Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, αποστολή εξετελέσθη!!! Πήγαμε το δέιγμα και στις 9 το βράδυ θα έχουμε τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος. Μακάρι να ακούσουμε καλά νέα! Εχω τόσο άγχος....Πότε θα περάσουν αυτές οι ώρες;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι κοριτσάκι μου που το κάνατε το σπερμοδιάγραμμα και θα έχετε τόσο σύντομα αποτελέσματα; Εμείς όποτε και αν το κάναμε μας δίναν αποτελέσματα μετά από δύο μέρες..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Στα Γιάννενα σ' ένα μικροβιολογικό, που θεωρείται το καλύτερο στην πόλη. Τη χοριακή τη βγάζει σε μία ώρα!! Η καλλιέργεια του σπέρματος θα αργήσει. Θα βγει Δευτέρα βράδυ....Κάτι που μας έκανε εντύπωση, βρε κορίτσια, ήταν που βγήκε πολύ λίγο σπέρμα. Εγώ περίμενα μεγαλύτερη ποσότητα. Το ίδιο και ο άντρας μου. Εν τω μεταξύ, αν τον δέιτε τώρα είναι σα Μεγάλη Παρασκευή. Φοβάται τα αποτελέσματα...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαργκι μου,ειναι λογικο να εχει αγωνια κ να αισθανεται αμηχανα ο ανδρας σου. Η ποσοτητα μη σε ανησυχει,συνηθως φταιει που εχουν αγχος κατα τη δειγματοληψια. Παντως με αυτο το σπερμα ειχες ηδη μια εγκυμοσυνη,αρα ειναι γονιμο. Κ κανενα σπερμα δεν εχει τις τελειες τιμες. Θα περιμενω νεα σου.

ένα μήλο την ημέρα...

Τα νέα δεν είναι πολύ καλά. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι τιμές δεν είναι καλές. Η ποσότητα είναι 14 εκατ. ( κανονικά θα έπρεπε να ήταν πάνω από 60εκ) και η κινητικότητα 19%, ενώ το κανονικό είναι πάνω από 25%. Αυτά μου είπε. Τώρα θα πάμε τη Δευτέρα να πάρουμε την καλλιέργεια να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο μικρόβιο. Η μικροβιολόγος είπε ότι ένα τέτοιο σπέρμα δεν είναι μη γόνιμο, απλά είναι πιο δύσκολο να γονιμοποιήσει φυσιολογικά. Τα περισσότερα είπε θα μας τα πει ο ουρολόγος.

Είμαστε άστα να πάνε! Ο άντρας μου επιμένει να το επαναλάβουμε σε άλλο μικροβιολογίκό. Δεν τα δέχεται λέει τα αποτελέσματα, γιατί κάπου διάβασε ότι πρέπει να έχεις αποχή από το σεξ 7 μέρες για να βγέι αξιόπιστο το αποτέλεσμα. θα το επαναλάβουμε, κορίτσια, και αλλού. Εγώ το ψιλοπερίμενα. Είχα άσχημη διαίσθηση. Δεν μας θέλει η τύχη, γαμώτο! Πώς να μείνω έγκυος με μία σάλπιγγα και όχι καλό σπέρμα;;; Δεν αντέχω άλλο πια....Πέρισυ το εξωμήτριο, φέτος αυτό! Μακάρι να μην είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνω παιδί....Να ήμουν ανύπαντρη και να χαιρόμουν τη ζωή μου με όποιον έβρισκα μπροστά μου....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τα νέα δεν είναι πολύ καλά. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι τιμές δεν είναι καλές. Η ποσότητα είναι 14 εκατ. ( κανονικά θα έπρεπε να ήταν πάνω από 60εκ) και η κινητικότητα 19%, ενώ το κανονικό είναι πάνω από 25%. Αυτά μου είπε. Τώρα θα πάμε τη Δευτέρα να πάρουμε την καλλιέργεια να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο μικρόβιο. Η μικροβιολόγος είπε ότι ένα τέτοιο σπέρμα δεν είναι μη γόνιμο, απλά είναι πιο δύσκολο να γονιμοποιήσει φυσιολογικά. Τα περισσότερα είπε θα μας τα πει ο ουρολόγος.

Είμαστε άστα να πάνε! Ο άντρας μου επιμένει να το επαναλάβουμε σε άλλο μικροβιολογίκό. Δεν τα δέχεται λέει τα αποτελέσματα, γιατί κάπου διάβασε ότι πρέπει να έχεις αποχή από το σεξ 7 μέρες για να βγέι αξιόπιστο το αποτέλεσμα. θα το επαναλάβουμε, κορίτσια, και αλλού. Εγώ το ψιλοπερίμενα. Είχα άσχημη διαίσθηση. Δεν μας θέλει η τύχη, γαμώτο! Πώς να μείνω έγκυος με μία σάλπιγγα και όχι καλό σπέρμα;;; Δεν αντέχω άλλο πια....Πέρισυ το εξωμήτριο, φέτος αυτό! Μακάρι να μην είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνω παιδί....Να ήμουν ανύπαντρη και να χαιρόμουν τη ζωή μου με όποιον έβρισκα μπροστά μου....

μαργκι μου,οι τιμες μου θυμιζουν του ανδρα μου. Γονιμο μεν,μη ικανοποιητικα νουμερα δε. Καλο ειναι σε γενικες γραμμες. Εμενα λογω ηλικιας 39,μου προτειναν εξωσω. Ομως και σπερματεγχυση σε μας θαχει μεγαλες πιθανοτητες. Γιατι θα σε παρακολουθει ο γυνλογος αν κανεις ικανοποιητικη ωορρηξια κ με μια τεχνικη ενισχυουν το σπερμα. Κι ειναι πολυ πιο οικονομικη,λιγοτερο ψυχοφθορα απ την εξωσω κ δεν χρειαζεται ξαπλα,ουτε πολλες ορμονες. Οι τιμες που εγραψες δεν τις πολυκαταλαβα,60 εκατομυρια? Κατσε,σου στελνω πμ τα δικα μας νουμερα. Παντως συνηθως δινουν στον ανδρα μια αγωγη κ καλυτερευουν οι τιμες. Τα λεμε αυριο.

ένα μήλο την ημέρα...

Margi μου όλα θα πάνε καλα!! τελικά η διαισθηση ειναι μεγαλο πραγμα!!! εγω ήθελα σαν τρελη να κανω ορμονικες και δοξα το θεο τις εκανα και ανακαλυψα το θυροειδη μου!! αν εμενα πριν το ανακαλυψω μπορει να ειχα δυσαρεστη καταληξη παλι!!!

Αφου βρηκατε κατι νομιζω και με βιταμινες φτιαχνει το σπερμα, θα σας πει ο γιατρος αλλα μερικες φορες και το αγχος κανει την κινητικοτητα χαμηλη!! Ξερω ζευγάρι που προσπαθουσε 5 μηνες, εκανε ο συζηγος εξετασεις και ειδαν χαμηλη κινητικοτητα, μεχρι να αποφασισουν πως θα προχωρησουν τον επομενο μηνα η κοπέλα εμεινε εγκυος!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσια καλησπερα,σας γραφω απο το λαπιτοπι στο κρεβατι.σημερα καλυτερα,δεν εχω τιποτα αλλα η αναγουλα με εχει πεθανει, πωπω τι τραβαμε,παιρνω και τοσα χαπια. ηρθε κ η μαμα μου και χαλαρωσε λιγο ο αντρας μου.τη δευτερα αν ολα καλα θα παω στο γιατρο,σχολειο τερμα για φετοσ.

margi δεν ξερω απο αυτα αλλα δεν ειναι τραγικα ε;;;με σπερματεγχυση;

ευχαριστω ολες για τις ευχες.φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...