Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλα ειμαι μαγδα μου,αν κι οχι με την καλυτερη των διαθεσεων......

Οσο για σενα,θα συμφωνησω με τα λεγομενα της μηλιτσας,ειναι ευκαιρια βρε να χαρουμε το καλοκαιρακι με τους συντροφους μας,και που ξερεις μπορει και να τα καταφερουμε;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηλίτσα χρόνια πολλά ! Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου.

Σε έχω στο μυαλό μου σαν ένα άτομο που έχει ελατήριο και μόλις κάθεται ξαναπετάγεται πάλι! Θέλω να ακούσω ότι ήρθε μια μέρα για σένα που δεν έχεις τι να κάνεις....Θα το ακούσουμε άραγε ποτέ;;

Μάγδα μου, τα καφέ μήπως δεν είναι περίοδος;;; Ε, και να είναι, δεν πειράζει όμως, έτσι δεν είναι; Τον άλλο μήνα θα είσαι πιο τυχερή.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Το σπερμοδιάγραμμα και την καλλιέργεια θα τα επαναλάβουμε αλλού...Μάλλον την άλλη εβδομάδα, γιατί το κέντρο που μας σύστησαν και πού, όπως λένε, δίνει έγκυρα και αξιόπιστα αποτελέσματα, είναι κλειστό τώρα. Μόλις ανοίξει, βούρ για επανεξέταση κι ο Θεός βοηθός.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλα αποτελεσματα να εχετε margi μου,και προσπαθησε οσο μπορεις κι οσο αυτο γινεται να εισαι αισιοδοξη.Ειμαι κι εγω της γνωμης οτι,τι στο καλο αφου τα καταφεραμε και συλλαβαμε,που θα παει θα ξαναγινει.........;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι κοριτσια ξερω το εχω μαθει το ποιηματακι μετα απο τοοοσο καιρο που προσπαθω!! Καλα ειμαι παμε τον επομενο ή μεθεπομενη ή καποιο μηνα τελος παντων!! :) Δεν ειναι στο χερι μου για να στεναχωριεμαι!!!:):):)

Μαρτζυ μου ολα καλα θα ειναι!!!! Περιμενουμε νεα σου!!! Παω για ξαπλα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νικολεκάκι για που το εβαλες για διακοπούλες???

Μανουνιτα τι κάνεις???

Mαγδούλα μου θα πάμε φέτος στην εξωτική Κυλίννη!! Ααααχχχ, πάνε τα νησάκια και οι κρεπάλες... Αλλά για τα πιτσιρίκια μια χαρά θα είναι! Θα αράξω (λέμε και καμιά μλκια να περάσει η ώρα, χε χε χε) 8 μερούλες στο ξενοδοχείο και δεν θα το κουνήσω παρά μόνο για να γυρίσω.

:lol::lol::lol:

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

κοριτσακια μου γλυκα χαθηκα λιγο γιατι τρεχω σαν το βεγγο λεμε!

την πεμπτη θα φυγουμε για διακοπες και θα γυρισουμε τελος ιουλου.

δεν ειναι ολο το διαστημα διακοπες αλλα ειναι ολο το διστημα αδεια τουλαχιστον θα ξεκουραστουμε πολυ!

θα μου λειψετε πολυ αλλα δε χανομαστε ε;

λοιπον Margi Μου ολα καλα θα σου πανε κοπελιτσα σιγουρα κι εγω θα στεναχωριομουν παρα πολυ δεν το κρυβω αλλα μην ξεχνας οτι ζουμε στο 21ο αιωνα και για ολα υπαρχει λυση!στη χειροτερη για πιο πολλες πιθανοτητες κανε βρε μια εξωσωματικη.δεν ειναι κακο.ηθελα να σε ρωτησω αν εισαι απο γιαννενα γιατι εκει περασα 4 χρονια απο τη ζωη μου!εκει σπουδασα!αχ ωραια πολη αλλα πολυ πολυ πολυ μελαγχολικη!

μαγδα μου;;;μην στεναχωριεσαι κοριτσακι τον αλλο μηνα μαζι!εγω δεν αδιαθετησα ακομα σε 5 μερες περιμενω αλλα δεν ειμαι αισιοδοξη!δεν ξερω γιατι αλλα δε νιωθω οτι ειμαι εγκυος και πολυ με στεναχωρει το γεγονος αλλα τι να κανω;υπομονη ειναι η λεξη.

βασδελακι ευχομαι το μωρακι σου κι εσυ να περασετε ενα τελειο καλοκαιρακι και να ειστε πολυ πολυ χαρουμενοι.ολα καλα να σου πανε κοριτσακι!και να μη σκεφτεσαι το παρελθον μονο το μελλον και το φασολακι σου.

μηλαρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανεις χαθηκαμε λιγο αλλα ασε τρεχω σαν την τρελη!πρεπει να ετοιμασω βαλιτσες και να κανω οολο το σπιτι γενικη.ναι εχω ενα κολλημα θελω να το αφηνω στην τριχα οταν φευγω!εσυ τι κανεις κοριτσακι;ολα καλα;το κουκλακι σου;αν δε σε πετυχω καλο καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!

ngeo μου χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου!τωρα να χαλαρωσεις να ξεκουραστεις και να προσεχεις παρα πολυ!!!!!!!!!

μαριαεφη μου τι κανεις;καιρο εχω να σε δω!ολα καλα;πως εισαι;

κοριτσακια μου εγω περιμενω σε 5 μερες να δω τι θα γινει!δε νιωθω απολυτως τιποτα σαν συμπτωμα ουτε περιοδου ουτε εγκυμοσυνης.αχ δε ξερω τι να πω φοβαμαι λιγο τη μερα που θα δω την περιοδο αλλα τι να κανουμε ειμαι λιγο απαισιοδοξη!

καλο καλοκαιρι σε ολες σας και καλες διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

φιλεναδιτσες!!!

γλυκες μου!!!!!!!

ποσες φορες εχω γραψει κατεβατα και μετα τσουπ με πεταει εξω!

θα τα γραφω στο word και θα κανω copy paste!!

τεσπα σχετικα ειμαι καλα κανω εμετους (χμμμ -6 κιλα) αλλα το μπεμπε καλα εκανα και αυχενικη!!ρινικο οστο εμφανες και 1,75 η μετρηση!

6,5 εκ.το μωρο μου!

δουλεια δεν παω εννοειτε (για να μην φωναζετε δηλ) απλα σχεδον ολη μερα ειμαι σπιτι και ξεκουραζομαι ας πουμε..εχω βεβαια και χαμηλη πιεση που να παω...χαιρομαι οταν παω γιατρο και εξετασεις!χαχα!!

ngeo τελεια τα νεα σου!

margi κανε καλλιεργεια κολπικου υγρου και θα δειξει αν ειναι χλαμυδια ειχα και εγω και πηρα vibramicin και ολα καλα ο γιατρος πιστευει οτι εκει οφειλοταν η παλλινδρομη.

μηλιτσα σε εχει πιασει η καλλιτεχνικη σου διαθεση εε?!!

παπακι μου ελπιζω την αλλη βδομαδα να μας πεις ευχαριστα!

μαγδουλα μην σε πιανει απογοητευση σου ειπα ενα ειναι το μυστικο: σεχ!

μανου μου να ξερες ποσο σε σκεφτομαι δεν λεγετε!

τωρα αν ξεχασα καποια ας με συγχωρεσει!!!

σας φιλω γλυκα παω να τηγανισω μπριζολες στον καλο μου..,..

αχ δεν ειναι καμια εδω;;;

κοριτσια πρεπει να ηρεμησω λιγο!

με επιασε μια κριση πριν απο λιγο να κανω ενα τεστ που εχω εδω και 3 μηνες στο συρταρι μου.ουτε και ξερω πως κρατηθηκα!

ειναι ενα τεστ που λεγεται first step αμερικανικο και λεει οτι δειχνει απο την 7η μερα επαφης.εγω πιστευω οτι εκανα ωορηξια τη 12η μερα!αρα αφου αδιαθετησα στις 6 ιουνιου την πεμπτη 18 ιουνιου νομιζω οτι ενιωσα ωορηξια χωρις να μαι και σιγουρη βεβαια.

για να πω ομως την αληθεια ενιωσα και κατι πονακια σαν ωορηξιας και τη 17η μερα δηλαδη 23 ιουνιου το τεστ δειχνει λεει μετα την 7η μερα επαφης.

αχ δε ξερω τι να κανω τωρα με επιασε λυσσα!!!!!!!!!!

με το ζορι κρατιεμαι αλλα μετα σκεφτομαι πως αν ειναι αρνητικο θα μου χαλασει τοσο η διαθεση που δε θα περασω καλα στο γαμο την κυριακη και ειμαι και κουμπαρα.

ωχ τι να κανω;;;;

κι ελεγα οτι δε θα αγχωθω.σκ@τα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπακι μου γλυκό ειναι νωρίς για να σου δειξει!!! Κανε υπομονή και καντο Δευτερα μετα το γαμο μην σου χαλάσει και την διαθεση!!!ΕΕΕ!!! Η χοριακη ανιχνευεται στο αιμα την 8 μερα μετα την ωορηξια και στα ουρα την 10 μετα!! Εαν περιμενεις την Κυριακη τοτε ωορηξια ειχες στης 19 Ιουν!!! Εγω είχα στις 18 Ιουν και περιμένω το Σαββατο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαρία μου πολύ χαιρομαι με τα νεα σου και χαιρομαι που εισαι καλύτερα με τις αναγουλες!!!! Δωσε ενα φιλάκι στο σποράκι!!!:):) (δινω σε όλα τα σποράκια φιλάκια για να με κολλησουν ΧΙΧΙΧΙ):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ελα μαγδα μου νομιζα οτι αδιαθετησες!

αντε μαζι περιμενουμε σχεδον.

να σου πω την αληθεια επειδη τον προηγουμενο μηνα εκανα αφαιρεση πολυποδα δεν ξερω αν μου χαλασε ο κυκλος μου.

ο γιατρος μου που δωσε και cyclacur μου ειπε οτι δε θα μου χαλασει ουτε μια μερα.

συνηθως εχω σταθερο κυκλο 28 με 30 μερες.αρα περιμενω το αργοτερο στις 6 ιουλιου,την τριτη δηλαδη.

δεν ξερω τι με επιασε.βασικα οπως εψαχνα τα συρταρια γιατι φτιαχνω βαλιτσες το ειδα μπροστα μου και λεω αχ να το κανω;

αλλα κρατηθηκα.

φοβηθηκα το αποτελεσμα βασικα οτι θα ναι αρνητικο γι αυτο δεν το κανα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...