Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα,σας γραφω απο το λαπιτοπι στο κρεβατι.σημερα καλυτερα,δεν εχω τιποτα αλλα η αναγουλα με εχει πεθανει, πωπω τι τραβαμε,παιρνω και τοσα χαπια. ηρθε κ η μαμα μου και χαλαρωσε λιγο ο αντρας μου.τη δευτερα αν ολα καλα θα παω στο γιατρο,σχολειο τερμα για φετοσ.

margi δεν ξερω απο αυτα αλλα δεν ειναι τραγικα ε;;;με σπερματεγχυση;

ευχαριστω ολες για τις ευχες.φιλια

Περαστικά! Μακάρι να ήμασταν όλες στο κρεβάτι με αναγούλα ;) Τι να σου πω....Τελικά έξω από το χορό λέμε πολλα τραγούδια! Κι εγώ πιο παλιά όταν άκουγα ότι ένα ζευγάρι έχει πρόβλημα έλεγα " Σιγά βρε, η επιστήμη έχει προχωρήσει. Εξωσωματική..." Τι έυκολα το ξεστόμιζα τρομάρα μου! Τώρα που είμαστε πλέον τόσο κοντά δεν θέλω να το σκέφτομαι. Είμαι πολύ αρνητική.....Με έχει πιάσει κατάθλιψη. Δεν θέλω να βλέπω κανέναν. Με τσαντίζουν όλοι....Στο μάρκετ πήγα και όλες οι γυναίκες που είδα ήταν έγκυες! Ελεος πια....Παλια τις αντιμετώπιζα με γλυκύτητα. Τις κοίταζα και έλιωνα....Τώρα μού θυμίζουν απλά αυτό που δεν μπορώ να έχω....Ο Θεός να με συγχωρέσει που ζηλεύω. Πώς ντρέπομαι!!

Εν τω μεταξύ ο άντρας μου στην κοσμάρα του. Λάθος έκαναν λέει. Σιγά μην έγινε λάθος! Τον έφαγε το τσιγάρο. Τον βλέπω να ανάβει και μού ρχεται να του τα ψάλλω...

Κορίτσια, δώσαμε σπέρμα μετά από 2 μισι μέρες αποχή. Μήπως ήταν νωρίς;;;Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Ποιος μας μούτζωσε;;;Και οι δύο με πρόβλημα;;;Πάπαλα....

Οπως καταλαβαίνετε είμαι έτοιμη για το Δαφνί. Ας ηρεμήσω και ας λογικευτώ....Μόνο αυτό παρακαλάω πια....Τίποτα άλλο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσι πολυ στεναχωρεθκα που σ ακουω ετσι. γιατι εισαι τοσο αρνητικη για εξωσωματικη; ασε που ακομα δεν εχετε καταληξει σε κατι τετοιο. 2 μερες αποχη νομιζω ειναι λιγο, γιατι δεν περιμενατε περισσοτερο, νομιζω θελει τουλαχιστον τρεις, αχ ολο κατω τον βαζεις τον ανθρωπο!

να σου πω τη γνωμη μου, εμεις καθε φορα που προσπαθουμε, ελαττωνω η κοβω το τσιγαρο και μειωνω κατα πολυ το ποτο στον αντρα μου, κανουμε υγιεινη διατροφη, ψαξε για διατροφη και γονιμοτητα, κατι θα βρεις, αλλα απο μονη σου δεν μπορεις να κανεις τιποτα!2 θελει και να ειναι και οι δυο ετοιμοι για τα παντα, να το θελουν πραγματικα. δεν ξερω τι παθαινουν οι αντρες με αυτο το θεμα και ειναι τοσο αρνητικοι.

εμεις ειχαμε κανονισει να παμε σε γιατρο αυτο το μηνα να κανει και αυτος εξετασεις!προφανως φοβηθηκε και εβαλε τη μαεστρια του...

αλλα πρεπει πρωτα αυτος να το αποφασισει και να σε στηριξει γιατι στο κατω κατω εσδυ θα τα τραβηξεις ολα, οχι εκεινος.

ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα.

οσο για τη ζηλια, και εγω τα ιδια ημουν!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Την φοβάμαι την εξωσωματική γιατί φοβάμαι τη δική μου αντίδραση σε φάρμακα, ορμόνες, ενέσεις και σε πολύ πιθανή αποτυχία ( τουλάχιστον την πρώτη φορά). Πόσα και πόσα κορίτσια δεν έχουν μπει στη διαδικασία και προσπαθούν συνεχόμενα χωρίς αποτέλεσμα; Κι εντάξει, αν χρειστεί να κάνω, θα κάνω. Να πάρω όσα λεφτά έχω στο λογαριασμό για να πω θα κάνω παιδι. Αν δε πετύχει, πού θα βρω τόσα χρήματα για δεύτερη;;; Κι άντε πες ότι κουτσά στραβά τα βρίσκω, πού θα βρω το κουράγιο;;; Είμαι πολύ μπερδεμένη....Δεν είμαι δυνατός άνθρωπος....Αγχώνομαι με το παραμικρό, δεν θα αγχωθώ με όλο αυτό; Δεν ξέρω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εν τω μεταξύ αύριο κανονικά θα αδιαθετήσω. Η κοιλιά με έχει ταράξει, σα να θέλει συνεχώς να μου θυμίζει πως δεν πρέπει να κάνω όνειρα απατηλα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τα νέα δεν είναι πολύ καλά. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι τιμές δεν είναι καλές. Η ποσότητα είναι 14 εκατ. ( κανονικά θα έπρεπε να ήταν πάνω από 60εκ) και η κινητικότητα 19%, ενώ το κανονικό είναι πάνω από 25%. Αυτά μου είπε. Τώρα θα πάμε τη Δευτέρα να πάρουμε την καλλιέργεια να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο μικρόβιο. Η μικροβιολόγος είπε ότι ένα τέτοιο σπέρμα δεν είναι μη γόνιμο, απλά είναι πιο δύσκολο να γονιμοποιήσει φυσιολογικά. Τα περισσότερα είπε θα μας τα πει ο ουρολόγος.

Είμαστε άστα να πάνε! Ο άντρας μου επιμένει να το επαναλάβουμε σε άλλο μικροβιολογίκό. Δεν τα δέχεται λέει τα αποτελέσματα, γιατί κάπου διάβασε ότι πρέπει να έχεις αποχή από το σεξ 7 μέρες για να βγέι αξιόπιστο το αποτέλεσμα. θα το επαναλάβουμε, κορίτσια, και αλλού. Εγώ το ψιλοπερίμενα. Είχα άσχημη διαίσθηση. Δεν μας θέλει η τύχη, γαμώτο! Πώς να μείνω έγκυος με μία σάλπιγγα και όχι καλό σπέρμα;;; Δεν αντέχω άλλο πια....Πέρισυ το εξωμήτριο, φέτος αυτό! Μακάρι να μην είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνω παιδί....Να ήμουν ανύπαντρη και να χαιρόμουν τη ζωή μου με όποιον έβρισκα μπροστά μου....

Μάρτζι, τα νέα αυτά είναι η αρχή μιας περιπέτειας που όμως θα σας βάλει σε καλό δρόμο... Για σκέψου να μην δεχόταν ποτέ να κάνει την εξέταση ο άνδρας σου...Μην απογοητεύεσαι...οκ, το δέχομαι είναι η πρώτη αντίδραση στα νέα αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις...

Να την επαναλάβετε την εξέταση...να ηρεμήσει και ο άντρας σου, αν και πιστεύω ότι του βγαίνει ένας εγωισμός και λογικό είναι....Δύσκολα οι άντρες παραδέχονται όταν υπάρχει πρόβλημα από την μεριά τους...και αυτό αναμενόμενο...

Σήμερα ήμουν σε μια ημερίδα εγκυμοσύνης και μια ομιλία είχε θέμα το υπογόνιμο ζευγάρι...Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί,λέει, κατά 50 % :?πλέον το πρόβλημα από την μεριά των αντρών λόγω τσιγάρου, αλκοόλ, στρες και (ακούστε!) κινητών τηλεφώνων που οι άντρες έχουν συνήθως στις τσέπες των παντελονιών τους!

κοριτσια καλησπερα,σας γραφω απο το λαπιτοπι στο κρεβατι.σημερα καλυτερα,δεν εχω τιποτα αλλα η αναγουλα με εχει πεθανει, πωπω τι τραβαμε,παιρνω και τοσα χαπια. ηρθε κ η μαμα μου και χαλαρωσε λιγο ο αντρας μου.τη δευτερα αν ολα καλα θα παω στο γιατρο,σχολειο τερμα για φετοσ.

margi δεν ξερω απο αυτα αλλα δεν ειναι τραγικα ε;;;με σπερματεγχυση;

ευχαριστω ολες για τις ευχες.φιλια

Τι χάπια παίρνεις και γιατί;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Margi αχ κοπέλα μου, κοιτα το οτι εχεις μια σαλπιγγα δεν ειναι προβλημμα απλα μπορει να θελεις διπλασιο χρονο απο μια αλλη κοπέλα, και οτι η κινητικοτητα δεν ειναι πολύ καλη μπορει να ειναι κατι της στιγμης, κακες συγκυριες. τι θελω να πω οτι μπορει να σου ειχε κατσει και να μην ειχες μπει σε αυτη την διαδικασια, απλα τωρα ξερεις. Καλο ειναι να στηριξεις τον ανθρωπο σου αφου θελει μια 2η εξεταση ας την κανει, για την ψυχολογια του θα ειναι καλό. Και δεν χρειαζετε να πατε κατευθειαν για εξωσωματικη, κανετε για 2-3 μηνες παρακολουθησει κυκλου με ενισχυση σπερματος μετα περνατε σε σπερματεσχυση 1-2 φορες και μετα σε εξωσωματικη. Τι ταμειο εχεις??? μπορει να δικαιουσε 3 φορες, κατι τετοιο εχω ακουσει.

Μαρτζι μου ειμαστε εδω πολυ καιρό και εμενα δεν μου καθετε παρα το οτι εχω 2 σαλπιγγες και ολο αυτο μου λενε οτιειναι τυχαιο!! και εγω το πιστευω γι' αυτο δεν το βαζω κατω, μπορει να χρειαστει να παρω μετα απο καποιους μηνες πιο δραστηρια μεσα, ξερεις κατι θα τα παρω και ας χρειαστει να στερηθω, τα υλικα θα τα ξανααποκτησω.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Margi μου η αληθεια ειναι οτι σε καταλαβαινω και πολυ πιθανον κι εγω να αντιδρουσα το ιδιο,στο ακουσμα των πρωτων νεων.Φανταζομαι ειναι το πρωτο σοκ και ενα αναπαντητο:γιατι σε μενα και αυτο;Νομιζω ομως σε μια δευτερη σκεψη και πιο ψυχραιμη,θα τα'βλεπα διαφορετικα τα πραγματα.Νομιζω κι εγ πως ηταν λιγες οι μερες αποχης,θελει τουλαχιστον 3 μερες.Καλο θα ηταν να επαναλαφθει η εξεταση,για να κανεις και το χατιρι του καλου σου.Νομιζω πως θα πρεπει καμια φορα να μπαινουμε λιγο στη θεση τους(κακα τα ψεματα,καπως τους κανει ολη αυτη η διαδικασια......).Εξαλλου μπορει με μια ενα πιο προσεγμενο τροπο ζωης απο μερους του και καμια βιταμινη,να καλυτερευσουν πολυ τα πραγματα.

Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να μην το βαλεις κατω και να ειστε κι οι δυο μαζι σε οποια αποφαση κι αν παρετε,γιατι το πιο σημαντικο ειναι αυτογιατι σιγουρα το μονο που θελουν για να εμφανιστουν τα μωρακια μας,ειναι μια ευτυχισμενη και συγκροτημενη οικογενεια.

Να εχετε ολες μια ομορφη Κυριακη και να χαμογελατε με αισιοδοξια στην καθε καινουργια μερα,φιλακιααααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα σ ολους απ το κρεβατι...

margi εχω διαβασει για νεες μεθοδους χωρις πολλα φαρμακα, εμβρυομεταφορα και πολυ πιο κατω τιμες με τη νεα μεθοδο, καποιοι γνωστοι μου πηγαν σε καποιον στην αθηνα που ειχαν με την 1 επιτυχια αλλα και παλι τι να γινει, μπορεις παλι να προσπαθησεις.επισης καποια ταμεια δικαιολογουν χρηματα, νομιζω για πχ το τσμεδε το δικο μου δικαιολογει 1000 αλλα μπορει να κανω και λαθος, παντως κατι δινουν δεν μπορει.ασε που μπορει να μη χρειαστει καν κατι τετοιο, μπορει να κανετε κατι αλλο και να πετυχει, θα δεις μη στεναχωριεσαι, να βρεις πρωτα τι φταιει και ενα ενα τα διορθωνετε οσο γινεται αλλα να μην απελπιζεσαι.

vasdeli παιρνω utrogestan και trofocard αν το γραφω καλα και φυλικο τα δυο πρωτα λογω της αιμορραγιας αλλα γενικα ειμαι πολυ πεσμενη και ζαλιζομαι ευκολα, ασε που ολη μερα ειμαι ξαπλα αρα πιο νωχελικη γενικα.εσυ πως τα πας;εκανες αυχενικη η ακομα;ποτε σου εδωσε πιθανη ημερομηνια;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Πάω για αυχενική την Παρασκευή 2 Ιουλίου. Πιθανή ημερομηνία έχω πρώτα ο Θεός 17 Ιανουαρίου αλλά μάλλον θα γίνει πιο μπροστα γιατί θα γεννήσω με καισαρική.

qwlrp3.png

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο,τι και να ακούσω όμως τώρα, εμένα το τεράστιο ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν όλα σε μας παραμένει. Εντάξει, στην ανάγκη θα κάνω εξωσωματική αλλά αυτό δεν με παρηγορεί καθόλου. Εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι τώρα θα είχα ένα αγγελούδι στην αγκαλια αν δεν ήταν εξωμήτριο. Τι να πω....Έίπαμε, να μας τυχαίνουν αναποδιές, αλλά και τις πολλές αναποδιές πόσο πια να τις αντέξει κανείς;; Κι έχω να κάνω και τις ορμονικές. Θα είναι εκεί καλά τα πράγματα ή θα έχουμε κι άλλα να αντιμετωπίσουμε; Είμαι σε απόγνωση. Οπως και να το βλέπω, δεν ηρεμώ....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μην σκέφτεσαι έτσι...

Αυτό το ' γιατί σε μένα' είναι πολύ εγωιστικό τελικά....Το κατάλαβα όταν είχα την ατυχία του Οκτώβρη και ήταν το πρώτο που είπα...Μερικά λόγια του πνευματικού και της μάνας μου με επανέφεραν στην πραγματικότητα....

Μην σκέφτεσαι έτσι...

qwlrp3.png

Vasdeli, το εξωμήτριο και όλες τις ατυχίες που έιχα πριν και από αυτό ( γιατί και μέχρι να φτάσουμε σ'αυτήν την αποτυχημένη εγκυμοσύνη, είχαμε πάλι να αντιμετωπίσουμε πολλά!) τα είχα αποδεχτεί...Είπα, εντάξει, ήταν να μου τύχουν. Μόλις όμως παίρνω λίγο θάρρος και σηκώνομαι ξανά στα πόδια μου και λέω "τώρα είμαι πάλι έτοιμη να παλέψω", τότε έρχεται κάτι καινούργιο να με αποτελειώσει. Ξέρω ότι δεν είναι σωστός ο τρόπος που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή....Και δε λέω "γιατί σε μένα;" , λέω "γιατί όλα μαζεμένα σε μένα".Προς Θεού....Δε λέω "γιατι σε μένα και όχι σε άλλον". Μακάρι κανείς να μη αντιμετωπίσει προβλήματα στην προσπάθεια του για παιδί. Μακάρι όλα τα κορίτσια να μένουν εγκυούλες και να πηγαίνουν καλά ως το τέλος. Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό, πού θα μας πάει....Είναι τόσο εγωιστικό στα τρία χρόνια γάμου να ζητάω κι εγώ μία χαρα; Μετά το εξωμήτριο και για πολύ καιρό ήμασταν πολύ χάλια. Είχαμε όμως μία μικρή ελπίδα ότι, έστω με τη μία σαλπιγγούλα, θα τα καταφέρουμε. Τώρα, αν μας στερησουν κι αυτή την ελπίδα, τι να πω;;Όκ, μετά από τόσο καιρό και τόσο άγχος και στενοχώρια το αποδέχομαι ότι απλά δεν μπορούμε να κάνουμε παιδια;Θέλει χρόνο για να το συνειδητοποιήσει κανείς.

Με τα δικά μου όμως μονοπωλώ το θέμα μας και δεν το θέλω. Ρίχνω και τη διάθεση. Συγχωρέστε με....Επειδή, πραγματικά δεν μου ξεκολάει το μυαλό από εκεί, θα προσπαθήσω για όσο με ταλανίζει, να αποφεύγω να μπαίνω στο καφέ ή τουλάχιστον, όταν μπαίνω, να ασχολούμαι και με σας λίγο, γιατί σας παραμέλησα. Πολλά φιλιά. Βασδέλη, θα τα θυμάμαι πάντως τα λογια σου. Με ταρακούνησαν και μου χρειαζόταν. Να προσέχεις.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi μου εισαι σε συγχυση και ειναι λογικα να σου φταινε ολα και να τα βλεπεις ετσι ομως να ξερεις κατι το οτι το σπερματοδιαγραμμα μπορει σημερα να βγει ετσι και μετα απο ενα μηνα να βγει αλλιως!!

μην απογοητευεσε και ασε τον εαυτο σου ελευθερο!

αγαπηστε τον εαυτο σας τον συντροφο σας και ακουστε την καρδια σας!

ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ!

Vasdeli, το εξωμήτριο και όλες τις ατυχίες που έιχα πριν και από αυτό ( γιατί και μέχρι να φτάσουμε σ'αυτήν την αποτυχημένη εγκυμοσύνη, είχαμε πάλι να αντιμετωπίσουμε πολλά!) τα είχα αποδεχτεί...Είπα, εντάξει, ήταν να μου τύχουν. Μόλις όμως παίρνω λίγο θάρρος και σηκώνομαι ξανά στα πόδια μου και λέω "τώρα είμαι πάλι έτοιμη να παλέψω", τότε έρχεται κάτι καινούργιο να με αποτελειώσει. Ξέρω ότι δεν είναι σωστός ο τρόπος που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή....Και δε λέω "γιατί σε μένα;" , λέω "γιατί όλα μαζεμένα σε μένα".Προς Θεού....Δε λέω "γιατι σε μένα και όχι σε άλλον". Μακάρι κανείς να μη αντιμετωπίσει προβλήματα στην προσπάθεια του για παιδί. Μακάρι όλα τα κορίτσια να μένουν εγκυούλες και να πηγαίνουν καλά ως το τέλος. Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό, πού θα μας πάει....Είναι τόσο εγωιστικό στα τρία χρόνια γάμου να ζητάω κι εγώ μία χαρα; Μετά το εξωμήτριο και για πολύ καιρό ήμασταν πολύ χάλια. Είχαμε όμως μία μικρή ελπίδα ότι, έστω με τη μία σαλπιγγούλα, θα τα καταφέρουμε. Τώρα, αν μας στερησουν κι αυτή την ελπίδα, τι να πω;;Όκ, μετά από τόσο καιρό και τόσο άγχος και στενοχώρια το αποδέχομαι ότι απλά δεν μπορούμε να κάνουμε παιδια;Θέλει χρόνο για να το συνειδητοποιήσει κανείς.

Με τα δικά μου όμως μονοπωλώ το θέμα μας και δεν το θέλω. Ρίχνω και τη διάθεση. Συγχωρέστε με....Επειδή, πραγματικά δεν μου ξεκολάει το μυαλό από εκεί, θα προσπαθήσω για όσο με ταλανίζει, να αποφεύγω να μπαίνω στο καφέ ή τουλάχιστον, όταν μπαίνω, να ασχολούμαι και με σας λίγο, γιατί σας παραμέλησα. Πολλά φιλιά. Βασδέλη, θα τα θυμάμαι πάντως τα λογια σου. Με ταρακούνησαν και μου χρειαζόταν. Να προσέχεις.

Γλυκιά μου, παιδάκι θα κάνεις, θα το δεις...στις μέρες μας πολύ δύσκολα ζευγάρι μένει άτεκνο...

Ειλικρινά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δυσκολία που αντιμετωπίζεις πάνω στο θέμα εσύ και ο άντρας σου είναι προς βελτίωση των χαρακτήρων, της σχέσης και της αγάπης σας...

Σας στέλνει ο Θεός μια ευκαιρία, μέσα από την οποία θα βγείτε νικητές, θα δεις...

Αν κάτι έμαθα μετά το προσωπικό μου στραπάτσο ήταν να εκτιμώ τα απλά πράγματα στη ζωή, να μην θεωρώ τίποτα δεδομένο, να λέω Δόξα τω Θεώ, να αγαπήσω ακόμη περισσότερο τον άνθρωπο που έχω πλάι μου....Τελευταία προσπαθώ να απαλλαχθώ και από τον υπέρμετρο εγωισμό που με δέρνει....δεν τα καταφέρνω πάντα...έχω πολλά να μάθω ακόμη...

Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά, είμαι σίγουρη ότι το μωράκι σε περιμένει κάπου εκεί....

qwlrp3.png

Κοριτσια καλησπερα και καλη εβδομαδα.

Νgeo ελπιζω να εισαι καλυτερα.

Βασδελι τι κανει η οικογενεια και το φασολακι σου;

Margi μου ειναι λογικο να εισαι συγχυσμενη και ισως ακομα κι απογοητευμενη.Αν νομιζεις η αποχη σου απο το καφε οτι θα σου κανει καλο,για σενα ομως και μονο για σενα,τοτε να το κανεις.Οχι ομως να απεχεις για να μη σκοτιζεις εμας,αν ειναι δυνατον,υποτιθεται πως το φορουμ αυτο το ρολο παιζει.Εξαλλου στο καφε:ποτε επιτελους θα γινω μανουλα,ξερεις ποιο ειναι το μοτο μου,που εχω περασει σε ολες.Οτι εχω ειμαστε κατι σαν τους 3 σωματοφυλακες(κι ας ειμαστε πολλλλες παραπανω)ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ.

Κανε αυτο που λεει η ψυχουλα σου κι εμεις εδω θα ειμαστε και θα περιμενουμε τα νεα σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...