Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

magda epidi exo xasi episodia prospathis kero? exete kseperasi ola ta provlimata?

ego sto proto meta apo 10 mines prospathion k apognosis anasigrotithika k ipa i tora i pote.

xapakothikame stis vitamines ekopse tsigaro o antras moy pira to test ooriksias clear blue k me apoxi 3-4 meres vrika tin gonimi ekatsa me tta podia psila kana tetarto den plithika ekini tin imera k etsi epiasa tin idia mera.to idio ekana k sto deytero afoy den erxotan meta apo 6 mines pira to test k ekana ta idia k epiasa amesos;)

mpori na ftei k i psixologia imoyn poli sigouri otan evriska tin gonimi den evlepa ton logo na min piaso an k xoris to test kaname mera para mera k tipota den ginotan.ola pezoyn rolo to kathena kani ti doyliatoy dokimaseta ola ayta k meta na stenaxorithis k na pis afoy ta exo kani ola giati den meno!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΗΕΝΑ μου θα ακολουθησω τις συμβουλες σου καταγραμμα μεχρι και βιταμινες αγορασα!!! αποχη 3-4 μερες θα βρω γονιμη και βουρ!!!! Αντε να δουμε!!! ΑΑΑΑ!!! Ειπα και το συζυγο να ελαττωσει λιγο το τσιγαρο!!!! Αν πετυχει θα το ονομασω η μεθοδος της ΤΗΕΝΑΣ!!!! :):):)

Περσι τον Σεπ ειχα παλλιδρομη στις 7-8 εβδομαδες, απο Δεκ προσπαθω αλλα τπτ!!! Στην αρχη δεν ειχα σταθερο κυκλο αν και ειχα επαφες μερα παρα μερα δεν γινοταν τπτ! μετα εκανα ορμονικες και ανακαλυψα θυροειδητιδα απο τοτε περνω ενα χαπακι και απο τον Μαι εχω σταθερο κυκλο!!! αλλα παλι τπτ!!!Περσι το τσακωσα με την 3 προσπαθεια και ημουν πιο αγχωμενη!!! Μερικες φορες σκεφτομαι οτι μπορει να χαλασε κατι με την αποξεση οπως βουλωμενη σαλπιγγα!!! Θα αφησω 2 κυκλους και θα κανω μαλλον σαλπιγγογραφια να μου φυγει απο το μυαλο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εχεις δικιο Margi μου όλα θα γινουν!!! Και αν δεν ερθει γι' αυτο υπαρχουν και οι γιατροι για να μας βοηθησουν λιγο να παρουμε μπρος!!!!:):):) Μην πεθανουν και απο την πεινα, να εχουν πελάτες!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Έτσι σε θέλω δυναμική κ αποφασιστική :mrgreen:

Εμένα κάπνιζε πολύ κ του τα είχα πρήξει ότι αυτό έφταιγε κ μου λέει θα το σταματήσω για ένα μήνα για να δεις ότι δεν φταίει αυτό κ έτσι το έκοψε κ τον άλλο μήνα έμαθα ότι είμαι έγκυος κ από τότε δεν ξανά κάπνισε

Οπότε δεν στεναχωριέμαι που άργησε να έρθει ,ο θεός ήθελε να του κόψει το τσιγάρο

κάθε εμπόδιο για καλό δεν λένε?;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ρε thena, λες να ακολουθήσουμε όλες τη μέθοδό σου;;;Τον άλλο μήνα θα το κάνω κι εγω...Αυτό το μήνα δεν μπορώ, γιατί δεν ξέρω τι τον έπιασε τον άντρα μου και θέλει κάθε μέρα....Ξέρω ότι έτσι αδυνατίζει το σπέρμα, αλλά δεν πάει στο καλό....Τουλάχιστον περνάμε καλά και δεν το σκεφτόμαστε ούτε και το συζητάμε καθόλου. Αυριο μπαίνουμε στο αμαξάκι μας και ξεκινάμε. Καμπινγκ θα κάνουμε. Εξοπλιστήκαμε με στρώμα, ετοίμασα σεντόνια και γενικά άρχισε να με ενθουσιάζει σαν εμπειρία. Τον υπολογιστή θα τον έχω μαζί μου, οπότε δεν θα χαθώ. Μέχρι Παρασκευή θα ξέρω αν διορίζομαι και πού. Ανυπομονώ....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Thena τι κουκλάκια είναι αυτά; Να τα χαίρεσαι, να σου ζήσουν και να τα δεις όπως επιθυμείς...

Margi μου καταπληκτική η περιπέτεια που πρόκειται να ζήσετε.. Εγώ προσωπικά έχω κάνει κάμπινγκ αρκετές φορές στη ζωή μου αλλά μετά από την τελευταία μου προσπάθεια "απεταξάμην" το κάμπινγκ.. Μεγάλωσα κιόλας (36 γαρ) και δεν θέλω, δεν θέλω, δεν θέλω..

Μακάρι κοριτσάρα μου να διοριστείς εκεί που εσύ επιθυμείς και μακάρι επίσης με το που θα γυρίσεις από τις διακοπές να χεις ένα φασολάκι μέσα σου..

Μαγδούλα φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Μαρτζυ μου κοιτα να περάσεις όμορφα να εχεις ωραιες αναμνησεις γιατι του χρονου δεν ξερω αν θα προλαβαινεις με το ζουζουνάκι να πας διακοπές!!!:):):)

Μηλίτσα που χαθηκες??? Αλλα υποσχεθηκες για τον Αυγουστο!!!:):):)

ΤΗΕΝΑ μου τι κανεις?? Τι κανουν τα ζουζούνια????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

telika ola kala tipota den epathe e meta epese k i mikri k paei legodas:mrgreen:

xathikate poy iste oles stis skines mazemenes?:tongue:

kala esis pou pate k gia moro iste kato apo ta skepasmata ,oi alles?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα. Τι κανετε? ΤΗΕΝΑ ο ανδρας μου εχει δυο παιδια απο πρωτο γαμο, ενα κοριτσι 24 κι ενα αγορι 22. Μαζι ειμαστε 20 χρονια. Εχουμε αποκτησει μια κορη 6 χρονων κι ενα σκυλακι 15 μηνων. Με τη μητερα τους κραταω πολυ φιλικη σχεση,ερχεται και τα βλεπει οποτε θελει. Αυτο το θεωρησα απαραιτητο για την ψυχικη τους υγεια. Λεω να ακολουθησω κι εγω τη μεθοδο σου. Υπεροχες οι φωτο! Μαρεσεις που εισαι θετικος ανθρωπος! Να χαιρεσαι τον ανδρα σου κ τα αγγελουδια σου!

Δομνινα μου,με κανεις και κοκκινιζω. Δεν ειμαι κι αγωνιστρια. Αλλες αξιζουν τον τιτλο και τις θαυμαζω!Ουτε εξωσω εχω κανει,ουτε αλλα. Ουτε περιπετειες ειχα.Στο κατω κατω εχω ενα παιδακι,δοξα τω Θεω. Μην ειμαι κι αχαριστη. Παρακαλαω περισσοτερο για εσας που προσπαθειτε για το πρωτο. Υγεια πανω απ ολα ναχουμε,κι αν ειναι ναρθει το δευτερο,καλως να ερθει. Αλλιως Εκεινος ισως ξερει καλυτερα.

Μαργκι μου,καλη επιτυχια. Να διοριστεις καπου που να σου αρεσει! Καλα να περνας στις διακοπες! Μου αρεσει που εχετε ερθει τοσο κοντα με το συζυγο. Φτου φτου μη σας ματιασω,πιτσουνακια μου!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

μαγδουλινι χαιρομαι που βρηκες παλι την αισιοδοξια σου! Εγω χαθηκα επειδη δε με τραβα το κινητο οταν ειμαι σπιτι,προτιμω τωρα το καλοκαιρι να κανω δουλειες στα γρηγορα κ μετα να ασχολουμαι με τη μικρη. Κ τα βραδια ειμαι πολυ απασχολημενη,χι χι! Στο μαγαζι ειχε προβλημα η συνδεση,γιαυτο δεν εμπαινα.Παω κ παιδικη χαρα σχεδον καθε βραδυ. Αυτα. Παω για δουλιτσες. Τα λεμε...

ένα μήλο την ημέρα...

α,μαγδουλα μου,τωρα σε ειδα! Τι κανεις? Μιλησα λιγο με το ελενακι χθες,ομως δεν ειχε μπαταρια κ της εκλεισε. Καλα την ακουσα. Θα την ξαναπαρω. Φιλακια!

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλίτσα μου γλυκιά,

Καλώς μας ήρθες και πάλι γιατί η αλήθεια είναι πως χωρίς εσένα κάτι λείπει από την παρέα μας..

Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να μεγαλώνει τα παιδιά του άνδρα της χωρίς να έχει κάνει δικό της παιδί.. το ξέρω διότι κι εμένα ο άνδρας μου έχει ένα αγοράκι από τον πρώτο του γάμο το οποίο το λατρεύω και το οποίο είναι με τη μάνα του στον Καναδά, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσα εγώ να το μεγαλώσω σωστά αν το είχαμε εμείς..

Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα ο Θεούλης θα σου στείλει και το δεύτερο αλλά όπως είπες κι εσύ αν παρ' ελπίδα δεν γίνει αυτό τότε Εκείνος ξέρει καλύτερα..

Εγώ παρακαλάω για όλες μας να πάνε όλα καλά και καμία ποτέ να μην πικραθεί ξανά...

Δεν φύγατε διακοπούλες;

L2qIp2.png

Αφου ειναι καλά το κορίτσι μας!!!:):):) Μακαρι να ξαναμπει να τα λέμε!!!

Μηλίτσα μου καλά ειμαι μαζευω πληροφορίες να κανω την σαλπιγγογραφία για να ανεβάσω την διαθεση μου!!! Που ξερεις αμα τη κανω μπορει να πιστεψω πως εχω ελπίδες να μεινω και εγω εγκυούλα:):):) Κατα τα αλλα ειμαι πολύ καλά(εαν και ζεστενομαι) και προσπαθω να μην κανω ζουζουνιες για να κανω την μεθοδο της thenas:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...