Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Βρε Μηλίτσα μου.. Εσύ δεν είσαι ένας άνθρωπος.. Είσαι 100 άνθρωποι συγκεντρωμένοι σε έναν!!! Πως τα καταφέρνεις και τα συνδυάζεις όλα αυτά μαζί μου λες; Άντε να κάτσεις να ξεκουραστείς λιγουλάκι κι εσύ.. και το κοριτσάκι σου στη Σαλαμίνα καλά θα περάσει.. στην τελική κάτι είναι κι αυτό.. από το τίποτε..

Μάρτζι μου μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου.. Καλά τα λες κι εγώ μαζί σου είμαι.. Αμάν πια με όλες τις αναβολές.. Κάντε ότι μπορείτε από μόνοι σας και λίγο αργότερα το ξαναβλέπετε το θέμα... πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης!

Ngeo μου μόνο τα παιδάκια σου σκέψου καλή μου.. είναι ότι πολυτιμότερο έχεις αυτή τη στιγμή στη ζωή σου και ειλικρινά δεν αξίζει να χαλιέσαι για κανέναν, είτε σύζυγος είναι αυτός, είτε φίλος, είτε γονέας, είτε συνάδελφος... Εσύ και τα παιδάκια σου να είστε καλά και όλα θα γίνουν..

Θέλω κι άλλες διακοπές.. Δεν μου φτάσανε.. Λατρεύω τη θάλασσα και θέλω να είμαι μέσα συνέχεια...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζυ μου βαθιες αναπνοες για να ηρεμήσεις!!!! Κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε όλα ειναι θέμα τύχης!!! Την αντιβιωση γιατι θα την παρει??? μηπως απο εκει κολουσες κολπίτιδα??? Ο γυναικολόγος σου τι λεει γι'αυτά???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νgeo μου μερικες φορες όσο πιεζουμε τις καταστασεις ο αλλος αντιδρα διαφορετικα, τι θελω να πω μηπως απο αντιδραση φερετε ετσι??? Αμα δεν του μιλας γι'αυτα που σε ενοχλουν (αφου του τα εχεις πει) μηπως αρχιζει να συμπεριφερεται ξανα καλά!!!!!

ΑΑΑΑ!!!! φταινε και λιγουλάκι (τοσο δα) και οι ορμόνες;):):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δεν πήγα ακόμη στη γυναικολόγο. Βαρέθηκα να πληρώνω και να ακούω τα ίδια και τα ίδια. Νισάφι πια! Θα πάω όταν μου καπνίσει. Την αντιβίωση την παίρνει γιατί έχει αντισπερμικά αντισώματα, πράγμα που σημαίνει ότι κάποια λοίμωξη στον προστάτη καραδοκει..Τα αγόρασα τα φάρμακα σήμερα, του τα έδωσα να τα παρει μαζί του στο Αγιον Ορος ( έφυγε το καμάρι μου να πάει να ηρεμήσει γιατί τρελαθήκαμε). Μόλις γυρίσει υποσχεθηκαμε ο ένας στον άλλο να πάμε κάπου τα δυο μας. Εγώ του υποχέθηκα να μην του ξαναμιλήσω για το ίδιο θέμα μέχρι το Φλεβάρη. Αν περάσει το 6μηνο και δεν μείνω θα το ξανασυζητήσουμε τότε για σπερματέγχυση ή εξωσωματική....Ως τότε θα ηρεμήσω.

Ngeo, πες στη μαμά σου πως επειγόμαστε για τη θέση της.....Ας φύγει να ησυχάσει και αυτή. Πόσα χρόνια πια στο σχολείο!!! Γιατί δεν φιλάς εσύ τον άντρα σου;;;;Εγώ όταν με παραμελεί ( και πίστεψέ με αυτό γίνεται συχνά λόγω αγώνων, η/υ, κτλ) πηγαίνω, τον αγκαλιάζω και του λέω πως θέλω προσοχή. Δεν μου δίνει σημασία τις περισσότερες φορές κι ας του το λέω, αλλά είναι και φορές που λιώνει. Ετσι είναι μωρέ οι άντρες! Αναίσθητοι....

Μηλίτσα, ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!!! Και όταν λέω ξεκουράσου, δεν εννοώ βεβαίως να βάψεις, να σφουγγαρίσεις, να κάνεις κουρτίνες κ.α, αλλά να αράξεις επιτέλους σε μία παραλίαή έστω στην όμορφη ταράτσα που έφτιαξες. Φιλιά. Βγαίνω, για να ετοιμάσω το μάθημα για το απόγευμα. Θα ξαναμπώ later....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μαρτζυ μου δεν εχεις ασφαλεια??? γιατι τα πληρώνεις όλα??? Καλά κανεις και εγω τους σταματησα τους γιατρους!!!! Εχω βρει την υγεια μου ουτε κολπίτιδες και ο κυκλος μου σταθεροποιήθηκε εδω και 3 μηνες (τελικα ο θυροειδης ευθυνόταν) και το αντρα μου σταμάτησα να τον ζαλίζω και αν δεν κατσει κατα τον Οκτ ή Νοε θα παω για σαλπιγγογραφία ή υστεροσκοπιση. (Δεν ξερω τι κανουν σε αυτες τις περιπτωσεις)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εχουμε ικα! Πήγαμε σε ιδιώτη γιατρό και αυτός μας έδωσε κάποια φάρμακα. Μας είπε να πάμε να τα γράψουμε στο ίκα, αλλά ποιος γιατρός θα τα έγραφε;;;Μόνο που δεν με έβρισαν που πήγα με συνταγή γιατρού απ' έξω;; Ρώτησα στο φαρμακείο πόσο κόστιζαν τα φάρμακα, έκαναν πάνω από 200 ευρώ!! Αφού έτρεξα από εδώ και από εκεί και αφού είδα ότι δεν γίνεται τίποτα, λέω θα τα αγοράσω. Ε, λοιπόν στο φαρμακείο μού είπε ο άνθρωπος ότι με την απόδειξη και τη συνταγή γιατρού μπορώ να πάρω από το ικα το 75% πίσω. Να μην τον συναντήσω νωρίτερα αυτόν τον άνθρωπο! Πόσο κόπο θα είχα γλιτώσει. Πήγα στο ίκα, έπεσα πάνω στον διευθυντή της ουρολογικής, ο οποίος μόνο που δεν με έδιωξε όταν του είπα ότι θέλω να καταθέσω τα χαρτιά για τα φάρμακα που αγόρασα, είπε ότι τα φάρμακα αυτά είναι άχρηστα και όσο εξαρτάται από αυτόν δεν θα πάρω δρχ, για να μάθω να μην πηγαίνω σε εξωτερικούς γιατρούς και να υποτιμώ τους γιατρούς του ικα. Κηρυγμα ολόκληρο μού έκανε ο παλιάνθρωπος, πριν καλά καλά του μιλήσω. Τον άφησα να ουρλιάζει, βρόντηξα την πόρτα κι έφυγα. Πήγα στο τμήμα δαπανών, κατέθεσα τα χαρτια ( ευτυχώς δεν με ακολούθησε ο αγριάνθρωπος!) και μου είπαν να πάω σε μία βδομάδα να πληρωθώ. Μακάρι να πάρω- έστω τα μισά- γιατί είμαι ταπί και ψύχραιμη. Και στην γυναικολόγο πληρώνω επίσκεψη κανονικά. Τώρα για δικές μου εξετάσεις ή θα πάω να τις κάνω στο ίκα ή θα τις κάνω έξω ( ανάλογα την εξεταση). Ας προλάβω να διοριστώ φέτος, να μπω στο δημοσιο, να πάρω αυτό το μαγικό βιβλιάριο, να πηγαίνω σε όποιον γιατρό θέλω.....Ngeo, είπαμε, άσκησε πίεση στη μαμά σου. Ζήτημα ζωής και θανάτου, πές της....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi να σε σε ρωτησω κατι;γιατι αρνεισαι τοσο την εξωσωματικη;πολλες φιλες μου το ιδιο και μου κανει εντυπωση...αν ειναι η τελευταια σας λυση; μια φιλη μου προσπαθει πααααραααα πολλα χρονια αλλα τα καταφερε σε εναν πολυ καλο γιατρο, πολυ γνωστο, δε λεω ποιον απλα μην εισαι τοσο αρνητικη. και να δεις θα διοριστεις φετος, κατι μου λεει, σε ωραιο μερος κιολας!

αν ερθεις προς τα μερη μας θα σε βοηθησω σ οτι θες!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Ngeo, δεν την αρνούμαι την εξωσωματική. Ισα-ίσα που λέω κι εγώ πως αν δεν τα καταφέρω μέχρι το Φλεβάρη θα προχωρήσω με αυτόν τον τρόπο. Απλά, ξέρεις τι με πειράζει; Που έκανα ένα εξωμήτριο και μόλις το ακούνε οι περισσότεροι γιατροί ούτε λίγο ούτε πολύ λένε ότι δεν θα τα καταφέρω. Γιατί όμως να μην τα καταφέρω, ρε γαμώτο; Αφού η μία σαλπιγγούλα μου λειτουργεί, μπορεί και να τα καταφέρω. Τόσα κορίτσια μετά από εξωμήτριο τα κατάφεραν. Μπορεί κι εγώ- αν το πιστέψω πραγματικά ( γιατί μέχρι τώρα ειλικρινά δεν το πιστευα)- να τα καταφέρω χωρίς να φορτωθώ ορμόνες. Θέλω τόσο πολύ να τους διαψεύσω όλους τους. Με πείσμωσε χθες ο γιατρός. Σχεδόν μου το απέκλεισε. Ανίκανη με έβγαλε. Δε νομίζω καμία κοπέλα να τρελαίνεται να τρέξει για εξωσωματική, αν δεν εξαντλήσει κάθε πιθανότητα με τη φυσιολογική οδό!!!Θα την κάνω αν δεν τα καταφέρω ως τότε. Αλλά θα δείτε. Θα τα καταφέρω. Το πιστεύω όσο τίποτα άλλο. Και πρώτη φορά το πιστεύω από τότε που έχασα μωρό και σάλπιγγα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάλλον....-μάλλον λέω- διορίζομαι! Αν πάρει τα άτομα που λέει η εγκύκλιος είμαι μέσα. Μέχρι να δω το όνομα μου δτους διοριστέους δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να ενθουσιαστεί ακόμα. Ngeo, από πού είσαι;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βρε Μηλίτσα μου.. Εσύ δεν είσαι ένας άνθρωπος.. Είσαι 100 άνθρωποι συγκεντρωμένοι σε έναν!!! Πως τα καταφέρνεις και τα συνδυάζεις όλα αυτά μαζί μου λες; Άντε να κάτσεις να ξεκουραστείς λιγουλάκι κι εσύ.. και το κοριτσάκι σου στη Σαλαμίνα καλά θα περάσει.. στην τελική κάτι είναι κι αυτό.. από το τίποτε...

Τα συνδυαζω. Πολυτεχνιτης κι ερημοσπιτης που λενε. Το μονο που δεν προλαβαινω συνηθως γιατι το αφηνω τελευταιο,ειναι να περιποιηθω τον εαυτο μου. Αμα πχ τα φρυδια μου δε γινουν σαν του αειμνηστου Καραμανλη,τριχα δε βγαζω! Τα νυχια των ποδιων σπανιως τα ξεβαφω,αφου μεχρι να τα βαψω παλι εχει φυγει το προηγουμενο μανο. Απορω ωρες ωρεςπως δε με χωριζει ο ανηρ.Ομως τωρα που ξενοιασα,θα αλλαξω! Α,κ η Σαλαμυκονος καλη ειναι,συμφωνω! Εσυ τι νεα,κοριτσακι?

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...