Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Eκλεισα τα 35 το Μαιο,νιωθω οτι εχω μεγαλωσει,τελοσπαντων,τι να πω,θα δειξει..........

Εχουμε ακριβώς την ίδια ηλικία! Μάιο του 75 είμαι κι εγώ! Αχ, μην μιλάς έτσι, σε παρακαλώ! Νέες είμαστε ακόμα....Τι να πω κι εγώ που δεν έχω παιδάκι ακόμη και ποιος ξέρει πόσο χρονών θά κάνω! Αν αρχίσω να σκέφτομαι ΚΑΙ την ηλικία μου, τότε θα τρελαθώ.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Gia koritsia ime mia manoula 3on kouklion k tixea sas diavasa tin teleftea selida k stenaxorithika poli me tin ngeo23 an k den apexo k ego makria.

H alithia ine oti allazoume kata poli meta ta pedia , pernane meres xoris ena fili mia agalia girname plati sto krevati, iparxi apogoitefsi k nomizoume oti ola teliosan metaksimas, k otan rotao an etsi tha sinexisoume leei giati mia xara den imaste? K eki me stelni adiavasti giati to pistevi oti imaste kala apla oxi telia opos prin ta pedia.

Ego ena exo katalavi,h emis imaste poli sinesthimatikes h autoi poli anesthitoi k gourounia.

Telika h egimosines apoksenonoun to zevgari logo elipsi somatikis epafis k siga siga auto megaloni.

Kouragio k ego tora prospatho na to ksanazodanepso auto pou ixame

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα και καλη βδομαδα.Margi μου συγγνωμη,δεν ηταν προθεση μου να σε φορτωσω και με αυτο.........Το ξερω οτι μια χαρα ειναι η ηλικια μας,εξαλλου ποσες φορες δεν εχουμε δει και ακουσει για γυναικες μεγαλυτερες απο μας,να φερνουν στον κοσμο υγιη μωρακια.Απλα εγω μιλουσα εντελως προσωπικα,επειδη κι ο αντρας μου θα κλεισει τα 44,κι η κορη μου ειναι ηδη ενα αρκετα μεγαλο παιδακι και δεν ξερω πως θα εξελιχθει το ολο θεμα.Ας ειμαστε αισιοδοξες λοιπον;)

Thena μου καταρχην να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου,κι ειμαι σιγουρη πως αν η προσπαθεια για τη ζωντανια της σχεσης και του χαμενου παθους στη συζυγικη σχεση,ειναι αμοιβαια και γινεται και απο τα 2 μελη του ζευγαριου,τοτε σιγουρα θα στεφθει με επιτυχια.Ελπιζω και ευχομαι συντομα να μπεις και να μας πεις τα καλυτερα για τη σχεση σου με τον καλο σου!!!!!!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Λοιπόν,

Καταρχήν καλωσορίζω την Thena. Ωραία θα είναι άλλο ένα πρόσωπο στην παρέα μας!!!

Κατα δεύτερον μην ακούω για -δήθεν- μεγάλες ηλικίες....Καλέ, προλαβαίνετε να κάνετε παιδιά, εγώ λέω ότι ίσως πάω και για τέταρτο-πρώτα ο Θεός και είμαι 36...Τι χαζομαρούλες είναι αυτές;

Τώρα όσο για την αποξένωση στο ζευγάρι...Πιστεύω ότι θέλει προσπ'αθεια και από τους δύο για να υπάρξει αναθέρμανση....έλα όμως που αυτό δεν είναι πάντα εφικτο...είμαστε τόσο ππολυάσχολοι που δυστυχώς τις περισσότερες φορές παραμελούμε τον άνθρωπό μας ή το αντίστροφο...Και αν έχεις ήδη παιδιά, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο...

Επειδή όμως θέλω να σκέφτομαι πάντα αισιόδοξα, πιστεύω ότι όλα τα ζευγάρια περνάνε κρίσεις και φάσεις...

Λίγη μουσικούλα,μια γυναίκα να αναλάβει λίγο το σπίτι, μια μαμά για μπέιμπισίτιγκ έτσι ώστε να βγούμε μια βολτούλα με τον καλό μας, μια περιποιημένη εμφάνιση, μια συναυλία...ε, δεν μπορεί! Θα βοηθήσουν!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

thena καλωσηρθες και εδω.

εχετε δικιο κοριτσια αλλα δεν γινεται παντα να κανουμε εμεις υπομονη, γλυκες, και να σκεφτομαστε τι μπορουμε να κανουμε για να βαλουμε λιγο αλατοπιπερο στο γαμο μας.

τους αντρες δεν τους νοιαζει;δεν βλεπουν τη διαφορα;το θεωρουν φυσιολογικο;τι να πω...

ψαχνουμε να κλεισουμε για πευκι ευβοια, αρχικα οι δυο μας 2 βραδια και μετα με το παιδι.

ξερει καμια κατι να προτεινει;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Manoytita, καθόλου δεν με άγχωσες ούτε με στενοχώρησες. Σε αυτό που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου είναι το ότι το πρώτο σου παιδάκι είναι αρκετα μεγάλο κι έχεις δίκιο να αγχώνεσαι. Ολα 'ομως θα γίνουν, θα δεις!

Τώρα το θέμα της ψυχρότητας....Ολα τα ζευγάρια έτσι είναι μετά τα παιδιά ή μετά το γάμο;;; Η μήπως το χειρότερο είναι όταν προσπαθούν πολύ καιρό για παιδί και δεν τους έρχεται; Εκεί να δείτε ψυχρότητα! Δήθεν - δήθεν τις γόνιμες αγκαλιες και φιλιά και τις άλλες μέρες πού σε είδα πού σε ξέρω. Φταίμε κι εμείς όμως κορίτσια. Αν γεννιούνται τα παιδιά και ασχολούμαστε μόνο με αυτά κι όχι με τους άντρες μας δεν θα τους χάσουμε;;;Ας χαλαρώσουμε λίγο. Ngeo, καλή κίνηση να πάτε για λίγες μέρες μόνοι σας διακοπές. Πιστεύω πως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Και ναι! Θα κάνουμε και τσαλιμιές και θα ξεφτιλιστούμε προκειμένου να σώσουμε τη σχέση μας και την ηρεμία μας!! Ξεφτιλίσου λοιπόν...Ασε εγωισμούς στην άκρη και πάλεψε, αν τον αγαπάς. Φιλιά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλώς σας βρήκα ,margi κ εσύ εδώ? Σε χάσαμε

Margi πιστεύω ότι μετά τα παιδιά αλλάζουμε εμείς τουλάχιστον τότε το πάθαμε:tongue:

Από love machine γίνεσαι milk machine πως μετά να του κάνει κούκου!:mrgreen:

Πάντως κ εγώ που έκανα 11 μήνες στο πρώτο όντος είναι πολύ ψυχοφθόρο κ αλλάζει πολύ την σχέση με τον σύζυγο αλλά με άλλον τρόπο.

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλώς σας βρήκα ,margi κ εσύ εδώ? Σε χάσαμε

Margi πιστεύω ότι μετά τα παιδιά αλλάζουμε εμείς τουλάχιστον τότε το πάθαμε:tongue:

Από love machine γίνεσαι milk machine πως μετά να του κάνει κούκου!:mrgreen:

Πάντως κ εγώ που έκανα 11 μήνες στο πρώτο όντος είναι πολύ ψυχοφθόρο κ αλλάζει πολύ την σχέση με τον σύζυγο αλλά με άλλον τρόπο.

Thena, εμένα εδώ θα με βρίσκεις! Πολλές φορές μπαίνω στο φόρουμ και δεν κοιτάζω καθόλου άλλα θέματα. Ερχομαι εδώ αμέσως. Τώρα τελευταία αποσυντονιστήκαμε λίγο, γιατί λείπουμε συνέχεια για διακοπές, αλλά και πάλι μαθαίνουμε η μία τα νέα της άλλης. Είσαι καλά; Εγώ τα ίδια. Τίποτα δηλαδή. Ούτε love machine ούτε milk machine!!! Ασε....Μέχρι πότε θα με αντέξει ο άντρας μου, δεν ξέρω. Καλά, δεν ξέρω μέχρι πότε θα τον αντέξω κι εγώ. Τα νέυρα μας είναι άστα να πάνε. Να φανταστείτε σήμερα διαπίστωσα ότι έχασα τον ένα φακό επαφής. Εγώ έφταιγα. Τους έβγαλα χθες και όπως φαίνεται τον έναν δεν τον έβαλα στο μπουκαλάκι, αλλά θα μου έπεσε. Σήμερα που πήγα να τους βάλω, δεν υπήρχε φακός. Ε, μόνο που δεν τον σκότωσα. Λες κι έφταιγε αυτός για την αφηρημάδα τη δικιά μου.:mad:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε;Εγω σημερα ειμαι αστα να πανε,ημουν με ημικρανια χθες απο το μεσημερι μεχρι τη μια τα ξημερωματα,ημουν με ημικρανια(συχνο φαινομενο για μενα)και δεν μπορουσα να σταθω.Αυτο ομως που με σκλαβωσε ηταν η αντιδραση της πριγκηπισσας μου(γιατι πλεον ημουν σε κωματωση κατασταση,και δεν γινοταν να κρυφτω....)τι κομπρεσες,τι γιατροσοφια,με ρωτουσε συνεχως αν θελω κατι,με αγκαλιαζε........μιλαμε με εκανε κομματια βρε κοριτσια.Μεσα στον πονο μου λοιπον και στο μαυρο μου το χαλι,συνειδητοποιησα,πως πρεπει να συνελθω,και να μην εχω για μονο σκοπο της ζωης μου την αποκτηση του 2ου παιδιου.Αλλα προς το παρον να αφοσιωθω και να μη χασω καμια στιγμη απο τη ζωη της κορουλας μου.

Ειναι φορες που με κραταει μακρυα της,εστω και νοερα,ολη η αλλη κατασταση,και δεν της αξιζει.........

Ειδες καμια φορα πως ενα προβλημα σε κανει να συνελθεις και να ξυπνησεις και να παρεις τη ζωη στα χερια σου.

Σε συνδυασμο λοιπον και με προηγουμενη συζητηση με τν καλο μου,που μου τονισε οτι αν ειναι για να γινω μανα για 2η φορα,θα χασει εκεινος τη γυναικα του ή θα καταληξω με καταθλιψη τοτε σιγουρα προτιμα να ειμαι εγω καλα.

Σημερα ξημερωσε μια νεα μερα και τα βλεπω αλλιως τα πραγματα,αν ειναι να'ρθει θε να'ρθει,αλλιως θα προσπερασει,εξαλλου δεν πρεπει να ειμαι αχαριστη,εχω το κοριτσακι μου.

Συγγνωμη αν σας ζαλισα πωρι-πρωι,αλλα ηθελα καπου να τα πω,σας φιλω γλυκα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Manoutita ελπίζω γρήγορα να φύγει η ημικρανία αν κ θα έπρεπε να το κοιτάξεις αν το παθαίνεις συνέχεια .

Από ότι κατάλαβα προσπαθείς για δεύτερο παιδάκι , δεν είσαι μεγάλη άλλες κάνουν το πρώτο τόσο ,η γειτόνισσα μου έκανε τα πρώτα δίδυμα με εξωσωματική αφού προσπαθούσε 10 χρόνια κ τώρα στα 42 γέννησε το τρίτο που το έπιασε μόνη της , μην απελπίζεσαι απλά δεν θα έρθει όταν το περιμένεις .

Εγώ στο πρώτο ζορίστηκα αφού δεν ερχόταν μετά από 10 μήνες συντονισμένου σεξ:tongue:πήρα δραστικά μέτρα , έκοψε ο άντρας μου το κάπνισμα του είπα έστω για ένα μήνα,

Αν κ από τότε δεν το ξανα βαλε στο στόμα του

Παίρναμε πολύβιταμινες τρώγαμε καλά κ κοιμόμασταν πήρα κ το clear blue το τεστ ωορρηξίας κ τσουπ το πιάσαμε με την πρώτη.

Στο δεύτερο αφού δεν ερχόταν μόνο του μετά από 5 μήνες πήρα το τεστ πάλι κ το έπιασα, καλά το τρίτο ήρθε μόνο του χωρίς να μας ρωτήσει.:mrgreen:

Κ να φανταστείς μόνο όταν έβρισκα την ημέρα ωορρηξίας είχαμε επαφή κ έπιανα αμέσως ,τόσους μήνες που το κάναμε μέρα παρά μέρα τίποτα δεν γινόταν

Άντε κ καλή επιτυχία;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Thena μου καλημερα,οσο για τις ημικρανιες εχω κανει οτι μπορουσα,τωρα μενει ο βελονισμος,που τον φοβαμαι.Χαιρομαι πολυ για σενα,ετσι οπως τα λες τα κανεις να ακουγονται ιδανικα,πιστευω κι εγω πως αν το αφησω πισω μου,ισως τοτε να γινει το θαυμα.Δεν πειραζει ο καιρος θα δειξει,προς το παρον θα χαρω το κοριτσακι μου.Να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου

OPYIp3.png

vez3p2.png

αχ manoutita εχεις απολυτο δικιο, δεν πρεπει να χανουμε στιγμη απο τα παιδια μας!πολυ χαρηκα που ηρεμησες λιγο

τωρα για ημικρανιες δεν εχω ιδεα καν τι ειναι...

πηγαμε για μπανιο οικογενειακως, με παπουδογιαγια και μετα φαγητο, μια χαρα, τωρα βεβαια αυτα μια στο τοσο ε!!!με το δντ στην πλατη...ααααχχχχχχχχχχ

κοριτσακια μου μπηκα να σας πω μια καλημερα!

μου λειψατε βρε.ακομα δεν εχουν τελειωσει οι διακοπες μου αλλα απο βδομαδα εδω θα μαι καθε μερα.

να ειστε οοολες καλα και δεν θελω να σας περνει απο κατω ναι;

μανου μου ετσι σε θελω απολαυσε την πριγκιπισα σου και ολα θα γινουν μην ανησυχεις καθολου κοριτσι μου.ειναι κριμα να αναλωνεσαι με αλλα πραγματα και να χανεις "στιγμες" απο το κοριτσακι σου!

ngeo μου πραγματικα στεναχωρηθηκα παρα πολυ.εγω πιστευα οτι μια εγκυμοσυνη ειδικα οταν την περιμενεις ενωνει το ζευγαρι.οτι ειναι η πιο ομορφη περιοδος.εσυ κοπελα μου γιατι να περνας τοσο ασχημα και να μην απολαμβανεις τους πρωτους μηνεςαπο το σπορακι σου;ειναι πολυ ασχημο ολο αυτο.κατσε και ηρεμησε και κανε πραγματα που σε ευχαριστουν και σου φτιαχνουν τη διαθεση.ναι;

μαργκι μου ;;;τι κανεις κοριτσακι;ολα καλα;καλα αποτελεσματα κουκλα μου να σου πανε ολο σουπερ ναι;

μαγδουλι;τι εγινε βρε καηκες;;;χιχιχιχιχιχι προσεχε βρε μην καθεσαι στον ηλιο με τις ωρες.

βασδελακι ακομα δεν εκανες το τριτο πας για τεταρτο ε;μπραβο βρε κουκλα μου και εισαι νεοτατη μπραβο και ξανα μπραβο οσο για το θεμα αποξενωση συμφωνω οτι μερικες φορες ειναι οντως μια "φαση".

μηλαρακι που εισαι εσυ καλε;;;;;τι κανεις;;;;αντε τον αυγουστο μαζι θα μαστε μεσα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεια σου παπακι, κανεις μπανακια;;;;τυχερουλα!!!!

εμεις να δουμε τι θα κανουμε.

εχει λιγο ζεστη σημερα αλλα ερχονται χειροτερα.

φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...