Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου,τι κανετε;Ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Παπακι μου χαιρομαι που περνας μια χαρα και ελπιζω να γυρισεις αναννεωμενη,θα σε περιμενουμε.

Ngeo μου ειπαμε κοιτα να περνας καλα εσυ και το σπορακι σου,να απολαμβανεις την καθε στιγμη και να παλευεις για τη σχεση σου.

Εμεις ειμαστε μια χαρα,πηγαμε με τη μικρη εφοδιαστηκαμε με βιβλια απο τη βιβλιοθηκη κι εγω κι η μικρη κι ειμαστε ετοιμες για τις επομενες 15 μερες να τροφοδοτησουμε το πνευμα μας:tongue::tongue::tongue:

Μαλλον απο Σ/Κ θα παμε Χαλκιδικη στο εξοχικο,να κανει κι η μικρη τα μπανια της,αν κι εγω δεν τρελαινομαι,γιατι δεν εχω καθολου παρεα,αλλα τι να κανουμε ολα για το κοριτσακι μου........

Καλο μεσημερι κουκλες καλα να περνατε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας! Μανουτίτα, πολύ συγκινήθηκα οταν διάβασα το μηνυμα για την κουκλίτσα σου. Με συγκίνησαν και οι σκέψεις σου....Μπράβο που άρχισες να το αντιμετωπίζεις έτσι..Να δεις που αν ηρεμήσεις, θα έρθει το ατιμούλικο που μας παιδεύει τόσο.

Πήραμε τα αποτελέσματα! Καλά τα νέα! Οχι τέλεια αλλά καλύτερα από πριν. 18.900.000/ml και 68.000.000 στο σύνολο. Κινητικότητα 38. Φυσιολογικές τιμές 50%. Ο ουρολόγος είπε πως είμαστε στο όριο. Εδωσε θεραπεία με βιταμίνες και καρνιτίνη και θα το επαναλάβουμε σε 2 μήνες. Ηταν αισιόδοξος γενικά...Α, το πιο σημαντικό: δεν υπάρχουν χλαμύδια!!! Ησύχασα τώρα. Αντε, ασ ελπίσουμε να είναι οι τελευταίες μας εξετάσεις, Θεούλη μου. Μακάρι μέχρι τέλος Σεπτέμβρη να μέινω έγκυος. Α, του έδωσε και αντιβίωση γιατί έχει αναπτύξει αντισπερματικά υγρά(;;;) πράγμα που σημαίνει ότι ο οργανισμός του προσπαθεί να αντοιμετωπίσει κάποια πιθανή λοίμωξη. Μάλλον θα του κόλλησα τίποτα του ανθρώπου με τόσες κολπίτιδες που έκανα φέτος. Είπε ο γιατρός ότι ίσως οι χαμηλές τιμές να οφείλονται και σε αυτό και σίγουρα τα επόμενα αποτελέσμτα θα είναι καλύτερα, αν ακολουθήσει τις οδηγίες του. Λέτε, κοριτσάκια μου, να λάβουν επιτέλους τέλος τα βασανά μας; Μακάρι, γιατί τέλος μπήκε στο πορτοφόλι μου. 175 οι ορμονικές, 100 σπερμοδιάγρ, 40 ο γιατρός, βάλτε και τα φάρμακα που, αν δεν μου τα γράψει γιατρός του ικα πρε΄πει να πληρώσω μόνη μου( 150 ). Αλλά χαλάλι! Αρκει που βγήκαν καλές. Φιλιά

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μπραβο!!!!υπεροχα τα νεα σου, πολυ χαρηκα!μακαρι να πανε ολα καλα και να εχετε το παιδακι που επιθυμειτε τοσο πολυ, συντομα!

manoutita που εχετε εξοχικο;αν θελεις παρεα τσουπ, θα εμφανιστω τρεχοντας!!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλησπέρα

Σήμερα πήγα για δουλειά το πρωί κ το απόγευμα ξεθεώθηκα στις δουλειές στο σπίτι μην φανταστείτε κουρτίνες κ ντουλάπες όχι εγώ με τα απλά καθημερινά ξεθεώνομαι γιατί είναι πολλά κ μαζεμένα γίνετε χαμός κάθε μέρα από παιχνίδια παντού ακόμα κ στις τουαλέτες , σκούπιζα σφουγγάρισμα λίγο μπάνια λίγο νεροχύτη κάτι πλυντήρια πάει το απόγευμα ευτυχώς είχα τα μικρά κάτω στον κήπο έπαιζαν το μωρό κοιμόταν κ μετά πήγε κ αυτό πακέτο κάτω με το καρότσι

Κατά της 9 τελείωσα κ έψησε ο άντρας μου καλαμπόκια αλλά όπως πάντα το γυρίσαμε στα σουβλάκια κ τα λουκάνικα

Εγώ βέβαια κρατήθηκα λόγο δίαιτας έφαγα ένα καλαμπόκι κ 2 σουβλάκια θα μου πεις αν δεν έκανες δίαιτα πόσα θα έτρωγες ,εεεεεεε?

Margi υπέροχα νέα μακάρι κορίτσι μου όλα να πάνε καλά , που θα πάει θα έρθει το καλό πράγμα αργεί να γίνει;)

Καλές διακοπές σε όσες έφυγαν ,εμείς εδώ Γιάννενα δεν το βλέπω για μπάνια μόνο ένα έκανα κ αυτό με το ζόρι:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Margi μου τι να κανω ειπα να αλλαξω τροπαριο,μπας και δω κι εγω ασπη μερα.Μια χαρα μου ακουγονται τα νεα σας,παντως,κοιτα να χαλαρωσεις κουκλιτσα και να δεις που συντομα το ονειρο θα γινει πραγματικοτητα.

Ngeo μου Καλλικρατεια ειναι το εξοχικο,απο Θεσ/νικη εισαι;

Thena μου και μονο που ακουσα τι εκανες κουραστηκα,αλλα λογικο με 3 παιδακια που εχεις.Οσο για τα μπανια τι να πω,δεν εχεις κατι στο προγραμμα;Παντως τα Γιαννενα μου αρεσουν πολυ,εχουμε ερθει και λεμε να το ξανακανουμε το ταξιδακι.

Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα αν βρεθει καμια βραδυνη,και την πρωτη καλημερα,αν εχουμε καμια πολυ πρωινη,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια ειμαι μαμα και εγω δύο αγοριών 3,5 χρόνων και 11 μηνών και θα ήθελα να είμαι στην παρέα σας αν με θέλετε βεβαια, να τα λέμε..:D:D:D

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Ivet καταρχην να χαιρεσαι τα παιδακια σου και οτι επιθυμεις και εννοειται οτι σε θελουμε στο παρεακι,ακου εκει ερωτηση..........Καλωσηρθες λοιπον κι εδω οπως ειδες το θεμα ειναι ανοιχτο,εξ ου και το Περι ανεμωνννννννν:tongue:

Καλα κοριτσια λαχταρησα λιγο πριν τις 4 εγινε σεισμος,εδω,ασθενης δονηση,δε λεω,αλλα τα χρειαστηκα.Αμαν εκανα να ξανακοιμηθω.....

Τωρα αστραφτει,μπουμπουνιζει και βρονταει κι ολα τα κανει,να βρεξει τουλαχιστον,μπας και δροσιστουμε:P:p:p:p

Σας στελνω την πιο γλυκεια μου καλημερααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

αληθεια;εκανε σεισμο; και χθες το σκεφτομουνα αλλα για εμας κατω...

ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα μενουμε λιβαδεια, αλλα κατι μπορει να γινει, να διακτινιστω!!!!

Ivet καλωσηρθες και να χαιρεσαι τα παιδακια σου. θα πατε πουθενα εσεις;

Γεια σας! Καλωσορίζω κι εγώ την ιβετ! Ιβέτ, θέλουμε πλήρες βιογραφικό σημείωμα, για να σε μάθουμε! ( χι, χι)

Λοιπόν θέλω τη γνώμη από τις έμπειρες. Σας είπα για τα αποτελέσματα. Πήγα σήμερα να γράψουμε τα φάρμακα στο ικα. Κορίτσια πετύχαμε μία πολύ καλή ουρολόγο, που μας μίλησε πολύ ώρα και μας έδωσε πολλές συμβουλές. Μόλις είδε το σπερμοδιάγραμμα το π΄ρωτο που είπε ήταν ότι δεν είναι καλό. Ποσότητα και κινητικότητα καλή, αλλά η μορφολογία όχι, αφού υπάρχουν ανώμαλες μορφές σε ουρά, κεφαλή και σώμα. Με αυτό το σπέρμα δεν γονιμοποιείσαι κοπέλα μου, μού είπε. Δεν θέλησε να μας γράψει την αντιβίωση. "να φορτωθείς τόσα χάπια και ταυτόχρονα να προσπαθείς για παιδί, ανθρωπέ μου;;;, είπε στον άντρα μου. Η αντιβίωση δεν βοηθάει πουθενά και απόρησε γιατί την έδωσε και μάλιστα από την στιγμή που η καλλιέργεια ήταν πεντακάθαρη.¨" Και τα αντισπερμικά αντισώματα;;", ρωτάω εγώ. Είναι απλό, μου λέει, ο οργανισμός του άντρα σου μετά το εξωμήτριο δεν αφήνει το σπέρμα να γονιμοποιήσει. Αντιδρά. Η γυναικολόγος θα σου πει, αν χρειάζεται να κάνετε καιοι δυο θεραπεία ή όχι. Πάντως όχι μόνος του και για 1 μήνα μάλιστα!!!Αυτό που πρέπει να διορθώσετε, λέει, είναι η ποιότητα του σπέρματος κι όχι η ποσότητα. Και δισεκατομμύρια σπέρμα να υπάρχει, αν η ποιότητα δεν είναι καλή, τίποτα δεν γίνεται.

Για να μην σας ζαλίζω μας σύστησε έναν Πανεπιστημιακό γιατρό στα Γιάννενα και έιπε πως είναι πάρα πολύ καλός, θα μας βοηθήσει....Ο άντρας μου κατενθουσιάστηκε μαζί της. Δε θέλει να πάρει την αντιβίωση ( ας μην την πάρει, ούτε εγώ θέλω), θα πάρει βιταμίνες και κλέισαμε ραντεβού με τον ουρολόγο που σας είπα για 2 Αυγούστου. Ας πάρουμε και μια δεύτερη γνώμη. Εσεις τι λέτε, βρε κορίτρσια;;;Μηλίτσα μου, πού είσαι; Πες μου! Κάνω καλά ή μήπως δεν έπρεπε να μπλεχτώ με άλλους γιατρούς;; Κάτι μέσα μου όμως μού λέει πως για πρώτη φορά κάνουμε το σωστό

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

αντε αντε να παιρνετε ολες σειρα!!!ειδατε, καλοκαιριασε, λιγο η κριση που μενουμε μεσα (λεμε τωρα) τσουπ!

margi καλα κανατε και πηρατε και 2η και 3η γνωμη, και εγω το ιδιο θα εκανα

εμπιστευσου και το ενστικτο σου, συχνα λεει το σωστο!δικιο μου φαινεται οτι εχει ετσι οπως σας τα ειπε. για εξωσωματικη σας ειπε τιποτα;

στελλιτσα ποσο εβδομαδων εισαι;

Δεν μας είπε τίποτα για εξωσωματική.

Μπράβο στελλίτσα! Με το καλό να έρθει το μωρό σας!Συγχαρητήρια. Να προσέχεις πολύ.

Θύμισε μου λίγο: κάνατε σπερματέγχυση, σωστά; Τι πρόβλημα είχατε και καταφύγατε στην σπερματεγχυση; Πόσο χρονών είσαι; Πού την έκανες; Οπως βλέπεις, θέλω να μάθω τα πάντα, για να ξέρω τι να κάνω, αν χρειαστεί.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Σας ευχαριστώ. Στην 5η πρέπει ναειμαι. Θα πάω την αλλη εβδομάδα να δω σάκο.

Μπράβο!!! Άντε και οι υπόλοιπες τώρα...margi σούπερ νέα....:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...