimosines alla thilaze poli k ixe gala,tora an esi ise k poli andinati mpori gi auto ,tora gia tin prolaktini den to exo ksanakousi auto san provlima den to ksero ti ixes diladi?

emena akoma afanti i kokinoskoufitsa mipos xathike sto dromo? pou na psakso na ti vro?test den kano tremo den thelo me tipota toulaxiston oxi mexri telos tou mina arnoume.

margi perastika se skeftome na klinis ta daxtila k na meni to meseo orthio k gelao:tongue:(mono esis tha gelate me mena)

pai k emena telika to anthos moy marathike den ksero ti toy ekana:roll: den ksanaperno tipota den me theloun:evil:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλα αδυνατη δεν ειμαι , ισα ισα εχω 2-4 παραπανω, 58κ και 160 ποντους...αλλα παλια θυμαμαι επαιρνα χαπια για προλακτινη , η προλακτινη ειναι η ορμονη που κατεβαζει το γαλα, λογικα θα κανω προς το τελος και ισως οταν γεννησω.

για το φαγητο που ειπες εχεις δικιο, εγω δεν εκανα διαιτα απλα δεν ετρωγα...η μικρη εκλαιγε ολη μερα και οταν ερχοταν η πεθερα μου για να φερει φαγητο της ελεγα "να κοιμηθω μια ωριτσα και θα φαω μετα" και τελικα δεν ετρωγα, ειχα μπει στο τζην μου μεσα σε 20 μερες...χαζομαρα μου το ξερω, παλι καλα που θηλασες εσυ.

αμμμ να πως σε εκαναν μοντελακι τα τρια παιδια, η καλυτερη διαιτα...

δε νομιζω να παιζει κατι, περιμενε να περασει κι αλλο ο καιρος αλλα δεν ειναι κακο και ενα τεστ. ασε που αν ησουν θα το καταλαβαινες μετα απο 3 εγκυμοσυνες!

margi ετσι εγινε το σκηνικο;;;;ευκαιρια να γελασω και με κατι αλλο γιατι ολο με την καημενη τη thena γελαω...και με μενα φυσικα!

σημερα εκανα παιδια κατι κεφτεδακια τηγανητα...μιαμ μιαμ.δεν τηγανιζω παρα σε εξαιρετικες περιπτωσεις, εκανα και πατατες τηγανιτες και βραστες σαλατα για μενα, καλα εμειναν τα μισα,εσκασα παλι ενω ειπα δεν θα φαω κεφτεδακια αλλα ευτυχως δεν ειμαι πολυ χαλια, λογικα θα μου μπει κανενα φορεμα.

γεια σου μαρίέφη!

έχεις βλέπω ένα κοριτσάκι και πας για το δεύτερο???

γεια!

ναι εχω εχω την εφουλα μου και παω για το δευτερο (αν και τριτη εγκυμοσυνη) το οποιο ειναι kinder εκπληξη!!!

κοριτσια φυγανε!!!

Διαφημίσεις

δεν πειραζει μανου μου μην απελπιζεσαι!!

εχεις την κορακλα σου αλλωστε να την βλεπεις και να την καμαρωνεις!!

σε φιλω γλυκα και να ξερεις οτι σε σκεφτομαι!

και εγω το βραδυ νιωθω σαν ....φαλαινιτσα!!χαχαχα!!

νομιζω οτι συμβαινει σε όλες!χιχιχιχι!

τωρα ειναι ευκαιρια να πας να παρεις κανα ρουχαλακι ειναι εκπτωσεις ακομη!

εχω παρει ενα λευκο σαν τζην απο πρεμαμαν αλλα το εβαλα κανα δυο φορες και ανοιξε αλλα οκ και ενα απο το ιντερνετ www.asos.com μαυρο πολυ ομορφο, στενο κατω για να το φοραω και με μποτες μετα αλλα ειναι μικρο και θα το γυρισω να παρω το μεγαλυτερο αλλα φαινεται πολυ καλο!

θελω να παω και αθηνα να παρω κανενα τζην απο ζαρα η σφαιρα κτλ, να δω, επισης ενα αλλο στα omor αλλα ειναι πολυ ακριβα...σνιφ

απο la redoute παλι πηρα αλλα εκει ειναι μεγαλα τα μεγεθη οποτε δεν μπορω εκει να υπολογισω καθολου...

καλα εδω δεν παιζει τιποτα απο ψωνια, ειναι ολα πανακριβα και δεν εχει και ποικιλια, κατι για τη μικρη θα παρω και αν μαθω την αλλη βδομαδα τι ειναι το 2ο θα χτυπησω και κατι για το νεο (αν ειναι αγορι) για κοριτσι εχω πολλα!!!

καλε γιατι ειναι kinder εκπληξη το 2ο;;;δεν θελετε ή δεν καθεται;;;

εχω παρει ενα λευκο σαν τζην απο πρεμαμαν αλλα το εβαλα κανα δυο φορες και ανοιξε αλλα οκ και ενα απο το ιντερνετ www.asos.com μαυρο πολυ ομορφο, στενο κατω για να το φοραω και με μποτες μετα αλλα ειναι μικρο και θα το γυρισω να παρω το μεγαλυτερο αλλα φαινεται πολυ καλο!

θελω να παω και αθηνα να παρω κανενα τζην απο ζαρα η σφαιρα κτλ, να δω, επισης ενα αλλο στα omor αλλα ειναι πολυ ακριβα...σνιφ

απο la redoute παλι πηρα αλλα εκει ειναι μεγαλα τα μεγεθη οποτε δεν μπορω εκει να υπολογισω καθολου...

καλα εδω δεν παιζει τιποτα απο ψωνια, ειναι ολα πανακριβα και δεν εχει και ποικιλια, κατι για τη μικρη θα παρω και αν μαθω την αλλη βδομαδα τι ειναι το 2ο θα χτυπησω και κατι για το νεο (αν ειναι αγορι) για κοριτσι εχω πολλα!!!

καλε γιατι ειναι kinder εκπληξη το 2ο;;;δεν θελετε ή δεν καθεται;;;

δεν θελουμε!οπως κι στην Εφη το ιδιο! θελουμε να εχει σασπενς!

απο la redoute εχω παρει και εγω αλλα αυτο που λες με τα μεγεθη ειναι οντως θεμα!

ο αντρας μου ειναι δ/ντης στην sprider και ψωνιζουμε απο εκει αλλα δεν βρισκω παντα ειδικα τωρα μονο κατι μπλουζακια πηρα!

σας ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!!!!

εμενα ο μικρος εχει γκρινια αρκετη γιατι μαλλον βγαζει κι αλλο δοντακι....

αχαχαχ δεν πειραζει μ ευχαριστει που ειναι καλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...