Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νgeo μου μερικες φορες όσο πιεζουμε τις καταστασεις ο αλλος αντιδρα διαφορετικα, τι θελω να πω μηπως απο αντιδραση φερετε ετσι??? Αμα δεν του μιλας γι'αυτα που σε ενοχλουν (αφου του τα εχεις πει) μηπως αρχιζει να συμπεριφερεται ξανα καλά!!!!!

ΑΑΑΑ!!!! φταινε και λιγουλάκι (τοσο δα) και οι ορμόνες;):):):):)

συμφωνω με τη μαγδουλα μας που τα λεει κ ωραια! :):)

Νgeο κοιτα να απολαυσεις οσο μπορεις την εγκυμοσυνη σου κ νασαι σιγουρη πως αμα το δει στον υπερηχο,θα ενθουσιαστει. Οι ανδρες δεν ειναι διαχυτικοι,ουτε ανοιγονται ευκολα συνηθως. Θα πρεπει να τους περνας απο ανακριση με λαμπα μεχρι να σου πουν τι εχουν οταν εχουν κατι. Η πλακα ειναι πως ισως κ να πιστευει πως τον παραμελεις εσυ κ σε κρατα σε αποσταση

Αλλιως τι να πω. Το κατερινακι τι κανει?

Μανουτιτα περαστικα ευχομαι με τον πονοκεφαλο. Κ να εκμεταλλευτεις στο επακρο τις γονιμες.

Μαργκι,μου αρεσει πολυ η αισιοδοξια σου. Στην τελικη 35 εισαι,οχι 55! Θα τα καταφερεις! Ο γιατρος μου θυμισε εκεινη του τεβε που ειχα παει κ μουπε τα ιδια,πως στην ηλικια μου μονο εξωσω. Α,μονο καλη ψυχη που δε μουπε. Καληνυχτουδια...

ένα μήλο την ημέρα...

margi ειδες, σου ειπα φετος θα φυγουν πολλοι!!!εμεις μενουμε λιβαδεια αλλα ειμαι απο θεσσαλονικη, τι θεση εισαι;εχουν βγαλει και τις περιοχες;αν μαθεις κατι πες!

εγω μολις εκανα τα μπανια και ετοιμαζομαι να φαω μια τυροπιτα για πρωινο!το μεσημερι κοτοπουλο με ρυζι στο φουρνο.εσεις;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημέρα! Πώς είστε;;Μηλίτσα, νυχτοπούλι μου εσύ, ξενύχτισες πάλι, ε; Καλά κι εγώ δεν πάω πίσω. Μέχρι αργά ήμουν στον υπολογιστή και έψαχνα τις περιοχές διορισμού. Ngeo, sto 24 μηνο έχω 53 σειρά, άρα είμαι μέσα στους πρώτους 53, αν προηγηθέι το 24μηνο. Περιοχές ανακοινώθηκαν. Βγήκαν κάτι κενα κοντά στα Γιάννενα ( Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Αρτα, Κέρκυρα). Θα τα δηλώσω και μακάρι να με πάρουν εδώ κοντά. Σαν επιλογή μ' αρέσουν και οι Παξοί που έβγαλαν κενα. Ολες τις περιοχές θα τις δηλώσω. Νησιά (- παξών) δεν θέλω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μηλιτσα μου ευχαριστω,ευτυχως χθες ημουν καλα,και θα τις εκμεταλλευτω μια χαρα τις γονιμες,σιγα μην τις αφησω να μου ξεφυγουν;)

Αντε βρε margi μου μακαρι να ερθει ο διορισμος,θα σου φυγει ενα βαρος,θα αλλαξεις και παραστασεις και που ξερεις ολα μπορει να γινουν,μπορει το σπορακι να θελει αλλαγη περιβαλλοντος για να κανει την εμφανιση του;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

margi για την αδερφη μου που ειναι στο 24μηνο, προηγουνται οι "ειδικης κατηγοριας" και μετα ειστε εσεις οποτε βρες ποσοι ειναι αυτοι και υπολογισε.λογικα θα πας εκει που θες γιατι εχει βγαλει πολλα μερη οποτε θα μοιραστουν τα ατομα!αντε μπραβο, ειμαι πολυ αισιοδοξη.μεχρι ποτε ειναι οι αιτησεις;εχει και βοιωτια μου ειπε ο αντρας μου, ειναι πολυ ευκολος νομος αλλα πολλλλυυυυ μακρυα απο εσας εκει, καλυτερα β.ελλαδα παρα εδω!

manoutita βουρ στον πατσα!!!!αντε καλοκαιρακι ειναι καντε τα κονε σας!οχι σαν εμας...

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια.. Τι μου κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά..

Margi μου μακάρι κοπέλα μου να σε πάρουν όπου θες εσύ.. θα αλλάξεις παραστάσεις, θα ανανεωθείς σαν άνθρωπος και θα είναι ευκαιρία σαν ζευγάρι να ζήσετε τη σχέση σας από την αρχή. Στους Παξούς θα είναι πανέμορφα αλλά πολύ μικρό μέρος.. το χειμώνα τι θα κάνετε εκεί;

Μηλίτσα, είμαι πολύ καλά, αδιαθέτησα για τρίτη φορά μετά την απόξεση και μετράω αντίστροφα μέχρι τις 23 Αυγούστου οπότε και θα ξεκινήσω τις ενέσεις καταστολής για την δεύτερη μου προσπάθεια εξωσωματικής.. Είμαι χαρούμενη, αισιόδοξη και ελπίζω κι εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους αυτή τη φορά...

Κοριτσάκι μου καιρός σου είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο και στον εαυτό σου τώρα μιας και όλο τον υπόλοιπο καιρό ότι χρόνο έχεις τον αφιερώνεις στους άλλους..

Ngeo μου τα παιδάκια σου και τα μάτια σου.. στην κυριολεξία όμως..

Πολλά φιλιά!

L2qIp2.png

Μαρτζυ μου ευχομαι και ελπιζω ελπιζω να διοριστεις και να πας στην Ηγουμενίτσα ή στην Πρεβεζα που ειναι και πανεμορφα!!!:):):)

Λοιπόν ξερω γιατι δεν εμεινες ακομη εγκυος γιατι το σπορακι περιμενει να γινεις δασκαλίτσα και μετα να σε επισκεφτει;):):):)

Μαρτζυ μου λοιπόν εγω ειπα το εξης εαν δεν εχω μεινει μεχρι Δεκ θα παω για σπερματεχυση!!!:):):) ακομη στον συζυγο μου δεν το ειπα αλλα ας φτασει ο Νοε και μετα του το λέω!!!!!!

Φιλάκι τα λεμε αυριο!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

συμφωνω με τη μαγδουλα μας που τα λεει κ ωραια! :):)

Νgeο κοιτα να απολαυσεις οσο μπορεις την εγκυμοσυνη σου κ νασαι σιγουρη πως αμα το δει στον υπερηχο,θα ενθουσιαστει. Οι ανδρες δεν ειναι διαχυτικοι,ουτε ανοιγονται ευκολα συνηθως. Θα πρεπει να τους περνας απο ανακριση με λαμπα μεχρι να σου πουν τι εχουν οταν εχουν κατι. Η πλακα ειναι πως ισως κ να πιστευει πως τον παραμελεις εσυ κ σε κρατα σε αποσταση

Αλλιως τι να πω. Το κατερινακι τι κανει?

Μανουτιτα περαστικα ευχομαι με τον πονοκεφαλο. Κ να εκμεταλλευτεις στο επακρο τις γονιμες.

Μαργκι,μου αρεσει πολυ η αισιοδοξια σου. Στην τελικη 35 εισαι,οχι 55! Θα τα καταφερεις! Ο γιατρος μου θυμισε εκεινη του τεβε που ειχα παει κ μουπε τα ιδια,πως στην ηλικια μου μονο εξωσω. Α,μονο καλη ψυχη που δε μουπε. Καληνυχτουδια...

Ευχαριστώ Μηλίτσα για τα ωραια σου λογια!!!!:tongue::tongue:

Και εμένα την γιατρο σου του ΤΕΒΕ μου θυμισε :mrgreen::mrgreen: Δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλιως τωρα εγω θα ειχα μεινει 10 φορες εγκυος:confused::rolleyes::rolleyes:!!! πολλα άλλα παιζουνε και πανω απο όλα η ψυχολογία!!!!!:tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι μηλιστα χθες σας διάβασα από το κινητό μου στο κρεβάτι κατά τις 11:30 κ κουτουλαγα από τη νύστα να σας γράψω ,ο μικρός με έχει γονατίσει δεν κοιμάται ενδιάμεσα της ημέρας μόνο λίγο το μεσημέρι κ καλά το βράδυ , μέχρι να βάλω κ τα άλλαaγια ύπνο πρώτα μπάνιο γάλα τοστ να κάνω κ εγώ ένα μπάνιο να πιω το γάλα να μαζέψω ότι μπορώ να δω κ τη Σεχραζατ:tongue:πάει πέρασε η ώρα για μπλα μπλα

Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτά που διάβασα από τη margi κ τη ngeo23

αλήθεια σκαφτόμουν πόσο θυμωμένη απογοητευμένη κ μόνη νιώθεις μαργκι μου κ εγώ έτσι θα ήμουν παλεύεις για ένα μωρό κ ούτε ο άντρας σου δεν το σκεφτετε τόσο όσο εσύ έτσι ήμουν κ εγώ στο πρώτο που δεν ερχόταν όλη μέρα αυτό σκεπτόμουν κ έκλαιγα

Νgeο23 δεν πιστεύω ότι φταίνε οι ορμόνες για την αναισθησία των αντρών αλλά πιστεύω ότι φταίνε τα κιλά μας της εγκυμοσύνης που δεν μπορούν να είναι τρυφεροί μαζί μας ,κ μετά δεν είμαστε η γκόμενα που είχε κάποτε γνωρίσει άντε κ λίγο η συνήθειας κ η ρουτίνα να σου η καινούρια αγαπημένη , το ποδόσφαιρο! όταν περιγράφεις την κατάσταση σας είναι σαν να βλέπω τη δική μου ,δεν καταλαβαίνουν όμως ότι έχει αλλάξει η σχέση μας δεν τους ενοχλεί όλο αυτό δεν ζητιάνε φιλιά κ αγκαλιές ίσως τελικά εμείς είμαστε πολύ ευαίσθητες η δεν ξέρω τι άλλο κ νιώθουμε παραμελημένες κ θέλουμε όλα να γίνουν όπως παλιά που κρατιόμασταν χέρι χέρι στους δρόμους κ φιλιόμασταν στις πιλοτές.

πρέπει να το πάρουμε απόφαση κορίτσια μονό εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας μόνες μας να δίνουμε χωρίς να ζητάμε έστω κ έτσι εγώ νιώθω καλύτερα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ααααα, καλα σε εμενα δεν παιζει αυτο, απο πριν μεινω εγκυος στο 1ο εχω πεσει 6 κιλα, ειμαι στα 58 και ηδη εχασα 2 κιλα το 1ο τριμηνο, αλλα και να μην ηταν ετσι τι σημαινει αυτο, εννοειται οτι θα φουσκωσουμε. ε και , αυτο σημαινει οτι δεν δικαιουμαστε ουτε εχα καλο λογο;αυτες τις μερες κατι κανει, λεει κανενα μωρο, κουκλα κτλ αλλα τιποτα παραπανω, εγω μπουζι, σαν τη θαλασσα στο πευκι!!!

αααα, τη σεχραζατ τη βλεπω και εγω, εκτος αν ειμαστε διακοπες, που ειχα χασει 2 επεισοδια πεμπτη και παρασκευη!!!

Emena pote den leei glikologa mono sta pedia me emena einai san na imaste sigatikoi apo tous kalous vevea:mrgreen: pali kala.

Tora kana fili tha klepso otan pezi me ta mikra xonome gia kana ksofaltso:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Emena pote den leei glikologa mono sta pedia me emena einai san na imaste sigatikoi apo tous kalous vevea:mrgreen: pali kala.

Tora kana fili tha klepso otan pezi me ta mikra xonome gia kana ksofaltso:mrgreen:

Να είσαι καλά! Γέλασα πολύ με το "ξώφαλτσο".

Ngeo, θα σε δείρω....Να σε ρωτήσω κάτι; Εσύ κάνεις καμία κίνηση, ρε κοπέλα μου ή περιμένεις από αυτόν; Να τον αρχίσεις στα φιλιά όταν θα ξαπλώσετε και να του κάνεις τη γατούλα. Θα τσιμπήσει, είμαι σίγουρη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...