Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπα,δομνινα μου,δεν πηγα φετος,δεν εγινε τυχερο. Μαγδουλα,μαζι σου κι εγω!Σας αφηνω τωρα γιατι βιαζομαι,υποσχομαι να μη χανομαι. Θα τα ξαναπουμε συντομα.Φιλακια

ένα μήλο την ημέρα...

kalimera k apo mena oles kala iste apo oti katalava mpravo mpravo tetia na akouo ithiko akmeotato:tongue::D

emis kala kaname emvolio k apo tote ine kapo:confused:

thelo na telioso k tis ekremotites gia ta vaftisia k epiteloys exthes psonise k o mpampas mas:mrgreen: mono ta glika eminan na klisoyme

ayta giati garizi:confused::evil:

Κατα τα αλλα ειμαι πολύ καλά(εαν και ζεστενομαι) και προσπαθω να μην κανω ζουζουνιες για να κανω την μεθοδο της thenas:):):)

kale oyte tris meres den antexis?:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Γεια σας! Γύρισα...Δεν ξανακάνω κάμπινγκ ΠΟΤΕ....Δε μου άρεσε καθόλου. Πολλή ταλαιπωρία βρε, παιδί μου...Δε λέω, σαν κάμπινγκ οργανωμένο και καλό αλλά τι να το κάνεις, αν είναι για να πάς για μπάνιο να κουβαλάς μια τσάντα με χίλια δυο πράγματα και να προσπαθείς να ντύνεσαι εκεί για να μην κυκλοφορείς με την πετσέτα; Πολύ σπάσιμο...Το είπα στον άντρα μου, δεν πρόκειται να ξαναπατήσω. Θέλω τις ανέσεις μου. Χθες πήγαμε στο κάθισμα Λευκάδας. Ηταν παράδεισος. Πέρασα τέλεια.

Διορίστηκα στην Αιτωλοακαρνανία. Δεν ξέρω πού θα με τοποθετήσουν. Από περιοχές έιναι ο Αστακός, Βόνιτσα, Πάλαιρος κά απομακρυσμένα. Θα ξενιτευτώ κοριτσάκι μου. Τη Δευτέρα παρουσιάζομαι, μέχρι τέλος της άλλης βδομάδας θα ξέρω. Στενοχωριέμαι που θα αφήσω το όμορφο σπιτάκι μου και θα τρέχω από εδώ και από εκεί, αλλά τουλάχιστον διορίστηκα και κρατάω αυτό και τίποτα άλλο. Φιλιά σε όλες σας....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

mpravo margi pali kala iparxoyn k xirotera na pigenes kanena evro san toys fantaroys sinora:mrgreen::confused:

tora poy tha kanis k moraki pali spiti tha girisis ti anxonese?;)

den ise pedi gia extrim spor:tongue: alla apektises k mia empiria :cool: apo to campic

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

γλυκιες μου φιλεναδες!!!!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

να κανετε μπανακια και να χαλαρωνετε!!

εγω παλι κρεβατι με αποκοληση γμτ!

Να πρεοσέχεις μαριαεφάκι. Ελα, μην αγχ'ωνεσαι και ολα θα πάνε καλά...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

mpravo margi pali kala iparxoyn k xirotera na pigenes kanena evro san toys fantaroys sinora:mrgreen::confused:

tora poy tha kanis k moraki pali spiti tha girisis ti anxonese?;)

den ise pedi gia extrim spor:tongue: alla apektises k mia empiria :cool: apo to campic

Thena, σίγουρα είναι καλύτερα που δεν με έστειλαν πιο μακριά. Απλά, είχα καλή σειρά κι αν δεν προηγούνταν ειδικές κατηγορίες ( πολύτεκνοι, άτομα με αναπηρίες ) θα "έπιανα" Πρέβεζα, Αρτα, Ηγουμενίτσα. Αλλά μου τα "έφαγαν" γμτ. :| Δεν πειράζει...Ψαξαμε λίγο τα μέρη με τον άντρα μου. Είναι μερικά παραθαλάσσια ( μακάρι να με στείλουν εκεί...). Είναι και κάποια άλλα πολύ΄ορεινα και δύσκολα στην πρόσβαση. Θα δούμε τώρα. Μακάρι να πιάσει η ευχή σου, να μείνω έγκυος και να πάω για πολύ λίγο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

γλυκιες μου φιλεναδες!!!!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

να κανετε μπανακια και να χαλαρωνετε!!

εγω παλι κρεβατι με αποκοληση γμτ!

mmm prepi na ekanes poles doylitses gia na to epathes tora se toson evdomadon ine ligo spanio

kopelia katse krevatosoy giati den se vlepo kala ante mi se maloso:mrgreen:

PERASTIKOYLIA NA INE;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Margi μου συγχαρητηρια!!!!!

οπου και να πας θα δεις πως θα ειναι καλά!!! θα αλλαξεις εικόνες και μπορει να σου αρέσει!!!!! Μπορει να σας βολέψει και τους 2!!!!! ΑΑΑΑ!!!και επειτέλους θα αποκτησεις ασφάλεια!!!:):):) αρα σε περιμένω στο κλαμπ του Δεκ με εμένα και την Μηλίτσα!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Thena μου τα μικρά τι κάνουν?? Εσυ καλά???

Μαριαεφάκι μου Χρονια πολλά για εχθες!!! Πως εισαι σήμερα????

Μηλίτσα πως πάνε τα μπάνια???

Ngeo - manounita που χαθηκατε βρε??? ακομα διακοπές??? Θελω και εγώ!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

μαγδουλα ευχαριστω για τις ευχες!

thena τι τελειες φωτογραφιες!! και ναι ειχα κανει καποιες δουλειες μια βδομαδα πριν την αποκολληση....φτου μου το ξερω!για αυτο τωρα καθομαι στα αυγα μου!

margi αντε κοπελα μου το πρωτο βημα εγινε διοριστηκες!το επομενο ξερεις ποιο ειναι!!ιχιχιχι!!

φιλακια!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια..

Margi μου κι εγώ αυτό είπα την τελευταία φορά που έκανα κάμπινγκ... Ποτέ ξανά!!! Τουλάχιστον όμως διορίστηκες.. Με το καλό κοριτσάρα!

L2qIp2.png

Καλημερα σε ολες ηρθαμε μονο για σημερα,να γιορτασουμε την επετειο μας τα δυο μας.

Μargi μου συγχαρητηρια για τον διορισμο,και να δεις που ισως ειναι κι η ευκαιρια να ηρεμησεις και να γινουν ολα οπως πρεπει.

Οι υπολοιπες τι κανετε,ελπιζω να τα περνατε καλα.

Εμεις μια χαρα ουσιαστικα η αδεια του καλου μου αρχιζει απο αυριο,οποτε γυρναμε στο εξοχικο κι ειμαστε ολη η οικογενεια μαζι.

Εγω εχω ηρεμησει πολυ κι ειμαι μια χαρα,μεχρι που εφτασε παλι η στιγμη να μετραω αντιστροφα τις μερες για την "κοκκινοσκουφιτσα".Σημερα 30η και βλεπουμε.Φιλια σε ολες,ευχομαι μια τελεια συνεχεια του καλοκαιριου σε ολεςςςςςςς.Μου λειψατε πολυ,ομως...............

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...