Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Kαλημέρα ΤΗΕΝΑ μου... Στο www.kyllinibeach.com/gr πήγαμε. Υπέροχο ήταν, αλλά ακόμα με πονάει το απαυτούλης μου... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

250 ευρώ τη βραδυά ήταν... Εxecutive δίκλινο, με όλα τα γεύματα μέσα. :rolleyes::rolleyes:

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου, σας ομιλεί μια τραυματίας! Γλιστρισα και έπεσα σε μια παλιοκατηφόρα του χωριού μου και στραμπούληξα το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού. Οταν το είδα κορίτσια να έχει στραβώσει πανικοβλήθηκα. Δεν σας μιλώ για τον πόνο. Κόντεψα να ξεράσω, τ'οσο πολύ. Πήγα στο νοσοκομειο, έβγαλα ακτινογραφία και ακούστε τα μαντάτα: Κάκωση στο δάχτυλο ( όχι σοβαρή!ευτυχώς) αλλά βρήκαμε τυχαίο εύρημα: οστεοσκλήρύνση! Δηλαδή για άλλο λόγο πήγα στο νοσοκομείο, άλλο ανακάλυψα. Κάποια στιγμή μου είπαν να κάνω μαγνητική για να διευκρινιστεί πλήρως τι είναι. Τώρα το έχω δεμένο το δαχτυλάκι μου. Πονάει!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλησπερουδια! Μαργκι μου, περαστικουλια! Γλυκουλα26,καλωσορισες,να χαιρεσαι το μωρακι σου! Αργυρουλα ευχαριστω για τις πληροφοριες,εχεις δικιο! Α,σιδηρο εριξα προχθες. Και το απολαυσε και το δειχνει! Μονο που θελει προσοχη στη δοση,παντα λιγοτερο απ οτι λενε οι οδηγιες κ σε ποτισμενο φυτο κ βραδυ. Περασα να σας χαιρετησω,παω κι εγω διακοπες! Φευγω αυριο το πρωι για το νησι μου κ γυριζω Δευτερα μεσημερι κατευθειαν δουλεια. Μαριαεφη το νου σου να προσεχεις,γιατι μολις ξαναμπω θα ψαξω τα νεα σου εδω κ γυρω γυρω,για να στα ψαλλω. Προσεχε,ετσι κοριτσακι μου? Φιλακια,παω να ετοιμαστω.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

ευχαριστω γλυκεια μου γλυκουλα;) θα τα λεμε απο Δευτερα,λοιπον! Μαργκι μου κ παλι περαστικα. Παω να ετοιμασω τη τσαντουλα...

ένα μήλο την ημέρα...

kalimera

sikothika me zalada koutoulaga stous tixou

manoules pote sas irthe i periodo meta ti gena?thilazate?

ego to ekopsa20/7 kakoma tipota afanti k arxizo k fovame:confused: den thimame sta alla pote erxotan ax voithiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εμενα αμεσως αν θυμαμαι καλα μου ηρθε...γιατι ρωτας κοπελια;;;;καποιος εκανε βρωμοδουλειες;;;;χαρας το κουραγιο σας!εμ τετοιο πιπινι που εισαι, αχ δεν μπορω να βλεπω την φωτο απο πανω, παιδακι δειχνεις, μπραβο σου βρε κοριτσι!!!

εμεις παμε να δουμε κρεβατι για το κοριτσακι μας, για να μην την αλλαζουμε οταν ερθει το 2ο, θα παρω ενα (θελω) που να ειναι στο χρωμα της σημυδας (αν λεγεται και γραφεται ετσι) κοινως ανοιχτο και να εχει και αλλο κρεβατι απο κατω και δεν ξερω αν ειναι ωραιο να κανω και συνθεση γυρω απο αυτο, μου αρεσει αλλα λεω αν γινει κανενας σεισμος και ερθουν πανω στο κοριτσι ολα...(τι σκεφτεται ο ανθρωπος!!!)

σημερα ερχεται και η μαμα μου, την περιμενει εκπληξη, μια στιβαρα ρουχα για σιδερο.

χθες εκανα τα μπανια και αλλες κλασικες δουλειες

λεει η κορη μου: μαμα βαλω γυαλια εξω βγω παρω κρεβατι!!!πολυ γελιο, θα τη φαω, εχει αρχισει και λεει τα παντα και μου ερχεται να τη φαω

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

κοριτσια γεια σας! Μηλιτσα να περάσεις καλά. Thena δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Βλεπεις δεν είχα την ευτυχία να γίνω μαμά. Είμαι χάλια. Το χέρι με έχει ταράξει στον πόνο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

περαστικα βρε!πωπω τι επαθες!!παρε κανα παυσιπονο(και εμεις χτεςπεριπου για τον ιδιιο λογο ειμασταν στο νοσοκομειο η μικρη εκλεισε -ή μαλλον της εκλεισαν- το χερι της στην πορτα ευτυχως την γλυτωσε με θλαση καθοτι τα κοκκαλα των παιδιων ειναι σαν λαστιχο').

Μηλιτσα ειμαι καλο κοριτσι αλλα οταν θα φυγουν οι επισκεπτες θα ξεκουραστω το υποσχομαι!!!!!!

Θενα μου αφου 20/7 εκοψες το θηλασμο νομιζω οτι μεχρι την αλλη βδομαδα θα αδιαθετησεις αλλιως τεστακι.....και που ξερεις!!χαχαχα!!

manounita τι εγινε???

Διαφημίσεις

mariaefi εισαι καλυτερα;

οντως καλα ρωτας για τη manoutita, τι κανει;λες να εχουμε κατι ευχαριστο;

εμεις οπως σας ειπα κοιταμε για κρεβατι, ειδαμε ενα στη νεοσετ, πολυ γλυκα, με ροζ κεφαλαρι και κρεβατι απο κατω δευτερο, 400? χωρις στρωμα και αλλα 250 ενα καλο στρωμα και ειδαμε και στρωμα στην candia 320 ενα πολυ καλο, ξερετε κανενα καλο μαγαζι αθηνα;ηθελα να παω laro αλλα δεν το βασταει η τσεπη μου...

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

ngeo καλα ειμαι σε γενικες γραμμες ειδικα τωρα που δροσισε!!

τα στρωματα να εχεις υποψη σου οτι αλλαζουν βαση ηλικιας του παιδιου οταν πηραμε της Εφης το στρωμα μας ειπαν οτι στα 7 της πρεπει να το αλλαξουμε οποτε πηραμε μεσαια κατηγορια με 150 ευρω και κρεβατι χρησιμοποιησαμε το παλιο που ειχε σαν εργενης ο μπαμπας της το βαψαμε το λουστραραμε και ετοιμο.αν δεις πως το εχει κανει ολο ειναι γεματο αυτοκολητα!! τωρα που ερχετε το δευτερο θα δουμε πως θα παει και θα φτιαξουμε τπ δωματιο μια και καλη (να δουμε και το φυλο).γραφειο πηρα απο το πρακτικερ με 60 ευρω περσι και ετσι φετος ειμαστε οκ και για το σχολειο.

γεια σας κορίτσια και από μένα!

είμαι η Ειρήνη 38 ετών και έχω τη Ζωίτσα που είναι δύο!!

κατοικοεδρεύουμε στη Βάρη....

ελπίζω να με θέλετε στην παρέα σας....

καλως το κοριτσι!!να σου ζησει η Ζωη σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...