Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ελα μαγδα μου νομιζα οτι αδιαθετησες!

αντε μαζι περιμενουμε σχεδον.

να σου πω την αληθεια επειδη τον προηγουμενο μηνα εκανα αφαιρεση πολυποδα δεν ξερω αν μου χαλασε ο κυκλος μου.

ο γιατρος μου που δωσε και cyclacur μου ειπε οτι δε θα μου χαλασει ουτε μια μερα.

συνηθως εχω σταθερο κυκλο 28 με 30 μερες.αρα περιμενω το αργοτερο στις 6 ιουλιου,την τριτη δηλαδη.

δεν ξερω τι με επιασε.βασικα οπως εψαχνα τα συρταρια γιατι φτιαχνω βαλιτσες το ειδα μπροστα μου και λεω αχ να το κανω;

αλλα κρατηθηκα.

φοβηθηκα το αποτελεσμα βασικα οτι θα ναι αρνητικο γι αυτο δεν το κανα!

Να κάτσεις στα αυγά σου και να μην το κάνεις ακόμα, ανυπόμονο πλάσμα! Δεν θα δείξει και θα αγχωθείς. Οπως σου λέει η Μάγδα....τη Δευτέρα θα το κάνεις. Ναι, είμαι από την μελαγχολική πόλη των Ιωαννίνων. Τέτοια υγρασία και βροχή δεν έχει αλλού στην Ελλάδα. Μουχλιάσαμε όλο το Χειμώνα, μπήκαμε στο Καλοκαίρι κι ακόμα με χειμωνιάτικες πυτζάμες κάθομαι...Λίγο ήλιο θέλουμε κι εμείς οι καημένοι, οι βουνίσιοι άνθρωποι, μπας και φτιάξει η διαθεσή μας και τα κοκαλάκια μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριάεφη, χάρηκα με τα νεα σου. Κι εγώ στέλνω χαιρετίσματα και πολλά πολλά φιλιά στο μικρό ανθρωπάκι που έχεις στην κοιλίτσα σου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα στις ομορφες.

Μαριαεφη μου ποσο καιρο εχω να σε πετυχω,ακομα συνεχιζουν οι εξαγωγες,ε;Τι να πω βρε κουκλα μου,μονο υπομονη,και να προσεχεις τον εαυτο σου.

Παπακι κατσε φρονιμα,γιατι ξερεις,εγω μαλωνωωωωωωωω.Πανε πουλακι μου να περσασεις καλα και μετα βλεποντας και κανοντας;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

mariaefi ελπιζω να εισαι καλυτερα

παπακι υπομονη και καλα να περασετε στο γαμο

margi πως εισαι σημερα;

magda;ολα καλα;

μηλιτσα;οι υπολοιπες;

εγω οκ, απλα ζαλιζομαι και κουραζομαι ευκολα αλλα καθολου αιμα!παλι καλα

margi παει το σχολειο!!!!αντε και του χρονου να δω που θα ειμαι εγω, καλα εγω ξερω εν τελει αλλα σε ποιο σχολειο θα με στειλουν και που παλι!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Ngeo 23, καλά είμαι! Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να συνέλθω τόσο γρήγορα από το σοκ...Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες. Α, και οι νύχτες επίσης. Τη μέρα ξεχνιέμαι. Ανέλαβα και ένα ιδιαίτερο και μου κάνει καλό που απασχολώ το μυαλό μου με πράγματα διαφορετικά από μωρά, σύλληψη, σπέρμα κτλ..Το βράδυ όμως, ρε κορίτσια τι είναι αυτό που με πιάνει! Ξυπνάω και μένω αρκετή ώρα ξύπνια, κοιτάζω τον άντρα μου και καμια φορά με παίρνουν και τα κλάματα. Μετά κοιμάμαι και το πρωί είμαι μες στην καλή χαρά....

Εγώ ngeo δεν ξέρω αν θα είμαι σε κάποιο σχολείο του χρόνου. Δεν είμαι διορισμένη και για αναπληρώτρια δεν το κοβω την επόμενη χρονιά, λόγω περικοπών. Εσύ τι ειδικότητα είπες ότι έχεις; Σε ποια περιοχή είσαι διορισμένη;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

παπακι κανε την παπια και κατσε στα αυγα σου!!!μπορει και να χαρεις μετα...που ξερεις!!!

margi ειμαι πληροφορικος στη λιβαδεια βοιωτια αλλα φετος και καθε χρονο βλεπω θα με στελνουν θηβα γιατι λιβαδεια δεν εχει πολλα κενα και τα παιρνουν οι μπλε βισματουχοι...τεσπα, ακομα και τωρα παιδια εχουν παρει ολες τις θεσεις, αποσπασεις τα παντα, χωρις κανενα κριτηριο τα χω παρει κρανιο,αστα, εφαγα φετος περιπου 1500-2000 βενζινη περα απο φθορα και κινδυνο ατυχηματος και ηταν αλλοι εδω και την αραζαν και να φανταστεις πιο κατω απο μενα σε μορια.

εσεις οσο πατε και σας θελουν στα σχολεια νομιζω οποτε καπου θα εισαι τωρα βεβαια με τι ωραριο δεν ξερει κανεις...

σας ακουσα και δεν εκανα τιποτα κουκλες δεν το εκανα το τεστ και μαλλον καλα εκανα γιατι απο χτες ποναει σαν να μου ρχεται περιοδος!!!!!!!!!!!!!κλαψ κλαψ και ξανα κλαψ.οποτε παμε για τον αυγουστο!τι να κανω;περιμενω να αδιαθετησω στις 4 με 6 ιουλιου.αλλα δε ξερω τι να σας πω.εμενα σα να σβηνουν σιγα σιγα οι επλιδες μου.

λοιπον μπηκα να σας ευχηθω καλο μηνα και καλο καλοκαιρι σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα λεμε παλι σε κανα μηνα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, ολα καλα;

το φασολι καλα φαινεται να ειναι...θα δειξει!

εσυ καλα;

εμεις εδω, στην πολη, καμια δουλεια σπιτι, ησυχα.διακοπες αργοτερα αν ολα πανε καλα!

κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη...η μικρη κατερινουλα μου εχει χοληστερινη 256!!!με ανω οριο 170-180...και χαμηλη φερυττινη, γυρω στο 16 αν θυμαμαι καλα. και να φανταστειτε δεν τρωει τηγανιτα, ουτε απ εξω, βραστα κατα βαση ή στη γαστρα αλλα τελευταια της δινει ο αντρας μου με ζυμαρικα αρκετο τυρι κατι που φωναζουμε και ειναι σε κανονικο βαρος...η πεθερα και η μαμα μου εχουν και αυτες και τωρα θα παμε λογικα για εξτρα εξετασεις...και η φερυττινη τι θα γινει;πως θα ανεβει;αχ τι να πω, θα σκασω, ο γιατρος θα ερθει δευτερα και θα δουμε

Καλημέρα κορίτσια εγω σας χαιρετώ!!!! φευγω διακοπούλες στην μαμα μου!!!:-):smile::-)

ΑΑΑΑ!!! μετα εχω ετοιμάσει 2 εβδομάδες διακοπούλες δωρο απο το ζουζουνι μου για να μην στεναχωριέμαι!!!:tongue::tongue:

Θα βρω να μπω για να διαβάζω νεα σας!!!!!:-):smile::-)

Παπάκι μου ευχομαι να μαθω την Δευτέρα ευχάριστα!!!! :):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ngeo μου το πιο πιθανο ειναι να εχει να κανει με κληρονομικοτητα,θα το συζητησετε με το γιατρο και μην αγχωνεσαι εκεινος θα σας πει τι πρεπει να κανετε.

Μαγδα μου να απολαυσεις το καλοκαιρακι και τον αντρουλη σου,καλα να περνας,φιλακια,κι εγω αυριο φευγω.

Για αυτο να ευχηθω σε ολες ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Πρώτη φορά γράφω εδώ...αν και κάποιες κοπέλες τις ξαναείδα και σε άλλο καφέ ξανά...

Μου αρέσει ο τίτλος "περί ανέμων και υδάτων"....Τους ανέμους και τα ύδατα θα τα χρειαστώ:D γιατί ξεκίνησα πριν μια βδομάδα σχεδόν τις ενέσεις για την πρώτη μου εξωσωματίκή! Και θέλω να ξεχνιέμαι και λίγο οπότε αν με θέλετε στην παρέα σας...θα γυροφέρνω κι εδώ!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...