Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 Σήμερα έμαθα από την ψυχολόγο μου ότι οι περισσότερες θεραπευόμενες  που έχει και είναι με φυσικούς κύκλους είναι με τον Σφακ. Μου το είπε και αμέσως σε σκέφτηκα. Οπότε έπραξες πολύ καλά που πήγες σε εκείνον. Τωρα θα είναι η φορά που θα έχεις καλά αποτελέσματα 🙏🏻

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Και εγω επεστρεψα Μηλίτσα μου :):):) αλλα θελω και αλλες διακοπούλες:(:(

Τι κανετε κορίτσια Μαρτζυ μου εγω πηγα Παργα δεν πηγα Συβοτα γιατι δεν ειχαμε βενζινη!!! ηταν παραπολύ όμορφα αλλα πολύ κρυα θαλασσα!!!ΜΠΟΥΖΥ ΝΤΡΡΡ!!!

Αλλα με τετοιο καυσονα που εχει σημερα μακαρι να ειχα και αλλες διακοπές!!!!:):):)

Μαρτζυ μου πότε πατε στον γιατρό????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανού μου πως τα πέρασες???? Τυχερουλα εσυ θα ξαναπας διακοπούλες και εγω θέλω!!! Λετε να τον πεισω για ενα 3ημερο καπου εδω κοντά;)

Νgeo βλεπω και σου λεω την γνωμη μου:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σου Μαγδούλα μου! Γύρισες ανανεωμένη, ε; Μπράβο!!!

Κι εγώ μόλις γύρισα από ένα 4ήμερο στη Σάμο, με τον καλό μου(τα παιδιά είναι στην μανούλα, πάνω!):D Ήταν τέλεια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Πρωτη φορά παρατηρησα αυτο το νησάκι την αμουλιανη!!!! ωραίο!!!

Η Ζακυνθος αρεσει πολύ στους γονεις μου!!! Εγω δεν ετυχε να παω!!! Πηγα Λευκαδα και απο εκει Κεφαλονια και Ιθακη!!! Η λευκαδα ηταν πανεμορφη!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλα εφυγες εσυ και πηρε φωτιά η Σάμος!!! ΧΙΧΙΧΙ πλάκα κανω!!!!

Καλο ειναι που και που να πηγαινει διακοπές το ζευγαρι και μονο του!!! νομίζω οτι δενετε!!!:):):) Και εμεις πολύ ωραια περάσαμε!!! Απλα δεν συνιστω την Παργα για παιδακια!!! Τελεια τα νερα πολύ καθαρα αλλα πολύ κρυα!!! Τα καημενα παγωναν μεχρι να το συνηθισουν!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Η πλάκα είναι ότι η φωτιά έπιασε την μέρα που φτάσαμε! Ευτυχώς έσβησε την επομένη!!!

Όσο για την κρύα θάλασσα δεν μασάμε τίποτα!!!Βουτάμε!!!!:D Πρέπει να έρθεις στο νησί και να σε πάω προς Ερεσο και Σίγρι....εκεί να δεις κρύα θάλασσα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Οταν δεν είμαι εγώ πιάνετε κουβέντα, ε;;

Λοιπόν θα σας πω τα νέα και πέφτω για υπνο, γιατί κατακουράστηκα. Πήγα στον τρίτο κατά σειρά ουρολόγο ( μας τον είχε συστήσει η δεύτερη ουρολόγος).

Λοιπόν, αφού περιμέναμε 3 ώρες, μπήκαμε. Βλέπει το σπέρμα, λέει "εντάξει, δεν έχουμε και πολύ σοβαρό πρόβλημα. Θα πάρεις αντιβίωση". Χάρηκα κι εγώ. Τι το ήθελα;;;;Μόλις του είπα ότι έμεινα μια φορά έγκυος, γεμάτοσ χαρά λέει " Ωραία!!!Σας το είπα ότι είναι γόνιμο το σπέρμα". Εκεί του κόπηκε το χαμόγελο, μόλις ολοκλήρωσα τη φράση και του είπα για το εξωμήτριο και τη μία σαλπιγγούλα μου. Με ισοπέδωσε....Είπε ότι αν δεν μείνω έγκυος ως το Φλεβάρη να πάω για εξωσωματική....γιατί έχω περάσει τα 35 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Είπε να πάρω κι εγώ αντιβίωση για 2 βδομάδες κι όσο την παίρνω επαφές με προφυλακτικό. Να πάει να γαμ....κι αυτό και όλοι οι υπολόιποι. ΄Τον προηγούμενο μήνα εξαιτίας του σπερμοδιαγραμματος, έχασα τις γόνιμες. Αυτόν το μήνα θα τον ξαναχάσω για να πάρω αντιβίωση;;; Και μετά μου λένε φταίει η μία σάλπιγγα;; Και πέρασαν τα χρόνια;; Μα από τότε που παντρεύτηκα, όλο απογορευτικά μου δίνουν. 5 μήνες να μην προσπαθώ, γιατί είχα πέτρα, 4 μήνες τους χάσαμε γιατί υπήρχε "υπόνοια" για στίγμα, 4 μήνες είχα και καλά δύσπνοια και αν έμενα έγκυος, δεν θα τα καταφερνα. Να πώς πέρασαν τα χρόνια....Ε, λοιπόν δεν τους χαρίζω πλέον ούτε μήνα. Δεν την παίρνω την κωλοαντιβίωση. Ο άντρας μου ας πάρει την αντιβίωση που του έδωσε ο πρώτος γιατρός που δεν είπε τίποτα για μένα. Και θα την πάρει μετά τη 18η μέρα του κύκλου μου. Τους κανόνες απο εδώ και πέρα θα τους βάζω εγώ, όχι οι μαλάκες οι γιατροί που με γέρασαν και με άφησαν χωρίς παδί. Και θα μείνω έγκυος από μόνη μου, που αμέσως τσαμπουνάνε εξωσωματικές. Η μία σαλπιγγούλα μου δουλεύει, το σπέρμα μας είναι καλούτσικο, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μπραβο ρε κοριτσι!!!!ετσι να σε βλεπω να λες οτι θα τα καταφερετε!τι ειδικοτητα εισαι για θυμησε μου γιατι βγαλανε για πρωτοβαθμια, η αδερφη μου, νηπιαγωγος εχει πεσει να πεθανει...και να φανταστεις ειναι 17η!!!!και μαλλον σε νησι τη βλεπω!

vasdeli σε ποιο νησι εισαι;μυτιληνη;εχει και εκει διορισμο, να στη στειλω πακετο;εχει δρομολογια πλοιων και αεροπλανων για θεσσανικη ή καβαλα και αλεξανδρουπολη;ποσες ωρες κανει το καραβι;το χειμωνα εχει καραβι; θελω να τη πεισω να δηλωσει εκει ή σαμο γιατι ειναι μεγαλα νησια αλλα ειναι ανενδοτη, λεει οτι ειναι μακρυα!αν μπορεις να μας διαφωτισεις...πλιαζζζζ!

μαγδα τυχερουλα και vasdeli που περασατε σουπερ!εμεις με τον συζυγο φανταστικα, τι να σας πω, δεν εβλεπα την ωρα να γυρισω, καθοταν να δει τον ολυμπιακο, ολο τον αγωνα και εγω σα βλακας να καθομαι διπλα του και να μη μιλαμε κιολας!καλα, δε μιλουσα αλλα ουτε και την επομενη μερα!αφηστε τα, εχω εγκαταλειψει καθε προσπαθεια, καθε ελπιδα, δεν εχω καμια ορεξη ουτε για τα τυπικα, τραγικο θα μου πεις αλλα τι να γινει.

και μη γυρισει καμια να μου πει για ορμονες γιατι θα την καρυδωσω!μ αρεσει που λεει οτι ειναι και ερωτευμενος!!!αν ειναι ετσι οι ερωτευμενοι...ολη μερα τον ενδιαφερει να ειναι στον υπολογιστη και να μιλαει με τους φιλους για τα συνδικαλιστικα, που καν αποσπαδη δεν μπορεσαν να μου δωσουν, μητερα, με εντοπιοτητα οι αχρηστοι...

τι σας λεω παλι, τον πονο μου!

αχ να ημουν στην αμμουλιανη, σε εκεινη την παραλια ή σε ενα μικρο παραλιακι της συκιας που μου αρεσει πολυ...μονη μου, εστω με την κορη μου, να πινω καφε, να διαβαζω περιοδικο και να κανω βουτιες!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Νgeo, φιλόλογος είμαι. Για μας είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εχω καλή σειρά στο 40% και στο 24μηνο+ασεπ. Να δούμε. Η αδελφή σου γιατί επογοητεύεται τόσο πολύ; Είναι παντρεμένη ή ελευθερη; Αν είναι ελέυθερη, να μην στενοχωριέται καθόλου. Θα περάσει super σε νησί. Αν είναι παντρεμένη, εκει τίθεται σοβαρό θέμα. Εγώ πάντως θα πάω όπου με στείλουν. Θα πάρω και τον αντρούλη μου μαζί, αφού δεν έχει δουλειά εδώ, τι να κάνει κι αυτός;;; Ας φύγουμε, μπας κι αλλάξουμε κλίμα και μας πάν καλύτερα τα πράγματα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Margi μου να που τελικα οι πολλες γνωμες των γιατρων μας μπερδευουν κι αντε να βγαλουμε ακρη μετα.........χαιρομαι ομως που σε βλεπω αισιοδοξη κι αποφασισμενη,γι'αυτο κοπελα μου να κανετε οτι σας λεει η ψυχουλα σας,κι οπυ βγει.

Βρε ngeo μου πολυ στεναχωριεμαι,καθε φορα που σε διαβαζω να εισαι ετσι,μηπως να κατσεις λιγο να μιλησεις μαζι του,να τον πλησιασεις και να τους δειξεις τους τροπους που δειχνει καποιος στον ανθρωπο του οταν ειναι ερωτευμενος;;;;;;;;;Μην παραιτηθεις απο τη σχεση σας,ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις,προσπαθησε να το παλεψεις οσο γινεται,γιατι δεν ειναι δυνατον σιγουρα εχετε αισθηματα ο ενας για τον αλλον μεσα σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαγδα μου καλα ηταν,αν και ημουν χωρις τον ανττρα μου,μονο με τη μικρη και τους δικους μου,οποτε μη φανταστεις κατι ιδιαιτερο,απλα χορτασα το κοριτσακι μου,που μεγαλωνει και χαμπαρι δεν το παιρνω.......Ευτυχως εχουμε ακομα 2 βδομαδες αδεια οποτε εκει θα ειμαστε οικογενειακως.Και βεβαια να προσπαθησεις να τον πεισεις να πατε καπου,δεν ειναι αναγκη κατι ιδιαιτερο,απλα να ξεφυγετε λιγο.

Εγω ημουν με ημικρανια παλι χθες και χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο απο τους πονους,ευτυχως σημερα ειμαι καλα,οχι τιποτα αλλα ειμαι και στο κρισιμο 3ημρο της ωορρηξιας,οποτε ειναι κριμα να το χασω;););)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Margi μου να που τελικα οι πολλες γνωμες των γιατρων μας μπερδευουν κι αντε να βγαλουμε ακρη μετα.........χαιρομαι ομως που σε βλεπω αισιοδοξη κι αποφασισμενη,γι'αυτο κοπελα μου να κανετε οτι σας λεει η ψυχουλα σας,κι οπυ βγει.

Βρε ngeo μου πολυ στεναχωριεμαι,καθε φορα που σε διαβαζω να εισαι ετσι,μηπως να κατσεις λιγο να μιλησεις μαζι του,να τον πλησιασεις και να τους δειξεις τους τροπους που δειχνει καποιος στον ανθρωπο του οταν ειναι ερωτευμενος;;;;;;;;;Μην παραιτηθεις απο τη σχεση σας,ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις,προσπαθησε να το παλεψεις οσο γινεται,γιατι δεν ειναι δυνατον σιγουρα εχετε αισθηματα ο ενας για τον αλλον μεσα σας.

εχει μαλλιασει η γλωσσα μου τοσο πολυ που κουραστηκα να λεω, να σκεφτομαι, να προτεινω, να αναλυω κτλ κτλ και αυτος να λεει οτι θα προσπαθει...να κανει τα ιδια και χειροτερα!δεν μπορω αλλο, θελω να κοιταξω το παιδι που εχω και αυτο που θα αποκτησω και ας κανει οτι καταλαβαινει, δεν μπορω αλλο. απορει κιολας που ειμαι και ετσι...αν θελει να ερθει να με φιλησει (μια φορα στις 3 μερες) ερχεται και μου λεει: θα μας δωσεις κανενα φιλακι; λες και αν θελει δεν μπορει, παλι σε μενα τα ριχνει. απιστευτος ειναι, αστα κοριτσι, μη στεναχωριεσαι και εσυ

Νgeo, φιλόλογος είμαι. Για μας είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εχω καλή σειρά στο 40% και στο 24μηνο+ασεπ. Να δούμε. Η αδελφή σου γιατί επογοητεύεται τόσο πολύ; Είναι παντρεμένη ή ελευθερη; Αν είναι ελέυθερη, να μην στενοχωριέται καθόλου. Θα περάσει super σε νησί. Αν είναι παντρεμένη, εκει τίθεται σοβαρό θέμα. Εγώ πάντως θα πάω όπου με στείλουν. Θα πάρω και τον αντρούλη μου μαζί, αφού δεν έχει δουλειά εδώ, τι να κάνει κι αυτός;;; Ας φύγουμε, μπας κι αλλάξουμε κλίμα και μας πάν καλύτερα τα πράγματα.

πολλες φιλες μου μου εχουν πει οτι απ τα σχολεια τους φευγουν αβερτα φιλολογοι, και στα δικα μας σχολεια εδω βεβαια, μενει μονο να πεισω την τρελη τη μανα μου που εχει πατησει τα 60, εχει παρει το μκ1 εδω και καιρο και ακομα καθεται...να φυγει να παρει και κανενας αλλος σειρα!!!

παντως εσεις φετος θα ειστε μια χαρα γιατι σου ειπα, θα φυγουν πολλοι!

αν εχεις κανενα νεο πες μου.

η αδερφη μου εχει σχεση αλλα γενικα ειναι λιγο κολλημενη με τους αντρες σα βδελα (δεν εμαθε τιποτα τοσα χρονια βλεπεις) και σκεφτεσαι πως θα γινει...ασε με μωρε, λεει να παει χανια, με ελαχιστα μορια να μην επιστρεψει ποτε απο εκει. εγω της λεω να παει ζακυνθο ή μυτιληνη που εχει και η 2η και αεροπλανο και το σκεφτεται, εχει και μορια!λες και οπου παει θα τη ρωτησουν πρωτη πρωτη "που θελεται κυρια μου να σας στειλουμε;;;" αινταααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...