Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,

εχω δυσαρεστα, ειμαι με αιμορραγια στο κρεβατι, οποτε δεν θα μπω για λιγο καιρο, χαπακωνομαι, ελπιζω να πανε ολα καλα, δεν ειμαι καλα παντως ψυχολογικα, ο αντρας μου δεν με στηριζει καθολου, με κατηγορει κτλ αφηστε τα, θα τα πουμε μολις περασουν μερικες μερες χωρις αιμα...

αναψτε κανενα κερακι για μενα...

φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νgeo μου μην φοβασε όλα θα πανε καλά, να μεινεις στο κρεβάτι μονο για τουαλετα να σηκώνεσε, απλα φοβάτε και ο συζυγός σου γι' αυτο αντιδρα ετσι!!! Ο ενας να στηριζει τον αλλον και να εχεις θετικη σκεψη και ψυχολογια για να μην φοβατε το σποράκι!!! Δεν ειναι τπτ το αιματάκι, ξεκουρασει χρειαζεσε!!! Οταν εισαι καλυτερα να μπεις να μας πεις τα νεα σου!!! Η Παναγίτσα να ειναι μαζί σου, καληνυχτα!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλησπερα κοριτσια,

εχω δυσαρεστα, ειμαι με αιμορραγια στο κρεβατι, οποτε δεν θα μπω για λιγο καιρο, χαπακωνομαι, ελπιζω να πανε ολα καλα, δεν ειμαι καλα παντως ψυχολογικα, ο αντρας μου δεν με στηριζει καθολου, με κατηγορει κτλ αφηστε τα, θα τα πουμε μολις περασουν μερικες μερες χωρις αιμα...

φιλια σ ολες

κοπελα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα!θα ναψουμε κερακι για σενα και προσευχουλα θα πουμε και ολα!

εσυ κοιτα να εισαι ηρεμη χαλαρη και ξεκουραστη!

οσο για το αν σε στηριζει η οχι ο αντρας σου μην τον κατηγορεις και εκεινος στεναχωρηθηκε.ξερεις οταν δεν ειμαστε καλα λεμε πραγματα χωρις να τα σκεφτουμε.το κανω κι εγω μερικες φορες αυτο και μετα μετανιωνω.

εσυ ξεκουρασου κοπελα μου κι ολα θα πανε καλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Γεια σας κορίτσια!!!! Εδω ειμαι και εγω!!! Μηλίτσα μου σας διαβάζω αλλα δεν εχω τπτ να πω!!! Μαρτζι μου περαστικά στο χερακι σου!!!! Δεν θελω να στεναχωριεσαι!! Παντα ξημερώνει..... θα ερθει ασπρη μερα και για μας!!!

Ngeo μου μανουνιτα παπακι μινακι Μηλίτσακαι Μαρτζι σας στελνω μια αγκαλιτσα (((()))) και παω για υπνο!!!:tongue::tongue: τα λέμε!!!!!!:tongue:

Μηλίτσα δωσε φιλάκια στο Ελενάκι μας!!! μας έλλειψε!!!

μαγδα μου επιτελους γυρισα!

μου λειψατε πολυ πολυ πολυ!

εσυ τι κανεις κουκλα μου κανενα νεο;εχασα κατι;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ξερω, βρε κορίτσια,πως εχετε δίκιο, τα λέω κι εγώ πολλές φορές στον εαυτό μου. Ερχονται όμως κάτι στιγμές που πραγματικά δεν μπορώ να μου κάνω κουράγιο. Απλά, λέω "γιατί"; Εν τω μεταξυ δε λέω να χαλαρώσω. Ανέλαβα καλοκαιρινό μάθημα και αγχώθηκα λίγο. Θα μου πείτε τι το ήθελα...Απολύομαι τέλη Ιούνη, ο άντρας χωρίς δουλειά, πρέπει να κάνουμε κάτι. Αφού έτυχε αυτό το ιδιαίτερο, το άρπαξα.

Φιλιά σε όλες...Να είστε καλά για τη συμπαράσταση που μου κάνετε. ngeo, να προσέχεις.

αχ μαρτζι μου σου επεσαν ολα μαζι βρε κουκλα μου και σε παρει απο κατω!

εισαι στρεσαρισμενη και εγω πιστευω οτι αυτο που χρειαζεσαι πιο πολυ ειναι λιγη ξεκουραση.

ενα 3ημερο στη θαλασσα λιγο να ξενοιασεις!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια,

φιλια σ ολες

περαστικά, κοπέλα μου. Ολα θα πάνε καλά...Μην φοβάσαι. Οταν ξαναμπείς θα μας πεις τα ευχάριστα ;) Μην ασχολείσαι με το τι λέει ο άντρας σου...Αχ αυτοί οι άντρες. Ολοι ίδιοι είναι. Δεν ξέρουν να περηγορούν, τα χάνουν, κάνουν και λένε βλακείες. Μού έλεγε μία φίλη μου σήμερα που επιτέλους έμεινε έγκυος με πολύ προσπάθεια και ύστερα από 2 εξωσωματικές ότι όσο έτρεχε στους γιατρούς ο άντρας της ποτέ δεν τη συνόδευε, έβρισκε δικαιολογίες, την τσακωνόταν κτλ. Τώρα που έμεινε έγκυος και πάνε όλα καλά ( ευτυχώς!) τρέχει μαζ'ί της σε κάθε επίσκεψη....Αντρες παιδιά....Φιλιά

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αχ μαρτζι μου σου επεσαν ολα μαζι βρε κουκλα μου και σε παρει απο κατω!

εισαι στρεσαρισμενη και εγω πιστευω οτι αυτο που χρειαζεσαι πιο πολυ ειναι λιγη ξεκουραση.

ενα 3ημερο στη θαλασσα λιγο να ξενοιασεις!

Καλώς όρισες!!! Ναι, η αλήθεια είναι ότι μου έπεσαν πολλά και δεν ξέρω πώς να τα διαχειριστώ όλα μαζί. Σήμερα που συναντήθηκα με τη φίλη μου που σας είπα, μού έβαλε τις φωνές γιατί δεν έχουμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και να το πάρω απόφαση, αφού δεν μένω φυσιολογικά έγκυος, να ξεκινήσω διαδικασία εξωσωματικής. Ταράχτηκα όταν το άκουσα. Μου περνάει καμια φορά από το μυαλό ότι μπορεί και να φτάσουμε και σε αυτή τη μέθοδο, αλλά όταν το άκουσα να μου το λέει, κάπως μου ήρθε, δεν ξέρω...Δίκιο έχει όμως. Κανονίσαμε με τον άντρα μου να κάνει άμεσα σπερμοδιάγραμμα. Πείτε μου εσείς που ξέρετε, μετά από πόσες μέρες αποχής πρέπει να συγκεντρώσουμε το δείγμα; Αν η τελευταία εκσπερμάτιση είναι σήμερα, την παρασακευη ή το Σάββατο πρέπει να εκσπερματίσει για να πάμε το σπέρμα στον μικροβιολόγο;;; Φιλιά σε όλες. Κορίτσια, αυτός θα είναι μήνας αποκαλύψεων και σημαντικών αποφάσεων για μένα. Ελπίζω να είναι κοντά μου ο Θεός και να αντιμετωπίσω τα πάντα με δύναμη και αξιοπρέπεια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Νgeο μου,κουραγιο κοριτσαρα μου. Κοιτα να ξεκουραστεις τωρα και οτι σου λεει ο γιατρος. Στον ανδρα σου εξηγησε πως σε κανει χειροτερα ετσι,αυτη τη στιγμη χρειαζεσαι ηρεμια. Η κατερινουλα σου τι κανει? Αχ,ολοι ιδιοι ειναι καποιες στιγμες. Αμα με καταλαβει στεναχωρεμενη κ με καταλαβαινει αμεσως, οσο κι αν προσπαθω να το κρυψω καμμια φορα,βαζει τις φωνες κ νευριαζει που ασχολουμαι τοσο με τους αλλους και πολλα αλλα. Αντι ναχω καποιον να μιλησω,εχω ενα μπαρουτι. Αλλα τον εχω μαθει. Βεβαια υπηρξαν στιγμες που με επνιγε ολο αυτο. Ομως ειμαι σιγουρη πως το κανουν επειδη ανησυχουν κ δεν εχουν συνηθισει να εξωτερικευουν τα αισθηματα τους οπως εμεις. Κ σκεφτονται κ με αλλον τροπο απο εμας. Ομως μιλα του. Θα προσευχομαι για σενα.

Μαργκι μου,σε 3ημερες αν θυμαμαι καλα. Παρε αυριο τηλ το εργαστηριο καλυτερα να σου πουν.

Φιλακια,παω για ζζζ γιατι εχω πρωινο εγερτηριο

ένα μήλο την ημέρα...

μαργκι μου,θα κοιταξω στον ιατρικο φακελλο μου το πρωι κ θα σου πω. Παντως πιο καλα παρε το εργαστηριο να ρωτησεις. Μπραβο,χαιρομαι που θα παρετε αποφασεις. Σιγουρα θα εισαι πολυ πιο αισιοδοξη τωρα.

Ξανακαληνυχτουδια...

ένα μήλο την ημέρα...

ωχ,μαργκι μου,με τις δουλειες ξεχαστηκα εντελως. Θαψαξω το βραδυ με το που θα μπω σπιτι. Στο υποσχομαι. Θα ψαξω κ στο γκουγκλ.

Εψαξα. Αποχη 36 ως 72 ωρες.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Πήρα τηλέφωνο και είπαν τουλάχιστον 3 μέρες αποχή. Ο δικός μου είχε τελευταία εκσπερμάτιση την Κυριακή και μου είπαν ότι μπορούμε αύριο να πάμε να δώσουμε δείγμα. Αύριο λοιπόν....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πήρα τηλέφωνο και είπαν τουλάχιστον 3 μέρες αποχή. Ο δικός μου είχε τελευταία εκσπερμάτιση την Κυριακή και μου είπαν ότι μπορούμε αύριο να πάμε να δώσουμε δείγμα. Αύριο λοιπόν....

μαρτζι μου καλη επιτυχια και πολυ καλα αποτελεσματα κοριτσακι!

το κεφαλι ψηλα βρε ολα καλα θα πανε.θετικη σκεψη ειναι το καλυτερο φαρμακο!!!!!!!!!!!!ετσι;κι εμεις εδω ειμαστε να σε στηριζουμε!

566b716e1f.png?html%22

Καλησπερα κοριτσαρες μου τωρα που μπηκε το παπακι σταματησα και εγω το μποικοταζ και μπηκα...χαχαχαχα

Ngeo μου τι να πω βρε κουκλιτσα μου μακαρι να πανε ολα καλα λογικα ξεκουραση θα θες τωρα για τον αντρα σου το κανει σιγουρα επειδη ανυσηχει και αυτος δεν νομιζω να θελει να σε στεναχωρησει κιαλλο.Ευχομαι ολα να πανε καλα κοπελα μου θα σε σκεφτομαστε καθε μερα

Margi μου καλα κανετε και ψαχνεστε και θα σας βοηθεισει στο να ξερετε το τι κανετε και το που βρησκεστε μακαρι να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα τουλαχιστον θα σου φυγει το αγχος και θα ξερεις τι θα κανεις παρακατω...Καλη επιτυχια και καθαρο μυαλο για σκεψη και σωστες αποφασεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...