Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλησπερα. Τι κανετε? Μιλησα το πρωι με το ελενακι μας, μια χαρα την ακουσα. Μαργκι κ μαγδα,εχετε πμ.Αυτα. Τωρα βγαινω βιαστικα,τον αυγουστο θα με χορτασετε μεχρι βαρεμαρας! Ο ιουλης φευγει,η μηλιτσα ερχεται...Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λεω στις φιλες μου που δεν εχουν αντρα, να βρουνε τουλαχιστον ενα με πολλα λεφτα γιατι ουτως η αλλως, λιγο πολυ, μετα απο ορισμενα χρονια παει το παθος, ο ερωτας και ολα..

φιλια

Βιαζομαι,αλλα δε μπορουσα να αφησω ασχολιαστα αυτα τα σοφα λογια. Μαρη που κρυβοσουν 20 χρονια πριν,ε? Γιατι δε μου ταλεγες τοτε? Τωρα προλαβαινω να καπαρωσω καναν ματσωμενο? Αχ,συγκινηθηκα με τη μικρουλα σου! Να μου τη φιλησεις! Βγηκααα

ένα μήλο την ημέρα...

αν γνωριζα αυτα και δεν πετουσα στα συννεφα πριν 10 χρονια (20 αστο ποσο ημουν) θα το εκανα και εγω πραξη...αλλα που;;;χαζαμαρες, ονειρα, ελπιδες για ζευγαρια που ακομα και στα βαθια γεραματα θα αγαπιουνται.

εδω δεν αντεχουμε λιγα χρονια και χανονται ολα. δε λεω οτι φταιει μονο η μια πλευρα αλλα για μενα φταιει εκεινη περισσοτερο.

το θεμα ειναι οτι ολα τα ηξερα, τα εβλεπα, εκανα τα στραβα ματια ή απλα τα καλα ηταν αρκετα. τωρα πανε και τα καλα και μενουν μονο τα στραβα, τιποτα αλλο.

αναρωτιομουν αν οι γονεις μας, στα 6ο τους κανουν βρωμοδουλειες και αν θα κανω εγω. Τελικα λογικα εγω δεν θα κανω...

δεν ειμαι πολυ καλα αυτες τις μερες, μη με παρεξηγειτε και εσεις που ειστε αγαπημενα ζευγαρια μη μου δινετε και πολλη σημασια. θα μου περασει

φιλια και καλο βραδι σ ολους

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Βρε ngeo μου τι σ'επιασε,μαλλον οι ορμονες της εγκυμοσυνης θα ειναι,γιατι εσεις κανονικα θα επρεπε να διανυειται την πιο ευτυχισμενη περιοδο της ζωης σας.Εδω τα σπαμε εμεις που και που,λογω νευρων που δεν ερχεται το πολυποθητο.Ηρεμησε κοπελα μου κι ολα θα στρωσουν.

OPYIp3.png

vez3p2.png

αχ κοριτσι δεν ξερεις, για αυτο τα λες. καμια σχεση με ορμονες κτλ.

εδω και καιρο ειμαστε ετσι, να μη σου πω μερικα χρονια αλλα κανουμε τα τυπικα για να ειμαστε οκ σαν οικογενεια. δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες τι με πειραζει αλλα αυτος ο ανθρωπος δεν μ αγαπαει και δεν ξερω αν μ αγαπησε και ποτε πραγματικα. δεν ξερω γιατι μου ζητησε να τον παντρευτω. ουτε τα χρονια μας ειχαν παρει να σου πω την αληθεια αλλα και γιατι ηθελε και 2ο παιδι. εγω δεν μπορω να πω οτι εχω πλεον ιδιαιτερα συναισθηματα πλην της "αγαπης" που ειναι πατερας του παιδιου μου, για μενα ολα εχουν χαθει και δεν ξερω αν με τη συμπεριφορα που μου δειχνει θα ξαναβρεθουν.

απλα αυτη τη στιγμη δεν καιγομαι για να ψαχτω σε αλλον, ειμαι καλα με το παιδι μου δυστυχως το 2ο που περιμενω πραγματικα δεν το εχω χαρει καθολου.

μολις με επιασε αιμορραγια, αντι να μου πει ενα καλο λογο, να με ησυχασει, μου εβαλε τις φωνες και με εβριζε που ειχαμε παει στο γαμο μιας φιλης μου πριν μερες λες και εφταιγε αυτο. το οτι εκανα ενα σωρο δουλειες και σηκωνα τη μικρη δεν επαιξε ρολο...που να σου πω δεν ηταν καθολου αποκολληση.

οταν επρεπε να μεινω στο κρεβατι μου ειπε να φωναξω απο 400χλ τη μανα μου, οχι τη δικια του απο διπλα γιατι οπως ειπε "εγω δηλαδη ολη μερα θα ειμαι σπιτι;δεν θα μπορω να παω πουθενα για βολτα;"!!!!

λες και εγω που ειχα τον πονο μου, ημουν κρεβατωμενη και χαπακωμενη το ευχαριστιομουν.αστα, ηταν πολλα και απο παλια αλλα δεν ξερω γιατι δεν εκανα κατι.

ελεγα οταν μεγαλωσει θα ωριμασει και θα κοψει τις μ@λ@κιες αυτου του τυπου τις κακιες.

αλλα μπα...

καλα σας ζαλισα μου φαινεται, σταματαω εδω γιατι αν με αφησετε θα με κραξει ο admin!!!

Διαφημίσεις

ααααα, επιτελους, μετα απο ποοοοολλλλλεεεες μερες πηγα βολτα μονη μου, πηρα 2 φορεματα και κατι για το κοριτσακι σε σορτς!θελω να της παρω και ενα μαγιω, θελει την ντορα, να δω αν θα βρω...εχουμε θεμα με την ντορα, λατρεια!

γυρισα και εκανα και σπανακοριζο, θα το τσακισει παλι η μικρη γιατι εχει ρυζι!

αυτα τα νεα μας

ααααα, και αυτο παιδια που με στεναχωρει πιο πολυ ειναι οτι δεν εχω ευχαριστηθει καθολου το μελος που θα ερθει, δεν κανω καθολου ονειρα, δεν το σκεφτομαι καθολου ενω τη πρωτη φορα πετουσα στα συννεφα. το καημενο

ααααα, και αυτο παιδια που με στεναχωρει πιο πολυ ειναι οτι δεν εχω ευχαριστηθει καθολου το μελος που θα ερθει, δεν κανω καθολου ονειρα, δεν το σκεφτομαι καθολου ενω τη πρωτη φορα πετουσα στα συννεφα. το καημενο
Κοριτσάκι μου, πολύ στενοχωρήθηκα με όσα διάβασα. Το μόνο που θα σου πω είναι πως για τον άντρα σου μπορείς να έχεις ό,τι αισθήματα θες : μίσος, κακία, αδιαφορία, αγάπη ή λατρεία. Για το μωράκι σου να έχεις μόνο λατρεία και ανυπομονησία, να ευχαριστιέσαι το ότι μεγαλώνει μέσα σου και να το χαίρεσαι όσο μπορείς. Ο άντρας σου μπορει να έχει τα χίλια κακά του κόσμου, μην τον αφήνεις όμως να σου χαλάει τις στιγμές. Ξέρω ότι είναι δυσκολο, γιατί τελικά είναι πολύ γαιδούρια αυτοί οι άντρες ( κι εγώ τον δικό μου θέλω ώρες- ώρες να τον πνίξω) αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Γιατί όμως είναι όλοι τους ίδιοι, ρε κορίτσια;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσια καλησπερα,η "κοκκινοσκουφιτσα" ηρθε και παλι(σιγα μη με ξεχναγε) μου εχει γινει συνηθεια πλεον........

Νgeo μου πολυ στεναχωρεθηκα βρε κοπελα μου,με τα οσα διαβασα.Αυτο που με παραξενεψε ομως,ειναι το πως αποφασισατε να κανετε και 2ο παιδακι,μεσα σε αυτο το κλιμα.Δεν ξερω αν καταλαβα καλα,αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι που να σας δενει(περα απο το 1ο σας παιδακι),και για το πως αισθανεσαι εσυ για το συντροφο σου.Συγγνωμη κιολας,ισως να καταλαβα λαθος,αλλα ειναι κριμα,τα συναισθηματα σου για εκεινον,να μη σε αφηνουν ν'απολαυσεις την καλυτερη περιοδο της ζωης σου.Το μωρακι που κουβαλας,αξιζει τα παντα κι εσυ επισης,πρεπει να νιωσεις και να απολαυσεις την καθε στιγμη και να μην αφησεις κανεναν να στο στερησει αυτο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

δικιο εχετε κοριτσια.

μιλησαμε και του ειπα πως αισθανομαι και τον ρωτησα αν μ αγαπαει και αν ειναι ερωτευμενος και να μου απαντησει ντομπρα οπως εγω και μου ειπε ναι...ναι καλα του λεω.

και μου ειπε οτι τοσα χρονια που τον ξερω ετσι ειναι και δεν ειναι εκδηλωτικος κτλ αλλα του ειπα οτι πρεπει να ειναι πιο πολυ για να μπορεσω να ειμαι καλυτερα και οτι κουραστηκα να δινω μονο εγω αγαπη και να τη θεωρω δεδομενη απο τον αλλο, οτι εχω αναγκες κτλ...τι να σας πω, ποσο θα κρατησει δεν ξερω.

απλα αν μ αγαπαει θελω να το βλεπω, τερμα, δε μου αρκει να το φανταζομαι.

χθες ενιωσα το μικρο μικρο να κουνιεται!τελεια.

πηγαμε για μπανιο οικογενειακως και μετα για φαγητο παραλια,τελεια ηταν!

φιλια και τα λεμε συντομα

σας ευχαριστω πολυ...

Διαφημίσεις

Ngeo μου μην στεναχωριέσαι μερικοι αντρες ειναι λίγο πιο εσωστρεφεις όπως και ο δικός μου αλλα το ξερεις καταβαθος οτι μας λατρευουν:):) λίγο οι ορμόνες λίγο η ζεστη σε επιασε το παράπονο:):):)

Μαρτζυ μου ελπίζω να εισαι καλύτερα:):):) όλα θα πανε καλά!!!

Μηλίτσα αντε να δουμε πότε θα κάτσεις!!!! :):):):) Α!!! να με καλέσεις στην ταράτσα για καφε!! το φαντάζομαι τέλειο και πολύ καλοκαιρινο:):):)

Εγω εχω γινει σαν την κοκκινοσκουφιτσα!!!! :mrgreen:εχω καει λιγάκι αλλα τωρα γινετε χρωματάκι!!!!;) οι διακοπές καλά κρατουν αλλες 2 εβδομάδες!!!:cool: σας φιλώ μάλλον θα μπω την Παρασκευή!!!!:P

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Α, ρε μανουτίτα μου! Πάλι ήρθε η κακούργα; Μην μου στενοχωριέσαι....Θα έρθει το ατιμούλικο, πού θα πάει! Αλήθεια, πόσο καιρό προσπαθείτε;;;

Ngeo, αν περιμένεις από τους άντρες να είναι εκδηλωτικοί την πάτησες....Μία ξαδέλφη μου που τα λέγαμε προχθές μου είπε πως πήγε σε μία καφετζού και της είπε πως ο άντρας της την αγαπάει κι ας μην το δείχνει. Να βλέπατε την ξαδέλφη μου με τι ενθουσιασμό τα έλεγε....Σιγά την πρόβλεψη!!!Αυτό κι εγώ θα το έλεγα στο φλυτζάνι κάποιας.....

Μαγδούλα, πού κάνεις διακοπές;

Κορίτσια, την Τετάρτη παίρνουμε τα αποτελέσματα σπερμοδιαγράμματος, καλλιέργειας και ορμονολογικών του άντρα μου. Οι δίκες μου ορμόνες είναι μία χαρά. Εχω ένα άγχος! Για τα χλαμύδια φοβάμαι, τα υπόλοιπα ε, θα τα αντιμετωπισουμε. Αυτά όμως ;;;Μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα να ηρεμήσουμε λίγο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ngeo μου,μακαρι να τα εννοει οσα λεει ο καλος σου και να κρατησει,για να εχετε μια ομορφη κι ευτυχισμενη οικογενεια,εσυ κοιτα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου,ομως,οπως και να εχει,εντακει;

Μαγδα μου καλη συνεχεια και καλα να περνας,οσο για την "κοκκινοσκουφιτσα"μακαρι να μεινει μονο στο χρωμα........

Margi μου,δυσκολο να σου πω ποσο προσπαθω,μια ζωη νομιζω,απλα ετυχαν διαφορα,ουσιαστικα ομως φετος εκανα σαπλιγγογραφια και υστεροσκοπηση.Ειχα μια αναγκαστικη διακοπη κυησης και μια παλλινδρομη,που με πηραν πολυ απο κατω και το ειχα αφησει εντελως στην τυχη.Τωρα αρχισα να τοψαχνω,ειχα πεσει και σ'ενα γιατρο ασχετο κι εχασα πολυτιμο χρονο.Θα δουμε ομως,νιωθω τα περιθωρια να στενευουν,το κοριτσακι μου μεγαλωνει,το ιδιο κι εγω,οτι πει ο Θεος.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...