Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μπορουμε με πμ μεταξυ μας η στους συντονιστες,κυριως προς τον συντονιστη Οrg για αποριες η να πουμε τη γνωμη μας.

μην το κάνουμε και θέμα τώρα, Μηλίτσα μου...Οκ. Τελείωσε, αν και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν μπορούμε να αναφερθούμε στο θέμα...Ειλικρινά.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασδελι μου μπραβο κοπελα μου παντα ετσι ομορφα ευχομαι να περνατε οικογενειακως,το φασολακι καλα;

Μαγδα μου περαστικουλια σου ευχομαι.

Αρχοντουλα λεω οτι νιωθω παραξενα γιατι διαφορες τυπισες απο το σχολειο της μικρης,λενε πως απορουν πως αντεχω να καθομαι σπιτι κι αλλα παρομοια....κι ωρες ωρες νιωθω οτι δεν κανω κατι ιδιαιτερα σημαντικο.....Ελπιζω να πηρες το πμ. μου και να καταλαβες περι τινος προκειται.

Λοιπον σημερα ειμαι στην 34η μερα κι ακομα τιποτα,δεν σας κρυβω πως σημερα κρατηθηκα με νυχια και με δοντια να μην παω για χοριακη,αλλα τελικα ειπα να περιμενω μεχρι τη Δευτερα,αν αντεξω...........

Μηλιτσα μου χαιρομαι που ελπιζεις για μας και μακαρι να εχουμε ευχαριστα να σου ανακοινωσουμε,κι εγω και το μινακι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

συγγνωμη κοριτσια, δεν καταλαβα τι εχει παιχτει με το παπι αλλα και γιατι δεν μπορουμε να το συζηταμε εδω στο καφε;δεν το επιασα...

αν μπορει κανεις να πει η να στειλει πμ.

εγω ειμαι ψιλοχαλια, αρχισανε παλι τα οργανα, ολο ζαλιζομαι, το στομαχι χαλια, εχω αναγουλες, νυσταζω ολη μερα, ειμαι σε εναν καναπε και καθομαι, την προηγουμενη φορα ημουν μονη τωρα με τη μικρη και τις δουλειες τι θα κανω;την καημενη.

vasdeli τελεια εκει θα ειναι!στο ιασω γιατι δεν τρελαινεσαι; εγινε κατι; η γιατρος μου ειναι στο ιασω και θα παει στο ρεα οποτε μαλλον εκει θα παω.

manoulita μακαρι!περιμενουμε νεα απο βδομαδα ευχαριστα!ευχομαι τα καλυτερα

οι υπολοιπες καλα;

μαγειρευω ψαρι στη γαστρα με πατατες, μιαμ μιαμ αλλα παλι δεν ξερω αν θα φαω και ποσο.αυριο παω λιτοχωρο για το γαμο της φιλης μου ελπιζω να αντεξω!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

συγγνωμη κοριτσια, δεν καταλαβα τι εχει παιχτει με το παπι αλλα και γιατι δεν μπορουμε να το συζηταμε εδω στο καφε;δεν το επιασα...

αν μπορει κανεις να πει η να στειλει πμ.

εγω ειμαι ψιλοχαλια, αρχισανε παλι τα οργανα, ολο ζαλιζομαι, το στομαχι χαλια, εχω αναγουλες, νυσταζω ολη μερα, ειμαι σε εναν καναπε και καθομαι, την προηγουμενη φορα ημουν μονη τωρα με τη μικρη και τις δουλειες τι θα κανω;την καημενη.

vasdeli τελεια εκει θα ειναι!στο ιασω γιατι δεν τρελαινεσαι; εγινε κατι; η γιατρος μου ειναι στο ιασω και θα παει στο ρεα οποτε μαλλον εκει θα παω.

manoulita μακαρι!περιμενουμε νεα απο βδομαδα ευχαριστα!ευχομαι τα καλυτερα

οι υπολοιπες καλα;

μαγειρευω ψαρι στη γαστρα με πατατες, μιαμ μιαμ αλλα παλι δεν ξερω αν θα φαω και ποσο.αυριο παω λιτοχωρο για το γαμο της φιλης μου ελπιζω να αντεξω!

Καλως σε βρήκανε τα συμπτώματα του α' τριμήνου κοπελάρα μου!

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να τα αντιμετωπίζεις όλα αυτά και να έχεις και άλλο παιδάκι!(για φαντάσου εμένα με 2!)....Εμένα τώρα που είμαι στην 10 εβδομάδα έχουν αρχίσει και υποχωρούν τα πολλά-πολλά αλλά η νύστα και η εξάντληση παραμένει...Υπομονή! Δεν έχεις καμιά πεθερούλα-μανούλα να σε βοηθήσει λίγο; Εγώ τις έχω μακρυα,δυστυχώς....

Στο Ιασώ όλα καλά, δεν έγινε τίποτα στις προηγούμενες γέννες μου εκεί, απλά είναι λίγο 'ξενοδοχειακό' το όλο κόνσεπτ και μου την ψιλοδίνει αλλά....τι να γίνει...άσε αυτά που χρεώνουν...:eek:

qwlrp3.png

Κοριτσια το ονειρο τελειωσε κι αυτο το μηνα,μολις ηρθε και παλι η "κοκκινοσκουφιτσα".Τελικα καλα με κρατησε το ενστικτο μου να μην παω σημερα.

μανουτίτα μου....δες το αλλιώς! μια νέα παραγωγική περίοδος αρχίζει(αχ, τι σου λέω τώρα...)

qwlrp3.png

Κοριτσια το ονειρο τελειωσε κι αυτο το μηνα,μολις ηρθε και παλι η "κοκκινοσκουφιτσα".Τελικα καλα με κρατησε το ενστικτο μου να μην παω σημερα.

δεν πειραζει...οσο γινεται αυτο, ενας νεος μηνας ξεκινα που λογικα περιλαμβανει ξεκουραση και διακοπουλες και θα ειναι υπεροχος, θα το ξεχασεις και θα γινει!

vasdeli η μαμα μου ειναι μακρυα, στην πεθερα μου δεν λεω να ερθει αλλα ουτε και η ιδια λεει τιποτα, δεν ειναι αλλωστε και υποχρεωμενη.

να σου πω περισσοτερο με ενοχλει το στομαχι γιατι γενικα εχω και ευαισθησια αλλα ειμαι ολη μερα με αναγουλες...αυτο με πειραζει περισσοτερο, τα αλλα φτιαχνονται, ευτυχως που βοηθα ο αντρας μου, το μπανιο ειναι χαλια, λεω να το αποφυγω οσο μπορω τις πρωτες μερες, να περασει και το ταξιδι που θα κανουμε και μετα ολα καλα πιστευω θα ειναι και θα επανελθω στις δουλειες μου με προσοχη.

στο ιασω ειδες οτι μειωσανε τις τιμες ε; εχω σε excel τις νεες τιμες αν θελεις στειλε mail να στις στειλω, βεβαια τα εξακλινα τα κανανε 3κλινα με χωρισμα στη μεση αλλα δεν ξερω καν πως ηταν τα εξακλινα σε μεγεθος!

Kαλημέρα κοπελάρες μου! Τι μου κάνετε σήμερα??

Γκαστρουλίτσες μου τι κάνουν τα σποράκια??

Manoulita μου, σου εύχομαι να είναι η τελευταία βόλτα της κοκκινοσκουφίτσας απ' τα μέρη σου για πολύυυυ καιρόοο!!!...

:D:D:D:D:D:D:D

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

vasdeli η μαμα μου ειναι μακρυα, στην πεθερα μου δεν λεω να ερθει αλλα ουτε και η ιδια λεει τιποτα, δεν ειναι αλλωστε και υποχρεωμενη.

να σου πω περισσοτερο με ενοχλει το στομαχι γιατι γενικα εχω και ευαισθησια αλλα ειμαι ολη μερα με αναγουλες...αυτο με πειραζει περισσοτερο, τα αλλα φτιαχνονται, ευτυχως που βοηθα ο αντρας μου, το μπανιο ειναι χαλια, λεω να το αποφυγω οσο μπορω τις πρωτες μερες, να περασει και το ταξιδι που θα κανουμε και μετα ολα καλα πιστευω θα ειναι και θα επανελθω στις δουλειες μου με προσοχη.

στο ιασω ειδες οτι μειωσανε τις τιμες ε; εχω σε excel τις νεες τιμες αν θελεις στειλε mail να στις στειλω, βεβαια τα εξακλινα τα κανανε 3κλινα με χωρισμα στη μεση αλλα δεν ξερω καν πως ηταν τα εξακλινα σε μεγεθος!

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα!

Για το στομάχι δοκίμασε να πιεις σόδα(αυτή που βάζουν στο τζιν, όχι μαγειρική). Το ανθρακικό αλλάζει το ph του στομάχου και ίσως νιώσεις καλύτερα...Υπέφερα κι εγώ από το στομάχι μου, αλλά μου είπε για την σόδα ο γιατρούλης μου και με βοήθησε πολύ!

Θα σου στείλω πμ το email μου να μου στείλεις τις τιμές...Αν και για να είμαι ειλικρινής από μια συζήτηση που είχα με τον γιατρό μου τώρα που είχα πάει για εξετάσεις και του ανέφερα αυτό για τα 6κλινα που γίνανε 3κλινα και την μείωση των τιμών μου είπε τα εξής: Τα 6κλινα γίνανε 3κλινα με νοβοπάν στη μέση, ο χώρος μίκρυνε πολύ και δεν μπορείς να κουνηθείς ουσιαστικά μέσα...'Οσο για την μείωση....ας μην εκφραστώ...

qwlrp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!!

Μινακι μου κανενα νεο!!!!!

Μηλίτσα και Μαριαεφάκι εχω να δηλώσω οτι επιτέλους ανθισε η γαρδένια μου!!! Δεν το πιστεύω!!!! εκει που ειχε ρίξει όλα τα φυλλα της και ημουν σιγουρη οτι παει χαλασε μολις ειδα ενα λουλουδάκι που μοσχομυρίζει υπέροχα και ενα 2ο που εχει σχεδον ανοιξει!!! Καλα ειμαι χαρούμενη!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!!

Μινακι μου κανενα νεο!!!!!

Μηλίτσα και Μαριαεφάκι εχω να δηλώσω οτι επιτέλους ανθισε η γαρδένια μου!!! Δεν το πιστεύω!!!! εκει που ειχε ρίξει όλα τα φυλλα της και ημουν σιγουρη οτι παει χαλασε μολις ειδα ενα λουλουδάκι που μοσχομυρίζει υπέροχα και ενα 2ο που εχει σχεδον ανοιξει!!! Καλα ειμαι χαρούμενη!!!!!!

Καλησπερα..Ηθελα να σου πω, οτι και εγω ειχα ακριβως το ιδιο θεμα..

Της εδινα και σιδηρο, αλλα τπτ!Ηταν γεματο μπουμπουκια, αλλα δεν ανοιγαν...

Μεχρι που πριν λιγες ημερες..εσκασε το πρωτο μπουμπουκακι!Απο τοτε..δεν σταματαει να εχει ανθισμενα λουλουδακια..!Θα δεις που τωρα θα ξεπεταχτουν ολα μαζι..!Μαλλον αυτη ειναι η εποχη της!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...