Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρείσυ ευχαριστώωωωωωωωωωωωω...

καλά η μπουμπού πολύ κούκλα μιλάμε!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

466166n7bqnm9jjf.gif

στις μανουλες τις μελλουσες μανουλες και τις εγκυουλες:Dπως ειστε;

εμεις περασαμε μια δυσκολη εβδομαδα αλλα τελος καλο ολα καλα και τωρα μας επιασε η ανοιξη για τα καλα:mad::x:x.εχω τρελαθει στον βηχα αντε να ερθει το καλοκαιρι να ηρεμησω απο τα αλεργικα μου.ειμαι η μονη που δεν χωνευει την ανοιξη;

στεγια πενυ trace eva80 που χαθηκατε;τα μωρα της παρεας καλα; πενυ πως ειναι η νεα εγκυμοσυνη;ελπιζω να ειναι ολα υπεροχα οσο για κατια και τιτη δεν ρωταω μιας και τα λεμε απο κοντα

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Γειάαααααααααααααααααα Τρέισυ ευχαριστώ πολύ και από εδώ....

Γεοστε τι μου κάνετε?

Κια εμείς μπλέξαμε με ίωση λαιμό,μύτη,βήχα...εγώ λόγω θηλασμού δε μπορούσα να πάρω πολλά και μετράω 13 μέρες...

τώρα κόλλησε και ο μπαμπούλης μας...

άντε να καλοκαιριάσει να βρεθούμε....

Πένυ άκουσες καρδούλα εεε?ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας και απο εμενα!!!αντε να καλοκαιριασει να βρεθουμε!!με την στελλα εγω βρισκομαι ...και την τελευταια φορα ειχαμε πολυ πλακα:στα jumbo στο ταμειο να μου δειχνει πως να βαλω σωστα το σλινγκ!!!!ΕΓΩ σ ευχαριστω πολυ στελλα!!φιλια σε ολες σας και ιδιαιτερα στη πενυ που πλεον με αντικατεστησε ταχυτατα στο φορουμ...:D:D:D:D

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

ναι βρε κοπελιες αντε να φτιαξει ο καιρος γιατι κοντευω να τρελαθω απο το πολυ μεσα.εμεις παμε καπου καπου σε παιδικη χαρα γιατι τον κλειστο χωρο με πολλα παιδια τον φοβομαστε ακομα.trace απεδωσαν τα μαθηματα;πας παντου με το μωρο;αντε και του χρονου στη εβδομαδα θηλασμου αντι να γιορταζετε τον θηλασμο να γιορταζετε την ημερα sling:D

η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν το εχω βολευτει...μια δυο φορες προσπαθησα μονη σπιτι και την πρωτη φορα που το εβαλα εξω με πετυχε η στελλα και μου ψιλοεδειχνε...μετα ομως στο αμαξι δεν μπορουσα να το βγαλω ουτε το σλινγκ ουτε και τη μπομπου!!!ειμασταν για γελια(και κλαμματαααα!!!):D:Dτην βγαζω βολτιτσες τωρα που ειχε ηλιο με το καροτσακι . . .αλλα παντα εξω!και στα jumbo που την πηγα ηταν μεσημερι και ειχε λιγους αλλα μολις αρχισε να γεμιζει την εκανα!!!;)

QAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τώρα διαβάζω νέα σας, γιατι ήμουν χωρίς υπολογιστή για πολλές μέρες. Έτρεχα πολύ κιόλας τις δύο τελευταίες βδομάδες με τη δουλεια και διάφορες άλλες υποχρεώσεις... Από σήμερα όμως, καθισιό για δύο βδομάδες!!!!

Στέγια πώς πάει η ίωσή σας? Ελπίζω ο μπεμπούλης σου να είναι καλύτερα. Πένυ, πώς πάει η εγκυμοσύνη? Ελπίζω να κυλάει ομαλά:-) Geoste, δεν είσαι η μόνη που δεν λατρεύει την άνοιξη... Αλλεργίες, περίεργες αλλαγές του καιρού και σαν αποτέλεσμα του τελευταίου να είμαστε και όλοι γριπωμένοι... Δεν είναι κι ο,τι καλύτερο.

Λοιπόν, πολύ χάρηκα που σας είδα κι έμαθα τα νέα σας επιτέλους:-)

Σας φιλώ

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Χαίρεται!!!!!!!

Τρέισυ άλλες 2 φορές θα την φορέσεις και έμαθες!!!!

Γεοστε άσε μετά την ίωση καπάκι η αλλεργίααααααααααααααα

Ευάκι τέλεια που θα κάθεσαι...Ευκαιρία να τα πούμε κιόλας....

Εμείς μια χαρά,εδώ σπίτι σήμερα θα πάμε εκκλησία δε καταφέραμε να πάμε το πρωί....

πολλά φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοριτσάρες μου τι κάνετε?

Ξέρω πως είναι αργά και πως καμία σας δεν είναι εδώ αλλά με έχει πιάσει μια αστείρευτη όρεξη πολυλογίας και δυστυχώς θα πρέπει να με υποστείτε καθώς είμαι μοναχούλα(κλαψ ο μπαμπούλης μας είναι νυχτερινός!!!).....

αρχίζω λοιπόν......

Γκουχου γκούχου.....

Πού είστε καλές μου φιλεναδίτσες?

Πού κρύβεστε και μου έχετε λείψει τόσο πολύ?

Το ξέρετε πως πλέον περιμένω πως και πως κάποια συνάντηση γιατί είναι διαφορετικά να πηγαίνεις με μαμάδες και αλλιώς με φίλους που δεν έχουν καμία σχέση με παιδάκια....

Τι θέμα και αυτό, βέβαια μη λέω και παράλογα πράγματα μετά την γέννα σάμπως βλέπω πολλά φιλικά μας ζευγάρια να περιμένουν θαυματάκι...Και είναι τόσο όμορφο...Κάθε φορά που ακούω κάποιο τέτοιο νέο ενθουσιάζομαι και σκέφτομαι τους δικούς μας μήνες...

Να τώρα από την στιγμή που έμαθα για την κουμπαρούλα μου και στη συνέχεια για την φίλη μας την Πένυ σκέφτομαι συνεχώς πως ήμουν εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης και τρελαίνομαι (με την καλή έννοια φυσικά...)

Λέτε να είναι προμήνυμα πως θέλω δεύτερο?

Μπα σας προλαβαίνω δε θέλω ακόμα.. εξάλλου ο Γιάννος μου κορίτσια με γεμίζει!!!!

Δεν θέλω να πω πως δε θέλω να κάνω δεύτερο προς Θεού απλά να είμαστε τόσο αυτοκόλλητοι που νομίζω πως δε θα μπορούσα να αντεπεξέλθω σε μια δεύτερη ζωούλα...

Παράπονο δεν έχω από το παιδάκι μου ίσα ίσα είναι τόσο καλόβολο το χρυσό μου που αν ήμουν σίγουρη πως θα είναι έτσι όλα μου τα παιδιά έκανα 5-6..χαχαχαχαχαχαχα

Λοιπόν μου φαίνεται πως στάνιαρα.......

Σας καληνυχτίζω και σας περιμένω όλες εδώ να κανονίσουμε για καφεδάκι....

Μετά το Πάσχα οκ αλλά να μπαίνετε βρε κορίτσια να μας λέτε τα νέα σας.........

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες σας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

στεγια μου ειναι μηνυμα οτι θελεις δευτερο και να σου πω την αληθεια ποτε δεν θα εισαι ετοιμη μεχρι να σου συμβει.μπορει να μην το πιστευεις αλλα θα το αγαπησεις το ιδιο πολυ με τον γιαννο σου.παντως εχεις δικιο καλυτερα να τον χαρεις ακομα λιγο γιατι και εγω με την δευτερη και δυσκολη εγκυμοσυνη αισθανομαι οτι εχασα πολλα απο την μεγαλη μου κορη [σου θυμιζω οτι εμαθα οτι ειμαι εγκυος οταν η γωγω ηταν μολις 8 μηνων]

οσο για τα νεα μας δυστηχως περναμε μια ασχημη περιοδο με πενθος απο την μερια μου και την μερια του συζηγου,η ψυχολογια ειναι στα πολυ κατω της και γενικα ταιριαζει γαντι με τις μερες αυτες.

η τιτη ειχε την ευγενια χειρουργημενη και επρεπε να ειναι κλεισμενη στο σπιτι και το μωρο ειναι κολημενο πανω της.ετσι που χρονος για σερφαρισμα στο ιντερνετ.οσο για την κατια εχει και εορταστικο ωραριο αρα δυσκολες μερες μπροστα της.που θα παει θα χαλαρωσουμε καποια στιγμη και θα βρεθουμε.

συλληπητηρια για το πενθος geoste φιλακια πολλα στη στελλα !εγω να δεις ποσο θελω να βρεθουμε!!!εμενα θα αργησετε να με ξαναακουσετε γιατι πνιγομαι στη δουλεια αυτες τις μερες...καταλαβαινετε...!!!ααα,δειτε νεα σχεδιακια στο facebook....φιλακια πολλα σε ολες σας:D:D

QAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...