Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Πινακι, ευχαριστώ για τις συμβουλές!! Εγώ δεν ασχολούμαι με υπολογιστες. Απλά "σερφάρω " πολύ ( τρομάρα μου! ) Παιδί δεν έχω, δυστυχώς. Τώρα είμαι καλύτερα. Ελπίζω να μην με ξαναπιάσει. Μένω Γιάννενα, εσύ;;Περαστικά σου πάντως με το χέρι. Οταν λες δεν υπάρχει θεραπεία για τενοντίτιδα, δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή έτσι και το έπαθες, τέλος;;;Πρέπει να ζεις με αυτό; Αχ, πινάκι, μακάρι να μην είναι τίποτα. Ζω με τόσα άλλα, δεν θα το αντέξω και αυτό!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

otan lew oti den epidexetai therapeia to ennow...mono xapakia h enesoules pros anakoufisi tou ponou k kathisterisi epenemfanisi tou!dusthxws einai upoulo pragma..kala egw de douleua xronia se ypologistes..einai na sou tuxei na exeis k euaisthita akra.makari na mi se taraipwrisei opws emena giati dusthxws anika sth kathgoria twn enesewnn gia na anaoufistw!!!!!!na sai kala....aaaaaaak athina menw!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

καλημερουδια. Μαργκι μου,αμα θες στειλε μου το μειλ σου για πιο γρηγορη απαντηση,αλλιως θα σου στειλω πμ το βραδακι. Παντως σε λιγες μερες θα ειναι μαλλον παλι μαζι μας το παπακι.Χθες μιλησα λιγο στο τηλ. με την ελενητουρκι και την ακουσα στεναχωρεμενη. Δεν ειναι σπιτι της αλλα στην αγκυρα! Κι οταν τη ρωτησα ποτε επιστρεφει σπιτακι της μουπε δεν ξερω. Τι γινεται με αυτο το κοριτσι? Παντως ελλαδα ειπε πως θαρθει μαλλον. Αυτα τα νεα. Αννα25 κ παπακι,αμα διαβαζετε παρτε με πλιζ τηλεφωνο,γιατι εγω ντρεπομαι να παιρνω κυριακατικα. Αλλιως θα παρω αυριο πρωι. Αυτα. Φιλακια

ένα μήλο την ημέρα...

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε; πριν απο κανενα 2ωρο γυρισαμε, μια χαρα περασαμε, ειχε και δροσια!

η μικρη μου μου φαινοταν μεγαλυτερη!!!

θα σας τα πω αναλυτικα αυριο, ελπιζω ολες καλα, διαβασα μονο την προηγουμενη σελιδα γιατι δεν προλαβαινα στα γρηγορα, margi περαστικα, μινακι next month!

φιλια σ ολους και χρονια πολλα σε ολους τους μπαμπαδες, αν θυμαμαι καλα ειναι η γιορτη του πατερα!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

ngeο μου,υπεροχα τα νεα σου! Αντε,αυριο περιμενουμε λεπτομερειες!

ρια,τωρα σε θυμηθηκα,εμπαινες για λιγο στο καφε ποτε θα γινω επιτελους μανουλα. Τι κανεις?

Μαργκι μου σουστειλα πμ. Περαστικουλια.

Βασδελη μου,εσενα σε αμελησα! Ωχ,σορρυ!

Μαγδουλινιιι! Που εισαι?

Δε δουλευα σημερα,εκανα δουλειες κι εβαφα καγκελα μεχρι που επεσε ο ηλιος.

ένα μήλο την ημέρα...

Καλημερα και καλη εβδομαδα,βλεπω μηλιτσα η ανανεωση συνεχιζεται,ειναι ωραιο να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν,αλλα μηπως να ξεκουραζοσουν και λιγο;

Margi μου εγω εχω τενοντιτιδα,στο δεξι χερι,μεσα στον καρπο.Ειχα ενα σπασιμο,μετα δουλευα,ταμειο και Η/Υ,μετα ειχα το μωρο και τωρα εχω φτασει στο σημειο να καθαριζω πατατες ή να σιδερωνω και να πρηζεται σε μεγαλο βαθμο.Μιλαμε για πολυ πονοοοοοοοο,το μονο που μου εχει πει ο γιατρος ειναι καποια θεραπεια με χαπιακια και να το δενω με ελαστικο επιδεσμο.Δεν θελει πολυ κουραση,ολα με μετρο.........Νομιζω οτι σε προχωρημενες περιπτωσεις,γινεται επεμβαση.

Μινακι μου τι να πω ηλπιζα να ερχοταν κι η δικια σου η "κοκκινοσκουφιτσα"σε μενα,μιας κι ημουν η πρωτη που επισκεφθηκε,αλλα τζιφος.........Παντως ειπα κι εγω να περασω ενα ξενοιαστο καλοκαιρι και να το βγαλω απο το μυαλο μου.

Ngeo περιμενουμε λεπτομερειες να ακουσουμε.

Βασδελι τι κανουν τα ζουζουνια σου;Που εισαι να κερασεις τιποτα;

Εγω χθες ημουν με φοβερη ημικρανια απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ,τα ειδα ολα,για αλλη μια φορα,το καλο ειναι οτι εκλεισα 7ημερο στην Παραλια Κατερινης με τα εισητηρια κοινωνικου τουρισμου και ξενοιασα και με αυτο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας! Είπα να πω μια καληνύχτα...Ενώ το χέρι δεν πονούσε, σήμερα χρειάστηκε να βγάλω κάτι σημειώσεις για ένα μάθημα, το κούρασα και τώρα πονάει. Θα περιμένω να αδιαθετήσω και θα πάω να βγάλω καμιά ακτινογραφία να δω τι γίνεται. Ολα στραβά, ρε κορίτσια. Λες και με μούτζωσε κάποιος. Καταρρέω σιγά σιγα. Δεν μυρίζω λόγω πολύποδα στα ρουθούνια, έχω μυωπία, έχω κολπίτιδες πολύ συχνά, έχασα τη σάλπιγγα, τώρα υποφέρω από το χέρι, αμάν πια....Τι άλλο να περιμένω;;Θα πάω να με διαβάσει κανας παπάς. Από όταν παντρεύτηκα, μία χαρά δεν πήραμε κι εμείς σα ζευγάρι,. Ολο προβλήματα...Άρχίζω να πιστεύω σε κακογλωσσιά και ό,τι άλλο συνεπάγεται αυτή...Δεν μπορεί όλα τα προβλήματα να τα κουβαλάω εγώ. Πλησιάζει και ο καιρός για τις ορμονικές και το σπερμοδιάγραμμα....Εκεί να δείτε γλέντια.

Σήμερα 23η μέρα του κύκλου κι όπως πάντα τους τελαυταίους 10 μήνες, ξεκίνησαν τα συμπτώματα περιόδου. Τζίφος πάλι. Μην μου πείτε ότι είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, γιατί δεν το πιστεύω πλέον. Εχω χάσει τις ελπίδες μου. Δεν ξέρω γιατί δεν θέλει να ερθει ένα μωράκι και στο δικό μας σπίτι...Ισως πρέπει να βροντοφωνάξω πως δεν θέλω και να το εννοώ κιόλας, μπας και συνομωτήσει το σύμπαν να μου τη "φέρει". Σας ψυχοπλάκωσα. Σόρυ, αλλά είμαι πολύ down

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γεια σας! Είπα να πω μια καληνύχτα...Ενώ το χέρι δεν πονούσε, σήμερα χρειάστηκε να βγάλω κάτι σημειώσεις για ένα μάθημα, το κούρασα και τώρα πονάει. Θα περιμένω να αδιαθετήσω και θα πάω να βγάλω καμιά ακτινογραφία να δω τι γίνεται. Ολα στραβά, ρε κορίτσια. Λες και με μούτζωσε κάποιος. Καταρρέω σιγά σιγα. Δεν μυρίζω λόγω πολύποδα στα ρουθούνια, έχω μυωπία, έχω κολπίτιδες πολύ συχνά, έχασα τη σάλπιγγα, τώρα υποφέρω από το χέρι, αμάν πια....Τι άλλο να περιμένω;;Θα πάω να με διαβάσει κανας παπάς. Από όταν παντρεύτηκα, μία χαρά δεν πήραμε κι εμείς σα ζευγάρι,. Ολο προβλήματα...ρχίζω να πιστεύω σε κακογλωσσιά και ό,τι άλλο συνεπάγεται αυτή...Δεν μπορεί όλα τα προβλήματα να τα κουβαλάω εγώ. Πλησιάζει και ο καιρός για τις ορμονικές και το σπερμοδιάγραμμα....Εκεί να δείτε γλέντια.

Σήμερα 23η μέρα του κύκλου κι όπως πάντα τους τελαυταίους 10 μήνες, ξεκίνησαν τα συμπτώματα περιόδου. Τζίφος πάλι. Μην μου πείτε ότι είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, γιατί δεν το πιστεύω πλέον. Εχω χάσει τις ελπίδες μου. Δεν ξέρω γιατί δεν θέλει να ερθει ένα μωράκι και στο δικό μας σπίτι...Ισως πρέπει να βροντοφωνάξω πως δεν θέλω και να το εννοώ κιόλας, μπας και συνομωτήσει το σύμπαν να μου τη "φέρει". Σας ψυχοπλάκωσα. Σόρυ, αλλά είμαι πολύ down

Οχι μαργκι μου,δε με ψυχοπλακωσες,μην το ξαναπεις. Απλα περνας τη φαση της απαισιοδοξιας παλι κ θες την ενεσουλα σου απ τη μηλιτσα. Σκεψου πως υπαρχουν πολυ χειροτερα προβληματα . Βεβαια καθενας κουβαλα το σταυροτου κι αυτος τον βαραινει. Δοξα τω Θεω,εχεις τον ανδρουλη σου,ειστε αγαπημενοι,ερχεται Ιουλιος κι Αυγουστος,θα ξεκουραστεις κι αφησε για λιγο τις σκοτουρες περα. Χαλαρωσε,ευκαιρια ειναι το καλοκαιρακι.

ένα μήλο την ημέρα...

μανουτιτι μου,ξεκουραζομαι με το αποτελεσμα. Μα παρα πολυ!Αχ,ωραια που κανονισες την 7ημερη αποδραση,καλα να περασετε! Σου αξιζει.

Μαγδουλα μου? Μουλειψες. Φιλακια,παω για ζζζ

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Καλημερα στις ομορφες,margi μου καθολου δεν μας ψυχοπλακωσες,αυτο το καταφερνω και μονη μου,εγω προσωπικα μια χαρα.Τωρα ξερω πως και να σου πω οτι υπαρχουν και χειροτερα,θα ακουστει καπως,γιατι αυτη τη στιγμη εσενα σε καινε τα οσα περνας εσυ.Το μονο που θα μπορουσα να σου πω ομως ειναι,πως με το να σκεφτεσαι ετσι δεν αλλαζει το γεγονος........Παρε ενα ενα τα θεματακια και δες τι μπορεις να κανεις.Αν μπορεις να κανεις κατι για καποια απο αυτα(π.χ. να πας ορθοπεδικο και σε ενα παπα να σου διαβασει μια ευχη,δεν ειναι κακο),οσο για αυτα που δεν διορθωνονται,γλυκεια μου καλως ή κακως πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτα.Και για το μωρακι σου να εισαι σιγουρη πως καποια στιγμη θα ερθει κι αυτο,μολις χαλαρωσεις κι αρχισεις να απολαμβανεις τη ζωη και να χαιρεσαι την καθε στιγμη με τον καλο σου,τοτε τσουπ θα ερθει και το μπεμπε.Συγγνωμη αν κουρασα με το μηνυμα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

margi μη στεναχωριεσαι, και εγω στη θεση σου τα ιδια θα σκεφτομουνα, πραγματικα περνατε πολλα και εσυ περισσοτερα. μη το βαζεις κατω, αντιμετωπισε ενα ενα τα προβληματα.

οσον αφορα το χερι, μη το ζοριζεις, καθολου ομως, δεν μπορεις να γραψεις στον υπολογιστη με το αλλο;

τα υπολοιπα να τα δεις ενα ενα οχι ολα μαζι!

εγω να σας πω την αληθεια δεν πολυγραφω γιατι μου φερνει αναγουλες ο υπολογιστης (μη γελασετε)

την πεμπτη θα παω στο γιατρο να ακουσουμε την καρδια!

παω για φαγητο, εκανα τουρλου στη γαστρα!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

ξερω, βρε κορίτσια,πως εχετε δίκιο, τα λέω κι εγώ πολλές φορές στον εαυτό μου. Ερχονται όμως κάτι στιγμές που πραγματικά δεν μπορώ να μου κάνω κουράγιο. Απλά, λέω "γιατί"; Εν τω μεταξυ δε λέω να χαλαρώσω. Ανέλαβα καλοκαιρινό μάθημα και αγχώθηκα λίγο. Θα μου πείτε τι το ήθελα...Απολύομαι τέλη Ιούνη, ο άντρας χωρίς δουλειά, πρέπει να κάνουμε κάτι. Αφού έτυχε αυτό το ιδιαίτερο, το άρπαξα.

Φιλιά σε όλες...Να είστε καλά για τη συμπαράσταση που μου κάνετε. ngeo, να προσέχεις.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μανουτιτι μου,ξεκουραζομαι με το αποτελεσμα. Μα παρα πολυ!Αχ,ωραια που κανονισες την 7ημερη αποδραση,καλα να περασετε! Σου αξιζει.

Μαγδουλα μου? Μουλειψες. Φιλακια,παω για ζζζ

Γεια σας κορίτσια!!!! Εδω ειμαι και εγω!!! Μηλίτσα μου σας διαβάζω αλλα δεν εχω τπτ να πω!!! Μαρτζι μου περαστικά στο χερακι σου!!!! Δεν θελω να στεναχωριεσαι!! Παντα ξημερώνει..... θα ερθει ασπρη μερα και για μας!!!

Ngeo μου μανουνιτα παπακι μινακι Μηλίτσακαι Μαρτζι σας στελνω μια αγκαλιτσα (((()))) και παω για υπνο!!!:tongue::tongue: τα λέμε!!!!!!:tongue:

Μηλίτσα δωσε φιλάκια στο Ελενάκι μας!!! μας έλλειψε!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλησπερουδια,τι κανετε? Μπηκα λιγο απ τη δουλεια. Εχω νεα. Το παπακι μας ξαναμπαινει απο χθες. Τελος καλο,ολα καλα. Χι χι!

Ο καιρος μου τα χαλασε. Δε μπορω να βαφω καγκελα με αερα κ συννεφια. Ομως ηρθε ξυλουργος,πηρε μετρα για να βαλει στο δωματιο της κορης του ανδρα μου κουκετα,για να κοιμαται η μικρη. Η οποια ως τωρα κοιμαται στο σαλονι.

Ο μαστορας θαρθει δευτερα. Εντωμεταξυ πηρα μετρα για κουρτινες στο δωματιο των κοριτσιων. Μολις τελειωσει ο ξυλουργος θα μπει μπογιατζης! Κ μετα εγω για καθαριοτητα κ κουρτινες.Ανανεωση!Αυτα τα δικα μου,δεν εχω καταληξει ακομα τι φυτα θα βαλω στην ταρατσα,μαλλον ο,τι με συμβουλεψουν στο φυτωριο. Εσεις τι νεα? Θα ξαναμπω μαλλον το βραδακι

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...