Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βλέπω σας τα πρόλαβε η Στεγια τα χτεσινά!!!!Όντως περάσαμε πολύ όμορφα!! Τα μικρούλια ξεσαλωσαν στο παιχνίδι και εμείς στην κουβέντα!!!

Στελλάκι σε ευχαριστώ για το link!!

Να σας πω και κάτι που έμαθα πριν από λίγο????

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!

Πριν λίγο πήρα τη β χοριακή και είμαι 5 βδομάδων!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Ο Κωσταντής μου θα χει αδερφάκι!!!!

Πενυυυυ μουυυυυυυυυ..............τι υπεροχα νεα ειναι αυτα;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου,συγχαρητηρια!!

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη ευχομαι.......τι καλα ο Κωνσταντινουλης μας θα εχει αδελφακι!!!!!!:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις ευχές σας!!!!Να χαίρεστε και εσείς τα μπουμπουκια σας και σύντομα να μαθουμε και από εσάς αναλογα νέα!!Μακαρι να είναι κοριτσάκι γιατί βλεπω τα φρουφρουδάκια και τα κορδελάκι και τρελαίνομαι!!!Δεν λέω βέβαια μεγάλες κουβέντες γιατί και στο πρώτο έκανα δηλώσεις και το χα σίγουρο και στην αυχενική είδαμε μια λουλου που την καταλάβαμε μεχρι και εγώ με τον Παναγιώτη που ήμασταν άσχετοι!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Βλεπω πενυ το τικερακι μπηκε ηδη:D:D:D.

Σου ευχομαι και απο εδω

2080681nv02sq584i.gif για την εγκυμοσυνη σου.Να ειναι μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να χαρισεις στον Κωνσταντη σου ενα υγιεστατο αδελφακι.Ελπιζω να τα πουμε πριν γεννησεις;)

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Διαφημίσεις

Μόλις διάβασα τα νέα σου Πένυ! Μπράβο!Εύχομαι η εγκυμοσύνη σου να κυλήσει ομαλά και να έχεις την ευκαιρία να την απολαύσεις γιατι είναι μια μοναδική περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας :-))))

Φιλιά και στις υπόλοιπες!

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Μόλις διάβασα τα νέα σου Πένυ! Μπράβο!Εύχομαι η εγκυμοσύνη σου να κυλήσει ομαλά και να έχεις την ευκαιρία να την απολαύσεις γιατι είναι μια μοναδική περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας :-))))

Φιλιά και στις υπόλοιπες!

Σε ευχαριστώ πολύ Ευακι μου!!! Μακαρι να καταφέρω να το απολαύσω αυτή τη φορά γιατί στην προηγουμενη ταλαιπωρήθηκα με εμετους, καούρες και γενικά αδιαθεσία τους 8 από τους 9 μήνες

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ααααα, φανταστικά!.... Πάντως, από ο,τι έχω ακούσει, η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική από τις άλλες, ακόμα κι αν πρόκειται για την ίδια γυναίκα. Οπότε, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Στατιστικά να το δεις, πάλι σε σένα θα πέσουν τα άσχημα συμπτώματα? :wink: Δεν μπορεί..... !!

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Πένυ μου σε σκέφτομαι και γελάω συνέχεια...Μου έχεις φτιάξει την εβδομάδα.....

ΑΑΑ έχει ανοίξει καφέ Νοέμβρης 2011 άντε ρίξε μια ματιά...

Και θα συμφωνήσω με το Ευάκι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική....

Ευα μου τώρα που ήρθες στο καφέ να περιμένεις να φουσκώσεις σε λιγάκι.....

GEOSTE μου τι κάνετε?

Ανοίγει ο καιρός και θα βρεθούμε επιτέλους...

Μου έχετε λείψει όλες σας!!!!!

Κάτια μου πολλά φιλάκια..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ααααα, φανταστικά!.... Πάντως, από ο,τι έχω ακούσει, η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική από τις άλλες, ακόμα κι αν πρόκειται για την ίδια γυναίκα. Οπότε, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Στατιστικά να το δεις, πάλι σε σένα θα πέσουν τα άσχημα συμπτώματα? :wink: Δεν μπορεί..... !!

Μακάρι Ευακι!!! Γιατί τώρα δεν έχω και το περιθώριο να πω ότι δεν είμαι καλά και δεν κάνω τίποτα όπως στο πρωτο. Ο Κωσταντής μου είναι σε τρελά κέφια πάντα!!Πάντως σήμερα σηκώθηκα το πρωι και έντυσα το μικρό έφυγαν μαζί με τον μπαμπά του και εγώ πήγα και καλα να δω λίγο τηλεόραση όταν σηκώθηκα ήταν 11!!!!Αρχισαν οι υπνηλιες.....Το καλό είναι ότι ακόμα δεν έχω εμετούς μόνο φούσκωμα.Για να δουμε....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Πένυ μου σε σκέφτομαι και γελάω συνέχεια...Μου έχεις φτιάξει την εβδομάδα.....

ΑΑΑ έχει ανοίξει καφέ Νοέμβρης 2011 άντε ρίξε μια ματιά...

Και θα συμφωνήσω με το Ευάκι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική....

Ευα μου τώρα που ήρθες στο καφέ να περιμένεις να φουσκώσεις σε λιγάκι.....

GEOSTE μου τι κάνετε?

Ανοίγει ο καιρός και θα βρεθούμε επιτέλους...

Μου έχετε λείψει όλες σας!!!!!

Κάτια μου πολλά φιλάκια..

Θα παω να ανοιξω Δεκέμβρη 2011 Αποκλείεται να μαι μόνη μου!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Α Για Δεκέμβρη είσαι?

ΜΠράβο κοριτσάρα μου...

Επειδή έχετε μια εβδομάδα διαφορά γιαυτό το λέω.....

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Α Για Δεκέμβρη είσαι?

ΜΠράβο κοριτσάρα μου...

Επειδή έχετε μια εβδομάδα διαφορά γιαυτό το λέω.....

Πολλά φιλάκια...

ayto vre koritsia me ta kafe kai ton mhna den to exw katalavei.....oligonti ksan8iaaaa....!!!ti akrivos kanete ekei?poies mpainoun???AAA kai na mhn ksexasw gia tin eua to neo melos ....ela an 8eleis na me vreis sto facebook!ekei mpainw sunexeia enw edw elaxista....;)

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

ayto vre koritsia me ta kafe kai ton mhna den to exw katalavei.....oligonti ksan8iaaaa....!!!ti akrivos kanete ekei?poies mpainoun???AAA kai na mhn ksexasw gia tin eua to neo melos ....ela an 8eleis na me vreis sto facebook!ekei mpainw sunexeia enw edw elaxista....;)

Εκεί δημιουργούνται παρεες ανάλογα με τον μήνα που γεννάει η καθεμια. Σκέψου ότι αν μπει κάποια κοπέλα στο μανούλες Δεκεμβρίου που δημιούργησα θα έχουμε πολλά κοινά.Τον ίδιο καιρό θα γενναμε,ίδιο καιρό θα γίνονται όλες οι εξετάσεις.Κουβέντα να γίνεται...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εκεί δημιουργούνται παρεες ανάλογα με τον μήνα που γεννάει η καθεμια. Σκέψου ότι αν μπει κάποια κοπέλα στο μανούλες Δεκεμβρίου που δημιούργησα θα έχουμε πολλά κοινά.Τον ίδιο καιρό θα γενναμε,ίδιο καιρό θα γίνονται όλες οι εξετάσεις.Κουβέντα να γίνεται...

aaaaa opote egw afou gennisa 30 ianouariou 8a prepei na mpw sto kafe ianouarios 2011??????

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...