Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Κανε εκει τη γυμναστική σου αφου εχεις πληρωσει κιολας..  

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μπράβο!!! Άντε και οι υπόλοιπες τώρα...margi σούπερ νέα....:P[/QUOTvasdeli, τα βλέπεις καλά τα νέα; Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να στενοχωριέμαι που είναι δύσκολο να κάνουμε παιδί ή να χαίρομαι που τουλάχιστον βρήκαμε τι φταίει και ίσως το καταπολεμήσουμε.:?

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μας είπε τίποτα για εξωσωματική.

Μπράβο στελλίτσα! Με το καλό να έρθει το μωρό σας!Συγχαρητήρια. Να προσέχεις πολύ.

Θύμισε μου λίγο: κάνατε σπερματέγχυση, σωστά; Τι πρόβλημα είχατε και καταφύγατε στην σπερματεγχυση; Πόσο χρονών είσαι; Πού την έκανες; Οπως βλέπεις, θέλω να μάθω τα πάντα, για να ξέρω τι να κάνω, αν χρειαστεί.

Και στο πρωτο παιδι και τώρα σπερματεγχυση έκανα. 2 στα 2. Πολυκυστικές ειχα εγώ. ωορηξια ουτε ξέρω ποτε είχα. Ειμαι 32 Την εκανα στο Ιασω με τον γιατρουλη μου.

Καλησπέρα σε όλες. Ηθελα να ενημερωσω όλα τα κοριτσακια που μιλούσαμε οτι ειμαι εγκυος..... Αντε και στις υπολοιπες ευχομαι!

mpravo kopelia tsaka tsaka tha exi pare k sto pexnidi to pedaki soy to proto;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Thena μου απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι!!!!!!!!

Στελλιτσα συγχαρητηρια κοπελια,μια υπεροχη,τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!!!!!

Margi μου νομιζω πολυ καλα κανατε και πηρατε 2η γνωμη,τωρα που αρχιζει να ξεκαθαριζει το τοπιο,να δεις που ολα θα παρουν το δρομο τους.

Ηρθε η ωρα να σας αποχαιρετησω μιας και θα αναχωρησω αυριο το απογευματακι,και δεν ξερω αν προλαβω να μπω το πρωι.Καλα να περνατε,οι εγκυουλες να προσεχετε τον εαυτο σας και τα φασολακια σας,οι ηδη μανουλες να χαιρονται την καθε στιγμη με τα ζουζουνια τους και οι wanna be μανουλες να αρχισουν να πιστευουν στα θαυματα,γιατι ειναι γυρω μας κοριτσια και συμβαινουν καθημερινα!!!!!!!

Θα μου λειψετε,σας φιλω γλυκα,καληνυχτα.

Cat29 να χαιρεσαι το παιδακι και καλωσηρθες στο πιο ζεστο παρεακι,εδω θα τα λεμε ολα παρεουλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι λοιπόν φευγω και εγω ακόμα δεν σας γνώρισα αλλα θα εχουμε τον χρόνο απο μεσά αυγουστου για οσες ειναι εδω εγω παω ευβοια αγια αννα στο κάμπινκ με τα δύο μου ταλυμπανάκια παρακαλω και ενα η ανηψιά μου τρία καλα θα ειναι και οι γονείς της αλλα καταλαβαίνετε σφαγές αγάπες και ολα τα ωραία απο τα παιδιά....

Μου τα χαλάει λιγο ο καιρος γιατι τη δευτερα απο εκει λέει βροχες αμα πιασει δεν σταματάει, δεν εχω ετοιμάση τίποτα απολύτος τρεχατε ποδαράκια μου να μην σας χ@σει ο κ@λος μου θα ειμαι αλλα οκ για τετοια δεν με νιάζει η κουραση.

Το βιογράφικό μου οπως λεει και η φίλη μας μάρζι λοιπόν ειμαι 31 χρονων σας ειπα εχω δυο αγοράκια 3,5 ετων και 11 μηνών ειμαι παντρεμενη 9 χρόνια και με τον σύζηγο ειμαστε μαζι 17 ναι μην κοιτατε με απορία ναι ναι συμβαίνουν και τετοια χα χα.

Δεν δουλευω εδω και 1,5 χρόνο γιατι δεν ειχα που να αφήσω τα τέκνα μου αλλα λεω σε κανενα χρόνο να ξαναπάω για δουλεια γιατι και στο σπίτη μπαφιάζω οχι οτι ειμαι ανετα οικονομικα αλλα θα μπορουσα να κατσω με λιγο στρίμωγμα να μου λείπει βεβαια, οτι αλλο θελετε να μαθετε με ρωτάτε δεν μου ερχεται τιποτα τώρα.

φιλια σε ολες:D:D:D:D:D

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Καλησπέρα σε όλες. Ηθελα να ενημερωσω όλα τα κοριτσακια που μιλούσαμε οτι ειμαι εγκυος..... Αντε και στις υπολοιπες ευχομαι!

Με το καλό ολα να σου πάνε τέλεια!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Thena -ivet - cat29 καλως σας βρίκαμε:):)

Στελλίτσα μου συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! ευχομαι όλα να σου πάνε υπέροχα και σε 8 μηνες να κρατας το ζουζουνάκι σου αγκαλίτσα:):):)

Margi μου νομίζω οτι τα νεα σου ειναι καλά!!! Τουλάχιστόν τωρα κατι ξέρετε και νομίζω οτι δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα καλα κανετε και θα πατε για δευτερη γνωμη!!! αφου το θελει και ο συζυγος καλό ειναι να τον στηριξεις!!!:):):)

Νικολεκακι εγω εγω!!! ημουν στους γονεις μου πήγα Θασο και αυριο παω Παργα:):):)

Ειπα να κανω πολλές διακοπούλες γιατι του χρονου μπορει να μην μπορώ;):):):)

Μηλίτσα -Vasdelaki- Νgeo τι κάνετε????

manounita καλά να περάσεις;):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλιτσες!

εγω γυρισα απο διακοπες περασα τελεια αλλα και κουραστηκα.απο σημερα ξεκουραση λοιπον μιας και η δουλεια ξεκιναει στις 16 αυγουστου παλι!

τα καινουρια κοριτσακια thena,ivet,cat καλως μας ηρθατε στο παρεακι μας και απο μενα!

στελλιτσα με το καλο να κρατησεις και το 2ο αγγελουδι σου στα χερια σου!πολυ μ αρεσει που θα εχουν μικρη διαφορα ηλικιας κι εγω ετσι θα ηθελα να υπαρχει επικοινωνια.μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι κοριτσακι!

μαργκι μου καλα εκανες και πηρες και 2η γνωμη μπορει επιτελους να εκανες αυτο που επρεπε απο την αρχη.ολα καλα θα πανε απο δω και περα θα δεις και πολυ συντομα θα μας ανακοινωσεις πολυ σουπερ νεα!α σου χω πει οτι σπουδασα στα γιαννενα ε;4 χρονια εζησα εκει!μεγαλες στιγμες λεμε!

μανου μου καλες διακοπουλες κουκλιτσα και σε περιμενουμε πισω ανανεωμενη ναι;με αλλη διαθεση!

μαγδα μου τι κανεις;ολα καλα;διακοπυλες ακουω και πολυ χαιρομαι!παργα ειναι φανταστικα!καλα κανεις του χρονου με την κοιλια στο στομα που να τρεχεις......τωρα που μπορεις κανε τις βουτιες σου και πηγαινε να χτυπηθεις στα μπαρακια της παργας!καλα να περασεις κουκλιτσα!

ngeo μου πως εισαι κοριτσακι;ολα καλα;ηρεμησες καθολου;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Μαγδα μου το απογευμα θα φυγω,Καλλικρατεια θα παω γιατι εχουμε εξοχικο εκει.Ειμαι σιγουρη οτι δεν θα το μετανιωσεις η Παργα ειναι ενα μαγικο μερος,εγω πηγα 2 φορες και μαλιστα Πασχα,οποτε φανταζομαι οτι καλοκαιρι θα ειναι ακομα καλυτερα.

Παπακι εγω παλι δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξη,για να μη σου πω οτι φοβαμαι μηπως γυρισω χειροτερα,αλλα θα δειξει..............

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου μου πραγματα που μας φαινονται βουνο του χρονου τετοιο καιρο θα ειναι λοφάκια!!! θα δεις καλή μου πως όλα θα πάνε καλά απλα θελει το χρόνο του και απορώ γιατί βιαζόμαστε τόσο!!! γιατι δεν εχουμε υπομονή!!!! θα δεις εαν αφησουμε το χρονο να κανει τι δουλεια του όλα θα πανε καλα!!! κοιτα να περασεις καλά και μετα βλέπουμε!!!!:):):):) Εχει ο Θεος καιι για εμάς!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...