Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που σε βρε μηλιτσακι;

καλα πως την παλευεις με τοσες ανοιχτες δουλειες;

μια μια βρε κουκλα μου.

εγω τις μπαμιες τις κανω αλλιως,να σας πω επειδη βαριεμαι την ολη διαδικασια του καθαρισματος και μετα με πιανει φαγουρα στα χερια μου,παιρνω τις ετοιμες του μπαρμπασταθη που λεει μπαμπιες extra και ειναι πολυ πολυ μικρουλες ολες και πολυ τρυφερες.

λοιπον τις βαζω κατευθειαν σε λιγο λαδι και τις σωταρω λιγο μεχρι να παρουν ελαχισστο χρυσαφι χρωμα οχι πολυ ωρα ισα ισα για να σφιξουν ουτε ξυδια ουτε αλατια ουτε τιποτε και μετα δεν μου ανοιγουν καθολου.

απο το τηγανι κατευθειαν με μια τρυπητη κουταλα (αυτη που ειναι για τις ελιες) τις βγαζω και τις βαζω στην κατσαρολα.στο ιδιο τηγανι ριχνω για ενα σακουλακι του κιλου μπαμιες 4 μεγαλα κρεμμυδια τριμμενα και 1 πουμαρο,μολις γινει σαλτσα το κρεμμυδι και η ντοματα(αν θελετε βαζετε και φρεσκιες που ειναι ακομα πιο τελειο το φαγακι)προσθετουμε τη σαλτσα πανω στις μπαμιες βαζουμε και ενα μεγαλο ποτηρι νερο,αλατι και πιπερι και σιγοβραζουμε για κανα 45 λεπτο.

εγω το κοτοπουλο το φτιαχνω κοκκινιστο σε αλλη κατσαρολα για να μη μου λιωσει τις μπαμιες.

ειναι ενα απο τα αγαπημενα μας φαγητα και το κανω πολυ συχνα ειδικα το καλοκαιρι.

και δεν ειναι καθολου δυσκολο.αχ πεινασα τωρα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μια χαρα η συνταγη αλλα ξερεις...θα πω την πεθερα μου να το κανει!!!χι χι χι!

λεμε να παμε εδω:

http://www.voriaevia.gr/touristikos-odigos/172-pefki-evia-makris-studios-evoia.html

ή

http://www.voriaevia.gr/touristikos-odigos/188-evia-meltemia-studios-pefki-evoia.html

ή

http://www.voriaevia.gr/touristikos-odigos/211-pefki-evia-evoia-studios-anagnostou.html

ngeo μου αντε μαζεψες συνταγες για τις μπαμιες σου.δοκιμασε παντως να τις κανεις κι εσυ δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.απλα παρε κατεψυγμενες για να μην παιδευεσαι.

πευκι λετε ε;εχω παει πολλες φορες και ειναι αρκετα καλα.ειδικα αν εχεις παιδακια.το λεω γιατι ειναι πολυ ησυχο μερος.πας κανεις το μπανακι σου τρως το ψαρακι σου αν εχεις ορεξη κανεις και καμια εκδρομη στα τριγυρω και μια χαρα.απλα δεν εχει νταβαντουρι το βραδυ.

επισης αν πατε πευκι να μην παραλειψεις να παρεις πευκομελο.μελι απο πευκο.ειναι οτι πιο τελειο εχω φαει απο μελι.εχει καθε μερα λαικη στο πευκι στην προβλητα για οτι θελεις φρουτα λαχανικα και εννοειται φρεσκο ψαρακι αν θα μαγειρευεις εσυ.

εκει λοιπον θα βρεις κι εναν παραγωγο που πουλαει μελι και σου δινει να δοκιμασεις πριν το παρεις.εγω δοκιμασα και κεριθρα και ξετρελαθηκα.

δεν θυμαμαι το ονομα του.μονιζω Λίλης λεγεται αυτος αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρη.

αυτα κοριτσακι,παντως οπου κι αν πας να περασεις τελεια και πανω απο ολα να ξεκουραστεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Γεια χαρα και απο εμενα κοριτσια φευγω αυριο πρωι για ευβοια αγια αννα και ο καιρος δεν νομιζω να ναι καλος μαλον βροχες ακουσα γαμ@το τες πα θα περασουν πιστευω ειμαι ενα πτωμα απο χθες μαζευω τωρα τελειωσα και ο μπεμπης εχει τρελη γρινιαση δυο μερες τωρα εκει που καθετε τα παιρνει και κλαιει πιστευω βγαζει δοντι αν μου κανει τετοια εκει την εκατσα την βάρκα..

Ο μεγαλος μου λεει αυριο παμε θαλλασα σε οποιον ερχεται εχει τρελαθει απο χαρα το μωρό μου, λοιπον σας ευχομαι οτι και να κάνετε να περασετε σουπερ πολλα φιλια και τα ξαναλέμε παω για μπανιο και υπνο αν και τετοιες μερες δεν κοιμάτε κανεις ανυπομονω και αυριο θα κυνηγάω τα πιτσιρίκια προσπαθωντας να στύσουμε σκηνη και να τακτοποιήσουμε πραγματα σούπερ ε?????

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

ivet καλα να περασετε στην αγ αννα ειναι φανταστικα.την εχουν κανει την καινουρια μυκονο.ειναι το μεγαλυτερο καμπινγκ σε ολη την ελλαδα νομιζω.εγω εκανα καμπινγκ εκει με τους γονεις μου πριν γινει οργανωμενο και ηταν τα νερα καταγαλανα.η παραλια ηταν λιγο δυσβατη αλλα τωρα τα εχουν κανει ολα πολυ τελεια!

βεβαια αυτο που λεω εγω ηταν οταν ημουν 1 εως 5 ετων εκει περπατησα!με εκαιγαν τα βοτσαλα και περπατησα να ξεφυγω αχαχαχα!

τωρα που ειναι 26 δεν ξερω πως ειναι αλλα βλεπω φωτο απο φιλους μου και ειναι πολυ καλα!

καλα να περασεις κοριτσακι κι εσυ και τα πιτσιρικακια σου!

καλες διακοπουλες!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ivet καλα να περασετε στην αγ αννα ειναι φανταστικα.την εχουν κανει την καινουρια μυκονο.ειναι το μεγαλυτερο καμπινγκ σε ολη την ελλαδα νομιζω.εγω εκανα καμπινγκ εκει με τους γονεις μου πριν γινει οργανωμενο και ηταν τα νερα καταγαλανα.η παραλια ηταν λιγο δυσβατη αλλα τωρα τα εχουν κανει ολα πολυ τελεια!

βεβαια αυτο που λεω εγω ηταν οταν ημουν 1 εως 5 ετων εκει περπατησα!με εκαιγαν τα βοτσαλα και περπατησα να ξεφυγω αχαχαχα!

τωρα που ειναι 26 δεν ξερω πως ειναι αλλα βλεπω φωτο απο φιλους μου και ειναι πολυ καλα!

καλα να περασεις κοριτσακι κι εσυ και τα πιτσιρικακια σου!

καλες διακοπουλες!

Σε ευχαριστώ κούκλα μου να σαι καλα ειχαμε παει εκει πριν δυο χρόνια με τον μεγάλο μου και ειχαμε περασει πολυ καλα μονο που εκει εχει πολυ κόσμο και θελει λιγο υπομονη στην θαλλασα ειναι καλα ειναι μεγαλη παραλια και δεν εχεις προβλημα παω να την πέσω για υπνο αν βρω ιντερνετι θα σας γράψω νέα φιλιά:wink::wink::wink:

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Γεια κ από μένα

Είμαι στη δουλειά κ βαριέμαι αφάνταστα δεν μπαίνει άνθρωπος (video club είναι)

Λείπουν βέβαια πολύ για διακοπές μόνο εγώ ψήνομαι εδώ ευτυχώς χθες πήγαμε για μπανακι στην Πλαταρια Ηγουμενίτσας κ ήταν τέλεια η θάλασσα αν κ η μικρή έχει πρόβλημα με την άμμο ,δεν θέλει ούτε κόκκο επάνω της κ όλη την μέρα καθόταν στην καρέκλα κ ξεψείριζε την άμμο από πάνω της ,τραγικό?:mrgreen:

Ο Γιωργάκης μόνο το ευχαριστήθηκε αν κ κυνηγούσε συνέχεα τα κουβαδακια που του έπαιρναν κάτι μικρά για να παίξουν κ φοβόταν μη του τα πάρουν , έχει πλάκα καθότι κ λίγο τσιγκούνης δεν δίνει ούτε την αρρώστια του, το μωρό δεν το πήραμε όταν θα γίνει πιο συνεργάσιμος μπορεί μέχρι τότε κάθετε με τις γιαγιάδες .;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ivet καλα να περασετε. εκει δεν εχει κυμα η θαλασσα;γιατι ειχαμε βρει και εμεις να παμε στο thalassa αν θυμαμαι καλα αλλα φοβηθηκα μηπως εχει κυμα.

εμεις πευκι την αλλη βδομαδα με το καλο, πεμπτη παρασκευη τα δυο μας!!!

τελικα μαγειρεψα φασολια χαντρες απο μπαρμπα. καλα τρελαθηκα, μου αρεσαν παρα πολυ, εβαλα και λιγο πελτε μεσα, στη χυτρα και χυλωσε, μιαμμμμ, καλα εγω ενα πιατο του γλυκου εφαγα βεβαια αλλα.

η μικρη μας, 4η ημερα χωρις πανα και τωρα δεν την θελει!σημερα ακομα δεν ειχαμε ατυχημα, και κακα κανει ενω μεχρι χθες πρωι δεν εκανε, τα ηθελε στην πανα!τωρα εξω που παμε της βαζω πανα, τι να κανω, γιατι αν θελει που να την παω. υπαρχει κανενα γιογιο τσεπης!!!;;;;;πλακα θα εχει, ή μιας χρησης!!!

φιλια, παω για ξαπλα να δω μαμαλακη και μετα λογικα υπνο.

εχετε καμια παρασκευη φιλη να γιορταζει;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Hallo!!! Γυρισα κι εγώ από το τριήμερο στην αγαπημένη μου Λευκάδα! Ωραία πέρασα...Εχουμε και παρέα εκει. Τώρα μού ήρθε να πάμε κάπου οι δυο μας, αλλά δεν ξέρω πού. Αυτός θέλει κάμπινγκ, εγώ το βαριέμαι και το σιχαίνομαι. Λεφτά πολλά όμως δεν υπάρχουν. Πού να πήγαινα, ρε γαμώτο την οικονομική κρίση που μας μαστίζει.

Με το θέμα παιδιού δεν ξαναασχολούμαι! Βαρέθηκα. Ημασταν μια χαρά στη λευκάδα, βγαίναμε με τους φίλους μας και θυμ'ήθηκα τι ωραία που έιναι να μην σκέφτεσαι " αχ! να είχα παιδί!" Το έβγαλα από το μυαλό μου και ξανάνιωσα. Και όσο σκέφτομαι πως τη Δευτέρα π΄ρεπει να πάμε στον ουρολόγο, μού' ρχεται το τέλος....Στο καλό. Να ήμουν έγκυος και να μην πήγαινα πουθενά. Ρε κορίτσια, έκλεισα ραντεβού στα εξωτερικά του πανεπ. νοσοκ στα γιάννενα και ξέρετε πόσο κοστίζει το ραντεβού;;; 90 ευρώ. Ελπίζω να του κάνει και κανα υπέρηχο. Μην μας δει τις εξετάσεις μόνο και μας ξαποστείλει, γιατί ετσι όπως είμαι τσαντισμένη θα τον διαολοστείλω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Hallo!!! Γυρισα κι εγώ από το τριήμερο στην αγαπημένη μου Λευκάδα! Ωραία πέρασα...Εχουμε και παρέα εκει. Τώρα μού ήρθε να πάμε κάπου οι δυο μας, αλλά δεν ξέρω πού. Αυτός θέλει κάμπινγκ, εγώ το βαριέμαι και το σιχαίνομαι. Λεφτά πολλά όμως δεν υπάρχουν. Πού να πήγαινα, ρε γαμώτο την οικονομική κρίση που μας μαστίζει.

Με το θέμα παιδιού δεν ξαναασχολούμαι! Βαρέθηκα. Ημασταν μια χαρά στη λευκάδα, βγαίναμε με τους φίλους μας και θυμ'ήθηκα τι ωραία που έιναι να μην σκέφτεσαι " αχ! να είχα παιδί!" Το έβγαλα από το μυαλό μου και ξανάνιωσα. Και όσο σκέφτομαι πως τη Δευτέρα π΄ρεπει να πάμε στον ουρολόγο, μού' ρχεται το τέλος....Στο καλό. Να ήμουν έγκυος και να μην πήγαινα πουθενά. Ρε κορίτσια, έκλεισα ραντεβού στα εξωτερικά του πανεπ. νοσοκ στα γιάννενα και ξέρετε πόσο κοστίζει το ραντεβού;;; 90 ευρώ. Ελπίζω να του κάνει και κανα υπέρηχο. Μην μας δει τις εξετάσεις μόνο και μας ξαποστείλει, γιατί ετσι όπως είμαι τσαντισμένη θα τον διαολοστείλω....

δεν παμε καλα....

μπραβο, ειδες, καλυτερα να περνατε καλα οι δυο σας και να δεις, ολα θα πανε καλα, θα βρειτε την ακρη, η αρχη εγινε!!!

αχ λευκαδα...ζηλευωωωωωωωω

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

καλα thena πεθανα στο γελιο και με τα δυο σου!πλακα πρεπει να εχουν , φανταζομαι τη μικρη πριγκιπισσα!!!

Αχ έχουν πολύ πλάκα αλλά αν είναι για λίγο κ αλλουνου αλλιώς τα νεύρα κρόσσια:shock:

Πόσο είναι η μικρή σου? Εγώ όταν της το έβγαλα το παμβερς στα 2 δεν της το έβαζα καθόλου όλη μέρα ούτε έξω μόνο το βράδυ κ απλά την ρωταγα κάθε τρις κ λίγο αν θέλει τουαλέτα κ την πήγαινα κ έξω έπαιρνα κ μια αλλαξιά μαζί μου καλού κακού αλλά ευτυχώς ποτέ δεν είχαμε ατυχήματα μόνο σπίτι κ εδώ κ 2 μήνες κόψαμε κ το βράδυ τώρα ειναι32 μηνών.;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

........

566b716e1f.png?html%22

......

566b716e1f.png?html%22

ωχ καλα τα επαιξε το συστημα!

αλλα θελω να γραψω κι αλλα γραφω!

τι κανετε κουκλιτσες ολες διακοπουλες ετοιμαζετε ε;

καλα κανετε!

εγω ειμαι παλι στην αναμονη!περιμενω.....σε μια βδομαδα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...