Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ο άντρας μου θέλει κάμπινγκ στα Σύβοτα. Μου περιέγραφε σήμερα πώς θα είναι : θα στήσουμε λέει τη σκηνή, θα βάλουμε μέσα το φουσκωτό στρώμα και θα είναι σαν κρεβάτι ( δεν θα πιαστώ δηλ), έξω θα βαλουμε καρεκλίτσες και τραπεζάκι. Θα ξυπνάμε, θα πίνουμε καφέ μέσα στη δροσιά, κάτω από τα δέντρα, θα πηγαίνουμε θάλασσα σε κοντινές παραλίες ( Πάργα, Πέρδικα, Συβοτα, Πλαταριά, νησάκια των Συβότων...), αν θέλουμε πάμε και μία μονοήμερη στους Παξούς. Μετά φαγητό, επιστεοφή για υπνάκο και το Βράδυ βολτίτσα στα Σύβοτα ή Πάργα. Θα απαλλαγούμε από την τηλεόραση, το κρεβάτι και τους 4 τοίχους, λέει. Να σας πω....αρχισε να μου αρέσει σαν ιδέα. Του είπα ότι αν στο κάμπινγκ είναι καθαρες οι τουαλέτες και τα ντους λέω ναι με χίλια. Θα βγει και πιο οικονομικό, οπότε γιατί όχι;;

Thena, δεν μου αρέσει Πλαταριά εμένα. Προς τα πού είναι η ωραία παραλία που περιγράφεις; Μήπως στο δρόμο προς Σύβοτα;;

emeis kampik kaname pro pedion vevea k itan telia pigename sta riza prin ti ligia prevezis poli orea itan.

eki poy pame stin plataria ine i monadiki orea paralia k ine ayti poy dixni to ksenodoxio ine san prive alla oli mporoyn na pane oxi mono oi enikoi

http://www.platariabeach.gr/

leme na pame na minoyme k kamia mera oyte aytokinito tha koyname;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ngeo μου τι καταπληκτικα νεα μπραβο κοπελα μου,ετσι παντα να χαμογελας πρεπει.

Margi μου ασε την ατιμη την "κοκκινοσκουφιτσα" και μην την αφηνεις να σε ριχνει,εντακει,κοιτα να συνεχισεις να περνας καλα στις διακοπες σου,και που θα παει,εσυ η ιδια μου ειπες,οτι θα ερει κι η σειρα μας;) Καλα αποτελεσματα να εχετε απο τον ουρολογο.Οσο για τα Συβοτα,σαν μερος παντως εμενα μου αρεσε παρα πολυ και να φανταστεις οτι πηγαμε και Πασχα,κι ηταν μαγικα.

Καλα μπηκα με φορα και ξεχασα να καλημερισω να πω καλο μηνα και καλη εβδομαδα.Εγω ηρθα χθες απο Χαλκιδικη,για 5 μερουλες και μετα θα ξαναφυγω.Μη φανταστειτε τιποτα ιδιαιτερο γιατι ημουν μονο με τη μικρη και τους γονεις μου.Το μονο που αξιζε ηταν οι ωρες που περνουσα με το κοριτσακι μου.Τωρα αρχιζουμε να ψαχνομαστε να κλεισουμε καπου για ενα 4ημερο να παμε με τον καλο για να γιορτασουμε την επετιεο του γαμου μας,κι ειμαι πολυ χαρουμενη:P:p:p:p

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ngeo μου τι καταπληκτικα νεα μπραβο κοπελα μου,ετσι παντα να χαμογελας πρεπει.

Margi μου ασε την ατιμη την "κοκκινοσκουφιτσα" και μην την αφηνεις να σε ριχνει,εντακει,κοιτα να συνεχισεις να περνας καλα στις διακοπες σου,και που θα παει,εσυ η ιδια μου ειπες,οτι θα ερει κι η σειρα μας;) Καλα αποτελεσματα να εχετε απο τον ουρολογο.Οσο για τα Συβοτα,σαν μερος παντως εμενα μου αρεσε παρα πολυ και να φανταστεις οτι πηγαμε και Πασχα,κι ηταν μαγικα.

Καλα μπηκα με φορα και ξεχασα να καλημερισω να πω καλο μηνα και καλη εβδομαδα.Εγω ηρθα χθες απο Χαλκιδικη,για 5 μερουλες και μετα θα ξαναφυγω.Μη φανταστειτε τιποτα ιδιαιτερο γιατι ημουν μονο με τη μικρη και τους γονεις μου.Το μονο που αξιζε ηταν οι ωρες που περνουσα με το κοριτσακι μου.Τωρα αρχιζουμε να ψαχνομαστε να κλεισουμε καπου για ενα 4ημερο να παμε με τον καλο για να γιορτασουμε την επετιεο του γαμου μας,κι ειμαι πολυ χαρουμενη:P:p:p:p

ετσι σε θελω ανεβασμενη!!!!!!!!!!!!!!!

εγω παντως καμπινγκ πανω απο 1-2 μερες δεν την παλευω!!!!!!!!!

ειμαι ανθρωπος της ανεσης!

Προσπαθω μαριαεφη μου προσπαθω..........Καλα για καμπινγκ κι εγω δεν το συζητω,δεν εχω παει ποτε,γιατι ειμαι και φοβητσιαρα με καθε ειδους πετουμενο και μαιμουνι που κυκλοφορει...........οποτε δεν ειμαι για τετοιες καταστασεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μανουτιτα μου, χαίρομαι που σε ακούω έτσι. Εγώ είμαι μία φορά καλά, μία χάλια. Τα ψυχολογικά μου είναι, άστα....Αγχώθηκα και με το οικονομικό μας πρόβλημα ( έφυγαν πολλα σε γιατρούς και εξετάσεις και δεν ξέρω πόσα θα φύγουν ακόμα). Αφού, βρε κορίτσια, σκέφτομαι να πάμε διακοπές και από την άλλη το μετανιώνω πάλι. Αλλά χρειαζόμαστε μία ανάσα ρε γαμώτο. Σε λίγες μέρες θα ξέρω αν διορίζομαι. Μακάρι να γίνει κάτι καλό, γιατί βαρεθηκα την γκαντεμιά που μας δέρνει.

Η Μηλίτσα μου που είναι, ρε κορίτσια; Μηλίτσα, ελ΄πιζω να κάνεις μπανάκια κι όχι να τρέχεις πάλι σαν το Βέγγο!!!Αντε, μπες, μας έλειψες. Η Μάγδα έιναι Πάργα ε;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Margi μου καλα μη νομιζεις κι εγω στην προσπαθεια ειμαι,αλλα το παλευω.Γνωμη μου ειναι να προσπαθησεις να πατε καπου,δεν εχει σημασια το μερος κι αν θα ειναι μες την πολυτελεια ή οχι,αυτο που μετραει ειναι να περασετε λιγο χρονο οι δυο σας και να ξεχαστεις κι εσυ κοριτσι μου.

Μακαρι να ερθει ο διορισμος,νομιζω οτι αυτο θα σε ξαλαφρωσει και θα συνεχισεις με αλλη διαθεση.

OPYIp3.png

vez3p2.png

margi αν σε πιασω στα χερια μου...να πατε οπουδηποτε, να αλλαξετε παραστασεις, να κοιτας ολη μερα τη θαλασσα, να κανετε ζουζουνιες και να φορτισεις μπαταριες.

το καμπινγκ παντως καλο ακουγεται γιατι κατω απο 40? δε νομιζω να βρεις πουθενα...

25? μια χαρα ειναι και μπορεις να αφησεις το αμαξι εξω αν δεν απατωμαι στα περισσοτερα καμπιγκ, λογικα και εκει και να μη το χρεωθεις αν δεν το χρειαζεσαι.

σε ποιο καμπιγκ σκεφτοσασταν;

εχεις κανενα νεο για το ποτε γινονται οι αιτησεις;εμενα η αδερφη μου περιμενει ειναι νηπιαγωγος, ειναι απο τις πρωτες αλλα αγχωνεται για το που γιατι δεν θα βγαλουν μερη φετος...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

καλησπερουδια! Ειμαι πολυ χαρουμενη! Ολο τον ιουλιο επεσα με τα μουτρα στις δουλειες. Να φανταστειτε,ολο το σπιτι ανω κατω. Ολα τα ρουχα,τα πραγματα. Ξεκαθαρισμα,καθαρισμα,τακτοποιηση... Βαψιμο,ραψιμο... Σιδερο μαγειρεμα,βολτες με μικρη... Κ πολλα αλλα. Κουραστηκαμε,αλλα αξιζε. Τωρα μου εχουν μεινει ελαχιστες δουλιτσες που θα τις κανω με κεφι. Το σπιτι ανανεωθηκε,μαζι του κ η διαθεση μας,κυριως των παιδιων! Τωρα αρχιζει η ξεκουραση μου! Γιουπι!

ένα μήλο την ημέρα...

αυτες τις μερες ειχα βαλει νουμερο ενα σελιδοδεικτη την ενοτητα σπιτι μου σπιτακι μου στο αρχικο παρεντς. Παρα πολυ με βοηθησε το θεμα ελλειψη οργανωσης. Αποφασισα να μη στοιβαζω τις δουλειες για τις Κυριακες,ναχω κι εγω μια μερα ελευθερη.

Η μικρη,με το που εκλεισε το νηπιο,την αλλη μερα ειχε βαλει σε μια τσαντα το μαγιω της,ρουχα,βρακια,παιχνιδια για να ειναι ετοιμη να παμε διακοπες. Δε θα παμε ομως... Καθε πρωι της γεμιζω στην ταρατσα ενα πισινακι μικρο,φορα το μαγιω της κ παιζει εκει. Μετα αμα βαρεθει,παει στο καμαρακι κ ζωγραφιζει. Τωρα που δε θαχω δουλειες,θα την πηγαινω στη σαλαμινα για μπανιο πριν τη δουλεια. Δυο τη βδομαδα το λιγοτερο. Δυστυχως δεν εχω καπου να τη στειλω κι ειναι κ μικρουλα ακομα για να τη στειλω με καμμια θεια της. Σας ζαλισα? Ερχομαι σε σας τωρα.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

μαργκι μου,ειχα χαθει τον ιουλιο γιατι δεν ηθελα να ξεμυαλιζομαι,αλλιως δε θα τελειωνα ποτε! Αϊ αμ μπακ! Χι χι! Καλα σου λεει η Ngeο,να πας! Πιο φτηνα δε θα βρεις κ σας αξιζουν οι διακοπες! Καντο για κεινον,αλλα και για σενα!

Μαγδουλα,ελπιζω να περνας σουπερ! Τι κανουν οι εγκυουλες μας? Αχ,μου λειψατε ολες βρε! Φιλακιααα!

ένα μήλο την ημέρα...

καλα ειμαστε μηλιτσα, μπραβο για ολα που καταφερες, φανταζομαι εγινε υπεροχο το σπιτι σας.

εγω σημερα εχω κατι ζαλαδες και το στομαχι χαλια αλλα ελπιζω μολις μπω στον 4ο να περασουν γιατι εχω πραγματικα κουραστει πολυ με αυτο το χαλι. ευτυχως δεν ειναι τοσο χαλια καθε μερα...περιμενουμε την αλλη βδομαδα να παμε διακοπουλες με την κατερινουλα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μηλιτσα και μας μας ελειψες,αλλα χαλαλι σου,αφου εκανε πραγματα που σε ευχαριστουσαν και τωρα θα απολαμβανετε οικογενιακως το σπιτικο σας.Καλα να περασετε με το κοριτσακι σου,και κοιτα μη χανεσαι,εντακει;;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...