Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

http://www.papades-village.com/

Ngeo εγω εχω να σου προτεινω αυτο....για βορειο ευβοια ειναι απιστευτα εκει μενεις σε σπιτακι και εχει χωρους για τα παιδια και καθε απογευμα δραστηριοτητες απο νηπιαγωγους εχω παει την μικρη ηταν οι ποιο ιδανικες διακοπες επισης αν η κατερινουλα ειναι κατω των τριων μενει δωρεαν....η τιμη του καθε σπιτιου ειναι 70 με πρωινο αν θυμαμαι καλα και η θαλασσα κοντα α και καθε σαββατο ζωντανη μουσικουλα...!!!!

Ειναι δασικο χωριο για τις γυναικες αν θελουν μπορουν να δουν πως γινοντε οι μαρμελαδες,τα γλυκα κλπ....αν θες βεβαια αν δεν θες κανεις οτι θες ειναι μεσα στο δασος φτιαγμενο απλα τελειο...

Το πευκι επισης καλο αλλα μιας και την ξερω καλα την ευβοια εγω θα πηγαινα στους παπαδες....

Οπου και να καταληξετε να περασετε υπεροχα και γενικα η βοριο ευβοια ειναι το καλυτερο κομματι του νησιου και εχει και πολυ ωραιες παραλιες

Μηλιτσα μου ακομα τρεχεις? Οπως βλεπεις εγω σημερα το βραδυ εμεινα μεσα.... πηγα για περπατημα το απογευμα και η μικρη με το ποδηλατο απο διπλα και επιστρεψαμε στις 10...3 ωρες εκανα γρηγορο περπατημα πρεπει ο σεπτεμβρης να με βρει τουλαχιστον 10 κιλα κατω για να χω καλη ψυχολογια να συνεχισω και τον χειμωνα....αυταααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια εγω ειμαι στους γονεις μου κανω μικρες αποδρασεις στη θαλλασα οπως θα κανω και σημερα και ετοιμαζομαι για 8 μερες διακοπουλες!!! :):):)ταξιδι ολοκληρο θα κάνω!!!!!:):)

Μαρτζι δεν αντεξα να μην σου πω και εγω την γνωμη μου!! Πολλες φορες οι αντρες απ αντιδραση φερονται ετσι!!! Εγω στην θεση σου δεν θα του ελεγα τπτ εκεινη την μερα!!! θα εκανα τα εξης :

1.θα πηγαινα να κοιμηθω όπως με γεννησε η μαμακα μου (σχεδον παντα πιανει)

2.θα φορουσα κατι σεξυ και θα του ελεγα διαφορα πονηρα

3. θα εβαζα καμοια ωραια ταινια

4. θα εκανα το 1ο βημα(σκεψου πονηρα;)

και αλλα τετοια χωρις να του ελεγα για γονιμες για μερες κ.λπ.

ο δικος μου μου ειπε πανω σε καυγα οτι του βγαινει αντιδραση όταν του λενε τι να κανει!!!

Και Μαρτζυ μου εαν δεν γινοταν τπτ απο αυτα θα του ξεκαθαριζα οτι θα εκανα σπερματεχυση αμαν πια αρκετα κουραστηκες κοπέλα μου!!!

ΑΑΑ!!! εγω δεν ξαναεπαθα κολπιτιδα φτου φτου φτου αγορασα και κατι βιταμινες που τα εχουν όλα μαζι και γαλακτοβακιλους και ειμαι οκ!!! φτου φτου φτου

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μηλίτσα μου ειμαι σιγουρη οτι θα εγινε υπέροχο το σπιτι, αλλα βρε κοπέλα μου ξεκουράσου και λιγο!!!Θα σε μαλώσω!!! σου στελνω μνμ

Αννουλα μου καλα να περασεις και εγω αυτο κάνω!!!:):)

Νgeo μου πως εισαι κοριτσάκι μου????

Στα υπόλοιπα κορίτσια στελνω φιλάκια θα σας διαβασω μετα απο μια βδομάδα:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;

μαγδα καλα να περασεις και να κανεις ποοοολες βουτιες!

αννα το ειχα δει αυτο αλλα θελω μπροστα στη θαλασσα αν γινεται και μεσα!!!

margi συμφωνω με τη μαγδα, και αυτο με την σπερματεγχυση εχει δικιο, δεν θα τα παιξεις εσυ. Καλα, εγω σιγα μην κατσω να κανω ολα αυτα μονο και μονο για να μην επηρεαστει ψυχολογικα ο κυριος. Δηλαδη εγω δεν εχω τις σκεψεις μου καθε τετοιες μερες!ε μα πια, θα μας σκασουν στο τελος.

εγω με τον δικο μου δεν πολυμιλαμε πλεον, τα τυπικα, σε ο,τι λεω διαφωνει και το αντιθετο, οσον αφορα τη μικρη και το νεο μελος, που θα γεννησω, με πιο γιατρο, φυσιολογικο να παω η καισαρικη και γενικα γινομαστα κ...λος!τεσπα

απο χθες εχω κατι πονους στην κοιλια, μια απο δεξια, μια απο αριστερα, κυριως οταν σηκωνομαι, δεν ξερω τι μπορει να ειναι...παντως οι ζαλαδες εφυγαν και οι αναγουλες υποχωρησαν. ελπιζω να ειναι ολα καλα γιαιτ καπως νωρις μου φαινεται.δεν θα σκεφτομαι ομως ετσι!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κοριτσακια μου καλημερα και καλη εβδομαδα,επεστρεψα χθες,αναννεωμενη και ομολογω οτι ξεφυγα τελειως.Καναμε και μια συζητησουλα με τον καλο μου,και μου ειπε πως δεν μπορει να με βλεπει αλλο να αγχωνομαι τοσο πολυ(οσον αφορα το 2ο παιδι).Οτι εκεινος θελει τη γυναικα του καλα κι ευτυχισμενη και το ιδιο θελει κι η μικρη μου.Λεει αν ειναι να πεσεις σε καταθλιψη γι'αυτο το θεμα,τοτε τι κανουμε;;;;;

Ομολογω οτι με ταρακουνησε λιγο ολο αυτο και μπηκα στη διαδικασια να προσπαθησω να αφεθω λιγο,θα δειξει τι αποτελεσμα θα εχει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα και καλη εβδομαδα,επεστρεψα χθες,αναννεωμενη και ομολογω οτι ξεφυγα τελειως.Καναμε και μια συζητησουλα με τον καλο μου,και μου ειπε πως δεν μπορει να με βλεπει αλλο να αγχωνομαι τοσο πολυ(οσον αφορα το 2ο παιδι).Οτι εκεινος θελει τη γυναικα του καλα κι ευτυχισμενη και το ιδιο θελει κι η μικρη μου.Λεει αν ειναι να πεσεις σε καταθλιψη γι'αυτο το θεμα,τοτε τι κανουμε;;;;;

Ομολογω οτι με ταρακουνησε λιγο ολο αυτο και μπηκα στη διαδικασια να προσπαθησω να αφεθω λιγο,θα δειξει τι αποτελεσμα θα εχει.

μανου μου ο αντρας σου εχει απολυτο δικιο!!!

η οικογενεια σας ειναι υπέροχη και δυνατη!

μην το βαζεις κατω και ασε το καλοκαιρι να σας δροσισει και να σας χαλαρωσει!το αδελφακι θα ερθει αβιαστα!!!πιστεψε με!!

και σε οσες κανετε το "λαθος" να ζοριζετε το "θεμα" να ερθει (μιλαω για τις προγγραμματισμενες" επαφες) ξερω οτι γινεται γιατι το θελεττε πολυ και εγω το ιδιο εκανα και τελικα εκανα νευρα κροσια! μολις μα μολις ειπα δεν βαριεται θα ερθει με αγαπη αυτο το παιδι και οχι με προγραμματισμενο "ραντεβου" και πιο πολλες φορες εκανα σεξ με τον αντρα μου και πιο πολυ το αποολαυσαμε και το πολυπόθητο ηρθε!!!

σας αγαπαω όλες!!!!

μηλιτσα ελα και προς τα δω να βαψεις!χαχα!!φετος δεν βαφω τιποτα!!

Μαριαεφη μου εισαι μια γλυκα,καλημερα,δεν ξερεις ποσο καλα ενιωσα με οσα μου ειπες.Προσπαθω μωρε η κακομοιρα τι να κανω και θα δειξει,φιλακια και να προσεχεις εσυ,εντακει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ όλες για τις ωραίες συμβουλές που μου δώσατε! Νομίζετε όμως πως δεν τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά;;;Απλά, ο κύριος όταν μουλαρώσει με κάτι, μουλαρώνει και τέλος. Τη μέρα εκείνη τσαντίστηκε πολύ με κάτι που του είπε η μητέρα μου κι ενώ εγώ δεν είπα τίποτα για να μην τα κάνω χειρότερα τα πράγματα, αυτός έλεγε, έλεγε, έλεγε.....Κι αφού ηρέμησε και τον πλησίασα ( χωρίς να έχω πλέον κι εγώ όρεξη, αλλά τι να έκανα; ) αυτός μου είπε ένα ξερό " δεν έχω όρεξη " και μου γύρισε την πλάτη. Κορίτσια, τα νεύρα μου εκείνη τη στιγμή έγιναν...μη τα συζητάτε. Να μου πει ότι αγχώνεται, να το καταλάβω, αλλά να μην μπορεί να κάνει σεξ επειδή τσαντίστηκε με τη μάνα μου, τη γειτόνισσα που του είπε για;τί πάρκαρε το αμάξι μπροστά στο σπίτι της, ε τότε τι να πω!!! Καλά, αν με βλέπατε το Σαββατοκύριακο τι μουτρα είχα, θα παθαίνατε πλάκα. Περιττό ότι δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας. Του τα έψαλα για τα καλά...Του είπα πως αν είναι κάθε φορά που τον τσαντίζει κάτι ή κάποιος να μου κάνει το βίο αβίωτο, δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει. Ζήτησε συγνώμη, αλλά εγώ ακόμα δεν τον χωνεύω. Ακύρωσα το ραντεβού και ζήτησα να κλέισω νέο αφού έρθουμε σε επαφή με τον άντρα μου. Προφασίστηκα ότι ταξιδεύει συνεχώς και δεν πετυχαίνουμε τις μέρες κι έτσι- ευτυχώς - το δέχτηκε. Οπότε, όταν τιν συγχωρέσω και έχω όρεξη, θα το κάνουμε κι ελπίζω να πάρω πολύ σύντομα απαντήσεις. Οχι τίποτα άλλο...Πρέπει να ξέρω και τι γίνεται με τα χλαμύδια, γιατί αν υπάρχουν πρέπει να κάνω κι εγώ θεραπεία και ξέρετε πόσο επικίνδυνα είναι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλά να περνάτε στις διακοπές σας. Πολύ ωραίο μέρος για όσες δεν έχετε πάει είναι η Λευκάδα. Να πάτε και θα με θυμηθείτε.

Μηλίτσα με υγεία να χαρείτε το φρεσκοβαμμένο σπιτάκι σας, Μάγδα μου, καλές διακοπές. Φιλια κι ευχαριστώ πολύ. Τι να κάνω ρε κορίτσια μου! Μπόρα είναι και θα περάσει πιστεύω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Χαίρετε, χαίρετε!!!

Ωραίες ήταν και οι διακοπές μας, ζήσαμε ωραίες στιγμές με τα παιδάκια μας...Νομίζω ότι δέθηκα ακόμη περισσότερο... Γι' αυτό δεν έμπαινα..

Διαβάζω την αγανάκτηση της margi....

Καλή μου, σε καταλαβαίνω, πιστεύω 'ομως ότι η όλη ιστορία έχει αγχώσει και τον άντρα σου και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο...Οι άντρες πολύ συχνά μουλαρώνουν...Και επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν σαν εμάς τις γυναίκες κλείνονται στον εαυτό τους και απογαϊδουροποιούνται εντελώς....

Υπομονή, και κάνε τα τσαλιμάκια σου... αχ, τι άλλο θα σκαρφιστούμε πια...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας! Τι κάνετε; Εγώ έτσι κι έτσι. Βρε κορίτσια, έβλεπα στον ύπνο μου πως η eleniturkey ξαναμπήκε στο φόρουμ. Τι γίνεται με αυτήν; Μηλίτσα έχεις κανά νέο της; Μας έχει λείψει...Vasdeli, την προηγούμενη εβδομάδα ήρθα στη Μυτιλήνη για 2 μέρες. Ωραίο νησί! Στον Αγιο Ραφαήλ μου άρεσε πολύ...Τι γαλήνιο μέρος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αχ καλα περνατε εσεις στα νησακια!

απεφανθει οτι το καλυτερο ειναι να ζεις σε ενα μεγαλο νησι που να εχει και το νοσοκομειο του, τη θαλασσα, σχολεια κτλ απο το να μενεις σε πολη στη στερεα!

αχ πολυ το σκεφτομαι!θα ηθελα να χτυπησουμε με τον αντρα μια αποσπαση σε ενα νησακι για ενα χρονο αλλα εχουμε ενα δανειο να τρεχει και δεν βλεπω να τη βγαζουμε!

χθες πηγαμε για μπανιο με τη μικρη, δεν ηταν πολυ καλα και δεν μπηκα, η μικρη βεβαια τρελαθηκε

και το βραδι παιδια, επαθα πλακα, μολις γυρισαμε, πηρε το γραφουλη ζωγραφουλη, δεν ξερω και πως το λενε αυτο, εκανε κατι σαν κυκλο, με βουλες πανω και μια γραμμη κατω και λεει "μαμα" ειχε κανει ενα ανθρωπακι το κοριτσακι μου, επαθα πλακα, μονο που δε με πηραν τα ζουμια και μετα εκανε αλλα δυο και λεει μαμα και δειχνει τον εαυτο της!

οταν ρευεται λεει "ομι μαμα" εννοωντας συγγνωμη μαμα!, λεει ευχαριστω με το χερι και "το" και "απο μαμα" σ αγαπω μαμα!!!αχ θα λιωσω τωρα!ο αντρα μου ουτε παιζει να πει κατι τετοιο ποτε, αχ και λετε να κανουμε και τσαλιμια.βρε και με τιποτα πια, εχω

κουραστει.

λεω στις φιλες μου που δεν εχουν αντρα, να βρουνε τουλαχιστον ενα με πολλα λεφτα γιατι ουτως η αλλως, λιγο πολυ, μετα απο ορισμενα χρονια παει το παθος, ο ερωτας και ολα...αχ πως εχω καταντησει ετσι!μια ομορφια

margi ελπιζω να εισαι καλυτερα. εκανες και μπανακια φανταζομαι!!!πηρες και χρωματακι ε;;;vasdeli εσυ;κανεις μπανια;

φιλια

Μην φανταστεις ότι έκανα πολλά μπάνια....Μόνο 5 κι είμαστε στα μέσα του Ιουλίου. Θα ήθελα να κάνω άλλα 10 τουλάχιστον, αλλά με τη βενζίνη που έχει ακριβύνει τόσο δεν το βλέπω να κάνουμε μικρές εξορμήσεις όπως πέρισυ. Πάντως κορίτσια ( σας το έχω ξαναπεί) ωραιότερο μέρος από τη Λευκάδα δεν θα δείτε. Ενα μόνο σας λέω...Καφέ σε μπαράκι με πισίνες πολύ κοντά στην θάλασσα ( στο υπέροχο Κάθισμα) και αφού σε χτυπήσει για τα καλά η ζέστη, βουτιά στα υπέροχα γαλάζια κρυστάλλινα νερά!! Είναι απλά τέλεια. Λες και είσαι στον παράδεισο. Αφήστε το Πόρτο Κατσίκι και τους Εγκρεμνούς!!! Να πάτε οπωσδήποτε στη Λευκάδα και ζητήστε πληροφορίες εδώ σε μένα. Είναι ο αγαπημένος μου προορισμος.

Κορίτσια, αύριο θα πάει επιτέλους για σπερμοδιάγραμμα. Μακάρι να μην αγχωθεί πάλι. Μεχρι τώρα καλά τον βλέπω. Τον άφησα σήμερα να πάει για ψάρεμα και είναι πολύ ήρεμος. Φτου! φτου Παναγίτσα μου. Αχ, κοριτσάκια μου, σας φιλώ. Πάμε για drink! Οπως βλέπετε προσπαθούμε να είμαστε χαλαροι και ο Θεός βοηθός!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αχ μια χαρα ειστε!

εγω παλι δεν εχω κανει κανενα μπανιο στη θαλασσα...εδω τα νερα δεν ειναι και τα καλυτερα και περιμενουμε να παμε ευβοια.μακαρι να πηγαιναμε χαλκιδικη...τελεια θα ηταν.

ουτε ποτακια εχουμε ουτε τιποτα.η πεθερα λειπει, η μαμα μου διακοπες αλλα ειναι μακρυα και αυτη οποτε ειμαστε οι 3 μας. καλα, δεν ειναι και ασχημα!ευτυχως η μικρη καθεται παντου και πολυ ησυχη, δεν παει μακρυα, καθεται και στην καρεκλα της, δεν ενοχλει, οποτε πας ανετα για φαγητο, καφε, ποτο κτλ!

μπορει αυριο παλι να παμε θαλασσα και μετα για κανενα χταποδακι αν και δεν το επιτρεπουν οι γιατροι...

καλα και εμεις με την βενζινη ειμαστε παραλια σχεδον καθε 3-4 μερες. που να πας πιο συχνα, δεν βγαινεις

οι υπολοιπες καλα;

μηλιτσα;κανενα νεο απο ελενη;

φιλια

τι θα μαγειρεψετε;εγω λαυρακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...