Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αντε να μαζευόμαστε...

Τρέισυ πως είστε κοριτσάρα μου?

Θα έρθεις κάποια στιγμή?

Περιμένωωωωωωωωωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΤΡΕΙΣΥ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι η Ευαγγελία, δεν έχω ακόμα παιδάκι, ούτε περιμένω ακόμα, αλλά παντρεύτηκα πριν από 2 μήνες και το έχω στα άμεσα σχέδια με τον άντρα μου.Μένω στην Κόρινθο, αλλά είμαι από Αθήνα, και είχα ως τώρα γιατρό τον κ. Χασιάκο που έχει το ιατρείο του εκεί. Έχω ακούσει όμως πολλά καλά λόγια για τον κ. Τσίρτση και επειδή θα ήθελα σε περίπτωση εγκυμοσύνης να έχω κοντά το γιατρό μου, είπα να ψάξω στο google πληροφορίες και... ψάχνοντας, βρήκα το forum σας, που διαβάζω εδώ και μία ώρα τώρα και το οποίο μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον! :-) Είπα να κάνω λοιπόν κι εγώ εγγραφή και να συμμετέχω στις συζητήσεις, αν δεν σας πειράζει βέβαια που δεν είμαι μαμά ακόμα:-)

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Διαφημίσεις

Ευα καλωσήρθες και με το καλό γρήγορα να γίνεις μαμά....

και να ξέρεις ο Τσίρτσης είναι και γουρλής!!!!!!

Κορίτσια που είστε?

έχουμε νέο μέλος και ακόμη ένα.....

για δείτε και ευχηθείτε!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2431

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι η Ευαγγελία, δεν έχω ακόμα παιδάκι, ούτε περιμένω ακόμα, αλλά παντρεύτηκα πριν από 2 μήνες και το έχω στα άμεσα σχέδια με τον άντρα μου.Μένω στην Κόρινθο, αλλά είμαι από Αθήνα, και είχα ως τώρα γιατρό τον κ. Χασιάκο που έχει το ιατρείο του εκεί. Έχω ακούσει όμως πολλά καλά λόγια για τον κ. Τσίρτση και επειδή θα ήθελα σε περίπτωση εγκυμοσύνης να έχω κοντά το γιατρό μου, είπα να ψάξω στο google πληροφορίες και... ψάχνοντας, βρήκα το forum σας, που διαβάζω εδώ και μία ώρα τώρα και το οποίο μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον! :-) Είπα να κάνω λοιπόν κι εγώ εγγραφή και να συμμετέχω στις συζητήσεις, αν δεν σας πειράζει βέβαια που δεν είμαι μαμά ακόμα:-)

Καλωσήρθες Ευα στην παρεα μας!! Φρεσκοπαντρεμενη βλέπω!! Να ζήσετε και σου εύχομαι σύντομα με ένα μωράκι στην κοιλιτσα!!! Τον Χασιάκο τον έχω ακούσει και μάλιστα έχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτόν. Εγώ εχω τον Κιοσε στο Αλεξάνδρας. Για τον Τσιρτση θα σου πουν τα κορίτσια καλύτερα. Ολες αυτόν έχουν σε αυτό το τόπικ. Εγώ δεν έιχα και τις καλύτερες εντυπώσεις αν και δεν τον είχα γιατρό μου απλά έναν υπέρηχο είχα πάει να κάνω. Πάντως είμαι της άποψης αν έχεις εμπιστοσύνη σε ένα γιατρό δεν υπάρχει λόγος να τον αλλαξεις λόγω της απόστασης.Δεν ειναι και μακρια η Αθηνα, μισή ώρα απόσταση.Εγώ να φανταστεις από Νεμεα (20' από Κορινθο) και γέννησα στο Αλεξάνδρας!Μάλιστα οταν έμεινα έγκυος δήλωσα εξ αρχής στον άντρα μου ότι δεν θέλω να γεννησω σε ιδιωτικό αλλά ουτε σε νοσοκομείο της περιοχής.Τοτε μου έλεγαν όλοι οι φίλοι μας ότι δεν σας κάνουν τα νοσοκομεία εδω γυρω και άλλα τέτοια, αλλά εγώ ανένδωτη.Ολα αυτά σταματησαν όταν ήμουν 7 μηνων και παραλίγο να γένναγα πρόωρα γιατί γιατρός στο νοσοκομείο του Αργους μου έλεγε ότι είχα γαστρεντεριτιδα ενώ εγώ έιχα συσπάσεις και μεσα σε μια βδομαδα θα γέναγα. Κατα τυχη ανέβηκα στον γιατρό μου, το έιδε με πλάκωσαν στις ενεσεις και τον κράτησα μεσα τον μπομπιρα.Γενικά πιστεύω ότι σε μεγάλα νοσοκομεία μπορούν (χτυπα ξυλο) να αντιμετωπίσουν τα πάντα.Απ ότι ξέρω ο Τσιρτσης ξεγεννάει στη Διωννη (κλινική της Κορίνθου) και σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεια της Αθηνας. Τελος ΜΑΚΡΙΑ από το νοσοκομείο της Κορίνθου το δημόσιο!!! Καλύτερα να το κάνεις στο σπίτι!!Αυτό σαν συμβουλή!!Η μανα μου ήταν νοσοκόμα στη μαιευτική και τα ξέρω από πρώτο χέρι!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ευα καλωσήρθες και με το καλό γρήγορα να γίνεις μαμά....

και να ξέρεις ο Τσίρτσης είναι και γουρλής!!!!!!

Κορίτσια που είστε?

έχουμε νέο μέλος και ακόμη ένα.....

για δείτε και ευχηθείτε!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2431

Από εδώ έιναι η κουμπάρα σου.Μπράβο με το καλό πάω και από εκεί να της τα πω. Πες της να περάσει και από εδώ να μπει λίγο νεο αίμα στο καφέ μας!!!Αντε όλες οι φουσκοκοιλίτσες στο καφέ μας παρακαλώ!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ναι από εδώ Κόρινθο είναι παντρεμένη στο Βραχάτι....

Ήθελε να έρθει στο παρεάκι αλλά περίμενε να αισθανθεί πρώτα μανούλα......

Πένυ μου τι κάνεις?

Τελικά το όνειρο σου δε θα το πραγματοποιησουμε?

¨Αντε βρε κορίτσια να γνωρίσουμε και την Ευα να της πούμε για το καταπληκτικό γιατρό μας!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλωσήρθες Ευα στην παρεα μας!! Φρεσκοπαντρεμενη βλέπω!! Να ζήσετε και σου εύχομαι σύντομα με ένα μωράκι στην κοιλιτσα!!! Τον Χασιάκο τον έχω ακούσει και μάλιστα έχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτόν. Εγώ εχω τον Κιοσε στο Αλεξάνδρας. Για τον Τσιρτση θα σου πουν τα κορίτσια καλύτερα. Ολες αυτόν έχουν σε αυτό το τόπικ. Εγώ δεν έιχα και τις καλύτερες εντυπώσεις αν και δεν τον είχα γιατρό μου απλά έναν υπέρηχο είχα πάει να κάνω. Πάντως είμαι της άποψης αν έχεις εμπιστοσύνη σε ένα γιατρό δεν υπάρχει λόγος να τον αλλαξεις λόγω της απόστασης.Δεν ειναι και μακρια η Αθηνα, μισή ώρα απόσταση.Εγώ να φανταστεις από Νεμεα (20' από Κορινθο) και γέννησα στο Αλεξάνδρας!Μάλιστα οταν έμεινα έγκυος δήλωσα εξ αρχής στον άντρα μου ότι δεν θέλω να γεννησω σε ιδιωτικό αλλά ουτε σε νοσοκομείο της περιοχής.Τοτε μου έλεγαν όλοι οι φίλοι μας ότι δεν σας κάνουν τα νοσοκομεία εδω γυρω και άλλα τέτοια, αλλά εγώ ανένδωτη.Ολα αυτά σταματησαν όταν ήμουν 7 μηνων και παραλίγο να γένναγα πρόωρα γιατί γιατρός στο νοσοκομείο του Αργους μου έλεγε ότι είχα γαστρεντεριτιδα ενώ εγώ έιχα συσπάσεις και μεσα σε μια βδομαδα θα γέναγα. Κατα τυχη ανέβηκα στον γιατρό μου, το έιδε με πλάκωσαν στις ενεσεις και τον κράτησα μεσα τον μπομπιρα.Γενικά πιστεύω ότι σε μεγάλα νοσοκομεία μπορούν (χτυπα ξυλο) να αντιμετωπίσουν τα πάντα.Απ ότι ξέρω ο Τσιρτσης ξεγεννάει στη Διωννη (κλινική της Κορίνθου) και σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεια της Αθηνας. Τελος ΜΑΚΡΙΑ από το νοσοκομείο της Κορίνθου το δημόσιο!!! Καλύτερα να το κάνεις στο σπίτι!!Αυτό σαν συμβουλή!!Η μανα μου ήταν νοσοκόμα στη μαιευτική και τα ξέρω από πρώτο χέρι!!!

Πένυ, σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Το ξέρω για το νοσοκομείο της Κορίνθου . Στα 3 χρόνια που μένω εδώ, έχω ακούσει τα χειρότερα... Ο Χασιάκος είναι όντως τρομερός γιατρός, απλά με προβληματίζει το γεγονός οτι έχει πααααααρα πολύ κόσμο πάντα και αισθάνομαι πως δεν προλαβαίνουμε να έχουμε μια πιο προσωπική επαφή καθώς είναι συνεχως βιαστικός. Πόσο μάλλον όταν θα είμαι έγκυος, που θα έχω ανάγκη να τον νιώθω κοντά μου... Αυτά σκεφτόμουν αυτόν τον καιρό και μιας και έχω ακούσει από αρκετές γυναίκες που γέννησαν με τον Τσίρτση πολύ θετικά σχόλια, έλεγα να πάω μία επίσκεψη στο ιατρείο του, να τον γνωρίσω, να δω αν θα μου κάνει "κλικ" . Γιατί πιστεύω πως είναι πολυ σημαντικό να έχεις και μια καλή επικοινωνία με το γιατρό σου.

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πάντως πολύ για την άμεση ανταπόκριση΄! Είστε πολύ φιλόξενες στο καφέ σας. Καλώς σας βρήκα!

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Διαφημίσεις

καλως ηρθες και απο εμενα!!

πενυ εγω δεν ειχα τον τσιρτση...εγω επισης δεν ηθελα ιδιωτικο νοσοκομειο κ το νοσοκομειο της κορινθου γι αυτο και πηγα στο αττικο-εμενα ευα ο γιατρος μου ηταν κιατο αλλα ξεγενουσε μοναχα στο ιασω και στη διωνη με ελαχιστη διαφορα μεταξυ τους και ετσι βρηκα αλλον στο αττικο και με ξεγενησε-μην αγχωνεσαι παντως για την αποσταση-μια φορα το μηνα θα ειναι οι επισκεψεις..και ειναι μια ωριτσα δρομος...αντε με το καλο κ εσυ μανουλα εγω εδω ειμαι η πιο προσφατη!!:o

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

Τρέισυ......

αύριο λοιπόν θα τα πούμε από κοντά........

φιλάκια...

οι υπόλοιπες θα μπείτε να μάθουμε νέα σας?

Πάω για μπανάκι μανάκι (πλίτσι πλίτσι,το οποίο το λέμε και τρελαίνουμε την μαμά...) και μαμ.....φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

αχχχχχ κ εγω στεγια,πλιτσι πλιτσι τις το λεω το μπανιο!!!!!μονο που εμενα εχει φοβο ακομη με το γδυσιμο!!δεν το θελει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ενω το μπανακι της αρεσει το γδυσιμο ειναι το χειροτερο της.....εχει απιστευτο φοβο οταν νιωθει γυμνη!!

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

Κατρχην Eva80

2599260lsr0m0us7f.gif

στην Κορινθο αλλα και στην παρεα μας.Οι υπολοιπες καλα;Σας παρακολουθω μεσω fb.

Trace το μωρακι καλα;μπηκατε σε σειρα ή ακομα;εγω θυμαμαι τρομαξα να καταλαβω οτι το μωρο ειναι δικο μου και δεν θα ερθουν καποια στιγμη να το παρουν αλλα μετα την καταλαβα καλααα:D:D

Peny τι κανει ο αντρακλας σου;στο σχολειο καλα;θα κανετε γιορτη για την 25η Μαρτιου;

Στεγια ο μικρος εχει μεγαλωσει πολυ ομως και χαιρομαι που σε ολες μα ολες τις φωτο γελαει.μα καλα απο που εχει παρει απορω;)

Για την ΤΙΤΗ και την κατια δεν ρωταω μιας και τις βλεπω συχνα:tongue:

Τελικα θα γινει η συνατηση;Για μας ειναι λιγο δυσκολα αυτη την εποχη να τα καταφερουμε μιας και εχουμε πολλα τρεχαματα δυστηχως οχι ολα καλα και τις μικρες ολο και με μια καινουργια ιωση.Παντως καποια στιγμη θα βρεθουμε που θα παει.

Οσο για τον Τσιρτη ειναι ο γιατρος της πλειοψηφιας εδω μεσα:D.Οπως ειπαν και πιο πριν το θεμα ειναι να ασθανεσαι καλα με τον γιατρο σου.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη και στην αντιμετωπιση του και γιατι με διευκολυνε και το γεγονος οτι ειναι στο ικα.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αυτο που ειπες,πηγαινε και αν σου κανει "κλικ" τοτε καλως διαφορετικα υπαρχουν πολλοι καλοι γιατροι αλλα εκτος Κορινθου.Οσο για το νοσοκομειο ευχομαι ουτε απο εξω μην χρειαστει να πας.Εχω προσωπικη εμπειρια απο το παιδιατρικο:-(:sad:

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Σε ευχαριστώ πολύ Geoste για το καλωσόρισμα! Καλώς σας βρήκα!!

Εγώ έχω βιβλιάριο Δημοσίου βέβαια, που φαντάζομαι οτι ο Τσίσρτσης δεν θα δέχεται, αλλά μου έχουν δημιουργήσει μια πολύ θετική εικόνα όλα όσα έχω ακούσει για αυτόν, και λέω να τον δω κι από κοντά σύντομα, αν και παπ τεστ κλπ έχω κάνει πρόσφατα στο Χασιάκο. Μάλλον θα πάω σαν επίσκεψη, να τον γνωρίσω περισσότερο από κοντά:-)

Αυτά... Πολύ κρύο σήμερα!!!! Μπρρρρρρρρ!!!!

q5m2xZQ.jpgq5m2p2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...