Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλησπερα,τι κανετε? Δομνινα μου,μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα! 23 Αυγουστου που ξεκινας ειναι τα εννιαμερα της Παναγιας,που βοηθα ολες τις μανουλες! Καλη ημερομηνια για να ξεκινησεις! Οταν γιορταζει η χαρη Της θα αναψω ενα κερακι για ολες που προσπαθουμε.

Μαγδουλα,μακαρι να μη χρειαστει να κανουμε σπερματεγχυση ουτε εσυ ουτε εγω.

Μανουτιτα καλα να περνας,να χαλαρωσεις και να μας ερθεις ανανεωμενη!

ΤΗΕΝΑ χαρας στο κουραγιο σου με τα 3 μικρα στην παραλια! Ηρωιδα! Ο αερας της θαλασσας τους ανοιγει την ορεξη!

Νgeο εγω ειχα κλεισει τον 4ο οταν ενιωσα το μωρο. Πριν τον 4ο νομιζα πως το ειχα νιωσει,αλλα απ οτι μου ειπε η γιατρος ηταν μαλλον η φαντασια μου. Ειναι νωρις για να ανησυχεις απο τωρα.

Μαργκι,θα σε μαλωσω λιγουλακι. Εκανες τεστ την 11η ημερα? Γιατι βρε κοπελα μου? Το εξωμητριο(φτου μακρυα μας) εχει πιο δυνατους πονους νομιζω. Μηπως ηταν πονοι ωορρηξιας? Εμενα τωρα τελευταια νιωθω πως η ωορρηξια μου ειναι νωριτερα. Εχει μικρυνει λιγο κ ο κυκλος μου κι εχει λιγοστεψει καπως η ροη της περιοδου μου. Η γιατρος μουπε πως ειναι φυσιολογικο. Πελατης.Ερχομαι.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλα βλεπω αλλους που ειναι γλυκοι με τις γυναικες τους, τις αγκαλιαζουν, τις λενε ενα καλο λογο, τις κανουν δωρα, τις φερνουν λουλουδια.
Νgeο που τους ειδες αυτους τους ανδρες? Θαναι εξαιρεσεις. Εμενα πολυ σπανια μου κανει δωρα η με αγκαλιαζει μπροστα σε αλλους η μου λεει καλο λογο μπροστα σε αλλους. Λουλουδια μουχε φερει μια φορα πριν απο... Κατσε να θυμηθω... Καμμια δεκαπενταρια χρονια πριν. Σε μια τοοοσο μακροχρονια σχεση,εχουμε περασει τα σκαμπανεβασματα μας κι εμεις. Μια εκεινος εδειχνε απομακρος,μια εγω. Εφταιγε η ρουτινα,τα προβληματα, η κουραση. Οταν γεννησα ημουν τρομερα εξαντλημενη επειδη ειχα δυσκολη αναρρωση απ την καισαρικη,πονουσα,ζαλιζομουν λογω χαμηλου αιματοκριτη. Ειχα αγχωθει και με τις δουλειες του σπιτιου κ τις απαιτησεις του βρεφους μερα κ νυχτα. Ειχα κ ανησυχιες να φροντιζω σωστα το βρεφος,γιατι ημουν απειρη και μονη μου. Εκεινος παλι κουραζοταν διπλά στη δουλεια κ γυριζε με υπερενταση. Αντι να μου λεει εναν καλο λογο,να με κανακευει κλπ,η ηταν αδιαφορος,τουλαχιστον ετσι μου φαινοταν, η τσιτωμενος. Καθε φορα ομως που κοιταζα το μωρο τα ξεχνουσα ολα αυτα κι επλεα σε πελαγη ευτυχιας. Αλλιως την ειχα σιγουρη την καταθλιψη.

Δεν ηταν πως δε μαγαπουσε,αλλα εφταιγε η κουραση για ολα αυτα.

Εγω παλι ζηλευω οταν βλεπω ανδρογυνα μαζι εξω. Ολα εμεις τα κανουμε εναλλαξ. Παω το παιδι βολτα,μονη μου. Παω παιδικη χαρα,παιδοτοπο,παιδικο θεατρο,διακοπες,μονη μου. Βλεπω ανδρογυνα η παρεες και ζηλευωωω! Βλεπω τους γειτονες που καθονται κ παιζουν ταβλι η πινουν το καφε τους μαζι κ ζηλευω. Παντου μονη μου. Α,ταυτοχρονα πηγαμε στο γαμο μας! Θα πηγαιναμε εναλλαξ κι εκει,αλλα δε συμφωνουσε ο δημαρχος! Ομως,οπου βλεπεις πολλες αγκαλιες κ λουλουδια,η ειναι η εξαιρεση στον κανονα,η... Ποτε δεν ξερεις ποσο ευτυχισμενο ειναι το ζευγαρι η τι κρυβει καθε οικογενεια,οταν κλεισει η πορτα. Δεν ειναι ευκολο μετα απο πολλα χρονια να ειμαστε οπως τον πρωτο καιρο. Μπαινουν χιλια δυο αναμεσα μας. Παιδια,κουραση κλπ.

ένα μήλο την ημέρα...

καμμια φορα λογω δουλειων κ κουρασης παραμελω τον εαυτο μου.τοτε εκεινος μου κανει παραπονο. Θελουν να μας βλεπουν ομορφες κ περιποιημενες. Κ καθε φορα που ειμαι περιποιημενη,νιωθω κ πιο ομορφη,εξω κ μεσα μου.και η του την πεφτω,η συνηθως τον προκαλω.

Επισης ειχα απορροφηθει πολυ απ το ατιμο παρεντς. Σε υπερβολικο βαθμο ομως.Τωρα ανακαλυψε κι εκεινος τη χαρα του ιντερνετ κι ειχε απορροφηθει πολυ . Ευτυχως ειναι φαση που περναει.

Δεν παραλειπω να του λεω που κ που εναν καλο λογο. Αμα τον βλεπω νευριασμενο,η ειμαι εγω,περιμενω πρωτα να ξεθυμανουν λιγο τα νευρα κ μετα του μιλαω. Οπωσδηποτε.γιατι τα μικρα θεματα οταν μαζευονται γινονται μεγαλα.

Οταν εχει κατι μαζι μου,πχ ζηλια,δε μου λεει τιποτα κ ειναι απομακρος. Τοτε του το βγαζω με το τσιγκελι. Εχουμε καθιερωσει κρεββατομουρμουρα καθε βραδυ για λιγο. Κλεινουμε κινητα,και κουβεντιαζουμε για θεματα απλα,για τα παιδια η για ασχετα θεματα. Αυτα ειναι τα μυστικα που κραταει χρονια αυτη η κολωνια. Αυτο ειδικα με την κρεββατομουρμουρα ζητησε του το κι εσυ. Καλε,δε σας εγραψα τα νεα μου.

ένα μήλο την ημέρα...

την πεμπτη το βραδυ,αφιερωσα 2 ολοκληρες ωρες στον εαυτο μου!περιποιηση απ την κορφη ως τα νυχια,πηλινκ μουσουδας κ σωματος,μασκα σε μαλλια μουσουδα κ σωμα ,ποδολουτρο,μανικιουρ,πεντικιουρ.

Χθες το βραδυ κατα τις δωδεκα βγηκαμε για φαγητο κ μπυριτσα εγω ο ανδρας μου,ο γιος του κι η μικρη. Σημερα ο γιος εχει γενεθλια κ θα του κοψουμε τουρτα! Αποφασισα τα σαββατοβραδα κ τις κυριακες να κανω πραγματα που με ευχαριστουνε κι απο δουλειες μονο μαγειρεμα. Αυτα. Φιλακια

ένα μήλο την ημέρα...

βρε thena μου, πολύ μικρό δεν είναι το μωράκι για θάλασσα; Στο ρωτάω γιατί μία φίλη μου που το δικό της είναι 3μισι μηνών δεν το έχει πάει πουθενα και όταν τη ρώτησα αν θα πάνε διακοπές είπε ( ξαφνιασμένη που της έκανα τέτοια ερώτηση) ότι το μωρό μέχρι 6 μηνών δεν πρεπει να πάει σε θάλασσα και ξενοδοχεία. Μόνο στο σπίτι και στο σπίτι δικών της ανθρώπων. Μου φάνηκε λίγο περίεργο, αλλά εγώ δεν έχω παιδιά, δεν ξέρω και γι' αυτό δεν ειπα τίποτα...Ο γιατρός τι λέει;

margi gia mia mera pigame k fisika den ton evala sto nero ,itan san na ton ixa sto mpalkoni mas:tongue: den pathenoyn tipota mia xara koimithike sto karotsi eriksa k mia petseta san kalima apo panotoy k den ton eniaze tipota,tha moy pis afoy den ekane kati giati na ton paro,exo tris logoys

proton giana ksekoyraso thn pethera moy poy taexi kathe mera afoy doylevo.deyteron giati exo kolisi mazi toy k stenaxorieme na ton afino sinexia niotho misi h malon1/3:tongue:, k triton thelo na mathi na kathete sto aytokinito an den to sinithisi apo tora den tha pigenoyme pote pio makria argotera.

esi margi pos ise ,anipomoni e?kana mpanio telika tha pate na ksekoyrastite ligo.

militsa gia na mpo sto thema exi o antras soy ena gio apo proto gamo esi mia kori apo proto gamo?k tora thelis na kanis k allo? ime adiakriti?

ngeo23 kala na perasete k kali ksekoyrasi an mporesis vevea

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Μηλίτσα μου, αθάνατη! Μπορεί να μην μπαίνεις πλέον τόσο συχνά, αλλά όταν μπαίνεις είσαι χείμαρρος! Ετσι μπράβο, να ασχολείσαι με τον εαυτό σου περισσότερο. Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!

Κορίτσια, μην με μαλώνετε. Δεν είμαι ανυπόμονη....Φοβάμαι και γι' αυτό έκανα το τεστ. Οταν είχα πάθει το εξωμήτριο, είχα κανονική περίοδο. Μου τελείωσε και την 10η με 11η μέρα της "ψεύτικης" περιόδου 'αρχισα να έχω πονάκια στο νεφρό μου. Ετσι ανακάλυψα πως είμαι έγκυος. Απόρησα. Ρωτούσα το γιατρό πότε έμεινα, αφού είχα περίοδο....Είπε ότι δεν ήταν περίοδος. 16η μέρα έκανα ρήξη και έχασα το καημένο....Γι'αυτό φοβήθηκα. Επειδή αυτό το μήνα η περίοδος ήταν κάπως....είχα και τα πονάκια....λέω "ας το κάνω να βεβαιωθώ ότι ήταν περίοδος κι όχι τίποτα άλλο!".΅Επειδη το έζησα ξέρω πόσο ύπουλο πράγμα είναι. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Αυτό κάνω εγώ....Ξέρω ότι είναι τρελό, αλλά....δυστυχώς το πέρασα...Και μου άφησε σημάδια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

thena, εγώ συμφωνώ με το να παιρνεις το μωρό μαζί σου! Με τη φίλη μου δεν συμφώνησα, όταν μου είπε ότι δεν πάει το δικό της πουθενά, και εκείνη μού είπε ότι δεν τα ξέρω αυτά και όταν θα κάνω παιδιά τότε θα μάθω....Τι να πω...Ο καθένας όπως ξέρει και όπως μπορεί. Γι'αυτό σε ρώτησα. Αναρωτήθηκα! Ευτυχώς που άκουσα και κάτι διαφορετικό, γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω πως μέχρι 6 μηνών τα παιδιά δεν μπορείς να τα πας παραλία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ βρε μηλίτσα δεν ξερεις ποσο χαρηκα που σε διαβασα:):):)

Συμφωνώ με όλα οσα ειπες!!!!:):):)

Μαρτζυ μου φυσικο ειναι κοπέλα μου να φοβάσε αλλα όλα θα πανε καλά!!! Ξεκινησε ο αντρας σου θεραπεία??? Κανένα νεο με το διορισμό????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μηλίτσα μου γλυκιά,

Συγκινούμαι ιδιαίτερα που με σκέφτεσαι και κάνεις τέτοιους συνειρμούς.. Μακάρι με τη βοήθεια της χάρης της να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους αυτή τη φορά.. όχι μόνο για μένα αλλά για κάθε κοπέλα που πολεμάει τόσο σκληρά για να φέρει στον κόσμο ένα παιδί..

Κι εσύ Μηλίτσα μου είσαι τύπος που πολεμάς συνέχεια και για τα πάντα.. απορώ πως τα καταφέρνεις.. είσαι μεγάλη ψυχή.

Μάρτζι μου μακάρι με τον πολυπόθητο διορισμό σου να ρθει και κάτι άλλο το οποίο είναι εξίσου πολυπόθητο.. Όσο για τον φόβο σου.. απολύτως κατανοητός.. όποιος έχει καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι..

Ngeo μου μακάρι να περνάς όμορφα όπου κι αν έχεις πάει και μην ξεχνάς έχεις μια ζωούλα μέσα σου για το καλό της οποίας δεν πρέπει να αφήνεις κανέναν και τίποτε να σε στενοχωρεί!

Σας σκέφτομαι όλες ανελλειπώς!

L2qIp2.png

δομνίνα μου, μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή ρη φορά! Κάποια κοριτσάκια λένε ότι πιάνουν οι ευχές μου. Σου εύχομαι λοιπόν να τα καταφέρεις και σύντομα να έχεις ένα μωράκι.

Μάγδα μου, την ξεκίνησε τη θεραπεία ο αντρούλης μου! Σεξ κάνουμε κανονικά, αφού ο ουρολόγος μάς το επέτρεψε. Εκοψε και το κάπνισμα. Εχει 3 μέρες να βάλει τσιγάρο στο στόμα του. Μακάρι να το κρατήσει...

Την Τετάρτη μπαινουμε στο αμάξι κι όπου μας βγάλει ο δρόμος...Αν βρούμε δωμάτια ( που δεν το πιστεύω) θα μείνουμε. Αν όχι ας είναι καλά το camping!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσια θελω καπου να μιλησω....

νιωθω πραγματικα χαλια....:(:(:(:( νιωθω σαν να εχω καποιο προβλημμα!!! Δεν ξερω τι να κανω!!!Αν και ξεκινησα αρκετα αισιοδοξη και μετα την ανακαλυψη του θυροειδη πηρα τα πανω μου τωρα 8 μηνες μετα τις προσπαθειες και εναν χρονο μετα την παλλιδρομη νιωθω απογοητευμενη!!! Δεν ξερω τι φταιει, δεν ξερω τι να κανω!!!! ασχοληθηκα με αλλα πραγματα ειπα οτι καποια στιγμη θα ερθει και ομως εμενα με ξεχασε ο πελαργος!!! ειμαιαπογοητευμενη και δεν μπορω να διωξω αυτη την αισθηση!! :(:(:(

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Eλα τώρα Μαγδούλα μου! Μην μου στενοχωριέσαι! Θα έρθει το μωράκι, θα δεις. Και θα έρθει στην ώρα του, όταν το θελήσει ο καλός θεούλης. Κι όταν έρθει ξέρεις τι θα πεις;;"Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή....Τώρα κι όχι τότε που στενοχωριόμουν".

Σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Κι εγώ στενοχωριόμουν. Τώρα όχι πια...Αλήθεια σου λέω. Ξέρεις τι σκέφτομαι!!!Θα έρθει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αν δεν έρθει φυσιολογικά, τότε με τη βοήθεια του Θεού θα βρούμε έναν καλό γιατρό να μας βοηθήσει. Να είμαστε μόνο καλά, να έχουμε υγεία και όλα θα έρθουν στην ώρα τους....Φιλάκια...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...