Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Expand  

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:
        1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Expand  
      Expand  

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

χαρομαι πολυ που σας γνωριζω ολες..να ειστε καλα και να χαιρετσε τα παιδακια σας....!Στεγια αν το θελεις πραγματικα το πτυχιο θα το παρεις....με θεληση ολα τα μπορουμε....εγω στην αθηνα δουλεψα σε 2 μεγαλες επιχειρησεις με αντικειμενο τους την διακοσμηση εσωτερικων χορων δηλαδη κουρτινες επιπλα διακοσμητικα κτλ....ημουν διακοσμητρια-υπευθυνη πωλησεων-υπευθυνη δημοσιων σχεσεων και παραλαβων....με λιγα λογια γενικων καθηκοντων ....κατι σαν το δεξι χερι του εργοδοτη...φροντισα να τα μαθω ολα .και ετσι απλα εγινα απαραιτιτη.....και γενικα μου αρεσει να κανω πολλα πραγαματα...κατα τα αλλα τα νεα σας?τι κανετε ολες ειστε καλα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννα καλως ορισες στην παρεα μας!!!!!:D

Λοιπον ειμαι η Κατια, 29 χρονων και εχω μια νεραιδουλα σχεδον 9 μηνων!!

Εχω καταστημα στην Κορινθο και εχω για βοηθο την μικρη μου νεραιδενια....χιχιχιχι!!!

Ειμαι μια τρελαμενη χαζομαμα και πολυ το χαιρομαι!!!:D:D

Και ναι θα επιβεβαιωσω την Στεγια για την κουμπαρουλα της Ματα.......θα σας ξετρελανει!!!!!!!;);)

Εχω χαθει κοριτσακια μου γιατι εχει ανοιξει η δουλεια και δεν προλαβαινω πλεον για πολλα!!!!!Σας σκεφτομαι και σας αγαπω παντως!!!!

Λοιπον καποιες φιλεναδομανουλες Κορινθιες απο το φατσαμπουκ κανονισαν μαμαδοσυναντηση στην Neverland την Τεταρτη 7 η ωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα το επιβεβαιωσω και θα τα ξαναπουμε!!!

φιλακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

γεια σου κατια μου....να σου ζησει η μπεμπουλα σου.....ειναι περιπου συνομιλικη με την δικη μου....εμεις ειμαστε εννεα μηνων και κατι.....την εχεις βαφτησει η οχι ακομα?τι μαγαζι εχεις αν επιτρεπεται?αφου εχεις δουλιτσα μην μιλας καθολου....φττου φτου να λες....

anna να συστηθω και εγω ειμαι η ρουλα και εχω δυο κορες η μεγαλη ειναι 4μιση και η μικρη 3 ετων.επισης ειμαι αδελφη της τιτη και κουμπαρα της κατιας.να σου ζησει η μπεμπα σου και ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα αφου οι περισοτερες εχουμε συναντηθει.τελικα την τεταρτη ισχυει η συναντηση;

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Δε σχολιάζω τίποτα άλλο παρά μόνο δηλώνω πως ναι θα είμαστε και εμείς την Τετάρτη στη συνάντηση οπότε ευκαιρία να τα πούμε από κοντά...

Αν με αφήσει ο Γιάννος να καθίσω στην καρέκλα οκ?

Μάκια σε όλες και καλό βράδυ.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Άντε οκ θα σχολιάσω,Αννα να έρθεις στην συνάντηση για να γνωρισεις τις ομορφιές μας....Καλά εεεε όλα τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας είναι μούρλια......

Τι να πρωτοπώ?Για την Στελλίτσα και της Γεωργία?Την Ευγενία και την μπέμπα?Την νεραιδα?Τον Κωνσταντή?Την τριανταφυλλένια?

Άντε να γνωρίσουμε και εσάς.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ρουλα μου σευχαριστω πολυ και συ να χαιρεσαι τις κορουλες σου,να τις καμαρωσεις οπως ποθεις...!δεν αμφιβαλω οτι τα παιδακια σας ειναι μουρλια οπως και η μπεμπα μου....εμ μουρλια οι μαμαδες μουρλια και τα παιδακια μας....να ευλογησουμε λιγο τα γενια μας χιχιχιχιχι !οσο για την συναντηση θα προσπαθησω αν και δεν υποσχομαι......!να ρωτησω εχετε φερει και μπαμπαδες καμια φορα η τους εχουμε τημωρια και στην απ εξω?απλα ρωταω.......

Kαλησπέρα,Αννα όσες φορές έχουμε βρεθεί είμασταν μοναχούλες αλλά αν δεν χαλιέται ευπρόσδεκτος.....

Καληνυχτώ και περιμένω αύριο θετική απάντηση από όλες...Μου έχετε λείψειιιιιιιιιιιιιιιιιιι

cIhqp3.png

9knMp3.png

Kοριτσάρες σήμερα στις 7 σας περιμένουμε....Μάκια............

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αννα δεν εχουμε βαπτιστει ακομα!!!16 Ιουλιου εχουμε κανονησει το μεγαλο μπλουμ και το περιμενω με πολυ μεγαλη συγκινηση και αγωνια!!!!!!Εσεις;;;

Οσο για σημερα μαλλον θα ερθουμε εκτος απροοπτου βεβαια!!!!!φιλακιαααα!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

δεν μπορεσα μακαρι να μπορω μια αλλη φορα.....περασατε καλα?ΣΤΕΓΙΑ ΜΟΥ απλα ρωτησα αν ποτε εχετε καννησει κατι αναλογο και με μπαμπαδες μαζι.....αν οχι θα ηταν καλη ιδεα ε?

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ με το καλο ευχομαι......πως θα την ονομασετε αληθεια?τα εχεις κανονησει ολα μπομπονιερες κτλ....?ουτε εμεις την εχουμε βαπτισει ακομα....λεμε για σεπτεμβριο μαλλον για να δροσισει λιγο....!ασχετο τι μαγαζι εχεις?

κριμα που εχασες την συναντηση trace,περασαμε πολυ ωραια αν και οπως ξαναειπα μου φανηκε λιγο.

ολες καλα;εμεις μετα απο 2 εβδομαδες στο τρεξιμο,απο εδω και περα λεμε να ξεκουραστουμε.

βαπτισαμε και την μπουμπου της τιτη που ειχε και τα γενεθλια της εκεινη την μερα και δεν εκλαψε πολυ αλλα παρα πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!να πω και απο εδω στην Χριστιαννα μας

1538434lhrbfadoq6.gif

964222jboqsfwbuc.gif

και σημερα η κορη μου τελειωσε το προνηπιο και ειχαμε τραγουδακια ποιηματα και χορους.ηταν πολυ συγκινητικο οσο κι αν θες να μεινεις ψυχραιμος.το θετικο ειναι οτι αυτη την φορα,την πετυχα μεσα στο video.:D:D:D

καιρος τωρα για 2100673xf08t0iw7m.gif

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

ΓΕΟΣΤΕ τι υπέροχα νέα είναι αυτά?

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!

empty.gif

Να τα εκατοστήσει!!!!!!

712138jqisv7fg1b.gif

empty.gifempty.gif

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...