Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

Πάει αυτό ξέχασε το τώρα πέρασε! Δεν ήταν τίποτα, πάμε παρακάτω στο επόμενο εμπόδιο να ξεπεράσουμε! Γιατί τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και αυτό θα κάνουμε εδώ όλες μας. Όσο και να χρειαστεί χαλάλι, φτιάχνουμε μικρά θαυματάκια.. κυριολεκτικά! Αυτά τα μωρά αγαπιούνται πριν ακόμα προλάβουν να σχηματιστούν καλά καλά ❤️ πιστέψτε το κορίτσια σας το λέω για να το ακούω κι εγώ! 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το εχω δει και αλλου, κατι εχει μεσα, δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αλλα λενε οτι ειναι καλο, τωρα τι να πω, σιγα μη καθομαι να μουλιαζω τα ρουχα, ιδιαιτερα κατι με σαλτσες και φρουτα της μικρης!!!

πηγαμε στο γιατρο σημερα, πολυ καλη η αυχενικη, την αλλη βδομαδα θα ξερουμε και το papp a και μου εκανε ελεγχο για κυστικη ινωση, ολο γυρνουσε, μια μπρουμυτα, μια πλαγια, πολυ γελιο, κουνουσε χερια και ποδια, μαλλον αγορι ειναι, εγω ειδα κατι να προεξεχει, το ειδε και αυτος μου ειπε μη το δενεις, καλα ο αντρας μου μονο που δεν τσιριξε, εσκασε κατι χαμογελα...μου ειπε,εγω δεν ειδα τιποτα!!!σιγα μην εβλεπε!εγω ειχα δει και τη μικρη οποτε ξερω πιο καλα που να κοιταξω. αυτος ολα κοκαλα και σκιες τα βλεπει!

τεσπα, καλα να ειναι, δεν πειραζει...μπορει να ειδαμε και λαθος και να ειναι κοριτσακι!!!

αυριο παμε πευκι, αν θα γυρισουμε δεν ξερω...αν θα εχουν τα καραβια πετρελαιο.πλακα θα εχει!θα σας πω εντυπωσεις.

παντως οταν το ειδα να κουνιεται τοσο πολυ χαρηκα, το καταλαβαινω αυτη τη φορα πολυ πιο νωρις, μας ταραξε μεχρι να γυρισει ανασκελα να δουμε τη μετρηση για την αυχενικη, πολυ γελιο και συγκινητικο!

φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μπράβο κοπέλα μου! Να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και καλά να περάσεις στις διακοπούλες σας!

Εγώ αδιαθέτησα για μια ακόμα φορά. Απογοητεύτηκα, γιατί είμαι στην 31η μέρα του κύκλου. Συνήθως η περίοδος δεν ξεπερνά τις 30 μέρες. Οπως καταλαβαίνετε από χθες αρχισα να αισιοδοξώ. Φανταστείτε τη χαρά μου το πρωί που δεν μου είχε έρθει ακόμα. Ε, και το μεσημέρι προσγειώθηκα! Ρε κορίτσια, θα το ζήσω ποτέ αυτό το όνειρο;;;Ολο και πιο μαακρινό μου φαίνεται κάθε μήνας που περνάει. Τη Δευτέρα είναι το ραντεβού με τον ουρολόγο....Να δούμε τι θα μας πει κι αυτός! Πώς έχω βαρεθεί....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

το εχω δει και αλλου, κατι εχει μεσα, δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αλλα λενε οτι ειναι καλο, τωρα τι να πω, σιγα μη καθομαι να μουλιαζω τα ρουχα, ιδιαιτερα κατι με σαλτσες και φρουτα της μικρης!!!

πηγαμε στο γιατρο σημερα, πολυ καλη η αυχενικη, την αλλη βδομαδα θα ξερουμε και το papp a και μου εκανε ελεγχο για κυστικη ινωση, ολο γυρνουσε, μια μπρουμυτα, μια πλαγια, πολυ γελιο, κουνουσε χερια και ποδια, μαλλον αγορι ειναι, εγω ειδα κατι να προεξεχει, το ειδε και αυτος μου ειπε μη το δενεις, καλα ο αντρας μου μονο που δεν τσιριξε, εσκασε κατι χαμογελα...μου ειπε,εγω δεν ειδα τιποτα!!!σιγα μην εβλεπε!εγω ειχα δει και τη μικρη οποτε ξερω πιο καλα που να κοιταξω. αυτος ολα κοκαλα και σκιες τα βλεπει!

τεσπα, καλα να ειναι, δεν πειραζει...μπορει να ειδαμε και λαθος και να ειναι κοριτσακι!!!

αυριο παμε πευκι, αν θα γυρισουμε δεν ξερω...αν θα εχουν τα καραβια πετρελαιο.πλακα θα εχει!θα σας πω εντυπωσεις.

παντως οταν το ειδα να κουνιεται τοσο πολυ χαρηκα, το καταλαβαινω αυτη τη φορα πολυ πιο νωρις, μας ταραξε μεχρι να γυρισει ανασκελα να δουμε τη μετρηση για την αυχενικη, πολυ γελιο και συγκινητικο!

φιλια σ ολες

Μπράβο, υπέροχα νέα!

Πάντως εμένα χθες μου είπανε για αγοράκι εδώ στο νησί, ενώ ο γιατρός μου στην Αθήνα είπε μάλλον κορίτσι! To προαίσθημα μια βδομάδα πριν το τελευταίο υπερηχογρ. έλεγε και λέει αγόρι....για να δούμε...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σασ

Μπράβο κορίτσια ευχάριστα πάντα να είναι όλα για τις εγκυμοσύνες σας κ εσύ margi μην τα ξανά πούμε θα έρθει κ η σειρά σου μην πτοήστε εγώ πιστεύω ότι ο θεός δοκιμάζει την σχέση σου με τον άντρα σου αν αντέξετε ενωμένοι θα έρθει κ το μωρό;)

Στη δουλειά είμαι τώρα τα παιδιά σπίτι με την πεθερά μου α δε σας είπα έχω μαζέψει ψύλλους κ μας έχουν κατά φάει τα πόδια ιδικά εμένα κ του Γιώργου κ μέσα στο σπίτι βρήκα κ δεν μπορώ να ρίξω κάτι θα βρομίσουμε αφήστε τι πάθαμε όλη μέρα με τη σφουγγαρίστρα κ χλωρίνη όποιος μπαίνει σφουγγαρίζω μετά

Έχουμε στην αυλή μάλλον κ μπαίνουν κ μέσα έχει κ η γειτόνισσα μας που φέτος έφτιαξε το σπίτι της η κακομοίρα κ έχει φρικάρει καθότι κ εξοχή εδω(είμαι έξω από τα Γιάννενα) έχουμε πολλά αρνητικά σε σχέση με την πόλη ,κ θετικά βέβαια αλλά θα προτιμούσα τα αρνητικά της πόλης παρά τα θετικά της εξοχής τεσπα άλλο θέμα αυτό.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Αντε βρε κορίτσια! Πού χαθήκαμε όλες;;;Εγώ είμαι χάλια: Πονάει πολύ η κοιλιά μου. Ούτε το ντεπόν με έπιασε γαμώτο. Βρε Thena, έπαθα πλάκα με τους ψύλλους! Περίεργο μου φάνηκε. Υπάρχουν ζώα κοντά στην περιοχή που μένετε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τι κανετε βρε σεις;

που χαθηκατε ολες;;;

καλοκαιρι και χαρα;;;

αντε απο σεπτεμβριο παλι να γεμισει το καφε μας!

εγω ειμαι στην αναμονη και εχω αρχισει να αγωνιω μπορω να ομολογησω κι ας με μαλωσετε,

περιμενω στις 6 αυγουστου να μην ερθει αλλα μονο ο θεος ξερει αν ειναι αυτη η τυχερη μου η φορα!

απο συμπτωματα κλασικα τιποτα!η καποια που μαλλον ειναι της φαντασιας μου οπως παντα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

να μαστε και μεις!!!!

αρτιοι αφιχθεντες απο πευκι...παιδια να πω δε μου αρεσε ιδιαιτερα, πολυ κρυα θαλασσα, 2 μερες ζητημα να καθησα μεσα 5 λεπτα, δεν ειναι και το καλυτερο για την εγκυμοσυνη μου, εκει που εκλεισα χαλια, φασαρια μεσα και εξω απιστευτη, παντως εχει πολλα δωματια και σε καλη τιμη, με 45? βρισκεις ανετοτατα κατι πολυ καλο!να μη σας τα πολυλογω, μετα πηγαμε ροβιες να δουμε αλλα δεν μας αρεσε, περασαμε απεναντι και ψαξαμε αρκιτσα και βρικαμε στουντιο, διπλα στη θαλασσα, 40?!!!!Στο μερος που παμε για μπανιο αυθημερον!πλακα εχουμε!

και θα μεινουμε 10 μερες λεμε αφου ειναι και φθηνα!ε ρε μπανια που θα κανει το κοριτσι μου

καλα, το ποσο μου ελειψε δε λεγεται, δεν μπορειτε να φανταστειτε, ολο αυτη σκεφτομουνα!και μου εκανε μια αγκαλια οταν με ειδε!!!

παπακι περιμενουμε νεα

thena καλε τι σου εμελε!βραστα

margi δικιο εχουν, αλλα να κανει γρηγορα το ατιμο!

φιλια και απο αυριο τα λεμε παλι

Ngeo, καλά να περάσετε! Μην με μαλώσετε, αλλά πού είναι το Πευκι; Στην Ευβοια; Καθόλου δεν τα έχω δει αυτά τα μέρη....Εγώ σήμερα όλη μέρα σπίτι. Το χρειαζόμουν για να πω την αλήθεια. Σκεφτόμαστε κι εμείς να πάμε κάπου οι δυο μας αλλά πού;;;Θέλω κάπου κοντά στα Γιάννενα ( εκτος από Κέρκυρα, Λευκάδα). Thena, καμια ιδέα; Στους Παξούς είναι καλά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

θελω παξους και ιθακη ΤΩΡΑ!!!ειναι το ονειρο μου!πρεπει να ειναι μαγευτικα!

πευκι ειναι βορεια ευβοια αλλα ρε παιδια, ορισμενοι ειναι τυχεροι, πχ εμεις εκει σαλονικη με χαλκιδικη, στα δυτικα με τα ιονια νησια, ακομα και η πελοπονησσος ειναι ομορφη!

εμεις εδω στερεα δεν εχουμε τιποτα ιδιαιτερο.βεβαια αν δεν ημουν εγκυος θα ειμασταν πανω τωρα, θασο ή χαλκιδικη...αλλα πραγματικα θελω παααααρα πολυ να παω παξους και ιθακη, margi στο προτεινω.

μου ειπαν για συβοτα οτι ειναι υπεροχα αλλα πρεπει να ειναι τσιμπημενες τιμες και φετος δεν εχει πολυ κοσμο που ειδα. ειχα παει παλια, ηταν πολυ ομορφα!

emis ayrio pame plataria ligo pio prin ine mia paralia prive zesti kathari rixi k siga siga vatheni oti prepi gia pedia k megaloys.

margi meno ligo pio ekso apo giannena 3 xiliometra k ine monokatikia exo gates alla ekso apo to spiti exthes psekase o antras moy me ena farmako k kapos iremisame

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ο άντρας μου θέλει κάμπινγκ στα Σύβοτα. Μου περιέγραφε σήμερα πώς θα είναι : θα στήσουμε λέει τη σκηνή, θα βάλουμε μέσα το φουσκωτό στρώμα και θα είναι σαν κρεβάτι ( δεν θα πιαστώ δηλ), έξω θα βαλουμε καρεκλίτσες και τραπεζάκι. Θα ξυπνάμε, θα πίνουμε καφέ μέσα στη δροσιά, κάτω από τα δέντρα, θα πηγαίνουμε θάλασσα σε κοντινές παραλίες ( Πάργα, Πέρδικα, Συβοτα, Πλαταριά, νησάκια των Συβότων...), αν θέλουμε πάμε και μία μονοήμερη στους Παξούς. Μετά φαγητό, επιστεοφή για υπνάκο και το Βράδυ βολτίτσα στα Σύβοτα ή Πάργα. Θα απαλλαγούμε από την τηλεόραση, το κρεβάτι και τους 4 τοίχους, λέει. Να σας πω....αρχισε να μου αρέσει σαν ιδέα. Του είπα ότι αν στο κάμπινγκ είναι καθαρες οι τουαλέτες και τα ντους λέω ναι με χίλια. Θα βγει και πιο οικονομικό, οπότε γιατί όχι;;

Thena, δεν μου αρέσει Πλαταριά εμένα. Προς τα πού είναι η ωραία παραλία που περιγράφεις; Μήπως στο δρόμο προς Σύβοτα;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καμπιγκ το αγαπημενο μου!!!να παρετε και φακο και αν μπορειτε και κατι να βαλετε στην εισοδο, ή ακομα και κατω απο τη σκηνη, απο αυτα τα πρασινα, θα σας βολεψει παρα πολυ!

Τελικά ακυρο για κάμπινγκ. Κοιτάξαμε για τιμές και δεν μείναμε ικανοποιημένοι. 25ευρώ την βραδιά...Σιγά μην πάω. Μου φαίνεται ξεφτίλα. Μέχρι και το αυτοκίνητο πλωρώνεις. Και δεν πάω σε δωματιάκια να έχω και το μπάνιο μου και τη σκιά μου όποτε θελήσω! Κρίμα...και μου άρεσε σαν ιδέα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...