Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Eυα η κουμπάρα μου που έμεινε έγκυος με βιβλιάριο του δημοσίου πάει στο Τσίρτση....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

Την Κυριακή 27 Μαρτίου το πρωί καλείστε όλες στο γνωστό παιδοτοπο να κάνουμε το όνειρο που είδα προχτές πραγματικότητα!!!Τι λέτε???????

Λοιπόν πάρτε τα παιδιά σας εντός και εκτός κοιλιάς και ελάτε να πιουμε καφεδάκι!!!

Θα χει έρθει και μια μαμά από το πάρεντς από την Αθήνα ως guest!!!!χαχαχα

Αντε να αρχίσουν να πέφτουν τα πμ με τις λεπτομέριες!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

Την Κυριακή 27 Μαρτίου το πρωί καλείστε όλες στο γνωστό παιδοτοπο να κάνουμε το όνειρο που είδα προχτές πραγματικότητα!!!Τι λέτε???????

Λοιπόν πάρτε τα παιδιά σας εντός και εκτός κοιλιάς και ελάτε να πιουμε καφεδάκι!!!

Θα χει έρθει και μια μαμά από το πάρεντς από την Αθήνα ως guest!!!!χαχαχα

Αντε να αρχίσουν να πέφτουν τα πμ με τις λεπτομέριες!!!!!

dustixws emena den exei kanei to emvolio kai den kanei na er8oume mias kai einai kleistos xwros me pollaaaaa paidakia:(

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

Εμείς είμαστε φυσικά μέσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Τρέισυ λυπάμαι που δε θα μπορέσετε να έρθετε,αλλά πότε θα έρθεις?

Άντε κλείσε τον υπολογιστή και έλα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Όντως κρίμα που δεν μπορειτε να βγείτε ακομα. Οντως θα ήταν λίγο επικίνδυνο τώρα που το σκέφτομαι με τόσα παιδάκια.Το έχω ξεχάσει όλα αυτά....Δεν θα την γνωρίσουμε τη μπουμπού τελικα!!!!

Πάω στο fb να πέσουν τα προσωπικά μηνύματα στις υπόλοιπες!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι η Ευαγγελία, δεν έχω ακόμα παιδάκι, ούτε περιμένω ακόμα, αλλά παντρεύτηκα πριν από 2 μήνες και το έχω στα άμεσα σχέδια με τον άντρα μου.Μένω στην Κόρινθο, αλλά είμαι από Αθήνα, και είχα ως τώρα γιατρό τον κ. Χασιάκο που έχει το ιατρείο του εκεί. Έχω ακούσει όμως πολλά καλά λόγια για τον κ. Τσίρτση και επειδή θα ήθελα σε περίπτωση εγκυμοσύνης να έχω κοντά το γιατρό μου, είπα να ψάξω στο google πληροφορίες και... ψάχνοντας, βρήκα το forum σας, που διαβάζω εδώ και μία ώρα τώρα και το οποίο μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον! :-) Είπα να κάνω λοιπόν κι εγώ εγγραφή και να συμμετέχω στις συζητήσεις, αν δεν σας πειράζει βέβαια που δεν είμαι μαμά ακόμα:-)

Καλωσορισες Ευα κι απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Σου ευχομαι πολυ συντομα με ενα μωρακι και οτι αλλο επιθυμεις!!!

Κι εγω εχω τον Τσιρτση......ειναι φοβερος!!!!Πηγαινε να κανεις μια επισκεψη και δες.....ξεγεννα στην διωνη και στο γαια!

Εγω γεννησα στο γαια και ενθουσιαστηκα.......υπεροχο μαιευτηριο!!!

Ελπιζω να σε δουμε κι απο κοντα!!!

φιλακια!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Στέγια, σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία σχετικά με το βιβλιάριο του δημοσίου στον Τσίρτση. Ακόμα ένα "συν" λοιπόν για αυτόν τον γιατρό!

Κάτια καλώς σε βρήκα! Φυσικά να κανονίσουμε να τα πούμε κι από κοντά! Θα χαρώ πολύ να σας γνωρισω και live:-)

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααα

Πως το λένε αυτό το τραγουδάκι τα μικρά που βάζουν το δακτυλάκι τους και το τρίβουν?

ΑΑΑ ναι "Ζήλεια,ζήλεια..."

χαχαχαχα

πλάκα κάνω!!

λοιπόν με βεβαιότητα σας ανακοινώνω πως άνοιξε η Ανοιξιάτικη σεζόν του καφέ μας και πως γρήγορα θα πρέπει να συναντηθούμε ΟΛΕΣ!!!!!!!!!

Σήμερα κάναμε την αρχή με την Πένυ και την συμφορμίτισσα Κατερίνα Β και τα ξεχωριστά ζουζούνια τους και περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

Άντε τι κάθεστε ανασκουμπωθείτε,για καφέ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααα

Πως το λένε αυτό το τραγουδάκι τα μικρά που βάζουν το δακτυλάκι τους και το τρίβουν?

ΑΑΑ ναι "Ζήλεια,ζήλεια..."

χαχαχαχα

πλάκα κάνω!!

λοιπόν με βεβαιότητα σας ανακοινώνω πως άνοιξε η Ανοιξιάτικη σεζόν του καφέ μας και πως γρήγορα θα πρέπει να συναντηθούμε ΟΛΕΣ!!!!!!!!!

Σήμερα κάναμε την αρχή με την Πένυ και την συμφορμίτισσα Κατερίνα Β και τα ξεχωριστά ζουζούνια τους και περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

Άντε τι κάθεστε ανασκουμπωθείτε,για καφέ.....

αχχχ ποσο ζηλεψααααα:)

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Βλέπω σας τα πρόλαβε η Στεγια τα χτεσινά!!!!Όντως περάσαμε πολύ όμορφα!! Τα μικρούλια ξεσαλωσαν στο παιχνίδι και εμείς στην κουβέντα!!!

Στελλάκι σε ευχαριστώ για το link!!

Να σας πω και κάτι που έμαθα πριν από λίγο????

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!

Πριν λίγο πήρα τη β χοριακή και είμαι 5 βδομάδων!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Ο Κωσταντής μου θα χει αδερφάκι!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα και απο μένα!

Μπήκα να σας πω ότι ελπίζω την επόμενη φορά να γνωρίσω και τα υπόλοιπα κορίτσια!

Αλλά διάβασα τα νέα της Πένυ(ς)!

Συγχαρητήρια κοριτσάκι, να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Πόσο χάρηκα τώρα!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την παρέα, μας άρεσε πολύ ο παιδότοπός σας, ελπίζω την επόμενη φορά να γνωρίσω και τις υπολοιπες!

Πένυ, Γ Ι Ο Υ Π Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Βλέπω σας τα πρόλαβε η Στεγια τα χτεσινά!!!!Όντως περάσαμε πολύ όμορφα!! Τα μικρούλια ξεσαλωσαν στο παιχνίδι και εμείς στην κουβέντα!!!

Στελλάκι σε ευχαριστώ για το link!!

Να σας πω και κάτι που έμαθα πριν από λίγο????

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!

Πριν λίγο πήρα τη β χοριακή και είμαι 5 βδομάδων!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Ο Κωσταντής μου θα χει αδερφάκι!!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΕΝΥ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου ευχόμαστε μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΠΟΠΟΠΟ και συζητούσαμε εχτές εεεε?

ΜΠΡΑΒΟ κοριτσαρα μου θα κάνεις παρεούλα και στην κουμπαρούλα μου!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπέρα και απο μένα!

Μπήκα να σας πω ότι ελπίζω την επόμενη φορά να γνωρίσω και τα υπόλοιπα κορίτσια!

Αλλά διάβασα τα νέα της Πένυ(ς)!

Συγχαρητήρια κοριτσάκι, να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Πόσο χάρηκα τώρα!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την παρέα, μας άρεσε πολύ ο παιδότοπός σας, ελπίζω την επόμενη φορά να γνωρίσω και τις υπολοιπες!

Πένυ, Γ Ι Ο Υ Π Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερίνα μου και εμείς χαρήκαμε πολύ πολύ που σας ξαναείδαμε και σας άρεσε ο παιδότοπός!!!!

Να μας ξανάερθετε σύντομα.....

Α περιμένω το λινκ που λέγαμε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!!!

Με έτρωγε χτες να σας το πω αλλά ήθελα να βεβαιωθώ πρώτα και επίσημα γιατί τα τεστ μερικές φορές κάνουν λάθος και θα απογοητευόμουν μετα!!

Στις 11/4 θα πάμε να γνωριστούμε με το μπιζελάκι μας!!!

Ο Κωσταντής μου θέλει άντρα πάντως εγώ για να πω την αλήθεια θελω ένα υγιέστατο κοριτσακι!!

Σε λίγο καιρό θα δειξει....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...