Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Πωπω μακάρι… πήγα με αρκετές προσδοκίες σε αυτό το γιατρό. Ελπίζω να βγουν αληθινές. 🤞🏻

Εγώ δε μπορώ να πάω και στη ψυχολόγο μου πλέον γιατί την πέτυχα μετά από καιρό κ είναι έγκυος😂 το σύμπαν με τρολλαρει. 

Καλά μη φανταστείς ! Pilates και reformer. Δε κάνω βάρη, functional κλπ.

Στο ευχόμαστε όλες μας εδώ να βγουν αληθινές οι προσδοκίες. 
      Οσο για την ψυχολόγο σου, τι να πω ; Μάλλον δεν θα ξανά πήγαινα ούτε εγώ 😅

• Χαχα 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Αχ μαγδα μου σα βαλσαμο ακουγονται τα λογια σου,αλλα δεν ξερω πια τι να πιστεψω,στο τελος μεχρι να κανω εγω το 2ο,η κορη μου θα τελειωσει το σχολειο,δεν ξερω να θα ειναι καλο τοση μεγαλη διαφορα,κι οπως εχω ξαναπει ο αντρας μου ειναι 44 κι εγω 35,επειδη μεγαλωσα με γονεις σε μεγαλη ηλικια,δεν θα ηθελα να το ζησω και στη δικη μου οικογενεια.......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανουνίτα μου μην λες ανοησιες δεν εισαι μεγάλη!!! Οι περισότερες παντρεύονται σε αυτην την ηλικία!!! Ελα μην ακουω απαισιοδοξίες!!! Χαμόγελο και πολλές βουτιες στην θάλλασα!!! ΑΑΑΑ!!! και πολύ ορεξη για μυδια στρειδια και όλα αυτα τα τοσο νοστιμα φαγητα που εντελως ξαφνικα αρχισαν να σου αρεσουν;):):):) θα δεις κοπέλα μου που όλα θα πανε καλα!!! Εγω το πηρα αποφασει εαν περασει και το φθινοπωρο θα παω να κανω μια σαλπιγγογραφια!!! για να περναει το τριμηνο βρε αδερφε μου!!! να εχω εναν αλλο στοχο;):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Να'σαι καλα βρε μαγδα μου,αλλα μαλλον με εχουν πιασει τα ψυχωτικα μου(για αλλη μια φορα),θα συνελθω ομως που θα παει.Θα ακοπουθησω τη συμβουλη σου,κοιτα να κανεις κι εσυ το ιδιο ομως.Οσο για τη σαλπιγγογραφια καλο θα σου κανει και που ξερεις μπορει να ειναι και θαυματουργη;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

τα βλέπεις καλά τα νέα; Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να στενοχωριέμαι που είναι δύσκολο να κάνουμε παιδί ή να χαίρομαι που τουλάχιστον βρήκαμε τι φταίει και ίσως το καταπολεμήσουμε.:?

Εννοείται ότι πρέπει να τα βλέπεις καλά τα νέα...Πάντα μέσα από κάθε τι αρνητικό πρέπει να βλέπουμε το θετικό....Βασική αρχή της ψυχολογίας για να ισορροπούμε...Και εσείς τώρα ξέρετε από που θα ξεκινήσετε!

καλησπερα κοριτσια.εχω ενα αγορακι 10 μηνων και ελπιζω να γινουμε φιλες και να τα λεμε!!!!

Καλώς την!

Φιλιά σε όλες!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλησπερα κοριτσια.εχω ενα αγορακι 10 μηνων και ελπιζω να γινουμε φιλες και να τα λεμε!!!!

καλωσορισες και να χαιρεστε το παιδακι σας!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

καλα χτυπησα ενα παγωτο....θεικο!!!αχ η γουρουνα, άλλα δεν τρωω αλλά παγωτο, εφαγα κουκις και φερερο, καλα ηθελα η αμοιρη μοκα αλλα εδω δεν την φτιαχνουν γιατι λεει ειναι κατι απλο!!!!μμμμμμμμμμμ οι χωριατες το βρισκουν και απλο!

πηγαμε για μπανιο σημερα, τελεια θαλασσα, πολυ καλα, πηγαμε και νωρις γιατι η μικρη σημερα ξυπνησε με τις κοτες στις 8 μισι και ειχαμε και ομπρελα και διπλα στα ντουζ αλλα ηταν ενα σκατοσκυλο, το φερανε και ολο γαυγιζε και τους εφυγε και ηρθε στο παιδι, χαμος, η μικρη να κλαιει εγω, να φωναζω...

αυτα για σημερα, ριχτε καμια ιδεα για λαχανικο πλην φασολακιων...πως γινονται οι φρεσκες μπαμιες;πως καθαριζονται;

Na se kala me ekanes k gelasa:mrgreen:

Tora gia tis bamies mono to kotsanaki vgazis k meta se ksidi gia na vgoun ta salia rota k ton manavi kalitera.

Ego pizo edo mou ipe na pame aurio gia banio o adras mou alla doulevo to proi k varieme meta.

Niotho komatia tora me talepori k to moro me tin pipila pou tou pefti k kleei, telos panton kalinixta koritsakia:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα σ ολους!

thena λογικο ειναι να βαριεσαι με τοσα που λογικα θα εχεις να κουβαλησεις!!!

χθες με ξυπνησαν ξημερωματα κατι κ...λοσκυλα που γαυγιζαν, τα νευρα μου, και ουτε κοιμηθηκα.η μικρη μας κοιμοταν μεχρι τις 930 και το ειπα σε μια φιλη μου που ο γιος της ξυπνα απο τις 7 και με εφαγε παιδια, το ματιασε το παιδι απο τοτε 830-9 παρα ξυπνα καθε μερα, θα τη σκισω, αφου την ηξερα τι ματι εχει.

ποσες εχουν παει για μπανιο σημερα;

εγω ακομα να αποφασιω τι θα μαγειρεψω.

αχ δυσκολο μου φαινεται αυτο με τη μπαμια, δεν το εχω δει!το φασολακι πιο απλο μου φαινεται!

αχ να ειχαμε μια αγκιναρα αλα πολιτα της γιαγιας μου!!!

Καλημέρα ngeo λοιπόν γιατι δεν κανεις αρακα και βαλε μεσα λιγες πατατουλες και λιγες αγκιναρες κατεψυγμένες ειναι πολύ ωραίο και υγιεινο!!!

Και την παρακάτω συνταγη την εκανα προχτες και ηταν μουρλια!!:):)

• 4 μπουτάκια κοτόπουλο
  • 2 καρότα χοντροκομμένα
  • 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 3 πατάτες χοντροκομμένες
  • 3 μελιτζάνες χοντροκομμένες
  • 4 κολοκυθάκια χοντροκομμένα
  • 2 ντομάτες χοντροκομμένες
  • απο μία πιπερια (πράσινη,κόκκινη,κίτρινη) χοντροκομμένες
  • αλάτι, πιπέρι, πολύ λίγο ρίγανη
  • λάδι
  • 1 κύβο λαχανικών ή 1 κύβο κότας (τριμμένο)
  • μαιντανό

Στα γρήγορα

Σερβίρει

4 άτομα

Οδηγίες

1. Τα βάζουμε όλα σε ταψί και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1:30 ώρα περίπου (δεν θέλει καθόλου νερό βγάζουν τα λαχανικά το ζωμό τους)

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ το έχω δοκιμάσει με μπουτάκια κοτόπουλο, με πανσέτα και με μπριζόλες. Είναι πεντανόστιμο και πολύ υγεινό. Καλή επιτυχία

Για να είναι ασφλής ως προς τη γλουτένη η συνταγή, ελέγξτε τον κύβο λαχανικών που θα χρησιμοποιήσετε.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

καλε αυτο για ενα λοχο ειναι!!!θα δοκιμασω με το μισο...εγω κανω το ιδιο, χωρις το κοτοπουλο στη γαστρα, βεβαια παιρνει κανενα 2ωρο αλλα γινεται λουκουμι.

αχχχχχ ο αρακας δεν μου αρεσει ρε παιδια και στον αντρα μου δεν αρεσουν οι μπαμιες!δηλαδη μενουν μονο φασολακια!!!γλεντια

αγκιναρες τι παιρνεις;ειχα παρει μπαρμα προσφατα αλλα ηταν πολυ χαλια, δεν ηταν καλα καθαρισμενες

καλημερουδια! Τι κανετε? Στελλιτσα μου,συγχαρητηρια!!! Πολυ χαρηκα!!! Ευχομαι,ναχεις μια ευκολη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Μαργκι μου,χαρηκα και με σενα! Που βρηκατε μια ακρη με το συζυγο κ ψαχνεστε μαζι. Τωρα καλυτερα να ρωτησεις τα κοριτσια στη σπερματεγχυση,που ξερουν πιο πολλα σε οτι αφορα το σπερμα.

ΤΗΕΝΑ, cat και ivet καλωσορισατε. Καλα να περασετε οσες φευγετε διακοπουλες! Κι οσες μεινετε,ακομα καλυτερα! Παπακι μου,τι κανεις? Πως τα περασες? Μαγδουλινι,μια χαρα σε βρισκω! Μανουτιτα μου,καλε εγω τι να πω που εκλεισα τα 39? Βασδελη,νικολεκακι τι κανετε? Νgεο μου σε λιγο θα σου γραψω συνταγη για μπαμιες.

ένα μήλο την ημέρα...

οι μπαμιες ειναι λιγο δυσκολες στο καθαρισμα γιατι εχουν ψιλα αγκαθακια σα χνουδι που τσιμπανε. Τις καθαριζουμε με ενα κοφτερο μαχαιρακι στο κεφαλακι γυρω γυρω, κωνικα δηλαδη. Οσο γινεται να μην εχουν τρυπουλες στο κεφαλακι,δηλ. καθαριζουμε οσο μπορουμε πιο λιγο. Μετα τις πλενουμε κ τις στραγγιζουμε. Τις βαζουμε κ σε πετσετα κ τις στεγνωνουμε λιγο απ τα πολλα νερα.Σε ενα ρηχο σκευος δηλ ταψι τις ραντιζουμε με ξυδι και αλατι. Τις ανακατευουμε,τις σκορπαμε απλωτα κ βαζουμε το ταψι στον ηλιο για μια ωρα. Κοβουμε κρεμμυδι οπωςγια τη χωριατικη,δηλ μισοφεγγαρα. Στην κατσαρολα τσιγαριζουμε το κρεμμυδι με λαδι,μετα ριχνουμε τις μπαμιες χωρις να τις ξεπλυνουμε κι ανακατευουμε να τσιγαριστουν λιγο. Μετα ριχνουμε ντοματα φρεσκια τριμμενη στο τριφτη,πιπερι.αλατι οχι. Σε χαμηλη φωτια,μισοσκεπασμενη κατσαρολα.Προς το τελος δοκιμαζουμε κ συμπληρωνουμε αλατι αμα θελει.

Μπορεις να κανεις τις μπαμιες κ με κοτοπουλο.. Τσιγαριζεις το κρεμμυδι,μετα το κοτοπουλο κομματια τα οποια αν θες ταχεις ραντισει με ελαχιστο ξυδι κ ταχεις αλατοπιπερωσει λιγο,κ μετα τσιγαριζεις τις μπαμιες. Επειδη τις τρωω μόνο εγω κ η κορη του ανδρα μου,την ιδια μερα κανω κ φασολακια η αρακα.

ένα μήλο την ημέρα...

σημερα ηρθε ο μαστορας τελευταια μερα. Εχω ακομα πολλες δουλειες,στη βδομαδα που ερχεται θα τελειωσω πιστευω. Ειχα βγαλει ολα τα ρουχα απ τη ντουλαπα,τωρα την εχω τακτοποιησει υπεροχα. Επισης κ τα παταρια το ιδιο. Το βαψιμο ειναι δυσκολο,γιατι γινεται κ γενικη καθαριοτητα μαζι. Σημερα θα μαζεψουμε τα χρωματα απ τις σκαλες. Μεχρι τωρα δεν μπορουσα να σκουπισω σωστα,γιατι μια εξυνε απο δω μια τα χρωματα... Σκουπιζα μονο τα πατηματα. Τωρα θα το καθαρισω σωστα. Α,κ δυστυχως δεν εραψα ακομα γιατι θελω ναναι καθαρος ο χωρος αμα κοβω κ ραβω μεγαλα κομματια. Μονο ρουχα εραψα. Παρα τις δουλειες,μαγειρευα κιολας ευκολα φαγητα βεβαια. Κ πηγαινα κ παιδικη χαρα τα βραδυα,τα περισσοτερα. Τωρα τον αυγουστο ισως εχω ελαχιστες δουλιτσες ακομα. Δεν θα παμε διακοπες,ομως θα κανουμε μονοημερες αποδρασεις εγω κ η μικρη. Κ θα κανουμε κ πιο πολλα πραγματα μαζι αφου θα ειμαι πιο λασκα. Αυτα τα νεα μου. Φιλακιααα...

ένα μήλο την ημέρα...

μια χαρα η συνταγη αλλα ξερεις...θα πω την πεθερα μου να το κανει!!!χι χι χι!

λεμε να παμε εδω:

http://www.voriaevia.gr/touristikos-odigos/172-pefki-evia-makris-studios-evoia.html

ή

http://www.voriaevia.gr/touristikos-odigos/188-evia-meltemia-studios-pefki-evoia.html

ή

http://www.voriaevia.gr/touristikos-odigos/211-pefki-evia-evoia-studios-anagnostou.html

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...