Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 18 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

      καλησπέρα, μετά από τα αποτελέσματα για μικροβίωμα της μήτρας θα ήθελα κάποιες πληροφορίες . βρέθηκε εντερόκοκκος 68% και γαλακτοβάκιλοι μόνο 24%. σημειώνω εδώ ότι έπαιρνα γαλακτοβάκιλους προφανώς τσάμπα γιατί υπήρχε εντερόκοκκος. πρέπει να πάρω αντιβίωση (ποια , πότε και πώς ακόμα δεν ξέρω) και φυσικά προβιοτικά .

      μας έχουν μείνει δύο βλαστοκύστες , η μία δυστυχώς κατέληξε σε βιοχημική άδικα, ίσως να οφειλόταν στα παραπάνω αποτελέσματα ίσως και όχι. αυτό που με έχει τρελάνει είναι  ότι θα καθυστερήσουμε κι άλλο, ίσως 4-5 μήνες , από όσα καταλαβαίνω.

      έχω κουραστεί πολύ. σκέφτομαι να πάμε να τα βάλουμε έτσι , από την άλλη φυσικά η λογική μου  λέει ότι θα ήταν σκέτη αυτοκτονία αυτό και καλύτερα να περιμένω. έχει κάποια ανάλογη εμπειρία με αντιβιώσεις για εντερόκοκκο;  πόσο καιρό κράτησε η θεραπεία και προχωρήσατε σε μεταφορά , με επιτυχία ή όχι;

      Καλημέρα! Εγώ είχα 50% εντεροκοκκο και είχα πάρει 2 εβδομάδες αντιβίωση. Ζήτησα επανάληψη και μου είχε πει ο γιατρός πως δε χρειάζεται επανάληψη κ μετά την αντιβίωση θεωρείται λήξαν. Έκανα την ετ, δε προχώρησε βέβαια αλλά δε ξέρω αν αυτός ήταν ο λόγος ή δε θα προχωρούσε έτσι κ αλλιώς. Το θέμα είναι πως ο γιατρός με έκανε να καταλάβω πως δεν είναι από τα μικρόβια που θέλουν μήνες αγωγή… πες μας τι θα σου πει κ ο δικός σου! Καλή επιτυχία!

ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ LASER


bebbakos

Recommended Posts

Καλημέρα ! - μεταφερθήκαμε κι εδώ ! -

Θα ήθελα να ρωτήσω αν καμιά μαμά είχε ατύχημα με έγκαυμα μετά από αποτρίχωση με laser . Ενώ έχω κάνει ήδη 4 φορές στα πόδια , την τελευταία φορά παρατηρησα πως εβγαλα μικρές κοκκινίλες – η μία κοντά στην αλλη , πολύ συμμετρικά όμως – Οι κοκκινίλες αυτές εγιναν σαν κάψιμο . Και στο αριστερό πόδι και στο δεξί έχω . Η αληθεια ειναι πως η κοπέλα με ρώτησε μολις πηγα αν μαυρισα . Της ειπα πως εχω κανει μονο 2 μπανια φετος το καλοκαιρι και πως δεν εχω φορεσει ουτε καν φουστα ή σορτσακι. Παρολα αυτά συνεχίσαμε στην αποτριχωση . Εχω και κατι αλλα μαυρα σημαδάκια απο το laser αλλά το να καω μου φάνηκε άσχημο .

Το θεμα ειναι οτι σημαδευτικα καλοκαιριατικα και δεν το θεωρώ και πολύ νορμάλ !!!!

Έχει καμιά μαμά εμπιρία ???

Thanks

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...