Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

αχ, τα διαβασα, δεν αντεξα, μπραβο margi, διπλα ειναι μη μιλας καθολου, η αδερφη μου χανια απο θεσσαλονικη!!!!οποτε μια χαρα εισαι.

για το καμπιγκ σκεψου οτι δεν θα χρειαζοσουν να καθαρισεις το μπανιο η την τουαλετα, τα κανει αλλος, ολοι με τις πετσετες γυρνανε, εγω γυρνουσα με πατσετα στο σωμα και το μαλλι παρακαλω, πολυ γελιο, μετα πηγαινα και για πιστολακι, αχ τι καλα που ηταν...ειχε και δροσια, οχι σαν το δωματιο που ψηνεσαι...

μαγδα, μια φιλη μου ειχε θυροειδη και δεν το ειχε ρυθμισει, ειχε 2 αποβολες και τωρα, αφου μετα απο μηνες θεραπειας το ρυθμισε, ειναι στον 5ο μηνα και περιμενει κοριτσακι, παιρνει αγωγη εννοειται ακομα και προσεχει. τα ενδοκρινολογικα ειναι πολυ επικινδυνα τελικα, και εγω δεν ηξερα ποσο...

μηλιτσα εχεις δικιο αλλα...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια κι από μένα... Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά τις διακοπές... Άαααχχχχ... τέλεια περάσαμε, να 'ταν κι άλλο...

Margi μου συγχαρητήρια για τον διορισμό σου... :-D:grin::-D

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

καλησπερα. Μαριαεφακι,προσεχε λιγο τον εαυτο σου! Οι δουλειες μπορουν να περιμενουν η να τις κανει καποιος αλλος. Ομως μονο μια φορα απολαμβανεις την καθε εγκυμοσυνη. Προτεραιοτητα εχει ο εαυτος σου, το μωρακι κι η ξεκουραση! Εξυπηρετω κι ερχομαι...

ένα μήλο την ημέρα...

Νgeο καλωςηρθες και καλο υπολοιπο καλοκαιρι! Λυπαμαι,δε βλεπω το τουρκικο να σε ενημερωσω. Γενικα δεν ταχω καλα με τα αισθηματικα,εκτος κι αν ειναι κωμικες κι αισθηματικες σειρες πχ 50-50,λατρεμενοι γειτονες,καφε χαρας και τετοια. Ελπιζω να περασες ομορφα.

Νικολεκακι,welcοme back! Τελεια η νεα υπογραφη σου! Πολυ μου αρεσει!

Μανουτιτα μου ελπιζω να μη σου ηρθε η κοκκινοσκουφιτσα,να την εφαγε ο καλος λυκος. Εμαθες διπλα τα ευχαριστα?

Μαργκι μου συγχαρητηρια για το διορισμο σου!!! Ηταν μια εμπειρια και το καμπινγκ. Θαθελα πολυ να παω,γιατι δεν ειμαι των ανεσεων,στις διακοπες ειδικα. Και με τα πονακια μην παει ο νους σου ολο στο κακο,κι εγω εχω που και που.

Αργυρουλα,περαστικουλια με το ουρεοπλασμα,καλυτερα που το ανακαλυψες εστω και τωρα! ΤΗΕΝΑ εσυ εισαι στη φωτο? Αν δεν τολεγες δε θα το πιστευα! Νομιζα πως ειναι καμμια ξαδερφουλα σου η ανηψια του ανδρα σου!

Μαγδουλα,καλα στα λεει η Νgeο,να εισαι αισιοδοξη!

Καλε,η αρχοντουλα που χαθηκε? Μαλλον βουτιες θα κανει! Θα σας πω το νεο μου κολλημα(περαστικο,ελπιζω)

ένα μήλο την ημέρα...

εκανα ενα βραδυ αναζητηση στον γκουγκλη για να βρω πληροφοριες για τη γαρδενια που μου εκαναν δωρο. Πως να την περιποιουμαι και τετοια. Γιατι ειναι δυσκολο φυτο και ποτε δε στεριωνει σε μενα. Βρηκα πολυ κατατοπιστικες συμβουλες σε ενα φορουμ. Μετα κολλησα με αυτο το φορουμ. Ασχολειται μονο με φυτα και ειναι φτιαγμενο απο ερασιτεχνες που μοιραζονται τις εμπειριες τους κ δινουν συμβουλες. Γραφτηκα κι εγω,με καλοδεχτηκαν. Εχω κανει μια απορια και μου απαντησαν. Ειπα μην τους βομβαρδισω με αποριες κ με τρομαξει το ματι τους! Μια τη φορα! Εχω γεμισει σημειωσεις κ τις εφαρμοζω στα φυτα μου! Πιο χρησιμο θα μου φανει τον οκτωβρη με τους βολβους και φλεβαρη κ μετα που αρχιζω να φυτευω σπορους κ να κλαδευω. Θα βλεπω τι γραφουν οι εμπειροι κ θα αντιγραφω! Χι χι! Αλλα το μεγαλο μου κολλημα ειναι το παρεντςκαφε! Φιλακια,τα λεμε...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

koritsia efxaristo gia ta glikologa i alithia ine oti eno eklisa exthes to ksanaleo:mrgreen: ta 32 niotho toso pedi akoma k malon auto fenete k eksoterika

militsa pio sait ine giati k ego palevo me ena louloudi na min mou apoteliosi k den ksero ti na kano oute pou ksero k pos to lene:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ngeo, Nikoletaki, μηλίτσα μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Τελικά, ngeo, η αδελφ'η σου Χανιά, ε; Δεν πειράζει. Θα περάσει ο καιρός και είμαι σίγουρη πως θα τα περάσει καλά. Τα Χανιά είναι απλά πανέμορφα! Εγώ παίρνω πληροφορίες για Αιτωλοακαρνανία και δεν ακούω πολύ καλά λόγια για τους ανθρώπους. Είνα;ι πολύ περίεργοι, λένε, και άγριοι σαν άνθρωποι. Επίσης τα παιδιά είναι ζόρικα και δεν παλέυονται με τίποτα. Μέχρι να δω από κοντά και να σχηματίσω προσωπική γνώμη δεν επηρεάζομαι.

Μηλίτσα, εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με τα λουλούδια. Εχω ένα παρτέρι με λουλουδάκια και τα ποτίζω κάθε απόγευμα. Καμιά φορά ξεχνιέμαι, τα αφήνω απότιστα και μετά τα λυπάμαι που μου μαραίνονται τα καημένα!

Νικολετάκι, πού πήγες διακοπές;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ΤΗΕΝΑ σουστειλα πμ. Ωχ,μαργκι μου,κρυβε λογια! Αμα μας διαβαζουν απο εκει,θα φαμε ξυλο! Και θα σου κανουν και μια υποδοχη που θα σου μεινει αξεχαστη! Παντως δεν τα πολυπιστευω αυτα. Παντου τα ιδια παιδια ειναι.

ένα μήλο την ημέρα...

καλησπερα. Μαριαεφακι,προσεχε λιγο τον εαυτο σου! Οι δουλειες μπορουν να περιμενουν η να τις κανει καποιος αλλος. Ομως μονο μια φορα απολαμβανεις την καθε εγκυμοσυνη. Προτεραιοτητα εχει ο εαυτος σου, το μωρακι κι η ξεκουραση! Εξυπηρετω κι ερχομαι...

εχεις τοσο μα τοσο δικιο!!!!!!

τωρα ολη μερα καθομαι μονο ενα φαγητο και εξω απο την πορτα που λεμε...ασε που εχω τρελο θεμα με την ζεστη!

Διαφημίσεις

Μηλιτσα μου γεια!!!Εχω περιπου 2 χρονια μια γαρδενια που την εχω εμφυτευσει σε πιο μεγαλη γλαστρα και ειχα τον φοβο μην μου χαλασει,αλλα ευτυχως επεζησε.Απο οτι εχω ακουσει η γαρδενια δεν θελει πολλες μετακινησεις,ας πουμε την δικια μου τον χειμωνα την εχω εξω απο την εξωπορτα δηλ.στην σκαλα,ενω το καλοκαιρι εξω,αλλα σε σημειο που να μην την χτυπαει ο ηλιος.Καθε βραδυ την ποτιζω μαζι με τα αλλα και τιποτε αλλο,αν και καλο ειναι που και που να ριχνουμε σιδηρο,εχω ακουσει οτι κανει καλο.Συγνωμη για το of-topic,ελπιζω να μην μας το κλειδωσουν το θεμα...φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

καλε τι off topic;;;εδω λεμε "περι ανεμων και υδατων" κοινως μιλαμε και λεμε οτι θελουμε!!!

παντως εγω απο λουλουδια ειμαι ασχετη, φετος εκανα μια προσπαθεια, πηρα ενα ωραιοτατο απο το ικεα (ουτε ξερω τι ηταν) το εβαλα εξω και τελικα ηταν εσωτερικου!!!ενταξει, κρατησε μια χαρα γιατι δεν το χτυπουσε ο ηλιος αλλα πεθανα στο γελιο. σιγα μην ειμαι εγω για γαρδενιες αν και τρελαινομαι!!!ειναι τελειες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλησπέρα κι απ το σπίτι λοιπόν! Margi μου πήγα στην εξωτική Κυλήνη, χαχαχα! ξέρεις σ' αυτά τα ξενοδοχεία που βγαίνεις από το αυτοκίνητο όταν φτάνεις και ξαναμπαίνεις όταν είναι να φύγεις! Τούφα κι άγιος ο θεός. Όσο γίνεται δηλαδή με τα πιτσιρίκια... Καλά ήταν, ξεκουραστήκαμε.:-D:-D:-D

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

ΤΗΕΝΑ σουστειλα πμ. Ωχ,μαργκι μου,κρυβε λογια! Αμα μας διαβαζουν απο εκει,θα φαμε ξυλο! Και θα σου κανουν και μια υποδοχη που θα σου μεινει αξεχαστη! Παντως δεν τα πολυπιστευω αυτα. Παντου τα ιδια παιδια ειναι.
Μηλίτσα μου, έχω μάθει από την εμπειρία μου, πως, αν δεν δεις με τα μάτια σου κάτι και αν δεν το ακούσεις με τα αυτιά σου, τότε μην πιστεύεις τίποτα. Πολλές φορές στο παρελθόν μού έλεγαν για σχολεία που ήταν να πάω πως ήταν χάλια κτλ κι εγώ σ'αυτά ακριβώς τα σχολεία πέρασα πάρα πολύ ωραία.Αυτό που για μένα είναι υπέροχο, για σένα μπορεί να μην είναι και το αντίστροφο. Οταν με το καλό πάω θα σας πω τις εντυπώσεις μου.

Εν τω μεταξύ με τσαντίζει πολύ ο άντρας μου. Σταμάτησε το τσιγάρο και είναι πολύ νευρικός. Σήμερα ποτίζαμε τον λαχανοκήπο ( τι το ήθελα και κατέβηκα;) και κοντέψαμε να πλακωθούμε. Φώναζε για τους γονείς μου που δεν έκαναν "αυλάκια¨στις ντομάτες και δεν μπορούσε να τις ποτίσει. Σαν υστερικός έκανε. Ρε κορίτσια, δεν πάει καλά.Εχει θέμα με τη μάνα μου. Χωρίς να τη βλέπει τον τσαντίζει. Θυμάται κάτι που έχει πει και τον έχει εκνευρίσει και αρχίζει τη γκρίνια. Και τον ενοχλούν ασήμαντα πράγματα, γιατί πχ έχει τόσες γλάστρες στον κήπο και γιατί έχει τόσες κορνίζες στο σαλόνι. Τρελάθηκε; Τι να κάνω; Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση. Ευτυχώς φεύγουμε, αλλά φοβάμαι πως όταν θα γυρίζουμε πάλι κάτι θα βλέπει και θα αρχίζει την γκρίνια. Δεν τον μπορώ άλλο....:evil::?

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

kalimera exo ftiaksi fredo ta pedia pezoun k xtipiounte o mpempis tous kitaei me thavmasmo k ego sas grafo k ta grafo:mrgreen: giati an doso simasia tha klapsoune manoules h malon pedakia:mrgreen:.

evala k tin pethera na magirepsi gemistes ntomatoules apo ton kipo tis k ipa na poume kamia kouventa alla malon moni mou milao:tongue:

Καλησπέρα κι απ το σπίτι λοιπόν! Margi μου πήγα στην εξωτική Κυλήνη, χαχαχα! ξέρεις σ' αυτά τα ξενοδοχεία που βγαίνεις από το αυτοκίνητο όταν φτάνεις και ξαναμπαίνεις όταν είναι να φύγεις! Τούφα κι άγιος ο θεός. Όσο γίνεται δηλαδή με τα πιτσιρίκια... Καλά ήταν, ξεκουραστήκαμε.:-D:-D:-D

se pio piges kopelia leo tou xronou mipos pao pros ta eki poso kostise an thes mou les:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...