Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

οχι δεν κανω γιατι απλα δεν το νιωθω πια, το ξερω, ειναι και απο τους δυο αλλα δεν εχω ορεξη πια, κουραστηκα τοσα χρονια να κανω εγω τις γλυκες, να ρωταω "μ αγαπας" και να ακουω ενα ξερο ναι, βαριεστημενο, πιο πολλες φορες μου εχει πει η κορη μου οτι μ αγαπα παρα εκεινος...λεει οτι ετσι ηταν παντα και ποτε δεν ηταν ιδιαιτερα γλυκος και τρυφερος και ομιλιτικος αλλα δεν ηταν και πολλα αλλα. δεν ηταν ολη μερα στον υπολογιστη, στις διακοπες δεν θα μ αφηνε για να δει τον ολυμπιακο, θα με επιανε απο το χερι οταν περπαταμε και πολλα αλλα. μην αναρωτιεστε, του τα εχω χιλιοπει, τα ξερει απλα δεν θελει να κανει κατι για να μου δειξει οτι μ αγαπαει.

κουραστηκα απλα να το ρωταω και να μου το λεει, χωρις καμια αποδειξη.στην ανακοινωση της νεας εγκυμοσυνης πηρα ενα "συγχαρητηρια", ουτε μια αγκαλια, ουτε ενα φιλι, ουτε βεβαια ενα λουλουδι και ας προσπαθουσαμε ποσο καιρο.

στην αιμορραγια με εβριζε 2 μερες συνεχεια. εκει ηταν το αποκορυφωμα. εκει ολα εσπασαν για μενα. ενας ξενος πιο πολυ ενδιαφερον θα μου εδειχνε.του τα εχω πει ολα αυτα, πως με κανει να νιωθω, τι θελω, και αυτος συνεχιζει τα ιδια, ολη μερα στον υπολογιστη, καφεδες, εχει παει να δει τον παοκ, να φανταστειτε, εγω ειμαι παοκ εκεινος ολυμπιακος, εννοειται οτι θα παει αυριο να δει και το αλλο, και να λεω ευτυχως που ακομα δεν αρχισαν οι αλλες ομαδες να παιζουν!!!

τι σας λεω και εσας, απλα ξερω margi και εγω δεν κανω τιποτα πια γιατι απλα δεν με νοιαζει, δεν μπορω να κανω εγω τιποτα αλλο, εκανα τοσα χρονια, αν θελει ας κανει αυτος, ας ριξει τα μουτρα του, ας συμβουλευτει κανεναν, ας βαλει το μυαλο του να σκεφτει , αν θελει, αλλα μεχρι τωρα μου εχει δειξει οτι δεν θελει, πιστευει οτι ετσι καλα ειμαστε, οτι σιγα μη κατσει να κανει τιποτα ο ιδιος, αλλωστε δεν ξερω αν εχει ποτε ακουσει και αυτα που του λεω ή αν τα πιστευει...τεσπα, απλα βλεπω αλλους που ειναι γλυκοι με τις γυναικες τους, τις αγκαλιαζουν, τις λενε ενα καλο λογο, τις κανουν δωρα, τις φερνουν λουλουδια. εμενα τιποτα, λες και δεν το εχω αναγκη ή δεν το αξιζω...δε γραφω αλλα γιατι θα αρχισω να κλαιω

καληνυχτα σ ολες και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε ngeo μου πολυ στεναχωριεμαι καθε φορα που σε διαβαζω,και να σκεφτει κανεις οτι τωρα λογικα θα'πρεπε να ζεις την απολυτη ευτυχια.Αυριο θα σου στειλω πμ.γιατι τωρα παω για ντουζακι,γιατι ειμαι και σε καλες μερες,να μην ξεχνιομαστε κιολας,καληνυχτα και φιλια;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουτίτα, γερά και δυνατά και θα το πετύχετε το μωρό!!!

Ngeo, μην νομίζεις ότι υπάρχουν πολλοί άντρες που πάνε λουλούδια στις γυναίκες τους! Οι περισσότεροι συμπεριφέρονται σαν τον δικό σου. Σε καταλαβαίνω που λες ότι πλέον δεν θες να κάνεις κάτι. Δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω....Το ότι σε άφησε να δει τον Ολυμπιακό δεν μου ακούγεται τόσο κακό. Τα άλλα που λες όμως για την εγκυμοσύνη δεν μου αρέσουν. Στην πρώτη εγκυμοσύνη σου πώς αντέδρασε; Μήπως είναι έτσι ο χαρακτήρας του, βρε κοριτσάκι, και κατά τ' άλλα είναι καλός; Μήπως δεν εκδηλώνεται γενικότερα; Θα σου προτείνω να ηρεμήσεις, να μην τα ζυγίζεις όλα και χαλαρώσεις. Οσο πιο πολύ τους λέμε να μας προσέξουν, τόσο περισσότερο μας αγνοούν.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Margi μου ειναι η πρωτη φορα αυτο το μηνα που πλεον οτι κανω το κανω μονο για τους 2 μας κι αν ειναι ετσι να κατσει και το μωρο,εχει καλως,αλλιως απλα θα εχουμε περασει καλα;););)

OPYIp3.png

vez3p2.png

οχι δεν κανω γιατι απλα δεν το νιωθω πια, το ξερω, ειναι και απο τους δυο αλλα δεν εχω ορεξη πια, κουραστηκα τοσα χρονια να κανω εγω τις γλυκες, να ρωταω "μ αγαπας" και να ακουω ενα ξερο ναι, βαριεστημενο, πιο πολλες φορες μου εχει πει η κορη μου οτι μ αγαπα παρα εκεινος...λεει οτι ετσι ηταν παντα και ποτε δεν ηταν ιδιαιτερα γλυκος και τρυφερος και ομιλιτικος αλλα δεν ηταν και πολλα αλλα. δεν ηταν ολη μερα στον υπολογιστη, στις διακοπες δεν θα μ αφηνε για να δει τον ολυμπιακο, θα με επιανε απο το χερι οταν περπαταμε και πολλα αλλα. μην αναρωτιεστε, του τα εχω χιλιοπει, τα ξερει απλα δεν θελει να κανει κατι για να μου δειξει οτι μ αγαπαει.

κουραστηκα απλα να το ρωταω και να μου το λεει, χωρις καμια αποδειξη.στην ανακοινωση της νεας εγκυμοσυνης πηρα ενα "συγχαρητηρια", ουτε μια αγκαλια, ουτε ενα φιλι, ουτε βεβαια ενα λουλουδι και ας προσπαθουσαμε ποσο καιρο.

στην αιμορραγια με εβριζε 2 μερες συνεχεια. εκει ηταν το αποκορυφωμα. εκει ολα εσπασαν για μενα. ενας ξενος πιο πολυ ενδιαφερον θα μου εδειχνε.του τα εχω πει ολα αυτα, πως με κανει να νιωθω, τι θελω, και αυτος συνεχιζει τα ιδια, ολη μερα στον υπολογιστη, καφεδες, εχει παει να δει τον παοκ, να φανταστειτε, εγω ειμαι παοκ εκεινος ολυμπιακος, εννοειται οτι θα παει αυριο να δει και το αλλο, και να λεω ευτυχως που ακομα δεν αρχισαν οι αλλες ομαδες να παιζουν!!!

τι σας λεω και εσας, απλα ξερω margi και εγω δεν κανω τιποτα πια γιατι απλα δεν με νοιαζει, δεν μπορω να κανω εγω τιποτα αλλο, εκανα τοσα χρονια, αν θελει ας κανει αυτος, ας ριξει τα μουτρα του, ας συμβουλευτει κανεναν, ας βαλει το μυαλο του να σκεφτει , αν θελει, αλλα μεχρι τωρα μου εχει δειξει οτι δεν θελει, πιστευει οτι ετσι καλα ειμαστε, οτι σιγα μη κατσει να κανει τιποτα ο ιδιος, αλλωστε δεν ξερω αν εχει ποτε ακουσει και αυτα που του λεω ή αν τα πιστευει...τεσπα, απλα βλεπω αλλους που ειναι γλυκοι με τις γυναικες τους, τις αγκαλιαζουν, τις λενε ενα καλο λογο, τις κανουν δωρα, τις φερνουν λουλουδια. εμενα τιποτα, λες και δεν το εχω αναγκη ή δεν το αξιζω...δε γραφω αλλα γιατι θα αρχισω να κλαιω

καληνυχτα σ ολες και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον

φιλια

Έτσι σκεπτόμουν κ εγώ ,να κάνει πρώτα αυτός την κίνηση μόνο που θα περίμενα ακόμη δίστιχος .Πριν 2 χρόνια περίπου ήταν η μικρή μου 10 μηνών κ εγώ δεν δούλευα για ενάμιση χρόνο , τα είχα δει όλα όλη μέρα σπίτι ήταν κ φθινόπωρο κ είχα τσακωθεί με τον άντρα μου κ δεν μιλούσαμε(δεν ήταν κ η πρώτη φορά βέβαια) είπα δεν θα κάνω εγώ πάλι το πρώτο βήμα θα περιμένω , όμως όσο εγώ έσκαγα από το κακό μου αυτός σαν να μην είχε γίνει τίποτα δεν τον ένοιαζε καθόλου κ έτσι αφού πέρασαν 40 μέρες βασανιστικές για μένα κατέληξα σε ψυχιατρο . Αυτά που κορόιδευα τα έπαθα. Είχα διάφορα συμπτώματα κ η γιατρός είπε αγχώδης κατάθλιψη έτσι πήρα τα ηρεμιστικά μου κ τα αντικαταθλιπτικά για ένα διάστημα κ ήρθα στα ίσια μου.:cool:

Όλα αυτά στα λέω γιατί ξέρω πως νιώθεις (μην νιώθεις προνομιούχα:tongue:) νιώθω τον θυμό σου μπορεί να λες ότι δεν σε νοιάζει αλλά δεν θα το συζήταγες αν ήταν έτσι, γι αυτό λοιπών μην χαλάς τη ζαχαρένια σου ιδικά τώρα κάποτε θα ξυπνήσει κ αυτός όπως ο δικός μου μόνο που μερικοί θέλουν λίγο σπρώξιμο με τρόπο ίσως αυτό τον χαλαει γιατί αν του λες εσύ τι πρέπει να κάνει το βλέπει κ λίγο εγωιστικά

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια, σημερα πηγαμε για μπανιο με τα πεθερικα μου, ειχε γενεθλια ο πεθερος, ωραια περασαμε, λιγο το φαγητο ηταν καπως αλλα οκ, η μικρη μας εκανε εναν εμετο λιγο πριν φτασουμε, παιδια τι να σας πω, πολυ χαλια, ακομα πλενω και το αμαξι χαλια, αφηστε!!!

mamoutita σου εστειλα πμ, δεν το βλεπω στα απεσταλμενα, πες μου αν το ελαβες...μου το εχει ξανακανει αυτο

κοριτσια σας ευχαριστω ολες, τα γεγονοτα ετσι ειναι απλα ισως να τα βλεπω λιγο πιο τραγικα γιατι θελω να εχω λιγο περισσοτερο προσοχη αυτη την περιοδο και δεν την εχω. θα μου περασει, αυριο του ειπα οτι θα παω βολτα, μονη μου στην αγορα (για να γυρισω ολα τα μαγαζια της πολης θελω το πολυ 2 ωρες!!!φανταστειτε αγορα!), να παρω ενα μαγιω γιατι τα παλια μου ειναι μεγαλα, εχω χασει 6 κιλακια απο περσι, κανενα μπλουζακι (δεν μου φτανει που δεν κανουν εκπτωσεις δεν εχουν και πραγματα εδω). καφες δεν βλεπω να παιζει γιατι ολες οι φιλες μου λειπουν...

μολις εκανε πιπι η κορη παω!

Πω πω ολες εξαφανισμενες,τελοσπαντων δεν πειραζει ετσι κι αλλιως μπηκα για να σας αποχαιρετησω γιατι θα λειψω για 3 βδομαδουλες.Να περνατε ολες καλα,οι εγκυουλες να προσεχουν τον ευατο τους και τις κοιλιτσες του,οι ηδη μανουλες του να απολαυσουν τα παιδακια τους κι οι wanna be μανουλες να συνεχισουν ακαθεκτες τις προπαθειες γιατι το ονειρο ειναι καπου εκει ψηλα και ψαχνει την καταλληλη στιγμη για να κανει την εμφανιση του;)

Φιλια σε ολες.

Ngeo μου το πηρα το πμ.και σου απαντησα,να προσεχεις κοριτσακι μου και να περνας καλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

kala na perasete:D k apo mena

ego pizo sti doylia tora den pataei k anthropos:confused:

leme ayrio na pame gia ena mpanaki k ipa na paro k to moro gia dokimi .

h tha giriso aron aron h tha to pnikso sti thalasa:mrgreen:

oxi more to nini moy exi hremisi poli aytes tis meres ,gia na doume lipon:rolleyes:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ααααα, τελικα το μονο που πηρα ηταν ενα κουβαδακι ντορα για τη μικρη γιατι αφησαμε την τσαντα με οοολλλλααα τα παιχνιδια στην παραλια (ακομα τα κλαιω), 2 σουτιεν εγκυμοσυνης για μενα και απο μαγιω και μπλουζα τιποτα απολυτως!!!2 μαγιω μου αρεσαν αλλα με την εκπτωση ειχαν 40? και λυπηθηκα να τα δωσω, τι να κανω, ελπιζω να μη μου φυγει κανενα μαγιω...

μολις φαγαμε σπανακοριζο και μαζευω σιγα σιγα για την κυριακη, εχω και σιδερο και να βαλω ακομα ενα πλυντηριο σημερα, μονο να μη ξεχασω κατι

φιλια τα λεμε μετα

Διαφημίσεις

τελικσ πηρα ενα ολοσωμο, εχω κατι χρονια να βαλω, τα εχουν εξελίξει...μια χαρα

πολυ τρεξιμο σημερα, ο αλλος μονο 1 τσαντα εχει να κανει και ακομα την κανει, ολη μερα μιλαει στο τηλεφωνο και κλασικα στο ιντερνετ και εγω τρεχω.

εχω 2 μερες να καταλαβω το μικρουλι, λετε να συμβαινει τιποτα;ελπιζω οχι και να ειναι μονο απο το τρεξιμο.

τα λεμε και τ απογευμα

καλα ειστε;πηγατε ολες για μπανιο;;;

Ngeo, το ένιωσες το μωράκι σου; Λίγο νωρίς δεν είναι; Δεν τα ξέρω αυτά να σου πω την αλήθεια.΄Ολα καλά θα είναι. Εγώ έκανα την αίτηση για διορισμό και περιμένω να δω πού θα με στείλουν. Βρε κορίτσια, κάθε μήνα πονάει η δεξιά μου σάλπιγγα,η καλή που έχω. Εχω κάνει πόσους υπέρηχους και όλα λένε ότι είναι καλά. Χθες το βράδυ πονούσα τόσο που φοβήθηκα μην έπαθα πάλι εξωμήτριο ( μόνιμη φοβία μου!). Είμαι στην 11η μέρα και η τελευταία μου περίδος ήταν πολύ σύντομη και με λίγη ροή. Μόλις σηκώθηκα έκανα ένα τεστ εγκυμοσήυνης. Ευτυχώς είναι αρνητικό. Λέτε να είναι ψυχολογικό; Οι υπέρηχοι δεν έδειξαν τίποτα. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σε ποια μέρα βλέπουνε αν το πάχος του ενδομητρίου είναι καλό; Η λίγη ροή δε σημαίνει λεπτό ενδομήτριο;;; Αχ! ξανάρχισα πάλι με τις υστερίες μου. Μην μου δίνετε σημασία και μην μου απαντάτε σε αυτά που ρωτώ. Δεν ξαναμπαινω άλλη φορά σε άλλο θέμα παρά μόνο στο δικό μας. Κάπου μπήκα πριν, διάβασα για μια κοπέλα που έκανε 2 εξωμήτρια και φοβήθηκα. Μόνο εσάς θα διαβάζω, κοριτσάκια μου...

Νgeo, με γεια το μαγιώ. Πού βρίσκεσαι και κάνεις κάθε μέρα μπανάκι; Είσαι τυχερούλα από αυτή την αποψη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ήρθα τελικά αλλά δεν ξέρω για πόσο

Πήγαμε το πρωί θάλασσα ήταν πολύ ωραία πήρα κ τα τρία κουτσούβελα με κομμένη την ανάσα βέβαια ,είπα ότι μας βρει ιδικά για το μωρό ήμουν προετοιμασμένη για τα χειρότερα τελικά τα χειρότερα ήρθαν για άλλη μια φορά απ την Δανάη με το μόνιμο πρόβλημα να μην πατήσει άμμο. Τι κακό κ αυτά τα παιδιά όλα τις ίδιες φάσεις περνανε κ ο Γιωργάκης έκανε έτσι πιο μικρός ,ελπίζω να μην περάσω τα ίδια με τον μπέμπη.

Μας άκουσε όλη η παραλία εγώ να τη σέρνω κ αυτή να μην θέλει να βάλει κάτω πόδι , να θέλει να μπει στη θάλασσα αλλά μόνο αγκαλιά εγώ δεν χαρίζω είμαι λίγο αυστηρή κ την έσερνα τέλος πάντων μόλις έφτασα στη θάλασσα βγάζω μπιμπερό κ ταΐζω το μωρό είχα σχέδιο για να μην κουβαλαω πολλά .Έβαλα βραστό νερό σε δυο μπιμπερό κ το ένα το έβαλα σε ισοθερμικό για μπιμπερό κ το άλλο το είχα χωρίς , έβαλα κ μεζούρες σκόνη σε δοχείο με χωρίσματα κ ένα του έδωσα όταν φτάσαμε κ ένα όταν φεύγαμε αλλά όταν ήρθαμε σπίτι άρχισε να χτυπιέται κ τον τάιζα συνέχεια κ έπινε σαν πιασμένο μέρες τεσπα μέχρι να σκάσει από το φαί κ να κοιμηθεί πήγε 4:30 κ ακόμα κοιμάται θάλασσα του άνοιξε την όρεξη κ τον κούρασε φαίνετε.

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

βρε thena μου, πολύ μικρό δεν είναι το μωράκι για θάλασσα; Στο ρωτάω γιατί μία φίλη μου που το δικό της είναι 3μισι μηνών δεν το έχει πάει πουθενα και όταν τη ρώτησα αν θα πάνε διακοπές είπε ( ξαφνιασμένη που της έκανα τέτοια ερώτηση) ότι το μωρό μέχρι 6 μηνών δεν πρεπει να πάει σε θάλασσα και ξενοδοχεία. Μόνο στο σπίτι και στο σπίτι δικών της ανθρώπων. Μου φάνηκε λίγο περίεργο, αλλά εγώ δεν έχω παιδιά, δεν ξέρω και γι' αυτό δεν ειπα τίποτα...Ο γιατρός τι λέει;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα κοριτσια, νομιζα οτι ξεμεινα μονη εδω

margi απο τη 10 εβδ νιωθω τα γουργουρισματα που λενε, τα γαργαλιτα, οχι βεβαια οτι κλωτσαει το μικρο αλλα τη 2η φορα το νιωθεις πιο νωρις, ισως επειδη εχω χασει και κιλα απο την 1η φορα, δε ξερω, να φανταστεις ειναι σα να σε γαργαλανε απο μεσα σε διαφορα σημεια! πολυ γελιο.

thena και εγω τη μικρη την επαιρνα για μπανιο απο μικρη, δεν την εβαζα μεσα βεβαια, απογευμα, κατω απο ομπρελα, με το ρηλαξ της, παιδια, το απολαμβανε η ατιμη τοσο πολυ, και 4ων-5 μηνων τη βαλαμε μεσα, σαν τρελη εκανε, χτυπουσε χερια και πολια, πολυ γελιο, ισα βεβαια για 15 λεπτα αλλα εδω ειναι ζεστη η θαλασσα...

η παραλια που παμε και που θα παμε αυριο ειναι περιπου 40 λεπτα απο εδω, δεν ειναι πολυ κοντα αλλα δεν παιζει κατι αλλο, οποτε...παμε 2 φορες την εβδομαδα κυριως λογω οικονομικων-να μην τρωμε και πολυ μπετζινα!!!!αυριο θα παμε για 10 μερες, εχω πεθανει στο μαζεμα και ο θεος ξερει αν θα τα παρω ολα!!!

αχ margi τα ιδια περνουσα εγω, με την εννοια της εμμονης, οταν μετα τη 14η μερα και για μηνες αυτο, ειχα αιμα μεχρι και που μου ερχοταν περιοδος, τι εχω να λεω, να παω για υπερηχο, 2 εκανα, ορμονικες (τις χρυσοπληρωσα) ολα μια χαρα, μου ειπαν απο αγχος και περιεργος καιρος, ηταν οταν το χειμωνα φετος εκανε λιιιιγοοοο ζεστη σχετικα με αλλες χρονιες. οσο και να σου πω να μη το σκεφτεσαι δε νομιζω να βγει κατι, κοιτα να φυγετε συντομα με τον συζυγο και να χαλαρωσεις, και εγω μολις χαλαρωσα ολα περασαν.

φιλια πολλα κοριτσια, αν δεν ξαναμπω το βραδι να περασετε ομορφα, ξεκουραστα, ρομαντικα, ζουζουνιστικα, με τα παιδια σας και τους αντρες σας και θα κανω μια βουτια (χαλαρη) και για καθεμια σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...