Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!!

Πρώτη φορά γράφω εδώ...αν και κάποιες κοπέλες τις ξαναείδα και σε άλλο καφέ ξανά...

Μου αρέσει ο τίτλος "περί ανέμων και υδάτων"....Τους ανέμους και τα ύδατα θα τα χρειαστώ:D γιατί ξεκίνησα πριν μια βδομάδα σχεδόν τις ενέσεις για την πρώτη μου εξωσωματίκή! Και θέλω να ξεχνιέμαι και λίγο οπότε αν με θέλετε στην παρέα σας...θα γυροφέρνω κι εδώ!!!!!:D

Καλώς την! Επιτέλους συναντιόμαστε σε κάποιο τόπικ! Εύχομαι να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας!!!

Κορίτσια, πήγαμε στον ουρολόγο. Το σπερμοδιάγραμμα δεν το έλαβε σπβαρά υπόψη. Είπε να το επαναλάβουμε σε εξειδικευμένο κέντρο. Εχει, λέει, πολλά ελλιπή στοιχεία. Είπε επίσης να κάνει ο άντρας μου ορμονολογικές εξετάσεις και μόλις έχουμε στα χέρια το νέο σπερμοδιάγραμμμα και τις εξετάσεις, θα κάνει υπέρηχο και θα δούμε. Μας είπε επίσης ότι στο εξής οι επαφές μας θα είναι προγραμματισμένες. Με επιβεβαιωμένη υπερηχογραφικά ωορρηξία οι επαφές θα είναι 5 και 3 μέρες πριν, και 1 μέρα μετα από τη μέρα ωορρηξίας. Το σπερμοδιάγραμμα θα το κανουμε τη μεθεπόμενη εβδομάδα που θα ανοίξει το κέντρο. Είμαι αισιόδοξη. Επιτέλους ξέρουμε τι ψάχνουμε!

Καμία σχέση με το πως ακουγόσουν τις προηγούμενες μέρες!!! Άντε μπράβο!

κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη...η μικρη κατερινουλα μου εχει χοληστερινη 256!!!με ανω οριο 170-180...και χαμηλη φερυττινη, γυρω στο 16 αν θυμαμαι καλα. και να φανταστειτε δεν τρωει τηγανιτα, ουτε απ εξω, βραστα κατα βαση ή στη γαστρα αλλα τελευταια της δινει ο αντρας μου με ζυμαρικα αρκετο τυρι κατι που φωναζουμε και ειναι σε κανονικο βαρος...η πεθερα και η μαμα μου εχουν και αυτες και τωρα θα παμε λογικα για εξτρα εξετασεις...και η φερυττινη τι θα γινει;πως θα ανεβει;αχ τι να πω, θα σκασω, ο γιατρος θα ερθει δευτερα και θα δουμε

Λοιπόν! Η καλή της χοληστερίνη πόσο είναι; Για έλενξέ το!!

Επίσης το θέμα είναι κληρονομικό αφού και οι δυο γιαγιάδες έχουν...Λυπάμαι που θα στο πω αλλά με την διατροφή λίγα πράγματα πετυχαίνεις, αν είναι το ζήτημα κληρονομικό δεν πρόκειται να δεις δραματικές μειώσεις με την διατροφή. όχι, βέβαια ότι δεν πρέπει να προσέχουμε...

Το ίδιο λιπιδαιμικό προφίλ έχω κι εγώ και η κόρη μου μόνο που σε μας οικογενειακώς είναι πολύ-μα εξαιρετικά πολύ- αυξημένη η καλή χοληστερίνη με αποτέλεσμα να εκμηδενίζεται το κλάσμα κινδύνου για αθυρωματικη πλάκα. η γιαγιά μου, η μαμά μου, εγώ και η κόρη μου έχουμε καλή χοληστερίνη πάνω από 90....και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας...

Γι'αυτό σου λέω για δες λίγο καλύτερα πόσο είναι η καλή χοληστερίνη...:wink:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ, ξέχασα να σας πω!!!

Η αυχενική βγήκε 1,2 σήμερα, πολύ καλή και είμαι τόσο χαρούμενη! Είδα ένα κανονικό ανθρωπάκι με χέρια, πόδια, δάχτυλα και ορατότατο ρινικό οστό!

Κατάπινε και αμνιακό υγρό το πουλάκι μου....Κάποια στιγμή βλέπαμε την πατούσα και ο γιατρός είπε: "Για δες μια πατούσα για γόβα!" πιθανότατα κοριτσάκι,λοιπόν αλλά στα σίγουρα τον επόμενο μήνα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλα τι ευχαριστα νεα!vasdeli μπραβο!

εσεις που πατε διακοπουλες (και ζηλευουμε καργα!) καλα να περασετε, μια βουτια και για εμας

margi ειδες!ολα θα πανε καλα θα δεις

moments καλωσορισες!ευχομαι να πανε ολα τελεια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

margi παρα πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!

ειδες που ολα ειναι θεμα προοπτικης???

μπραβο!

και οσο για αυτο με την χολιστερινη θα συμφωνησω με την αγαπητη vasdeli!

φιλακια φιλεναδιτσες!

Διαφημίσεις

Manou μου είχα απίστευτα πολλή δουλειά και δεν προλάβαινα.

Ο άντρας της φίλης μου εγχειρίστηκε στις 23 Ιουνίου και ακόμη δεν έχει έρθει στο σπίτι του, αλλά προχθες βγήκε από το νοσοκομείο και παραμένει Αθήνα για παρακολούθηση.

Νομίζω πως σύντομα θα έρθει.

Εσείς γλυκά μου κοριτσάκια από όσα διαβάζω μια χαρά μου είστε!

Μου αρέσει τόσο πολύ το καλοκαιράκι!!!

Εύχομαι όλες να περνάτε καλά!!!

Φιλιά σε όλες!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;

εμεις καλα, χθες πηγαμε για μπανιο με τη μικρη, δηλαδη αυτη εκανε με τον μπαμπα και πολυ ζηλευα, δεν ηθελε να βγει εξω, μετα επαιζε με το κουβαδακι της, πολυ καλα ηταν!

θα παει ο αντρας μου να παρει τις νεες εξετασεις που καναμε για τη μικρη με θυροειδη και νε αχοληστερινη να δουμε τι παιζει αλλα λεει ο γιατρος τα τριγλυκεριδια ειναι χαμηλα αρα δεν εχει προβλημα και για φερυττινη θα πρεπει να παρει συμπληρωμα γιατι ειναι χαμηλη. τα δικα μου αυριο αλλα λογικα μονο ο σιδηρος και εμενα θα ειναι ποοοολλλυυυυυ κατω!!!

αυριο παμε στο γιατρο να δει λιγο την καρδια και μετα σε φιλο για καφε.

για γιατρο ειμαι στον ροσολυμο και στον αλεξατο στο ελενα, για τον 1ο τον ειχε μια φιλη μου λεει παρα πολυ καλος αλλα οχι vbac ο αλλος το εχει κανει, θα δω.

φιλια

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;λειπετε ολες;;;;αχ τυχερουλες, εμεις εδω, αυριο για μπανιο αλλα εκτος απο εμενα, θα δω βεβαια, δεν ξερω, ευτυχως εχει δροσια!

χθες πηγα στο γιατρο, ολα καλα, τελικα σιδηρος και φερυττινη πολυ καλα, επαθα πλακα, και μου εδωσε 2 φορες ασβεστιο και μου κανει εντυπωση γιατι ολοι και ο προηγουμενος δινουν 1 την ημερα, πολυ ασβεστιο διαβασα δεν κανει καλο...εγω να σας πω, μια φορα θα παιρνω γιατι με ενοχλει αφανταστα, και μου εδωσε και 1 σιδηρο, ενω την προηγουμενη φορα επαιρνα 2...ασχετο!

εσεις που δεν φυγατε που θα πατε;

εμεις ακομα δεν ξερουμε που θα παμε, εγω λεω να παμε προς ευβοια...

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι καλά. Δυστυχώς, όταν τα 'ασχημα ξεκινάνε δε λένε να σταματήσουν. Πολύ απλά είμαι ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ! Θα τα πω σε σας γιατί ντρέπομαι να ια πω ακόμα και στην ίδια μου την αδελφή.Κλέισαμε ραντεβου για σπερμοδιάγραμμα την Τρίτη. Η μικροβιολόγος είπε να έρθουμε σήμερα σε μία προγραμματισμένη επαφή και ως την Τρίτη να απέχουμε. Δεν έγινε τίποτα όμως κορίτσια μου. Ο άντρας μου πολύ απλά δεν είχε όρεξη. Μα το ραντεβού είναι προγραμματισμένο, τώρα θα χρειαστεί να το ακυρώσω. Εχω τόσα νέυρα. Κοιμάται το βόδι του καλού καιρού και ούτε μία προσπάθεια δεν κάναμε. Να πάει στα τσακίδια ο παλιοηλίθιος που ασχολούμαι εγώ με μαζί του και αυτός με αγνοεί. Αει στα κομμάτια και το σπερμοδιάγραμμα και όλα....Με τέτοιο παλιομαλ...σιγά μη μέινω ποτέ έγκυος!!!Μού έλεγε κάτι μπούρδες....Να προσπαθήσουμε 6 μήνες χωρίς να πάμε σε γιατρούς και τέτοιες μπούρδες. Και με νεύρα όλα αυτά, σα να φταίω εγώ για όλα όσα συμβαίνουν........Φταίω που τον υποστηρίζω ενώ έπρεπε να τον ξαποστείλω. Τέτοιοι άντρες δεν αξίζει να λέγονται άντρες. Να έχω περάσει τα πάνδεινα, να έχω μπει χειρουργείο, να έχω κάνει ΄τοσες εξετάσεις κι αυτός ένα πήδημα χρειάζεται να κάνει και δεν το κάνει, γιατί...πιέζεται!!!Δεν μας παρατάει λέω εγώ;;Καλύτερα θα ήμουν χωρίς να τον έχω στο κεφάλι μου να μου τα πρήζει συνεχώς. Και μου λέει από πάνω ότι έχω άγχος. Με τέτοιον βλάκα δίπλα μου, πώς να μην έχω;; Κορίτσια, ευχαρίστως αυτή τη στιγμή με τόσα νεύρα που έχω, θα τον χώριζα. Και αυτός ροχαλίζει...Θα πάθω τίποτα στο τέλος. Τι αμαρτίες πληρώνω Θεέ μου;;;;Γιατί όλα σε μένα; Τι να κάνω;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?

Μαρτζι μου τι να σου πω βρε κουκλα μου υπομονη τετοιες καταστασεις ποτε δεν τις καταλαβαινουν οι αντρες νομιζουν οτι τους βαζεις θηλια στο λαιμο και δεν ποπλυσκανε κιολας θελει πολυ δυναμη και κουραγιο η φαση που περνατε αλλα και συ μου του λες για προγραμματισμενες επαφες εχετο εσυ στο μυαλο σου και απλα ξελογιασε τον και αστον να κοιματε τον υπνο του δικαιου ενω εσυ θα κανεις την δουλιτσα σου.....

Νgeo πολυ χαιρομαι που ολα πηγαινουν καλα και που εισαι και εσυ καλα Ευβοια ακουω για που σκεφτεστε?

Εγω κοριτσακια ειμαι Χαλκιδα περναω τελεια σουρτουκευω ολη μερα και δεν με νοιαζει τιποτα δεν εχω τιποτα στο μυαλο μου επιτελους.... απλα ζω το σημερα και τελικα αυτο με γεμηζει ποιο πολυ απο οτιδηποτε αλλο

καλησπερα,τι κανετε? Αυτη η βδομαδα ηταν πολυ μπιζι για μενα,γιατι βαφαμε. Εγινε τελειο το σπιτι! Βεβαια εχω πολλες δουλειες ακομα,αλλα οι δυσκολες τελειωσαν. Γιαυτο χανομαι κ θα μπαινω πολυ σπανια τον ιουλιο. Θελω να τελειωνω με αυτα τον Ιουλη,ανυπομονω τον Αυγουστο να ξεκουραστω κ να αφιερωθω στον εαυτο μου τη μικρη. Ειτε παω διακοπες ειτε δουλευω. Αυτα τα νεα μου...

ένα μήλο την ημέρα...

μαργκι μου,θα συμφωνησω με τη σουρτουκω μας απο πανω. Πιστευω πως το παιζει αδιαφορος. Το να εχεις προγραμματισμενο σεξ ειναι για εκεινον ξενερωτο(αλλη εκφραση ηθελα να γραψω,αλλα θα γινομουν σοκιν) κ αγχωτικο. Οταν ηθελα προγραμματισμενη επαφη εκανα περιποιηση,αρωματα, κλπ κλπ. και ξαπλωνα διπλα του δηθεν αδιαφορη. Μετα γινοταν απο μονο του. Τωρα βεβαια εχεις γινει κ με το δικιο σου μπαρουτι,θυμησου το ομως την επομενη φορα αν χρειαστει.

Α,τωρα ξαναδιαβασα πιο προσεχτικα κ προσθετω κ κατι αλλο. Ισως εχει αγχωθει πολυ με το σπερμοδ. κ προσπαθει να το αποφυγει. Ολοι οι ανδρες το παθαινουν αυτο. Εκεινος εχει ενα λογο παραπανω. Δεν ειναι οτι ειναι αναισθητος ουτε πως δε σαγαπα,φοβαται τα αποτελεσματα. Δε γινεται να κανετε την εξεταση χωρις ραντεβου? Δηλ. να κανετε σξ ενα βραδυ κ την ημερα που πρεπει να παει? Αλλιως κλεισε νεο,αλλα μην του πεις ποια μερα πρεπει να κανετε,ξεγελασε τον. Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

αχ margi απλα ειναι πολυ αγχωμενος και ως αντρας αντι να το συζητησει το αποφευγει και κανει μαλ...ες!κλασικα!δεν ξερω, ειναι παααρα πολυ αγχωτικο για αυτους, για εμας βεβαια μια σαλπιγκογραφια ή να ανοιγουμε καθε λιγο τα ποδια μας στον οποιοδηποτε ειναι ΟΚ αλλα τι να πεις. ασε που εξ απ ανεκαθεν (!!!!!!!!- που λενε αρκετοι!) υπαρχει η αντιληψη οτι παντα φταιει η γυναικα και ποτε ο αντρας...αφου ετσι τους μεγαλωσαν. Δεν εισαι εγκυος;;;τρεχα κανε ο,τι εξετασεις σου λαχει, σταξε τοσα λεφτα και ασε τον αλλο να πινει, καπνιζει, ξενυχταει, αγχωνεται κτλ!

οσο για το ροχαλητο, εμενα μονο ωτοασπιδες πιανουν!αααα, και αλλαγη περιβαλλοντος, δηλαδη να τον στειλεις στον καναπε!

μη σταναχωριεσαι, το παιδι για να γινει θελει δυο να θελουν και να θελουν πολυ. αν νομιζεις (και ας μην εχεις δικιο με την εννοια οτι δεν στο δειχνει οπως πρεπει ε!) οτι δεν θελει τοσο οσο εσυ και δεν ειναι διατεθιμενος να κανει ο,τι χρειαζεται τοτε καλο ειναι να του κανεις μια κουβεντα και να το αφησετε γενικα για καποιο χρονικο διαστημα και να το βγαλεις απο το μυαλο σου και να χαλαρωσεις. κανονισε διακοπες, μπανακια, βολτουλες και ολα θα φτιαξουν.

στα λεω γιατι τα εχω δει και τα εχω ξαναδει, δεν ξερω τι εχει αυτο το y χρωμοσωμα και τους κανει γαιδαρους και γουρουνια!!!

μηλιτσα ολο κατι κανεις εσυ!

αννα λεμε να παμε πευκι οπως ειπα, μου ειπαν καλα λογια τωρα μπορει να παμε ενα σκ με τον αντρα μου μονοι να δουμε και μετα να παμε με το κοριτσακι μας.

παλι σημερα πηγαμε θαλασσα, τρελαθηκε η μικρη!

αυριο λεω να της βγαλω εξω την πισινα της να παιξει γιατι αυριο θα γινεται χαμος!

φιλακια πολλα και να μη χαλιεσαι (οσο γινεται βεβαια)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...