Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δεν ξερω αν γνωριζεις τα "στραβα" της γαρδενιας..

Θελει σκια, αλλα φωτεινο μερος και αν την αφησεις καπου, να μην την αλλαξεις μερος.

Αν τωρα που ανθισε την αλλαξεις, πολυ πιθανον ειναι να μαραθει...

Α και τελος..και να ξεραθει κανενα μπουμπουκι, μην το κοψεις..αφησε το να πεσει μονο του.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τον ηλιο το ξερω αλλα την χτυπάει μετα της 4 που γυριζει ο ηλιος στο άλλο το μπαλκονι!!! για τις αλλαγες το διαβασα στο ιντερνετ και προσπαθω να μην κανω αλλα τα ξεραμενα μπομπουκάκι τα εκοβα δεν το ήξερα!! Θα σταματησω να το κάνω ευχαριστώ!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!!

Μινακι μου κανενα νεο!!!!!

Μηλίτσα και Μαριαεφάκι εχω να δηλώσω οτι επιτέλους ανθισε η γαρδένια μου!!! Δεν το πιστεύω!!!! εκει που ειχε ρίξει όλα τα φυλλα της και ημουν σιγουρη οτι παει χαλασε μολις ειδα ενα λουλουδάκι που μοσχομυρίζει υπέροχα και ενα 2ο που εχει σχεδον ανοιξει!!! Καλα ειμαι χαρούμενη!!!!!!

Γούρι, γούρι!!!! Άντε, σημαδιακό μου φαίνεται.....;)

αχχχχχχχχχχ δεν σας προλαβα παλι γμτ και ηθελα παρεα στην αναμονη!!!!!! κοριτσακια ακομα τιποτα!!!!!!!

Έλα ρε κοπέλα μου, ποια μέρα καθυστερησης έχεις; Άντε και να ακούσουμε τα νέα τα ευχάριστα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

παμε για την τριτη μερα βασδελι μου!!!!! αχ αντε να δουμε!!!!!

Και πώς αντέχεις ρε κοπέλα μου; Στη θέση σου....τεστάκι τώρα!!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

οχι δεν νοιωθω τιποτα αλλα ουτε στην προηγουμενη ειχα τιποτα!!!!!

Μακάρι Μινάκι μου....κι εγώ τίποτα δεν ένιωθα....:D μόνο είχα κλάψει στο μπαλκόνι 2 μέρες πριν το μάθω....

qwlrp3.png

αλλα ηταν 2 μερες πριν την καθυστερηση και υπεθεσα οτι μαλλον ηταν επειδη θα αδιαθετησω!!!! αχ λες ρε βασδελι μου μακαριιιιιιιιιιι να του κανω το καλυτερο δωρο στην επαιτειο μας την Δευτερα δεν εχω σκοπο να του το πω πιο νωρις χιχιχιιχιχιχιιχιχιχι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...